Soru Sor

soru sor astrolojik sorular doğum haritası hakkında sorular burç uyumu hakkında sorular evlilik uyumu

Soru Sor

Doğum haritasından aldığımız etkilerle ilgili aklınıza takılanları ve merak ettiklerinizi bu sayfa altında sorabilirsiniz.

Sorularınızı öncelikli olarak ilgili makalelerin altında sormaya özen gösteriniz. Bu şekilde sürekli tekrar eden benzer sorular ortaya çıkmamış olacaktır.

Hangi konularda net cevaplar verebilirim?

  • Burçlar
  • Burç uyumları
  • Doğum haritasına uygun meslek seçimi
  • Burcuna göre çocuğa nasıl davranmalı?
  • Ev ve gezegen konumlarına göre evlilik uyumu
  • Doğum haritasında ruhsal yetenek konumları
  • Doğum haritasında ev konumları ve etkileri

ve benzer konular…

Zamanım ölçüsünde sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Lütfen gelecekle kesin ve net tarih gerektiren sorular sormayın çünkü doğum haritası kadersel durumlar haricinde kesin hükümler içermez. Sadece etkiler. Sonuçlar daha çok olması gerektiği gibi irademizle şekillenir. Doğum haritasından sadece astrolojik etkileri çıkarabiliriz.

Bir insana “şu zamanda olacak” dediğiniz anda o zamana odaklanır ve tüm yaşamı buna göre şekillenir. Ancak daha iyi olacakken olumsuz sonuçlarla da karşılaşabilir. Bu nedenle gelecekle ilgili net sözler söylemek doğru değildir.

İlgilendiğim alanlar daha çok

  • Burçların, gezegen ve ev konumlarının kişiliğimiz üzerindeki etkileri
  • Olumlu ve Olumsuz etkilere karşı tavırlarımız
  • Gezegen ve ev konumlarından aldığımız etkiler
  • İnsanı ve dolayısı ile hayatı tanıma
  • Yaşamımızı daha verimli hale getirme

Lütfen bu sayfada doğum haritası analizi sormayın. 

Doğum haritası analizi için Ücretsiz Doğum Haritası Analizi sayfasına yazabilirsiniz.

AkrepBlog bildirimleri açma ve abonelik

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 205 YORUM
  1. Tuğba dedi ki:

    Merhaba ben eşim **** maalesef zor bir yerde çocuklarım ve ben bekliyoruz cezaevinde olması bizi kahrediyor bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu edersiniz bizi teşekkür ederim şimdiden

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, tez zamanda kavuşmanızı dilerim. doğum yerini yazmamışsınız. Bilgileri doğum yeri ile birlikte tekrar yazar mısınız lütfen.

  2. Başak dedi ki:

    Selam bende doğum haritama baktırmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Doğum tarihim ****

    1. Akrep dedi ki:

      Selam. Bu bölümde sadece soru cevap yapıyoruz. Şu an zamanım olmadığı için doğum haritası analizi yapamıyorum. Müsait olduğumda ilgili bölümü açıp duyuru yaparım.

  3. Star dedi ki:

    ***** doğumluyum yıllardır ne ilişkim ne flörtüm var duygusal olarak boşlukta hissediyorum merak ettiğim şey bu konuyla alakalı nasıl biriyle birlikte olma ihtimalim var Venüs aslan ay akrep olmak gibi özelliklerimin etkileri neler vs bir de kariyer anlamında beni neler bekliyor olabilir teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Baskın burcunuz Balık, Eril enerjiye sahipsiniz. Yükseleniniz Yay burcu ve dışarıdan insanlar sizi ulaşılması zor bir insan olarak görebilirler (çok daha farklı faktörler de olabilir ilk gözüme çarpanları yazıyorum).
      Yaşamla ilgili bilmeniz gereken en önemli şey, şu an içinde bulunduğunuz ruh hali ve yaşadıklarınız kesinlikle kalıcı değil. O nedenle lütfen bu ruh haline takılıp kalmayın. Her dönemin ayrı etkileri var. Bize düşen bu etkileri anlamaya çalışmak ve geleceğe yönelmek. Hiç merak etmeyin şu an “yok” dediğiniz herşey zamanla olacaktır.

      Sizi biraz sıkan, tedirgin eden bir dönemi henüz yeni bitirmişsiniz. Hata siz yazdığınızda henüz o dönemden çıkmamışsınız. 8 Mart’tan itibaren değişim başlamış.

      16 Ocak 2026 tarihine kadar şu alanlarda etkiler sizi bekliyor, (Bunlar sadece astrolojik etkilerdir ne kadarının yaşamınıza yansıyacağını iradenizle alacağınız kararlarla birlikte zaman gösterir)
      * İş ve kariyer seçimleri
      * Taşınma olasılığı
      * Çalışma hayatında ilk evreler, (alacağınız kararlara göre şekillenir)
      * Korkularla yüzleşmek ve buna göre kararlar almak
      * Başka bir ülkeye taşınma ihtimali

      Şu an içine girmiş olduğunuz dönem Kasım 2027 sonrası için nasıl bir yaşamınız olacağına dair inşaa dönemidir. O nedenle olumsuz düşüncelerden uzaklaşıp geleceği inşa etmeye odaklanmanız daha iyi olur.

      16 Ocak 2026 – 25 Kasım 2027 Arası

      Bu tarihler arasında nasıl bir yaşamınız olacağı bir önceki dönemde sorumluluklarınızı ne kadar yerine getirdiğinize bağlı olarak değişecektir.

      * Seyahatler
      * İş çevrenizden gelecek güzel teklifler, terfi veya istediğiniz işin olması gibi (Buna evlenme teklifi de dahil olabilir)
      * Evlenme ile ilgili güçlü etkiler.

  4. Ebru dedi ki:

    Merhaba, benim doğum tarihim ****. Partnerim **** doğum yeri **** ama saatini bilmiyorum. Aramızdaki uyum nasıl olacak? İlişkimiz nasıl ilerleyecek? Evlilik olacak mı?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Ebru Hanım. Partnerinizin doğum saati netleşmeden doğru bir sonuca ulaşmak maalesef mümkün değil. Sadece ihtimaller üzerine konuşulabilir ancak bu da sizi yanıltacaktır.

  5. Ebru dedi ki:

    Ben *** doğumluyum partnerim **** doğumlu. Aramızdaki uyumu merak ediyorum. Bi ilişkimiz olacak mı ? Evlilik olacak mı?

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum yeri ve doğum saati de gerekiyor

  6. Sema dedi ki:

    Selam. Erkek natal haritasında boşanma göstergeleri nelerdir? Aydınlatabilir misiniz bu konuda neredeyse hiç bilgi yok cunku googleda

    1. Akrep dedi ki:

      Selam. Astrolojik etkenler kişilerin doğum haritalarına göre farklılıklar gösterdiği için bu tür konular bir bütün olarak verilmez. O nedenle bulamayabilirsiniz. Erkek ve Kadın Doğum Haritalarında Boşanma Göstergeleri konusunda en azından size fikir verecek bilgileri bulabilirsiniz.

  7. Zeze dedi ki:

    **** dogum saati *** evlenecegim kisi nasil bir karakterde olucak ve evlilik konusunda şanslimiyim ayrica bu sene sinava giricem istedigim yeri kazanirmiyim ayrica sizi cok rahatsiz ettim kusura bakmayin simdiden cok tesekkur ederim vaktinizi ayirdiginiz icin

    1. Akrep dedi ki:

      Evleneceğiniz kişinin karakteri ile ilgili şunları söyleyebiliriz. Ancak yazacaklarımın sabit doğum haritanıza göre olacağını unutmayın. Transitte, Return’da ve evlilik etkisi aldığınız dönemdeki konumlara ve iradeniz ile aldığınız kararlara göre de değişiklikler olabilir. Aşağıda yazdıklarım oluşan etkilerin ve çekimlerin sonucudur. Güçlü olasılıkları belirtir.

      Evleneceğiniz kişi ciddi, güvenilir ve sorumluluk sahibi bir karaktere sahip olabilir. Disiplinli, kararlı ve uzun vadeli ilişkiler arayan…
      Tutkulu, derin duygulara sahip ve romantik açıdan yoğun bir karakteri işaret edebilir. İlişkilerde derin bağlar, tutku ve yoğun duygularla ilişkilendirilir.

      Juno’nun Güneş ve Satürn ile ilişkisi, uzun vadeli bir bağlılığı ve dayanıklılığı vurgular. Bu kişi, evlilikte ciddi ve kararlı bir yaklaşım sergileyebilir.

      Juno’nun Güneş ile kavuşumu ve 11. evdeki Satürn ile üçgen açısı, evlilik konusunda sağlam ve uzun vadeli bir ilişki kurma potansiyelinizi artırabilir. Bu, evlilikte kararlılık, sadakat ve uzun vadeli hedeflere odaklanma şansınızın yüksek olduğunu gösterebilir.
      Ancak, Güneşin Kronos ile karşıt açısı, ilişkide güç dengesizlikleri veya dış baskılarla başa çıkmak zorunda kalabileceğinizi gösterebilir. İletişim ve uzlaşma önemli olacaktır.

      Sınav başarısı çalışma çabası, hazırlık düzeyi ve doğru stratejilerle yakından ilişkilidir. Kendinize güvenin, iyi hazırlanın ve en iyisini yapmak için çabalayın. Doğum haritanız etkileri gösterebilir ancak astrolojik etkiler bizleri sadece bir yöne doğru sevkeder veya etkiler. “Şu zamanda şu kesin olacak, bu kesin olmayacak” tarzı şeyler değildir. Sınav günü tarihini verirseniz o günkü açı etkilerinizi gönderebilirim.

      Doğum haritanızda gereği disiplin, kararlılık ve hedefler her zaman başucunuzda olmalı.

  8. Zeze dedi ki:

    İşte bende soru sormadım acaba internettenmi kaynaklı üzüldüm ama 😥 dogum bilgilerim ********* evlilik ve kariyer için

    1. Akrep dedi ki:

      Bu kez de doğum saatinizi yazmamışsınız.
      Doğum bilgilerinizle birlikte diğer tüm sorularınızı özetleyerek tekrar yazar mısınız. (Sadece önemli olanları sorarsanız çok iyi olur çünkü tamamını cevaplayabilmek için günlerce analiz yapmak gerekir) Diğer sorularınızı siliyorum, tamamını WhatsApp sohbeti gibi yazmışsınız.

  9. Zeze dedi ki:

    Sordugum soruyu daha once sorulmus diye surei reddediyor ama daha once hic soru sormadim

    1. Akrep dedi ki:

      Yani art arda 9 soru sormuşunuz. Banlayabilirdi de. Doğum bilgilerinizi girmeden o kadar soruya nasıl cevap vermemi bekliyorsunuz?

  10. Derya dedi ki:

    9. Ev oğlak venüs var saturun 1. Evde ikizler yukselen . 10 ev kova merkur neptun kavusum uranus gunes kavusum var . unuversite eğitimi nasıl olur

    1. Akrep dedi ki:

      9. ev, yüksek öğrenim, uzun seyahatler, felsefe ve yabancı kültürlerle ilişkilendirilir.
      Oğlak burcu, disiplin, çalışkanlık ve uzun vadeli hedeflerle ilişkilendirilir. Bu, üniversite eğitiminizde ciddiyet, kararlılık ve sistemli bir yaklaşım benimseme eğiliminde olabileceğinizi işaret edebilir.
      Venüs’ün bu konumda olması, sanatsal yeteneklerinizin veya estetik anlayışınızın üniversite eğitiminizde önemli bir rol oynayabileceğini gösterebilir.
      Venüs 9. Evde

      Yükselen burç, kişisel dış görünüşünüzü, davranışlarınızı ve kişilik özelliklerinizi temsil eder.
      İkizler burcu, zeki, meraklı ve çok yönlü bir karaktere sahip olabileceğinizi işaret eder. Bu, üniversite eğitiminizde çeşitli konulara ilgi duymanızı ve esnek bir öğrenme yaklaşımı benimsemenizi sağlayabilir.

      10. Evde Kova Merkür, Neptün Kavuşumu ve Uranüs-Güneş Kavuşumu ile ilgili; 10. ev, kariyer, hedefler ve toplumsal statü ile ilişkilendirilir.
      Kova burcu, yenilikçi, ileri görüşlü ve bağımsız bir düşünce tarzını temsil eder. Bu konum, üniversite eğitiminizde üretken ve deneysel yaklaşımlar benimseme eğiliminde olabileceğinizi gösterebilir.

      Merkür, Neptün ve Uranüs-Güneş kavuşumu, zihinsel yeteneklerinizin üniversite eğitiminizde ön planda olabileceğini gösterir. Ancak, bu konumlar aynı zamanda odaklanma güçlüğü veya belirsizlikle başa çıkma gerekliliğini de işaret edebilir.

  11. reyhan dedi ki:

    **** doğumluyum hangi burçlarla ortaklığım olabilir ve cekim alanıma giren burclar nelerdir?

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum bilgileriniz eksik. Doğum yeri, Doğum tarihi ve Doğum saatinizi tam olarak yazıp tekrar gönderir misiniz.

  12. White dedi ki:

    Merhaba, / **** / doğum haritama göre bana en uygun partner hangi burç olabilir, su grubuyla pek anlaşamıyorum özellikle yengeç burçlarıyla hiç anlaşamıyorum. Bir de evlilik vs durumları hangi zaman aralığını gösteriyor, şimdiden teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, doğum saatinizi yazmamışsınız. Aynı yazıyı doğum bilgileriniz tam olarak yazıp gönderir misiniz.

  13. Hatice dedi ki:

    Merhaba **** doğumluyum. sağlık mezunuyum ve kpss den 82 aldım ve hala atanamadım ve çevremde çoğunlukla zaten o meslek sana uygun değil diyorlar (gerçekten de biraz panik oluyorum ama bu panik onların etkisi mi anlayamıyorum) şuan geçici olarak bi ofiste çalışıyorum sorum şu: kariyerim için en uygun alan hangisi, nerden bana para gelicek ne yapmalıyım ? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum yerinizi yazmamışsınız. Aynı yazıyı doğum bilgilerinizi tam olarak yazıp gönderir misiniz.

  14. Lavinia dedi ki:

    Merhabalar, analiziniz ve yorumunuz için teşekkür ederim 🙂
    Peki evlilik etkisini ne zamanlar alırım. Şuan sadece kariyer ve eğitimlerle meşgulüm ancak yavaş yavaş evlilik isteği de içimde oluşuyor sanırım. Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim. Doğum tarihim ve yerim; ****

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim.
      3 Nisan 2024 tarihine kadar evlilik etkisi söz konusu. Yine bu tarihe kadar kariyeriniz ile ilgili de olumlu gelişmeler olabilir. Ancak astrolojik etkilerle ilgili bir hatırlatma yapayım. Astrolojik etki demek “olacak” anlamını taşımaz. Bu yönde etkiler alırsınız. O konuya yoğunlaşır ve düşünceleriniz o konuya odaklanır. Belirli bir konuya odaklanan zihin etrafa da o konuyla ilgili enerjiler yayar. Bunun neticesinde o konuyla ilgili bir çekim alanı oluşur.

      Yine 3 Nisan 2024 – 10 Şubat 2026 tarihleri arasında da bir etki söz konusu. Bu tarihler arasındaki etki önceki tarihe kadar olan dilimdeki etkiyi nasıl kullanacağınıza göre değişecektir. Eğer önceki tarihe kadar somut bir gelişme olmazsa enerjiniz bu yöne yoğunlaşacaktır. Bu tarih aralığında Mars ve Merkür etkin olacağı için hem kariyer hem de evlilik konularındaki gelişmeler iletişim kanalı ile gerçekleşecektir. Ancak bu dönemde ciddi bir adım atmadan önce büyüklerin tavsiyelerini dinleyin ve enerjinizi belirsizliklere harcamayın.

      Ek olarak mailinize yazdığım gibi, Dualarınıza dikkat edin. Çünkü dua kanalınız açık. Bed dua etmemeye özen gösterin. Bol bol dua edebilirsiniz. Bu noktada enerji hızlı ve aktif. Enerjiyi düşünerek belli alanlara odaklayın. Duanın kabul olduğu zamanları araştırın (özellikle Jüpiter ve Venüs saatleri) ve saatlerde aktif etmeye çalışın. İyilik yapanlara, kalbi temiz ve saf olanlara; samimi olanlara bol bol dua edin. Geri dönüşümü daha olumlu olacaktır.

  15. Selin dedi ki:

    Doğum: **** konu= evlilik tarihi, kariyerim nasıl olucak , önüme çıkabilecek önemli olaylar ilerideki hayatım olabilir

    1. Akrep dedi ki:

      O kadar soru için zamanım yok maalesef. Lütfen sadece sizin için önemli olan tek bir soru.

  16. kübra dedi ki:

    merhabalar, bi ilişkim var ben *** doğumluyum o ise ***** doğumlu uyumlu muyuz evlilik uygun olur mu bakabilir misiniz teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Evet uyumlusunuz. Sradışı muhteşem bir uyum değil ancak iki insanın bir araya geldiğinde kolayca uyum sağlayabileceği bir ortalama. ? işareti olan kısımlarda iletişim halinde kalarak her zaman uyum yakalabilirsiniz.

      Ay İkizlerAy Yengeç duygusal açıdan
      2. Ev Yengeç2. Ev Boğa, Kazançlar ve paraya bakış açılarınız yönünden farklı ama farklılıklar da eksikleri tamamlama konusunda etkilidir.

      Siz parasal konulara duygusal yaklaşırsınız o daha gerçekçi. İmkanları paraya çevirme konusunda daha iyidir.

  17. kübra dedi ki:

    Merhabalar, ***** doğumluyum. Doğum haritama göre hayatımda bi zenginlik söz konusu mu bakabilir misiniz? Teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Evet bu yönde göstergeler var. Antares ve Alhena sabit yıldızlarını araştırıp inceleyin lütfen. O yıldızların etkilerine uygun hareket etmeniz gerekir.

  18. Ceren dedi ki:

    Merhaba, doğum tarihim **** doğum yerim **** doğum saatim ****
    Nasıl bir partnerle birlikte olacağım? Evleneceğim kişinin burcu , özellikleri ne olacak? Onunla ne zaman tanışacağım?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Büyük ihtimalle evleneceğiniz insan Balık burcu olabilir. Ancak bu konuda %100 bu şekilde olacak demek doğru olmaz. Doğum haritanıza yüksek olan ihtimalden bahsediyorum.

      Şu özelliklere sahip olabilir,

      Güven ve maddi istikrar arayabilir. Sabittir, değişmesi zor olabilir. Kişisel zevklere düşkündür. Yemeği ve damak tadını sever. Tenseldir, dokunmayı sever. Evlilikte ve ilişkilerde güzel şeyleri takdir eder. Rahat ve keyifli bir ortam onun için önemlidir. Pratik ve gerçekçidir. Sadakat ve bağlılık ile özdeşleşir. Evlilikte uzun vadeli bir ilişkiyi sürdürmeye odaklanabilir. Sakindir ancak fazla üzerine gidilirse bir anda patlar. Gelenekseldir.

      7. evinizde gezegen olmadığı için evlilik konusunda biraz çaba harcamanız veya sizin isteğiniz dışında gelişmeler olabilir. 23 Ocak 2025 tarihine kadar evlilik etkisi var. Aynı şekilde 23 Ocak 2025 – 8 Mayıs 2026 tarihleri arasında da… Ancak bu ikinci dönemde evlilik ile ilgili gelişmeler olursa karar almadan veya karar vermeden önce büyüklerinize de danışmayı veya bu konuda nasip almaya çalışın. Adım atmadan önce tüm ayrıntıları iyi düşünün. Eğer buralarda olursam ikinizin doğrum bilgilerini gönderin uyum analizlerinize de bakayım.

      Unutmamanız gereken konu şu. Astrolojik etkiler belirli dönemlerde farklı alanlarda bizleri etkiler. Ancak bu etkiler irade ile şekillenir ve son halini alır. Evlilik etkisi olacak tarih aralıkları mutlaka evlilik olacak anlamına gelmez. Evlenmeyi istersiniz, evlenmeyi yoğun bir şekilde düşünürsünüz; Bu yoğunluk doğrum haritanızda aldığınız etkilerle bağlantılıdır. Bu yoğun düşünce sizin gibi evliliği düşünen insanları size çeker… Yani son aşama size bağlıdır. Güzel düşünün, güzel düşünceler güzel olanı şeker. Olumlu düşünün olumlu şeyler hayatınıza çekilsin.

  19. Srs dedi ki:

    ******
    -baskın element ve baskın burcum nedir ?
    -İkizler yukselenmiyim yoksa boğamı tam bilmiyorum annem 10.20, 11.00 arası doğdun diyor ikizler burcu fiziksel özeliklerini taşıyorum fakat konuşkan ve enerjik yapım yok huyda boğaya benziyor gibiyim cevap verirseniz sevinirim

    1. Akrep dedi ki:

      Yükseleniniz İkizler burcu. Bu nedenle bedeniniz ve dışa bakan yönünüz İkizler burcu özelliklerini yansıtır. Metabolizmanız hızlı çalışıyor ve kolay kilo alamıyorsanız, hızlı ve hareketli iseniz daha belirgindir. Bu durum açılar, diğer konumlar ve genetik yapı ile de ilgili.

      Konuşkan olmamanız 3. evinizde yengeç burcu bulunması ile ilgili. Bu ve Merkür konumu zihinsel aktiviteler dil becerileri ile ilgilidir. Yengeç burcu duygular yani Ay ile bağlantılıdır. Güneş burcunuz Balık ve Ay burcunuz Akrep olduğu için etkilenmeniz doğal. 3. evdeki yengeç, ay konumundaki akrep, güneşinizin balık olması size ruhsal yönden hassasiyetler ve yetenekler verir. Şu an Merkür-Satürn etkisi altında olduğunuz için bu konuda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Merkür Kova burcunda ancak Merkür’ün Ay ile kare açısı bulunuyor. 2026 yılından itibaren değişim olabilir.

      Baskın burcunuz: Kova
      Baskın gezegeniniz: Merkür
      Baskın elementiniz: Hava
      Almuten: Satürn (Yani haritanızın lordu diyebiliriz) ciddiyet, disiplin, sorumluluk, uzun vadeli planlama ve sınırlar

      Değişken yapıdasınız ve Eril enerji sizde daha yüksek. (Tabiki tüm bunlar doğum saatiniz net olarak doğru ise geçerlidir)

  20. Gamze dedi ki:

    ***k merkez doğumluyum. Hangi meslek bana en uygunu hangi alanda en cok basari saglarim *** te doğdum

    1. Akrep dedi ki:

      Aşağıdaki konumları inceleyin zihninizde bir şablon oluşacaktır.

      Hangi alanlarda kolay para kazanabilirsiniz? Oğlak burcu 2. evde
      Kariyer, Toplumsal Statü, Mesleği icra ediş tarzınız Terazi 10. evde
      İş ortamı, hizmeti sunuş şekliniz Boğa burcu 6. evde
      İletişim ve zihinsel aktiviteler Kova Burcu 3. evde
      Merkür Boğa Burcunda

      Neptün 2. evinizde parasal konularda son adımı atmadan çok dikkatli olmalısınız. Yanılma, yanıltılma ihtimali olabilir. Jüpiter’de 2. evinizde.

      Tüm bunlara KAD noktasını da eklemek gerekir. KAD terazi burcunda linkinden araştırabilirsiniz. KAD 10. evinizde.

  21. Gul dedi ki:

    Merhabalar **** dogumluyum. Hayatimda hep para ile ilgili bir sıkısıklıgım var. Cok para kazanip cok para kaybediyorum. Nedenini merak ediyorum. İkinci bir kariyer yapmak istiyorum haritama uygun is alanlari neler olabilir. Cok tesekkurler simdiden.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Gül Hanım.

      2. evinizde Venüs, Pluto, Kara Ay ve Merkür ile birlikte Zuben el genubi sabit yıldızı bulunuyor. Başka hiçbir ev konumunda bu denli yoğunluk yok. Stelyum kavramını biliyorsunuzdur.

      Venüs açılarınız güzel Şiron hariç güzel. Pluto açılarınız güzel, Merkür açıları Şans noktası ile olan açı dışında güzel, Kara Ay (lilith) açılarını güzel… Bu nedenle kazanıyorsunuz.

      Sorun element yoğunluğunuz ile ilgili. (Mutlaka başka unsurlarda vardır ancak şu an görebildiklerimi aktarıyorum). Doğum haritanızda toprak elementi düşük.

      Toprak elementi düşük olduğunda neler olur? Kazansanız da sürekli para sorunu yaşarsınız. tutarsızlık, disipline olamama, kararsızlık, sürekli karar değiştirme, başlanılan işin sürdürülememesi, dağınıklık ve parayı elde tutama….

      Toprak elementi ile ilgili çalışma yapmamışsanız bu konuya ağırlık verebilirsiniz. Bunun dışında şu an biraz daha duygusal bir dönem yaşıyor olabilirsiniz. Ağustos 2025 – Ocak 2027 arasını çok iyi değerlendirin o tarihlerde Satürn etkin olacak. O dönem eksiklerinizi tamamlamaya çalışın. Çünkü hemen sonrasında Jüpiter’in genişleme etkisi olacak.

  22. Nesli dedi ki:

    *** tarihi saat *** doğumluyum sorumda doğduğum yeri yazmayı unutmuşum. Babamla yaşadığım sorunlar yüzünden erkeklere olan güvenimi kaybettim. Bu güne kadar bir ilişkim olmadı erkeklere ve ilişkilere olan bakış açımı değiştiremiyorum. Evlenebilme ihtimalim var mıdır. Eğer evlenirsem bunun için uygun zaman nedir. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Nesli Hanım, Ay ve Mars 4. evinizde. Ay’ın Venüs ile kare açısı var. Bu durum duygusal olarak aile ilişkileri ve ev konularında sorun yaşamanıza sevginin kısıtlanmasına neden olmuştur. Buna ek olarak Ay Mars ile kavuşum halinde, Yükselen ile Kare (Venüs te bu konumda ve Ay, Mars ve Jüpiter ile Kare Doğum Haritasında Olumsuz ve Sert Açılar), Jüpiter ile Karşıt açıda. Bunları yaşamanız doğal. Satürn 11. evinizde yani arkadaş çevresi veya yakın ilişki kurmanız gereken insanlarla baba figürü buradan bağlantı kurulmuş olabilir. Mars’ınızın 4. evde olması ve Ay ile kavuşum halinde olması üzerinizdeki otoriteye karşı aşırı tepki vermenize veya reflekslerinizin aşırı olmasına neden olmuş olabilir.

      hem Mars hem de Ay Terazi burcunda olduğu için denge denge sağlamaya çalışıp bunu başaramadığınızda kendinizi yıpratmışsınızdır. Bu durumda aile için dinamikler önemli bir hale gelir. Aile bireylerinin hassasiyetlerinizi anlayıp ona göre hareket etmesi bulunduğunuz durumu hafifletebilirdi. Ancak unutulmaması gereken bir nokta var. Bu konumlar sabit haritanız ile ilgili. Yani konumlardaki unsurlar sürekli devinim halinde ve şu an girmiş olduğunuz arayış ta zaten bunun bir neticesi. Yaşadığımız her olay bilinçaltımızı etkiliyor ve etkilenen konuları aşmak ta bu nedenle zaman alabiliyor. Süreci hızlandırmak isterseniz Babanızla bu konuları konuşabilirsiniz. Hem sizi hem de onu rahatlatacaktır. Biriken enerjiler deşarj olacaktır.

      Evlilik konusuna gelecek olursak,

      28 Ekim 2024 tarihine kadar yaşamınızda evlilik etkisi var. Bu süre. 20 Aralık 2022 tarihinde başlamış. (Bu tarihe kadar Satürn etkisi yoğun olduğu için sorunlar yaşamış olabilirsiniz.) Hem iş hayatı hem de evlilik ile ilgili gelişmeler arkadaş çevresinden gelebilir. Bu nedenle mümkün olduğunca yakın çevrenizle olan iletişiminizi olumlu hale getirmeye çalışın. Çünkü bu tarihe kadar genişleme iletişim halinde olduğunuz insanlar üzerinden gelecektir.

      Diğer bir evlilik etkisi de 28 Ekim 2024 – 7 Eylül 2026 tarihleri arasında. Ancak bu tarihler arasında Mars daha etkin olacağı için yanlış adımlar atmamak adına sözüne güveneceğiniz insanların tavsiyelerine başvurun.

      Endişe etmeyin, merak etmeyin. Doğum haritalarımız sürekli bir devinim halindedir ve herşey zamanla değişir. Olumlu düşünün ve bilinçaltınızdaki etkilerin iyi yönde değişmesine izin verin.

  23. Lavinia dedi ki:

    Merhaba, birkaç gün önce de soru sormuştum ama sanırım bakmaya fırsatınız olmadı. Umarım tekrar soru sorma şansım vardır. Yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyorum ancak bir soru daha sormak istiyorum. ******* doğdum. Kraliyet yıldızlarının (Aldebaran, Antares, Regulus, Fomalhaut) bana etkilerini merak ediyorum. Kendim araştırdım ancak bulamadım. Bana olumlu olumsuz etkileri neler. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bu yıldızlar içerisinde sizi en fazla etkileyecek olan Regulus. Regulus Aslan burcunda 6. evde bulunan Hygiea astroidi ile paralel. Diğerlerinin açı etkileri var. Regulus ve Hygiea etkilerini aşağıya yazıyorum.

      Regulus, astrolojide önemli bir sabit yıldızdır ve genellikle liderlik, başarı ve şansın sembolü olarak kabul edilir. Hygiea ise bir asteroid ve astrolojide genellikle sağlık ve sağlıklı yaşam konularıyla ilişkilendirilir. Bu iki astrolojik unsurun birleşimi, kişinin hayatında bazı belirgin temaları vurgulayabilir. Regulus’un Aslan burcunda ve 6. evde bulunması, Hygiea asteroiti ile paralel bir konumda olması, bir kişinin hayatında belirgin temaları şu etkilerin açığa çıkmasına neden olabilir,

      Hygiea, sağlık ve sağlıklı yaşam konularını temsil eder. 6. ev ise günlük işler, hizmet ve sağlıkla ilgilidir. Regulus’un liderlik ve öne çıkma enerjisi ile birleştiğinde, bu kombinasyon kişinin sağlık ve bakım alanında liderlik potansiyeli taşıyabileceğini gösterebilir.

      6. evin titiz çalışma ve mükemmeliyetçilikle ilişkili olduğu düşünüldüğünde, Regulus’un etkisiyle birleşen Hygiea, kişinin işlerinde yüksek standartlara ve mükemmeliyete önem verme eğilimini vurgulayabilir.

      Aslan burcu, üretkenliği ve özgünlüğü temsil eder. Bu kombinasyon, kişinin sağlıklı yaşam konularında öncü veya özgün bir yaklaşım benimsemesine işaret edebilir. Belki de bu alanda farklılık yaratmaya ve başkalarına ilham vermeye yönelik bir çaba olabilir.

      Regulus’un öne çıkma enerjisi ve liderlik yetenekleri, 6. evin günlük işler ve hizmetle ilgili olduğu bir alanda, kişinin çalışma ortamında öne çıkmasına, liderlik rolüne gelmesine işaret edebilir.

      Hygiea’nın sağlık ve bakım temaları, insanlarla etkileşime girme ve onlara yardımcı olma isteğini vurgulayabilir. Bu kombinasyon, kişinin duyarlı ve insan odaklı bir yaklaşım benimsemesini destekleyebilir.

      Bu etkileşim transitte zaman zaman olumlu ve olumsuz etkilere neden olabilir. Olumsuz anlamda dikkat etmeniz gereken nokta sağlık konusu. Şu an Hygiea 12. evinizde ve Balık burcunda. Bilinçaltı ve ruhsal durumunuza etki edebilir.

      (En büyük etki düşüncedir. Bu nedenle bilinç ne kadar yüksek olursa yaşama yön vermeniz o kadar etkili olur)

  24. Nil dedi ki:

    Merhaba, ******* kariyer konusunda sürekli gecikmeler ve engellemeler yaşıyorum 2. Evim akrep pluton 3. Evde yayda. 6. Evim balık güneş Mars kavuşumu var Merkür kova 6. Evde, 10. Evim yengeç ay 12. Evde.Ateş elementim düşük su ve hava elementim yüksek.Tam olarak hangi işte yeteneğim olabilir sizce? Teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, doğum yerinizi yazmadığınız için haritaya bakamadım ama yazdıklarınızdan yola çıkarak yazayım.

      6. evdeki Balık enerjisi, insanlarla duygusal bir bağ kurma ve onlara yardım etme yeteneğinizi vurgular. Psikoloji, terapi veya danışmanlık alanlarında başarılı olabilirsiniz.

      Merkür’ün Kova burcunda olması ve 6. evde bulunması, bilim, teknoloji veya bilgisayar alanlarında yeteneklerinizi işaret edebilir.

      Akrep Plüton’un 2. evde olması, derinlemesine araştırma ve analitik düşünme yeteneklerinizi vurgular. Bu yetenekler, finans, veri analizi veya araştırma alanlarında kullanılabilir.

      Güneş ve Mars’ın Balık burcunda ve 6. evde kavuşumu, sanat ve yaratıcılık yeteneklerinizi öne çıkarabilir. Görsel sanatlar, tasarım veya yaratıcı yazma gibi alanlarda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

      Yengeç Ay’ın 10. evde olması, ev ve aileyle ilgili işlerde yeteneklerinizi ortaya koyabilir. Bu, aile danışmanlığı, ev dekorasyonu veya ev yönetimi gibi alanları içerebilir.
      Aşağıdaki linklerden meslek tercihi konusunda fikir edinebilirsiniz.

      2. Ev Akrep Burcu
      3. Ev Yay Burcu
      6. Ev Balık Burcu
      10. Ev Yengeç Burcu
      Ay 12. Evde

      Ay’ın 12. evde olması dikkatimi çekti. Ruhsal yeteneklerinizi araştırdınız mı? Ruhsal hassasiyetiniz nasıl?

      Ateş elementiniz düşük olduğu için girişimcilik ve yöneticilik gerektiren işler size göre değil. Daha doğrusu mekanizmanız o alanlarda doğru çalışmaz (tüm haritaya da bakmak lazım tabiki sadece elemente göre yazıyorum). Su elementi yüksek ise ruhsal hassasiyet, empati ve duyarlılık kazandırır. İnsanların hislerini ve ruh hallerini çok iyi anlarsınız. Hava elementinin yüksek oluşu iletişimi ve sosyal etkileşimi olumlu etkiler.

  25. Ayse dedi ki:

    Merhaba ****** dogumluyum. Son 1 yildir is ve ask hayatimda cok olumsuz durumlar yasadim. Yakin zamanda kazanclarim olqcak mi? Ayri olduguma kavusabilecek miyim? Burcu kova yukseleni aslan ay burcu akrep benim icin dogru kisi mi?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Aralık 2022 yılından bu yana “Özel hayatınız ve iş hayatınız” ile ilgili kararlar vermeniz gereken bir döneme girmişsiniz. Bu süreçte iletişim sizin için önemli. Doğru bilgiler, bilginin kaynağı, bilgiyi ve iletişimi iyi kullanmak yaşamınıza farklılıklar katabilir. Sizi yanlış yönlendirebilecek insanlardan uzak kalmanız gerekiyor. Bir konuda karar vermeden önce tüm detayları gözden geçirmelisiniz. Dikkat etmezseniz veya doğru adımları atmazsanız bu alanlarda sorun yaşamanız kaçınılmaz olabilir. Uygulamak için geliştirdiğiniz fikirleriniz varsa bu süreçte uygulamaya geçebilirsiniz.
      Eviniz, aileniz ve mali konularınızla ilgili kararlar da vurgulanıyor. Hayatınızın her alanında donanımlı olmaya ne kadar çok zaman ayırırsanız, bir sonraki aşamada duygusal olarak o kadar tatmin olursunuz.

      Şu an 10. ve 4. evinizde KAD-GAD etkileşimleri var. Tabiki hayatınız sürekli bu durumda kalmayacak. Şu an içinde bulunduğunuz süreç 26 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. 7. Evinizde gezegen olmadığı için ilişkiler konusunda biraz çaba göstermeniz gerekebilir.
      Doğru kişi kim? Bu konuda uyum analizi yapmadan net bir şey söylemek doğru olmaz. Sabit haritanızda Akrep ve İkizler burcu temaları var. Ama güneş burçları ne olursa olsun iki haritanın karşılaştırılarak tüm konumların uyumuna bakmak daha doğru olur.

  26. Srs dedi ki:

    **** atalardan gelen miras manevi olarak varmı ve manevi olarak yeteneklerim varmı

    1. Akrep dedi ki:

      Herkeste var. Büyüklerinize bakarak bunu net olarak görebilirsiniz.

  27. batuhan dedi ki:

    Merhaba doğum tarihim ******. Nasıl bir partnerle birlikte olacağım? Evleneceğim kişinin burcu , özellikleri ne olacak? Onunla ne zaman tanışacağım?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.
      Sabit haritanıza göre Kova veya Oğlak burcu olabilir. (Transitte evlilik etkisi alacağınız dönemde bunlar değişebilir).
      14 Mart 2024 – 30 Kasım 2025 tarihleri arasında bir evlilik etkisi var. Ancak Satürn o tarihlerde 7. evinizde olacağı için biraz zorlu olabilir. Satürn 7. evinizden 21 Şubat 2025 tarihinde çıkıyor.
      Asıl güçlü evlilik etkisi 30 Kasım 2025 – 18 Ağustos 2027 tarihleri arasında. O tarihlerde karşılaşacağınız insanlar sabit haritanızdaki etkilere ek olarak transitte varolan etkilere göre değişecektir. Ama büyük olasılıkla Kova veya Oğlak burcu olabilir.

      Oğlak Burcu:

      Disiplinli ve kararlı.
      Sorumluluk sahibi ve güvenilir.
      Pratik ve gerçekçi düşünce yapısı.
      Hedeflere odaklı, uzun vadeli planlama yeteneği.
      Toplumsal normlara saygılı ve geleneklere bağlı.
      İş hayatında başarı için çalışma eğiliminde.
      Duygusal olarak çoğu zaman sakin ve kontrollü.
      Zaman yönetimi konusunda becerikli.

      Kova Burcu:

      Bağımsız düşünce yapısına sahip.
      Yaratıcı, özgün ve yenilikçi.
      Toplumsal ve insan hakları konularına duyarlı.
      Gruplar içinde etkin ve sosyal.
      Eleştirel düşünce yeteneği gelişmiş.
      Değişime ve özgürlüğe önem veren.
      Soğukkanlı, duygusal olarak uzak görünebilir.
      Arkadaşlık ilişkilerine değer verir.
      Teknolojiye ilgi duyar.

  28. nesli dedi ki:

    merhabalar **** doğumluyum bu güne kadar ailevi ciddi problemlerle karşılaştım. Yıllardır babamla görüşmüyorum. Bu durum bende erkeklere karşı güvensizlik duygusu yarattı. Evlenebilme potansiyelim var mıdır. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Büyük ihtimalle Satürn ve 4. ev konumu veya sabit yıldız ile ilgili sert açı kaynaklı olabilir. Ancak Transitte bu etkiler değişmektedir.
      Doğum yerinizi yazmadığınız için bakamadım. Bu yazı ile birlikte doğum bilgilerinizi tam olarak yazarsanız tekrar bakayım.

  29. Lavinia dedi ki:

    Merhaba, ******* doğumluyum. Doğum haritama göre bana en uygun ilişki partneri hangi burçtan olur, venüs ve marsı hangi burçta olmalı.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.
      Güneş: Akrep
      Yükselen: Balık
      Venüs: Akrep
      Merkür: Akrep
      Mars: 7. Evde ve Başak burcunda.

      Baskın burcunuz Akrep ikinci sırada Balık burcu var. Baskın elementiniz Su. Ağırlıklı olarak Değişken ve Sabitsiniz. Dişil enerjiniz yüksek. Baskın gezegeniniz Güneş. Mars enerjiniz yüksek.
      Ruhsal anlamda Akrep burcunu arzularsınız. Mars’ın 7. evde ve Başak burcunda olması evlilik ve ortaklıklarda sizi aşırı titiz yapabilir. Bu konumda birlikte olacağınız insanda uyumlu olmanız önemli.

      Venüs ve Mars hangi burçlarda olmalı?

      Venüs: Akrep, Yengeç, Balık (Su grubu burçları)
      Mars: Başak, Boğa, Oğlak (Toprak grubu burçları)

      Ancak sadece bu iki konum genel anlamda uyum tablosu için yeterli olmayabilir. İki tarafın doğum haritası ile uyum analizlerine bakmak gerekir.

  30. Ece dedi ki:

    ***** doğdum. 29 yaşındayım şu ana kadar hiç ilişkim olmadı. 7. Ev Gezegenim pluto akrep burcunda ayrıca ay düğümü bulunuyor. Evlilik için olumsuz bir konumlanma mı var acaba yanıt verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum yerinizi yazmadığınız için haritaya bakamadım. Şu ana kadar ilişkinizin olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor. Pluto’nun 7. evde ve Akrep burcunda bulunması derin ve tutkulu bir ilişki arzusuna neden olur. Öyle bir aşk olmalı ki sizi kendinizden geçirmeli ve değiştirip dönüştürebilmeli. Bu zamana kadar böyle birine denk gelmemiş olabilirsiniz. Zihnen bu arayış içerisinde bulunmanız etrafa yaydığınız enerjiyi de doğal olarak etkileyecektir. Ancak sadece bu konumun etkisi ile bağlantılı değildir. Aynı konuma sahip olup ta evlenen insanlar var. Doğum bilgilerinizi tam olarak tekrar yazarsanız bu yönde etki alacağınız tarihlere bakabilirim.

  31. Gökçen dedi ki:

    Merhaba **** doğumluyum doğum saatim **** olarak biliyorum ailevi çok sıkıntı kopukluk yaşadım yeni evlendim ve bundan sonra aile hayatımın ve maddi anlamda kariyerimin bana neler getireceğini merak ediyorum ilgilenirseniz çok sevinirim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Gökçen hanım bu çok uzun sürecek bir analiz. Tüm yaşam dilimlerinizin ayrıntılı bir şekilde incelenmesi lazım ki günler sürebilir. Şu an o kadar zamanım yok. Eğer imkanınız varsa profesyonel yardım almanızı öneririm. Maddi durumunuz iyi değilse geniş bir zaman diliminde yardımcı olmaya çalışırım.

      Olumsuz etkilerin de olumlu etkilerin de belirli dönemlerle ilgili olduğunu unutmayın. Eğer şu an olumsuz bir dönem yaşıyorsanız sabırlı olun. Olumsuz düşüncelerin yaşamınıza hakim olmasına lütfen izin vermeyin.

  32. Tuğçe dedi ki:

    Merhaba tüm yazılarınızı okuyorum. Sizin daha uygun dediğiniz tarihte de estetik oldum çok güzel geçti. Çok teşekkür ederim. Üniversite hayatım çok mücadeleyle geçti şuan olduğum durumdan memnun değilim. 2 yıl yaşlı bakım okudum yükseltmek istiyorum bir turlu olmadı bu yılda sınava dikey geçişe hazırlanıyorum. Hemşirelik ya da diyetisyenlik düşünüyorum. Yapmam gereken meslekler nelerdir hangi meslekte daha iyi bi yol izlerim ve eğitim hayatımın zor mücadeleci geçme sebebi nedir ne zaman güzel fırsatlarım olur. ****

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. İyi geçmesine sevindim. Rica ederim. Sağlık, başarı ve güzellikler dilerim.

      Meslek ile ilgili aşağıdaki konulara bakabilirsin.

      2. Ev Akrep Burcu
      10. Ev Balık Burcu
      6. Ev Balık Burcu

      İletişim ve Zihinsel Fonksiyon Kanalları

      3. Ev Yay Burcu
      Merkür Terazi Burcunda

      KAD 9. Evde İkizler Burcunda
      Bu noktaları ilgili sayfadan bularak inceleyebilirsin.

  33. eren dedi ki:

    merhabalar hayatımda ilişki potansiyellerim, evliliğim, maddiyat ve kariyer konularında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ****
    ***

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bu soruların cevabı için çok fazla zaman gerekiyor. O kadar zamanım yok. Lütfen sadece tek bir soru. (doğum bilgilerinizi lütfen tekrar girin o bilgileri siliyorum)

  34. Habibe dedi ki:

    Merhaba; 9.Evim Koç ne anlama geliyor?
    Aşk hayatım nasıl olacak ?
    Sevgilimden yeni ayrıldım?
    İş haberi olumlu olmasını uzun zamandır bekliyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. 9. ev koç burcu en anlama gelir? 9. Ev Koç Burcu

      Diğer sorularınız için doğum bilgilerini (doğum yeri, tarihi, saati) yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

  35. Sevde dedi ki:

    Merhaba. ***** 7 yıldır çalışmıyorum son 1 yıldır iş hayatına dönmek istiyorum iş bulmakta zorlanıyorum kariyer konusunda yardımlarınızı rica ediyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Şu an Ay-Venüs evresinde bulunuyorsunuz. Bu evrede kadınlarla olan irtibatlarınızdan olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir. Şu an kara ay 10. evde bu da sizi etkiler. 24 Mart 2025 tarihine kadar Ay-Venüs evreniz devam edecek. Sonrasında Ay ile Merkür evresi başlayacak.
      Bu evrede mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalışın. Elinizden gelen ne ise onları yapın. Araştırın, müracaatlarda bulunun, özellikle kadınlarla ilgili etkinlik ve faaliyetler varsa veya kadınlarla bağlantılı işler varsa onlarla kontak kurmaya çalışın. Ancak asla olumsuz düşüncelerin sizde hakim olmasına izin vermeyin. Kırmayın, incitmeyin. Şu an zihninizi meşgul eden düşünceler var ya onlara izin vermeyin. Sadece size düşenleri yapın ve olumlu düşünün. Sevdiklerinizde güzel vakit geçirmek için mutlaka zaman ayırın. Aşağıdaki yazacaklarıma lütfen dikkat edin.

      Siz değerli bir insansınız. Duaları hızlı kabul olanlardansınız. Ancak bed dualarda hızlı çalışır. Dua etmekte geç kalmayın. Sokakta gördüğünüz bir çocuğun başını okşayarak ta olsa çocukları mutlu edin. İhtiyacı olan sokak hayvanlarını es geçmeyin. Sizi kıranlar için bed dua yapmayın. Ama size iyiliği dokunanlara bol bol dua edin. Kendiniz için gece 2-3 arasında dua edin. Bu saatlerde özel olarak kalkın ve içinizden geldiğince dua edin. Sevdiğiniz insanlara da size dua etmelerini rica edin (anneniz, babanız, büyükleriniz… yani çıkar gözetmeyenler/gözetmeyecekler).

      Hangi alanlarda kolay para kazanırsınız veya daha rahat para kazanırsınız 2. Ev Yay Burcu
      10. evinizde Aslan burcu olduğu için yukarıdaki linkte bahsedilen alanlar ile 10. Ev Aslan Burcu konusundaki alanları dikkate alın. 10. evinizde Aslan burcu olduğu için yöneticilik vasfı da olması sizin için daha iyi olur. “Güler yüzlü, tebessüm eden yönetici”

      Nisan 2024
      Temmuz 2024
      Ağustos 2024
      Eylül 2024
      Ocak 2025

      Önemli değişimlerin olabileceğim tarihler.

  36. Selen dedi ki:

    Merhaba ***** dogumluyum.haritamda ruhsal yetenek konumu,bu hayatta bu konuda potansiyelimi merak ediyorum.Birde haritamda hangi burç hangi evde kıstırılmış durumda bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Önsezi ve öngörü yetenekleriniz var (Şu an ne kadar aktif bilmiyorum ayrıntılı bakmak lazım). Yani bir olay olmadan önce görebilir veya sezebilirsiniz. Sizi kızdıranlar için de sonuç çok parlak olmayabilir çünkü negatif enerji hızla genişleyerek karşı tarafı etkileyebilir. Aynı durum iyi yönde de geçerli.
      İletişim kanalınızda da su grubu etkisi olduğu için karşı tarafın duygularını sezebilirsiniz. Birine baktığınızda duygusal kontak kurabilirseniz onun nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz.
      Arkadaş çevrenizde fedakar bir insan olarak tanınıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşılık beklemeden yardımcı olabilirsiniz.
      Medyum özelliklerine sahipsiniz. Ruhsal yoğunluğunuz fazla. Gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz. Madde ötesi sizin için ilgi çekici gelecektir. Bilinçaltı ve ruhsal sorunlar doğal olarak kaçınılmaz olabilir. Kendinizde barışık ve sağlıklı bir ruh bütünlüğü halinde kendinizi daha iyi hisseder ve ruhsal hassasiyetleriniz nedeniyle açığa çıkan veya çıkmayı bekleyen özelliklerinizi daha sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

      Ancak bu tür konulara ya hiç girmemeli veya çok iyi korunmalı, çok iyi bilgi sahibi olduktan sonra mümkünse iyi bilen birinin rehberliği ile yola çıkmanız daha sağlıklı olur. Çünkü 12. evinizden dolayı sorun yaşayabilirsiniz.

      KAD 3. Evde ve Yengeç Burcunda

  37. Giz dedi ki:

    Merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle. Haritam *** nişan ve düğün için hangi tarihi vaad ediyor acaba? Kısa zamanda nişan yapma düşüncemiz var açıkçası ama ben dönemlere çok dikkat ediyorum:) ***

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Rica ederim. Sadece ilişki uyum puanınıza baktım. -56.08
      Bu ne anlama geliyor? Şu an uyum içerisinde görünseniz de veya anlaştığınız noktalar olsa dahi ileride sorun yaşama olasılığınız yüksektir.
      Lütfen farklı farklı kaynaklardan da uyum puanınızı tekrar tekrar gözden geçirin. İkinizin haritalarını ayrıntılı bir şekilde değerlendirmedim ama uyum puanınızdan dolayı bazı planlarınızı çok geç olmadan tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Bazı noktalarınız birbirinize çok cazip gelse de uzun vadede birbirini iten aynı kutba sahip mıknatıslar gibi olabilirsiniz.

      Bu ilişki hiçbir şekilde mutluluk vadetmez mi? Tabiki eder. Ama önemli etkiler aldığınız da her iki tarafın da çok sabırlı olması ve bazı sorunların neden ortaya çıktığını (astrolojik) iyi bilmeniz ve buna göre bu etkileri değerlendirerek hareket etmeniz gerekir.

  38. danikoznn dedi ki:

    Merhaba, öncelikle başınız sağolsun.Bu siteden o kadar çok şey öğrendim ki. Genç yaşta astroloji hakkında kendimi geliştirmek için muazzam bir yer oldu burası. Kendimin zayıf ve güçlü yönlerini merak ediyorum.Kariyer anlamında ne derece başarı elde edeceğimi ve hangi mesleğin bana uygun olacağını merak ediyorum. Aşk hayatımda da neler olacak iyi veya kötü tutkulu bir ilişkim vs olur mu,gerçekten ruh eşimle karşılaşır mıyım nerde tanışırım uzun süreli mi vs cevaplarsanız çok çok sevinirim. *****

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, teşekkür ederim içtenliğiniz, temennileriniz ve güzel sözleriniz için. Öğrendiğini her bilginin yaşamınıza fayda katmasını ve yaşam kalitenizi artırmasını dilerim.

      Meslek ile ilgili kısımları için aşağıya not düşeyim. Çünkü bu bölümde sadece tek soru kabul ediyorum.

      Kolay para kazanabileceğiniz, yeteneklerinizi paraya dönüştürebileceğiniz alanlar: 2. Ev Yengeç Burcu
      Mesleğinizi Nasıl icra edersiniz? 10. Ev Yengeç Burcu
      Çalışma ortamınız nasıl olmalı? 6. Ev Akrep Burcu

      İletişim kanalınız ve Zihinsel aktivite

      3. Ev Aslan Burcu
      Merkür Yengeç Burcunda

      Dikkat etmeniz ve bilmeniz gereken nokta

      KAD 10. Evde Koç Burcunda
      (bu sayfada Kad 10. evde ve Kad koç burcunda şeklinde bulup bilgilere ulaşabilirsiniz)

      Bu gönderdiğim linkleri lütfen çok dikkatli okuyun ve mutlaka gerekli notları alın. Çok işinize yarayacaktır. Aslında bunlar ilkokul ve orta okul yıllarında öğrenilmesi, bilinmesi ve buna göre yaşam yolu çizilmesi gereken konular. Aksi halde çok gereksiz zaman kayıplarına neden oluyor malesef.

  39. HKays dedi ki:

    Merhabalar, benim için partnerlikte en uygun burç hangisi olur? Ya da hangi burçların özelliklerini göstermesi daha uygun olur? **** Bu arada sizden çok şey öğrendim, öğretmenim sayılırsınız, öğretmenler gününüz kutlu olsun 😀

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Teşekkür ederim. Bundan yıllar sonra bu siteye dönüp baktığımda unutmayacağım bir kaç kişiden biri olacaksın. Faydam olmuşsa ne mutlu bana.

  40. HKays dedi ki:

    Doğum haritama göre bana en uygun ilişki partneri hangi burçtan olur, veya hangi burcun özelliklerini göstermesi daha uygun olur?

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum haritanda ruhun diyor ki! “Bana bir yay lazım, arada geçmişi hatırlatacak, geçmişle bağımın kopmasına izin vermeyecek, ateşli, enerjik, entelektüel, maceracı, canlı ve parıltılı… dudaklarında tebessüm, gözlerinde ışıltı, saçlarında hafif kıvrımlar, dalgalar…” Hayata bakan yönün ise “Bana cazibeli, tutkulu, zarif, estetik, güler yüzlü, tatlı dilli bir terazi iyi olur” diyor..

      Bunlar Transitte değişebilir ama sabitte alınan etkiler çoğu zaman derin izler bırakır ve çoğu insan bu etkileri ileriki yaşlarında da değiştiremezler.

      Ama gerçekte ister yay ister terazi olsun farketmez daha öncede birlikte çok değindiğimiz gibi kesinlikle cinsel yönden güçlü ve tatmin edici olması şart. Bu her iki taraf için de geçerli. Toplum bu kısmı yanlış algılıyor, farklı noktalara çekiyor ancak insanlar ister sanatsal, ister maddesel, ister sosyal, ister cinsel yönden mutlaka tatmin olabilecekleri insanlarla birlikte olmalılar.

      Önümüzdeki Haziran ayından itibaren romantizm ve aşk hayatını kaplamaya başlayacak. Büyük ihtimal evlenmeyeceksin ama düşünmen için yeterince romantizm olacak. O zaman karşına çıkacak veya hayatında varolacak olanlara bak bakalım. Terazi mi daha çok Yay mı? (sadece güneş değil) Bu süreç 8 Mart 2026’ya kadar sürecek. Satürn döngüsünü bitirdin, Jüpiter’in güzel atmosferindeki bu güzel enerjileri hakediyorsun öyle değil mi? : ) Sen sıkıntı çekerken eğlenenler henüz Satürn’ün tadına da bakmadılar.

      8 Mart 2026 – 24 Kasım 2027 tarihleri arasında ilk ciddi evlilik etkisini alacaksın (eğer o zamana kadar evlenmezsen), O zaman hayatına girenlere iyi bak. Yay etkisi mi Terazi etkisi mi? (Veya transitte enerji alanına gireceklerden biri mi?) Kim olursa olsun Mars, 8. ev ve 7. evlerini kontrol etmen önemli. (eğer evlilik kararı alırsan) Aksi halde cicim ayları sonunda içinde tatmin olmayan bir alan oluşmaya başlayacaktır. Evlenmeyi düşündüğün insanla mutlaka otur ve bu konuları ciddi ciddi konuş. Hatta haritanı çıkar ve Mars enerjini göster : ))

  41. Giz dedi ki:

    Merhaba sayfanıza blog okurken denk geldim bende astroloji öğrenmeye çalışıyorum sayfanız çok yararlı öncelikle teşekkür ederim. Soruma gelicek olursam **** doğumluyum. Uzun süredir bir ilişkim var ancak evlilik sürecine giremiyorum korku ve sevgilimin maddi durumlarından kaynaklı. Geçtiğimiz ay nişan planlıyorduk ama çok ciddi ayrılık yaşadık bu hafta tekrar başladık bişeylere ama benim korkularım geçmiyor evlenebilicek miyim devam ettirebilicek miyim ya yanlış insansa diye. Bu konuyla ilgili nasıl süreç var hayatımda? Sorumu görürseniz şimdiden teşekkür etmiş olayim🤍

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Faydalı olmasını dilerim.

      Etkisinde olduğunuz açıları yazayım

      Kuzey Ay Düğümü (retro) ile Neptün arasında Kare açı var bu açı Aralığın ortalarına kadar devam edecek. Etkisi Ağustos ortalarında başlamış, Ağustos sonunda güçlenmiş. Güçlü etkisi Kasım sonuna kadar devam edecek.
      Neptün Şu an transitte 7. evinizde (retro) olduğu için doğal olarak bu konularda sizi etkileyecektir. Bir karar almadan Aralık sonuna kadar bekleyebilirsiniz. (Astroloji ile ilgili olduğunuzu yazdığınız için nasıl etkileyeceği ile ilgili ayrıntıları geçiyorum)

      Ayrıca Satürn Mars karşıt açısı Aralık ayı sonuna kadar etkilemeye devam eder. Ağustos ayı sonunda başlamış. Ağustos ortalarında güçlenmiş. 2024 Ocak ayı başlarında hafifleyerek sona eriyor. (Satürn transitte 6. evinizde Balık burcunda)

      Jüpiter KAD Karşıt açısı Kasım sonunda gölge etkisi ile başlayıp Aralık ikinci hafta güçlenecek. Ocak sonunda gölge etkisi ile sona eriyor. (Jüpiter Transitte 9. evinizde Boğa burcunda ve retro)

      Ayrıca şu an Neptün’ün transitte GAD, KAD ve Eris ile kare açıları bulunuyor. Neptün transitte 7. evde bulunduğu için doğal olarak belirsizlik hakim olacaktır. Bu belirsizlik diğer açılarla da birleştiğinde sizde korkuya sebep olması çok doğal. Ancak şu cümlenizi ciddi anlamda sorgulamanızı tavsiye ederim “ya yanlış insansa” Bu konuda ciddi anlamda uyum analizinizi yapıp değerlendirmeye çalışın. Gerçekten seven insanlar maddi konulara takılmazlar. Onların tek bir derdi vardır bir an önce bir araya gelmek ve sürekli birlikte olabilmek. (Tabiki mantık ve geleceğin makul yaşanabilir seviyede olması da önemli). Temmuz 2024 sonrası vermeniz gereken karar belki bu konuyla bağlantılı olabilir.

      Jüpiter ile Venüs Ağustos Eylül aylarında kavuşum yapmışlar. Ekim ortalarında sona ermiş. Tekrar 2024 Mart ortalarında kavuşum yapacaklar.

      19 Temmuz 2024 – 29 Mayıs 2026 tarihleri arasında evlilik veya ayrılık konusunda karar alacağınız bir dönem olabilir.

      Astrolojik etkileri kesin şu olacak bu olacak şeklinde ifade etmek çok doğru olmadığı için sadece etkileri belirtmeye çalışıyorum. Aksi halde irademizi tümüyle devre dışı bırakıp gezegen etkilerine irademizi bağlamış oluruz. Sonucu her zaman irade ile belirleriz. 7. evinizde Neptün bulunduğu için alacağınız kararları bu etkileri göz önünde bulundurmaya çalışarak almaya çalışırsanız daha iyi olur.

  42. Tuğçe dedi ki:

    29 Kasım çarşamba ya da 6 Aralık Çarşamba günü ikisinden birinden olacağım

    1. Akrep dedi ki:

      Bu tür konularda profesyonel yardım almanız daha iyi olur ayrıntılara inmek için çok fazla zaman gerektirir.
      Ben hızlıca görebildiğim ayrıntıları aktarayım.

      Ay Başak burcunda iken hiçbir zaman ameliyat olmamaya özen gösterin. Bunu not olarak unutmayın. 6 Aralık’ta Ay başak burcunda oluyor.

      9 Aralık uygun olmaz. (Yeniaydan 3 gün önceki zamana denk geliyor)
      29 Kasım daha iyi duruyor.

  43. Jupi dedi ki:

    Merhabalar *** saatinde doğdum. Doğum haritama bakabilmemiz mümkün müdür ? Evlilik konusunda bakabilir misiniz çok merak ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, “Evlilik konusunda…” kısmını açar mısınız? Olası evlilik etkilerinin alınacağı tarihler mi? Veya evliliğiniz ile ilgili olumlu veya olumsuz gelişmelerin olacağı tarihler mi? (Cevap yazarken doğum bilgilerinizi tekrar yazar mısınız, doğum yerini de ekleyin lütfen)

  44. Tuğçe dedi ki:

    Merhaba *** doğumluyum burun ameliyatı yaptırmak icin en uygun zaman nedir

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Hangi tarihler arasında/ayda olmayı düşünüyorsunuz?

  45. Neo dedi ki:

    İyi günler ben ilişkilerde başarılı değilim sebebi nedir acaba hangi konumdan ve nasıl olumsuz etkiyi kırabilirim.

    1. Akrep dedi ki:

      İyi günler. İletişimdeki sorunlar Merkür ve 3. ev konumları ile ilgilidir. Bu konumlarda bulunan gezegen, burç ve açılar veya bu konumun boş olması; sabit yıldız etkileri negatif yönde etkileyebilir. Bunlara ek olarak Baskın burç ve element analizi ile de sorunun asıl kaynağı element dağılımında mı ona bakılır.

      Dönemsel etkilerde Transit hareketlerde de benzer durumlar yaşanabilir. Bir sorun oluştuğunda geri çekilmek yerine makul bir şekilde çözebilmek için adımlar atmak, gerektiğinde destek almak daha etkilidir.

  46. Rabia dedi ki:

    *** saati ilişki veya evlilik hakkında yorum yapabilirmisiniz?

    1. Akrep dedi ki:

      Yorumdan kastınızı daha açık bir şekilde yazar mısınız? Evlilik etkisi alınan tarihler mi? “evlilik hakkında yorum” çok geniş kapsamlı. Sayfalar dolusu yazmak gerekir. (Doğum bilgilerini görünmemesi için siliyorum, bilgilerle birlikte tekrar yazarsanız iyi olur)

  47. Elif dedi ki:

    Merhaba açıkçası buraya mi yazılıyor bilmiyorum ama doğum haritası analizindeki yorumları kapatmışsınız yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın. *****. Ben şahsen tıp istiyorum tıpta başarılı olabilir miyim ve evlilik tarihi ve kişinin özellikleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      (Sadece tek soru)

      2. evinizde balık burcu var. Bu konum maddi konularda empatik, yardımsever ve duyarlı olmanızı sağlar. Maddi kazançlar yardım sever olduğunuz sürece ruhsal dünyanızda karşılık bulur. Maddi imkanlarınızı insanlara yardımcı olmak için kullanabilirsiniz. 2. Ev Balık Burcu

      6. evinizde Akrep burcu var. 6. ev sağlık, hizmetler ve iş ortamı ile ilgilidir. Bir insanın nasıl hizmet sunacağını bu konuma bakarak görebiliriz. Akrep soğukkanlı, dikkatli, titiz, analitik ve ayrıntıların da ayrıntılarına inebilen bir burçtur. Ölüm veya kan akrep burcunu çok fazla etkilemez. (tüm konumlara bakmadığım için size ne kadar yansır bilmiyorum kendinizi kontrol edin eğer bu özellik yansıyorsa veya ilerili eğitim hayatınızda etkin olursa düşünebilirsiniz şu an Venüs sizde etkin olduğu için hassas olabilirsiniz) Soğukkanlılığı ve titiz oluşu Akrep özelliğini genelde Cerrahi bölümüne yöneltir. Yöneticisi Mars’ta 1. evinizde ve ikizler burcunda. Enerjik, aktif, hızlı düşünen ve iletişim becerileri yüksek özellikler kazandırabilir.
      6. Ev Akrep Burcu

      10. evinizde Kova burcu var. Bu konum toplumsal statü ve kariyer hayatı ile ilgilidir. 10. evde kova burcunun varlığı kariyerinizin teknoloji, yenilikler ve arkadaşlıklarla bağlantılı olduğu belirtebilir. Ayrıca yöneticisi Uranüs’ün de bu konumda oluşu tıp dünyasında yenilikleri en iyi şekilde kullanmanıza olanak tanıyabilir. Kova+Uranüs = Yenilikler, Teknoloji, Toplumsal çözümler ve Gelişim
      10. Ev Kova Burcu

      Hepsini bir araya getirdiğimizde bence güzel bir tercih olabilir. Ancak bu noktada önemli olan bu mesleği yaptığınızda kendinizi tam olarak tatmin olmuş hissedebilecek misiniz? “Ben bu işi yaptığımda bu hayatta gerçekten faydalı bir insan olabilirim” diyebilecek misiniz. Bu işi yaptığınızda kendinizi huzurlu ve mutlu hissedecekseniz, yetenek ve kabiliyetlerinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz güzel bir tercih olabilir. Hatta bir hastaneye gidip bir doktordan rica ederek bir gününüzü onunla geçirin. Bu çok etkili olacaktır.

  48. Kaybolan bir adam dedi ki:

    İyi akşamlar . Bir sene önce hesabımdan biraz yüklü miktarda bilgim dışında para transferi gerçekleştirildi. Konuyla ilgili adli makamlarca gerekli işlemleri başlattım. Yalnız bir sene oldu hala bir sonuç çıkmadı. Halen soruşturma aşamasında. Acaba müsaitseniz bakabilir misiniz?
    ***

    1. Akrep dedi ki:

      İyi günler.

      Tam kayıp tarih ve mümkünse saatini verebilir misiniz?

      Önceki yıl bu zamanlarda 2. evinizde bir etkileşim olmuş. O noktada olumsuz etkiler veren bir sabit yıldızda bulunuyor (Sabit yıldızlar bulundukları konumda uzun süre kaldıkları için her zaman dikkatli olmanız gerekir). Şu an Jüpiter 2. evinizde boğa burcunda retro, yani eski konuları gündeme getiriyor. Ocak 2024 gibi ileri gitmeye başlayacak.

      Aslında kavuşum halinde çok güçlü sabit yıldızlarınız var ancak bu sabit yıldızların şöyle bir özelliği var. Hata yaparsınız veya bir başkasının bilerek veya bilmeyerek canını yakarsanız farklı şekillerde bedeli de oluyor. Bir düşünün farkında olmadan böyle bir şey yapmış mıydınız? Eğer öyle ise öncelikle bunları düzeltmeniz daha iyi olur. O zaman kolaylaşacaktır.

  49. Oğlak dedi ki:

    2-3 ay içinde bir evlilik tarihi belirlemek istiyorum. Ama kararsız kaldığım bir nokta oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. *** nişan yaptım. Benim doğum tarihim *** civarı.
    Nişanlımın *** arası zaman dilimiymiş. Doğum saatlerimizi net bilemiyoruz 🙁

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım.

  50. Oğlak dedi ki:

    2-3 ay içinde bir evlilik tarihi belirlemek istiyorum. Ama kararsız kaldığım bir nokta oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. **** de nişan yaptım.
    Benim doğum tarihim ****
    Nişanlımın ****

    1. Akrep dedi ki:

      Keşke doğum saatlerinizi ve doğum yerlerinizi de yazmış olsa idiniz şu an bakıp iletirdim.

  51. Ruheyda dedi ki:

    Merhaba kolay gelsin. Doğum haritası analizi için bilgileri yazmam gereken yeri sitenizde bulamadım yardımcı olabilir misiniz 🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba teşekkür ederim. Şu an kapalı olduğu için yorum yazılamıyor. Müsait olduğumda açıyorum. O sayfada verilen instagram hesabından da duyuru yapılıyor oradan da takip edebilirsiniz.

  52. geminibby dedi ki:

    merhaba dogum gunum ****. merak ettigim sey ben aylardir cok kotu hissediyorum bu sorun dogum haritamla alakaliysa ne kadar surer sizce? ve bana uygun meslekler nelerdir? iliski konusunda insanlar beni cok yuzeysel buluyor bunun sebebi sizce ne? cevaplayabilirseniz cok sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. 3 Ocak 2024 tarihine kadar bu etkiyi almaya devam edeceksiniz (astrolojik bir etki söz konusu ancak farklı sebeplerde olabilir tıbbi ve psikolojik. Pluto transitte 6. evinizden geçtiği için o da etkili olacaktır.).

      Aldığınız etkiler arasında iş ve kariyer seçimi, işe yeni başlama dönemi, bir iş nedeni ile taşınma vb. gibi konular sizi biraz tedirgin etmiş olabilir ancak geçecek merak etmeyin.
      İnsanların sizi nasıl bulduklarına takılmayın. Her insanın yapısı farklı büyük ihtimalle şu an sizi anlayacak bir arkadaş çevreniz olmadığı için bu şekilde hissediyorsunuz. 7. evinizde yoğun kova burcu, 11. evinizde de (arkadaşlar) İkizler burcu etkisi var (sabitte). Transitte her iki evinizde şu an itibari ile boş. Bir süre daha (2-3 ay) bu şekilde devam edebilir ancak sonra düzelecektir. Özellikle iş seçiminizi doğru yapar ve doğru insanlarla karşılaşırsanız daha erken de sona erebilir. Ocak ayında 10. evinizdeki Jüpiter retrodan çıkıyor. Güzel gelişmeler olacaktır.

      Hangi meslekler sizin için uygun, aşağıdaki linklere bakabilirsiniz.

      2. Ev Aslan Burcu
      10. Ev Koç Burcu
      KAD yengeç 12. evde olduğunuz için duygusal motiflerin de bulunduğu veya duygularınızla da hissedebileceğiniz alanlar etkili olacaktır. Ancak ilk adımlar başlangıç ve tecrübe sayılacağı için hedeflerinizi basamak basamak belirleyebilirsiniz.

  53. Berna dedi ki:

    Merhaba benim oğlumun doğum tarihi 16 Mayıs Algol Güneş kavusumu var 6. Evde 7. Ev girişine 3 derece yakın.
    Algol güneş ASC karsit.
    Ay 10 evde üçgen yapıyor güneş ve Algole. Yanında kuzey ay ve Jüpiter var
    8. Ev şans noktası sekstil yapıyor yine güneş ve Algole
    4. Evde Kiron sekstil yapıyor yine güneş ve Algole
    Araştırdım ama Algol güneş kavusumu korkuttu beni bu kötü bir etki mi demek acaba
    Şimdiden çok teşekkür ederim

    Kuzey Ay ve Jüpiter 10 evde. Biraz karışık yazmışım. Yine çok yakın olmasa da üçgen yapıyorlar güneş ve Algole

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Berna Hanım. Biraz karışık olmuş ama mümkün olduğunca toparlamaya çalışayım.

      1. Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter 10. Evde: Kuzey Ay Düğümü burada, hayat amacınızı ve gelişim yönünüzü vurguluyor. 10. Ev, kariyer, hedefler ve toplumsal statü ile ilgilidir. Bu konum, kariyerinizde büyüme ve genişleme potansiyeli taşıdığınızı gösterebilir. Jüpiter de genişleme, şans ve fırsatlarla ilişkilendirilir, bu nedenle bu konum, kariyerde olumlu gelişmelerin işareti olabilir.
      2. Algol Güneş Kavuşumu 6. Evde: Algol, astrolojide zorlu veya karanlık temalarla ilişkilendirilen bir sabit yıldızdır. 6. Ev sağlık, günlük işler ve hizmet ile ilgilidir. Bu kavuşum, sağlık veya iş alanında bazı zorlukları ve zorlu deneyimleri işaret edebilir. Ancak, bu deneyimlerin kişisel büyüme ve dönüşüm fırsatları da getirebileceği unutulmamalıdır.
      3. Algol Güneş ASC Karşıt: Algol’ün Güneş’e karşıt durması, özellikle ilişkilerde veya dış dünyada bazı zorluklar veya çatışmalar yaşayabileceğinizi gösterebilir. İlişkilerdeki dinamiklerde dikkatli olmak ve anlayışlı yaklaşmak önemlidir.
      4. 8. Ev Şans Noktası Sekstil Güneş ve Algol: 8. Ev, dönüşüm ve diğerlerinin kaynakları ile ilgilidir. Bu şans noktasının Güneş ve Algol ile uyumlu açı yapması, finansal veya kaynaklarla ilgili fırsatları ve dönüşümü işaret edebilir.
      5. 4. Evde Kiron Sekstil Güneş ve Algol: Kiron, yaraları iyileştirme ve öğrenme ile ilişkilendirilir. 4. Ev, aile, kökler ve içsel dünya ile ilgilidir. Bu açı, geçmişteki yaraları iyileştirme ve içsel büyüme konularında fırsatları işaret edebilir.

      Etkiler olumsuz görünse dahi astrolojik etkilerin doğrudan bizim yaşamımıza yansıması yazıldığı veya sizin okuduğunuz gibi olmaz. Bir insanın bulunduğu coğrafi konum, birlikte olduğu insanların enerjileri, kendisi için yapılan dualar, verilen sadakalar… tamamı ayrı bir enerji alanı oluşturur. Eğer endişeleriniz var ise dua edip zor durumda olanlar için sadaka verebilirsiniz.

      Unutmamanız gereken doğum haritası tüm noktaları ile etkileşim halindedir. Tek bir noktaya odaklanarak ondan sonuç çıkarmayın lütfen. Ancak içinizin rahatlaması için tedbirler alabilirsiniz. Astroloji de zaten olası riskleri önceden görüp ona göre tedbir aldığımızda yaşamımıza olumlu katkı sağlayabilir.

      Ailenizle birlikte sağlıklı ömürler dilerim.

  54. Mel dedi ki:

    Merhabalar
    Ben daha önce size soru sormuştum. Aklıma yeni bir soru daha takıldı onu da sormak istiyorum.
    E-ticarete uygun oldugumu soylemistiniz ben buna ek olarak kripto,borsa ve finansal astroloji eğitimleri alıp borsadan kriptodan da para kazanmayı planlıyorum acaba bunlar da bana uygun mudur? 11.evimde Satürn var sanırım ilk önce zorlaştıracak gibi geliyor ama tam kestiremiyorum da.
    Doğum tarihim; ****
    Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Satürn uzun vadeli yatırımlar, Uranüs ani değişimlere uyumluluk açısından ve teknolojiye yatkınlık açısından daha olumludur.

      Uranüs 9. evde ve Oğlak burcunda. Satürn 11. evde ve Kova burcunda. Uranüs, 11. ev ve Kova burcu teknoloji ve yenilikler için uygundur. 2. evde İkizle burcu var anca gezegen yok. Satürn ve Oğlak burcu hedefler ve disiplin için kullanılabilir. Hedef belirleyip diğer konumları uygun şekilde değerlendirebilirsiniz.

      Olmaz dense de olabilir, Olur dense de olmayabilir. Sizin sahip olduğunu özellikleri nasıl kullandığınıza da bağlı. Eğitimleri aldıktan sonra veya eğitimlerde bunu anlayabilirsiniz.

  55. Asel dedi ki:

    Beklerim tabiki.cok tesekkur ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim.

  56. Asel dedi ki:

    Biraz once yazmistim.ek olarak soylemem gerekirse bizim 10 yillik bir iliskimiz var bu arada..surekli gelgitli ..bu neden kaynakli..baya kritik surecler yasadik..Hala da ayni potansiyellere sahibiz sanirimm..sevgi var bir o kadar ihtiras da var

    1. Akrep dedi ki:

      Asel hanım bir önceki iki mesajınızda uyum analizi istemişsiniz ama bunu Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu bölümüne yazarsanız daha iyi olur. Veya oradaki taleplerin tamamlanmasını bekleyin bitince bakarım. Mesajınızın birini bilgilerin durması için silmedim duruyor. Bu kısımda sadece soru cevap yapıyoruz.

  57. Asel dedi ki:

    ******
    *******
    iliski yorumu istiyordum

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim.

  58. Asel dedi ki:

    *** benim *** partnerimin iliski yorumu

    1. Akrep dedi ki:

      Lütfen doğum tarihleri ile birlikte doğum yeri ve doğum saatini de ekleyin. Sadece tarihler ile doğru sonuçlar çıkmayacaktır.

  59. Scorpion dedi ki:

    Bana zarar vermesine rağmen ondan niye kopamıyorum? ***** tarihinde doğdum. Sevgilim değil, amma aşık oldum, sanırım. Bana karşı ne hiss ediyor, bilmiyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Sadece verdiğini doğum tarihi ile net bir şey söylemek zor. Akrep burçları için tutku herşeydir. Aşık olmuşlarsa abartıya kaçabilirler. Kopmaları gerçekten çok zordur. Karşı tarafın ne hissettiği, ne yaptığı veya ne olacağı ile fazla ilgilenmezler. Aşk kapısı bir kez açılmışsa kapanması zordur. Zaman gerektirir. Neptün 7. evinizde ise ve Mars 7. evinizde ise bu durum olabilir. Bu gibi durumlarda aşağıdaki etkiler olasıdır.

      Venüs ve Neptün Etkileri: Venüs, aşk, ilişkiler ve cazibe ile ilişkilidir. Neptün ise romantizm, hayalperestlik ve ideallerle bağlantılıdır. Eğer doğum haritasında Venüs veya Neptün’ün romantik açılarda veya zorlayıcı etkileşimlerde bulunduğu bir durum varsa, kişi gerçekçilikten uzak idealize edilmiş bir aşka eğilim gösterebilir.

      Satürn Etkileri: Satürn, sınırlar, sorumluluklar ve gerçekçilikle bağlantılıdır. Ancak, bazen Satürn etkisi, kişinin kendi duygusal sınırlarını çizmede zorluk yaşamasına veya olumsuz ilişkilere bağlanma eğilimini artırabilir.

      Chiron Etkileri: Chiron, yaraları ve onların iyileştirilmesini temsil eder. Eğer Chiron’un doğum haritasındaki belirli bölgelerde zorlu etkilerle birleştiği bir durum varsa, kişinin geçmiş yaralarını tekrar yaşama eğilimi olabilir.

      Ay Etkileri: Ay, duygusal güvenlik, beslenme ve içsel ihtiyaçlarla ilişkilidir. Eğer Ay’ın doğum haritasındaki konumu veya açıları, kişinin duygusal ihtiyaçlarına odaklanmasını zorlaştıran bir durumu işaret ediyorsa, bu tür deneyimler daha belirgin olabilir.

      Venüs-Mars Açıları: Venüs ve Mars, aşk ve cinsellikle ilişkilidir. Bu iki gezegen arasındaki açılar veya etkileşimler, kişinin romantik arzularını ve ilişkisel dinamikleri nasıl dengelediğini etkileyebilir.

  60. Mel dedi ki:

    Merhabalar
    Aklımda bir soru var ama doğru yere mi yaziyorum bilmiyorum çünkü doğum haritası analizi kısmına daha uyuyor gibi ama yine de şansımı deneyeceğim.
    ****** doğumluyum
    Hayatımda hiçbir şey iyi gitmiyor. Özellikle para konusunda doğduğumdan beri sıkıntı çekiyorum. Para kazanamiyorum gerçekten ne yaparsam yapayım para bana gelmiyor. Çocukluğumdan beri her konuda uğraşıp duruyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Gerçekten artık anlam veremiyorum. Neden böyle? 1 kere bile güzel bir şey yaşamadım, bir şey beni tutuyor ve yaşamama engel oluyor gibi. Saturnden dolayı mı acaba? Astroloji kitapları okuyorum, Tarot baktiriyorum Reiki bile denedim ama hiçbir şey değişmiyor. Gerçekten büyük bir bahtsızlık var üzerimde ve kurtulamıyorum. Uranüs boğaya geçince boğalar değişime uğrayacak diyorlar bende o kadar hiçbir şey değişmiyor ki sanki gorunmezim gibi. Jüpiter bogalara şans getircek diyorlar ne şansı bütün olumsuzluklar beni buldu. Temmuz başında ölümden de döndüm bütün bu kötü yaşamı astrolojiyle açıklanabilir mi bilmiyorum. E-ticarete başladım son çare olarak ama hiç ümidim yok artık. Eğer yanlış yere yazdiysam kusura bakmayın, doğum haritası analizi kısmındaki yorum açılınca tekrardan yazarım. Teşekkürler
    İyi akşamlar

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Görünüşe göre sorun doğum haritanızla ilgili. Uranüs Mart 2019 yılından bu yana Boğa burcunda ama sadece boğa burcunda olması yeterli değil. Uygun ev konumuna da geçmesi gerekiyor. Asıl değişim Uranüs’ün para kazanmanızı sağlayabilecek burç ve konuma geçmesi ile olabilir. Mays 2026 yılında bunun ilk aşaması başlıyor. Temmuz 2027 yılında da tam konumuna geliyor.

      Bana sanki yanlış alanlarda para kazanmaya çalışıyorsunuz gibi geliyor. Bu zamana kadar hangi alanlarda para kazanmak için çaba gösterdiğinizi yazar mısınız.
      Neleri yapmaktan keyfi alırsınız? Daha önce kendi yeteneklerinizi keşfetmek için neler yaptınız? (E ticaret güzel ancak asıl para kazanmanızı sağlayacak konum ile birlikte çalıştırmanız gereken noktalar var. Şu an siz arkadaş çevresine teknolojiyi kullanarak hitap etmiş gibi oluyorsunuz, bunu genişletmeniz lazım)

      KAD oğlak olduğunuz için amacınıza ulaşmak için yürüdüğünüz yolda gerektiğinde defalarca düşmekten dahi haz alabilmeniz lazım “yine çok değerli bir tecrübe edindim” şeklinde.

      Mars Koç, Merkür Koç ama her ikisi de 12. evde ve 12. evde de Balık burcu var. Koçları ruhsal yönden besleyip büyütüyor : ) Kuzuya dönmüşler orada.
      Enerjinizi çok aktif ve verimli bir şekilde kullanamamanız veya varsa bir işte uzun süre enerjinizi aktif kullanamamanız, iletişimde pasif kalmanız veya etkin olamamanız bu nedenle. İnsanlarla birebir iletişim halinde olmanızı gerektirecek ticari işler yerine e-ticaret sizin için çok daha uygun. Çünkü 3. evinizde Yengeç burcu da var. 12. evdeki Merkür ile 3. evdeki Yengeç zihinsel aktivitenizi ve iletişim becerilerinizi olumsuz etkileyebilir. (umarım o konumda değil dedim içimde Ay da Yengeç burcunda imiş) Ayınız da yengeç burcunda olduğu için doğal olarak panik atak ve duyguları ifadede abartıya kaçma eğilimi de olabilir.

      Uranüs Oğlak Retro (9. ev konuları)
      Neptün Oğlak Retro (9. ev konuları)
      Pluto Akrep Retro – Ortaklıklar için sorun olabilir (7. ev konuları)

      Şu an Satürn etkisi de var evet… Jüpiter eşliğinde Satürn etkisi var. Siz düşüncelerinizi olumsuz yönde biriktirip kullandıkça olumsuz olan her şey genişleyip büyüyecektir.

      20 Ağustos 2022 – 8 Mayıs 2024
      Tarihleri arası sizin için güzel adımlar atıldığında sonuçları da güzel olabilecek bir dönem. Ancak yeni fırsatları iyi bir şekilde değerlendiremezseniz kendinizi huzursuz hissedeceksiniz. Bu süreçte sosyal bağlantıların değiştirilmesi gerekebilir. Özellikle hedeflerinizi desteklemeyen veya size zarar veren arkadaşlıklar bu dönemde yeniden gözden geçirilebilir. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç para verirken (veya böyle bir durum ortaya çıkarsa) dikkatli olmanızda yarar var. Hatta çok gerekli değilse parayı ve maddi imkanları kendiniz için kullanın. Bu dönemde size akıl veren, ne yapmanız gerektiğini söyleyen biri veya birileri ile karşılaşabilirsiniz. Veya böyle bir arayış içerisine girebilirsiniz ki şu an burada olmanız da bununla bağlantılı olabilir.

      Bu dönemin en değerli sözü “Korkunun yaşamınızı yönetmesine izin vermeyin” Hedeflerinize ve amaçlarınıza odaklanın. 8 Mayıs 2024 tarihinden sonra yeni bir döneme gireceksiniz. Yaşamınız büyük oranda değişecek. Mars enerjisi yaşamınıza hakim olacak. Ancak Mars 12. evinizde ve Balık burcunda olduğu için o dönemi çok dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz. Enerji değişimi biraz sarsıcı olabilir.

      Diğer ayrıntıları mail adresinize yazıyorum.

  61. Elif dedi ki:

    Astroloji ile ilgili ne zaman bir bilgi bakmak istesem en değerli hazine bence bu sayfa ..
    Gerçekten burada okuduğum bilgiler başka yerde yok .. emeğinize sağlık
    *** *** doğumluyum
    Aşk hayatım ile ilgili bir bilgi var mıdır bana 🙂 evlilik yada artık ciddi bir ilişki ön görünüz nedir ? 🙂
    Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel sözleriniz için Elif Hanım. Dilerim yaşamınız da hazine kadar değerli olur. Keşfettikçe yaşamınız değer kazanır.

      Geçmiş dönem etkilerinden başlayarak günümüze ve yakın geleceğe ilerleyeyim.

      13 Şubat 2012 – 23 Aralık 2013 tarihleri arasında ilk evlilik etkisini almışsınız.
      23 Aralık 2013 – 1 Kasım 2015 İlk etkide evlilik olmuşsa veya bir sevgili bu dönem hoş olmayan bir rüzgar esmiş olabilir.
      9 Eylül 2017 – 20 Temmuz 2019 Aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar almanızı gerektiren etkiler. Evlilikte ayrılık veya sevgiliden ayrılma veya evli iken ikisi arasında tercih yapma gibi. Evlilik olarak ta değerlendirilebilecek etkiler.
      20 Temmuz 2019 – 31 Ekim 2020 Evlilik etkisi
      31 Ekim 2020 – 13 Şubat 2022 Evlilik etkisi
      13 Şubat 2022 – 29 Mayıs 2023 Evden ayrılma (evlilik ile de olabilir), Çocuk sahibi olma

      Bundan sonraki en yakın etki,

      23 Aralık 2025 – 6 Nisan 2027 tarihleri arasında. İş ortamı veya arkadaş çevrenizle bağlantılı olabilir.

      Geçmiş etkiler ve sonraki etkilerin astrolojiler olduğunu ve bu etkilerin irade ile değişebileceğini lütfen unutmayın. Etki olur bu kaderseldir ancak alacağınız kararlar bu etkilerin yaşamınıza nasıl yansıyacağını belirler.

  62. melike dedi ki:

    merhabalar doğum haritası kısmında yorum engeli var dolmuş sanırım yorum atamıyorum buradan yazabilri miyim?
    ***. venüs retro bana iyi geldi kendimde bazı yeteneklerimi keşfetme fırsatım oldu astrolojiyle ilgilenmeye ve eğitim için adımlar atmaya başladım sizce nasıl olur?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Melike Hanım.

      Retro genelde olumsuz olarak ele alınır ama aslında o kadar da kötü değildir. Retro’nun yani geri hareketin amacı, kıyıya köşeye atılmış, yarım bırakılmış, eksik kalmış, yeniden gözden geçirilmesi ve tamamlanması gereken konuları hatırlatmak ve eksiklerin giderilerek yola devam edilmesini sağlamaktır. (Tabi bu etki yanlış kullanılırsa veya yanlış anlaşılırsa genelde eski sevgili konularından çok olur olumsuz sonuçlara da neden olur)

      Başak burcu analiz yeteneği ile harika analizler yapacağınıza, doğum haritalarının en ince ayrıntılarına kadar ineceğinize eminim. Hatta isterseniz burada pratik te yapabilirsiniz.

      Yalnız 2. evinizde balık burcu var kazanç sağlama konusu biraz farklı işleyebilir. Bu konuda ruhsal olarak tatmin olabilmek için mutlaka insanlara yardımcı olmanız da gerekir. 10. evinizde bu bu konuyu derinleştirerek destekleyecektir. KAD, Güneş ve 8. evde bulunan Başak burcu sizi insanlara bu yönde hizmet etmek için hem etki hem de derinlik katacaktır eminim.

      Bence nasıl olur? Bir insan bir alana yöneliyorsa bu tesadüf değildir. Yöneldiği alanda içi rahat ve bazı taşların yerine oturduğunu da hissediyorsa bence iyi olur.

  63. Feyza dedi ki:

    Merhaba , **** .Yükselenim Oğlak ay burcum Kova. Giyim sektörü ve e ticaret üzerine yeni bir iş girişiminde bulunmak istiyorum ama Astrolojik yayınlarda 22 Temmuz -5 Eylül arası yeni başlangıçlardan uzak durun dendiği için şu an arka plan hazırlıklarını yapıyorum. Şirket kuruluşu olarak 17 Eylül düşünüyorum . Bu tarih işimin başarılı olması ve hızlı büyümesi için uygun bir tarih midir? Yurtdışı ayağı da olsun istiyorum . Tarih uygun değilse önereceğiniz bir tarih var mıdır?
    Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Feyza Hanım. Mail adresinize ayrıntıları yazdım.

  64. Ece ALTINEZER dedi ki:

    Merhaba *** ***’te *** doğdum.

    Kariyer hayatımdaki süreç nasıl işleyecek?
    Yoğun çalışan çok yorulan biri mi olacağım yoksa rahat bir işim mi olacak?
    iyi kazanıp zengin olabilecek miyim?
    ileride kendi şirketim olacak mı ya da olmayacaksa üst düzey yöneticilik tarzı bir durum olma ihtimali var mı?
    İş konusunda yetenekli olduğum alanlar nedir?
    endüstri mühendisliği son sınıfım bölümümle devam mı etmeliyim yoksa bölüm dışı bir şeyde daha mı başarılı olurum?
    Hobi tarzı şeylerden para kazanma yolum var mı?
    yurdışında yaşama ihtimalim görünüyor mu?
    Herhangi ruhsal bir yeteneğim var mı?
    hayattaki vizyonum nedir
    nasıl biriyim
    evrendeki görevim nedir
    hayatımı bana verilen tüm özelliklerle nasıl verimli geçirebilirim? (yeteneklerimi kullanamadığımı ve kendimi henüz keşfedemediğimi düşünüyorum)
    Auram ve enerjim nasıl çevremdekilere nasıl görünüyor nasıl daha geliştirebilrim
    en iyi ve en kötü özelliklerim
    düzeltmem gereken ve uzak durmam gereken şeyler
    Erkek arkadaşımın doğum tarihi 06 Haziran 2002 10.30 Bursa onunla evlilik olur mu
    ilişkimde dikkat etmem gereken şeyler
    bana hak ettiğim değeri verebilecek bir insan mı

    Biraz çok soru sordum sanırım. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu tarz konularla çok ilgileniyorum ve sayfanız çok öğretici ve yorumlarınız çok güzel ve doğru. Benim de sizin gibi bu kadar bilgiye sahip olmam için herhangi bir öneriniz var mı ve benimle bu konuda ayrıca iletişime geçebilir misiniz çok teşekkür ederim <3

    1. Akrep dedi ki:

      : ) Ece.. Eceeeee Ne yaptın Eceee : ))

    2. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel sözlerin için.

      Kısa ve öz bir şekilde özetlemeye çalışayım.

      Parasal konular, para kazanabileceğin veya kolay kazanabileceğin alanlar: https://www.akrepblog.com/2-ev-aslan-burcu.html
      Kariyer: https://www.akrepblog.com/10-ev-balik-burcu.html
      İş Ortamında: Enerjik, aktif, titiz ve dinamik
      Zengin olabilir misin?: Evet. İntikam peşinde koşmazsan, dürüst ve erdemli olursan, kendine net hedefler belirlersen özellikle iki sabit yıldızın etkilerini arkana alabilirsin. Bu soruları sormana neden olan da bu yıldızların etkileri zaten. Gerektiğinde kendine iyi bir rehber bulabilirsen veya kendi rehberliğini yapabilirsen bu ihtimalin var. Unutma etkiler kaderseldir ancak irade ile yol alırsın. Atacağın yanlış adımlar seni batırabilir de, doğru adımlar zirveye taşıyabilir.

      Ruhsal yeteneğin var mı? Çok yoğun olmamakla birlikte biri sabit yıldızdan diğeri yengeç burcu konumlarından, biri akrep burcu konumundan, biri Jüpiter konumundan var. (ilk görebildiklerim)
      Seni görenler ve Auran: Yengeç olarak görürler. Duygusal, öncü

      Yaşam amacın: Öncelikle kendi içsel sorunlarını çözüp (bilinçaltı ve psikolojik mekanizmalar) empatiyi ve diğer insanların psikolojik ve ruhsal durumlarını anlamak ve onlara destek olmak.
      – Alçakgönüllü olmak
      – Duygularını ve düşüncelerini net bir şekilde açıklamak
      – Başkalarını ruhsal, fiziksel ve duygusal olarak geliştirmek
      – Başkalarını yargılamadan kabul etmek.

      Evlenme ihtimalin yüksek olan burçlar: Boğa ve Yay.. Boğa ruhunu tatmin eder, ruhsal olarak daha uyumlu olursun. Yay enerjini ve bedenini tatmin eder. Ancak mutlaka bunlar olarak diye bir kural yok. Haritana göre bunlar öncelikli olabilir.

  65. Melike dedi ki:

    Merhabalarr astrolojiye aşırı ilgim var ama içimde ileride zengin olacakmışım gibi bi his var başak burcuyum para her zaman bana gelir ama şuan biraz dardayım ilerde zengin olucak mıyım? 🙂 sorum bu doğum yerim **** *** da doğdum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Evet doğum haritanda güçlü sabit yıldızlar var. Erdemli, ahlaklı, planlı, disiplinli ve hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışırsan zengin ve güçlü olabilirsin.
      13 Şubat 2023 Tarihine kadar ilk adımlar gelebilir. Bu dönemde gelecek işler, terfiler vb. arkadaş veya iş çevresinden gelebilir. Ayrıca bu tarihe kadar bir evlilik etkisi de var. Aslan burcu olabilir.

      Zenginlik te evliliğe bağlı gelişebilir ancak henüz erken. Şu an ilk adımları atacağın dönemdesin. Tam tarihleri belirlemek için ciddi bir çalışma gerekebilir ama şu an için buna gerek olduğunu sanmıyorum. Şu an yapman gereken gelecek olan teklifleri en doğu şekilde değerlendirip kendini ispatlaman.

      Maddi konular ve Kariyer ile ilgili iki önemli konumda Su grubu burçları var.

      2. evinde balık burcu var. Parasal konularda dikkatli olan gerekir. Kazandığında kadar ihtiyacı olanları da düşün ancak bu şekilde ruhsal doyuma ulaşabilirsin. Hislerine güvenmeyi öğrenmek gelecek adına doğru bir adım olabilir.
      https://www.akrepblog.com/2-ev-balik-burcu.html

      İşini nasıl yaparsın? Kesinlikle prensip sahibi, ödün vermez, kararlı, savaşçı, enerjik ve dinamik.. Sevgileri güçlü. İyi bir gözlemci ve analist. İnsanları iyi tanırsın. Hangi konuma kimler getirilmeli iyi bilirsin. Yeri geldiğinde acımazsın ama kesinlikle adil olursun. Hak edene hakkını verirsin. (Diğer konumlar bu özelliklerini kapatmamışsa)
      https://www.akrepblog.com/astrolojide-evler/dogum-haritasinda-10-ev

  66. Gzien dedi ki:

    *****
    Aşk ve evlilik için bakmanızı istiyorum haritada ki bolca akrep ve 7.ev konumları beni meraka düşürdü, nası bir insanı hayatıma çekme eğilimim var, haricinde ise genel bi yorumlama ve belirtmek istediğiniz şeyler olursa tercihinize kalmis şimdiden teşekkürler 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      O kadar enerji 7. eve yığılmışsa bu enerjiyi ancak bir terazi dengeleyebilir… Peki ama bir terazi bu kadar enerji ile başa çıkabilir mi? İşte o konu gerçekten tartışılır. Çok iyi tercih yapmak gerekir. Çok büyük bir ihtimalle bir Terazi burcu ile evlenebilirsin ama iradeyi de gözardı etmemek lazım (Bu terazi doğum haritasında terazi yoğunluğu olan biri de olabilir. Ancak ruhsal yönden Terazi olması senin için daha iyi olabilir)

      Mars Akrep
      7. Ev Akrep
      Venüs Akrep
      Jüpiter Akrep
      Merkür Akrep
      Uranüs Balık
      KAD Balık
      12. ev Balık

      : ) Benim gördüklerimi görsen sevinir misin üzülür müsün bilmiyorum. Bu enerjiyi değerlendirebilirsen aslında harika. Ama konu evlilik olduğu için bu enerjini dengeleyebilecek birini bulman evlilik hayatın ve yaşam amacını en iyi şekilde gerçekleştirebilmen açısından oldukça önemli. Mars Akrep ve 7. Akrep etkisi ile Mars karakterli biri ile evliliği tercih etme cür’etinde bulunursan Fırtına ve şimşekler eksik olmayabilir. Bu maceracı ruhunun ne kadar gelişmiş olduğu ile de ilgili.

      7. Ev Akrep Burcu

      Konuyu yukarıdaki linkte mümkün olduğunca ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştım. Mars Akrep ve 7. ev Akrep için o yazıyı dikkate alabilirsin.

      Akrep burcu uyumu ile ilgili konulara aşağıdaki linkten bakabilirsin.
      Akrep Burcu Uyumu

      Akrep Burcu Burç Uyumları

      Diğer konumlarını zaten bu harita sahibinin eminin ki incelemiş olması gerekir. Hatta kendini ve nasıl birisi olduğunu keşfetme sürecine vakit kaybetmeden başlamış olduğuna eminim.

      Güneş evresinde dünyaya gelmişsin ve şu an Venüs evresinin yani hayatının en güzel dönemlerinden birini yaşıyorsun. Ancak Doğum haritandan dolayı şu an içinde bulunduğun dönem 24 Eylül 2023 tarihine kadar en çok dikkat etmen gereken dönem.

      – Otoriteye karşı yaşasın özgürlük dönemi
      – Karşı cinse karşı ilginin tavan yaptığı dönem
      – Baba figürü veya erkeklere karşı tavır
      Dikkat!
      – Saldırganlık Hayır, Sükunet Evet
      – Aklına güvendiğin kadınlardan tavsiyeler alabilirsin

      24 Eylül 2023 – 15 Kasım 2024
      Önceki dönemde (23 Eylüle kadar) ve yukarıdaki tarihler arasında karşı cinsten gelecek ve ahlaki yapını bozabilecek tekliflerden uzak duralım çünkü bu dönemde atacağın yanlış adımlar bir sonraki evreni olumsuz etkileyecektir.

      Bazı önemli bilgi ve notları mail adresine gönderdim oradan kontrol edebilirsin.

  67. Hisoka dedi ki:

    Doğum haritamdaki ruhsal yetenek konumları
    Doğum haritasındaki ev konumları ve etkileri
    Mesleğimde daha çok hangi yönde başarılı olacağımı ve güçlü ve zayıf yönlerini merak ediyorum.
    *** de saat *** de *** doğdum

    1. Akrep dedi ki:

      Tamamı buraya sığmayacağı için mail adresine gönderdim.

  68. Banu dedi ki:

    ***
    ankaradan artik cikabilecekmiyim ? deniz olan 1 yerde yasam gorunuyor mu ? eşim *** akibetimiz ?

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım.

  69. Mucci dedi ki:

    Kendimi hangi konular üzerinde geliştirmeliyim? Hangi işi yapmalıyım?
    ***

    1. Akrep dedi ki:

      Aşağıdaki linkler size fikir verecektir.

      Kolay para kazanabileceğiniz veya para kazanabileceğiniz alanlar
      2. Ev Koç Burcu

      İşi nasıl icra edeceğiniz, Kariyer ve Toplumsal Statü
      10. Ev Yay Burcu

      İş Ortamı, Analitik yeteneğiniz, hizmeti nasıl sunacağınız
      6. Ev Yengeç Burcu

      Hayatınızda ulaşmanız gereken nokta, Olmanız gereken siz
      KAD Başak Burcunda ve 7. Evde
      Linkinde konumları bularak bakabilirsiniz.

  70. Ezgi dedi ki:

    Merhaba,
    *** tarihinde saat ** doğdum. Bu site gerçekten güzel bir kaynak. Emeğinize sağlık 🙏
    Bu aralar yurtdışına yerleşeceğim ama bir türlü tam zamanı belli olmadı. Haritama göre tahminen en yakın ne zaman gidebilirim?

    Şimdiden teşekkürler.
    İyi çalışmalar…

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Ezgi Hanım. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

      20 Ocak 2022 – 5 Mayıs 2023 tarihleri arasında bu yönde bir etki almışsınız. Daha çok taşınma veya yer değişikliği veya ev değişikliği, yenilemesi ile ilgili..

      Bu etkiyi hazırlık aşaması olarak değerlendirebiliriz.

      Ancak asıl etkiyi,

      5 Mayıs 2023 – 17 Ağustos 2024

      Tarihleri arasında alacaksınız. Bu tarihler arasında olağandışı bir gelişme olmazsa istediğiniz yere yerleşebilirsiniz. Sorumlulukların artacağı, projeler ve başarılar… Yaşamınızın büyük oranda değişeceği bir döneme hazır olun.. (Etkileri iyi bir şekilde değerlendirebilirseniz)

      Önceki tarih aralığında da şu an içinde bulunduğunuz tarih aralığında da evlilik etkisi var. Eğer daha önce evlenmişseniz bu tarih aralığında çocuk sahibi olma etkisi de var.

      Değişim ve dönüşüm ile ilgili 26 Temmuzda başlayıp 29 Temmuzda zirve yapan bir etki almışsınız. Ağustos ayı boyunca ve özellikle Ekim ve Kasım tarihlerinde büyük ihtimalle bu etki daha güçlü bir şekilde kendini göstermeye başlayacaktır. Ancak bu etkiyi nasıl kullanacağınızın iradenizle ilgili olduğunu unutmayın lütfen. Astrolojik etkiler ortaya çıktığında ve güçlendiğinde adeta bir şeyi yapmak için başka bir yol yokmuş gibi hissedersiniz, alternatif düşünemez ve güçlü bir arzu hissedersiniz. Etkilerle niyetleriniz uyuştuğunda düşüncelerin fiile dökülmesi daha kolay olur.

      Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

  71. Gizem dedi ki:

    ****

    Değerli vaktinizi çok meşgul etmeden merak ettiğim iki konu hakkında sorum olacaktı.
    1. Haritamda ki açılar ve genel anlamları?
    2. Şuan bekarım ve evlilik düşünmüyorum sadece merak ettiğim için olası bir evlilik var ise hangi tarihlerde ?

    Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Sitenizi çok faydalı buluyorum evler, evlerin anlamları gibi merak ettiğim sorularımı sitenizden yararlanarak cevaplayabiliyorum. Ayrıca ücretsiz bir şekilde böyle bir etkinlik yaptığınız için de çok teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Estafurullah rica ederim.
      Uzun olduğu için mail adresinize gönderdim.

  72. Goddess dedi ki:

    Merhaba.
    doğum tarihi :**
    Soğum saati : **
    Doğum yeri : **
    Şu an Baküde yaşıyorum. Doğum haritamda yabancı ülkede yaşamak ve yabancı bir eşle evlenmek konumları ve şansları var mı ? Bir de doğduğumdan beri maddi sağlık sıkıntılarım ,sorunlarım var.Rica edersem, vaktiniz olursa bunlarla ilgili harita analiz yapa bilirmisiniz ? Önceden teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bakü’ye değerli kardeşlerimize selamlar.

      “doğduğumdan beri maddi sağlık sıkıntılarım ,sorunlarım var” bu kısmı açar mısınız biraz.

  73. Berk dedi ki:

    Doğum haritası analizi.

    Kariyer/En uygun meslek hangisi?

    *** ***

    1. Akrep dedi ki:

      Kariyer ve Meslek ile ilgili konular için aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsiniz. Doğum haritanızla ilgili kısımları ekliyorum.

      2. Ev Koç Burcu
      10. Ev Yay Burcu

      6. Ev Yengeç Burcu
      KAD 2. Evde Koç Burcunda

      Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır?

  74. As dedi ki:

    Merhaba *** tarihinde saat *** de doğdum. Ne zaman evleneceğim evleneceğim kişinin mesleği genel özelliklerini doğum haritam da görebiliyormusunuz. Şu anda hayatımda birisi var evleneceğim kişi o mu merak ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Keşfe doğum yerinizi de yazsaydınız. Ben İstanbul girerek baktım ancak farklı bir ilde doğmuşsanız doğal olarak sonuçlar değişebilir. Aşağıdaki bilgiler doğum yerini İstanbul ve özellikle doğum saatinizle birlikte doğum bilgileriniz doğru ise geçerlidir.

      Evleneceğiniz insan büyük ihtimalle Balık burcu olacak. Balık burçlarından biri olabilir.

      6 Haziran 2008 – 1 Ocak 2010 tarihleri arasında hayatınızı olumsuz etkileyen ve günümüze yansıyan bir olay oldu mu? (Olmamışsa güzel, sonucu büyük oranda aile kararı etkilemiş olabilir.)

      21 Şubat 2013 – 10 Kasım 2014 tarihlerinde 11 yıl süren sıkıntılı dönemi geride bırakmış ve ciddi bir evlilik etkisi almışsınız.

      28 Temmuz 2016 – 15 Nisan 2018 tarihleri arasında bir evlilik etkisi daha almışsınız.

      Ciddi bir evlilik etkisine dönüşecek aşk gelişimini de 15 Nisan 2018 – 1 Ocak 2020 almışsınız. (emin olunmayan veya biraz romantizm tadı çıkarılan)

      1 Ocak 2020 – 18 Eylül 2021 bu tarihe kadar evlenip ayrılmışta olabilirsiniz. Bu tarihlerde tekrar evlilik etkisi olmuş. Veya gündeme gelmiş veya düşüncelerinizi etkilemiş.

      Bu tarihten sonra evlilik etkisi azalacak, bitmeyecek tabiki ama öncekiler kadar güçlü olmayabilir. Daha önce etki aldığınız dönemlerde yaşamınıza biri girmişse ve balık burcu değillerse sonraki dönemlere sarkmış olabilir.

      Bu tarihleri nasıl değerlendirdiniz veya neler yaşadığınız bilmiyorum. Ama neden bunları yaşadınız onu da mail adresinize yazayım, çünkü biraz uzayabilir. Ayrıca herşeyi netleştirmek için doğum yerinizi de ekleyin.

  75. Ayşe dedi ki:

    Merhaba ben doğum haritamla ilgili bir şey sorabilir miyim?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. “Soru sor” başlığı altında bu soru biraz ilginç olmamış mı 🙂
      Tabiki sorabilirsiniz. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım.

  76. Nemesis dedi ki:

    *** saat tam *** da ***doğdum haritamdaki bazı konumlardan dolayı herkes aldatılacağımı söylüyor bu yüzden güven sorunları yaşıyorum rica etsem aşk hayatıma bakabilir misiniz

    1. Akrep dedi ki:

      Ne kadar rahat ve kolay söyleyebiliyorlar bu tür şeyleri. Astrolojik etkiler tabiki insanı etkiler ancak her zaman herkeste aynı sonuçları doğurmaz. Kişi nasıl bir hayat sürmüşse onun da yansıması olur.

      Neye dayanarak bunu söylediler bilmiyorum tüm ayrıntılara bakmadım ama ilk gördüğüm 12. evde terazi burcunuzun olması. Aşağıdaki linklerde dayanak noktalarını okuyabilirsiniz. Ancak bu konum size de gizli ilişki etkisi verir. Siz bu konumu bu yönde kullanırsanız doğal olarak sizde yaptığınızı yaşayabilirsiniz.

      12. Ev Terazi Burcu
      Terazi 12. evde

      Bunun dışında Neptün 3. evinizde yani iletişim halinde bulunduğunuz insanlar konusunda yanılsama yaşayabilirsiniz. Ancak Neptün’ün Venüs ile güzel bir açısı var. Bu açı bağlılık ve romantizmi artırır. Bu açı Venüs’ün diğer açılarından daha güçlü olduğu için olumsuz etkileri bastırabilir.

      Aldatma Aldatılma eğilimi veren bir sabit yıldız var sizin doğum haritanızda görünmüyor.

      Doğum haritanıza göre iradenizle yaşamınıza yön verebilirsiniz. İki burç ile evlenme ihtimali olabilir. Akrep veya İkizler. Bu konuda iradenizi kullanabilirseniz Akrep burcu daha sadır bir burçtur. (Doğum haritasındaki tüm konumları da önemli) Siz doğum haritanızda aldığınız etkiler nedeni ile çevrenize yoğun bir çekim enerjisi yayarsınız. Bu enerjiyi nasıl kullanacağınız, aldığınız etkileri nasıl değerlendireceğiniz, ileride evleneceğiniz insanın nasıl olacağını da belirleyecektir. Eğer sizdeki 12. evi şimdiden olumsuz yönde kullanırsanız çekim etkisi ile buna uygun insanlarla karşılaşırsınız. İradenizle yön bulun. Doğru adımlar doğru insanları çeker. Yanlış adımlar haritanızdaki negatif noktaları harekete geçirir.

      İlk evlilik etkisini 6 Nisan 2027 – 13 Şubat 2029 tarihleri arasında alacaksınız. Ocak 2029 gibi Akrep olabilir. Ayrıntılara bakmadım. İkinci etki 31 Ekim 2032 – 9 Eylül 2034 tarihleri arasında. Bu dönemde eğer daha önce evlenmemişseniz ve karar vermekte zorlanırsanız Alacağınız kararlar hayatınızın gidişatını etkileyeceği büyüklerinizin fikirlerini almaya çalışın.

      Eğer bu bilgiler yeterli gelmezse Ücretsiz Doğum Haritası Analizi başlığında buradaki sorunuzu da hatırlatarak yorumları açtığımda yazarsanız mail adresinize tüm gezegen, ev ve burç konumlarınızın geniş açıklamalarını göndereyim. Eksi ve artı yönlerinizi çok iyi öğrenmeye çalışırsınız.

  77. Harun dedi ki:

    Merhabalar hocam. Öncelikle bizlere bu imkanı sağladığınız için çok çok teşekkür ederiz. *** Gece saat *** doğumluyum. Karakterimin güçlü ve güçsüz yanları neler hocam. Özellikle güçsüz yanlarım neler ve bunun için neler yapmalıyım. Nasıl bir hayat bekliyor beni. Ve üç yıllık bir ilişkim var Burcu oğlak ay burcu balık yükseleni ise akrep. Bu ilişkinin oluru varmıdır. Şimdiden çok çok teşekkür ederim 🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Rica ederim. Ancak bu kadar ayrıntılı soruların analizi ciddi zaman gerektiriyor. Şu an bu kadar zaman ayıramam. Mümkün olduğunca sade ve bir soru olursa daha iyi olur.

  78. zeynep dedi ki:

    Merhaba ben 09.11.1999 İstanbul/Uskudar saat 09.30 da dunyaya geldim.Doğum haritama bakarak hangi mesleklerde daha basarili olurum ve kariyerimi sekillendirebilirim yardimci olur musunuz bir turlu geleneksel para kazanma yontemlerini benimseyemiyorum cunku.Tesekkur ederim simdiden 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  79. ss dedi ki:

    merhabalar. öncelikle burada birsürü kişiye yardımcı olmuşsunuz, onlar adına teşekkür ediyorum, umarım benim için de vakit ayırabilirsiniz. 20.05.2003 – 13.46 – istanbul doğumluyum. eğitim ve meslek konularında hep zorlandım, belki de ne istediğimi bir türlü bilemediğimden. bununla ilgili beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    ek olarak erkek arkadaşım da 04.03.2003 -15.15 – istanbul doğumlu. 1 buçuk yıllık ilişkimiz vardı, yaklaşık 6 ay ayrı kaldık, 1 aydır tekrar birlikteyiz. ilişkimiz gayet huzurlu ilerlerken ufak sebeplerden birbirimizi kırabiliyoruz ve ikimizde de etkisi büyük oluyor. bittikten sonra tekrar başlayabilmek ikimiz için de zordu, daha zor olan sürdürebilmek belki de bilemiyorum. tekrar güzel bir ilişkiyi heba etmemizden korkuyorum açıkçası. bu konuda da beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Rica ederim. Teşekkür ederim güzel ve içten sözleriniz için. Sizin gibi değerli insanlarla tanışmak insanı mutlu ediyor. Dilerim yardımcı olabilirim.

      Mail adresinize bir mail gönderdim. Maili cevapladığınızda başlayalım. (Bazen uzun süre uğraşıp mailler yanlış oluyor ve boşa zaman harcamış oluyorum)

  80. Çr dedi ki:

    Merhaba.Soru sor linki tıklanmıyor.Nereden doğum haritası analizi isteyebilirim?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu linkinden ulaşabilirsiniz. Ancak bu günlerde çok yoğunum fazla zaman ayıramıyorum. Siz gerekli bilgileri yazın, zaman buldukça geri dönüş yapıyorum. Biraz geç dönüş yapabilirim. Bu nedenle kusura bakmayın.

  81. Yldz dedi ki:

    17 Ocak 2001 Saat Sabah 09.00 Fethiye
    Aslında kendim de astrolojiyle iç içe, horary ve doğum haritası analizi yapan bir insanım, ama kendi haritamda bir çok zorlu durum var, mesela 2. ve 6.ev yöneticim her ne kadar birleşmiş olsa da 10.ev yöneticim sorunlu ve nasıl para kazanacağım konusunda kaygılarım var ister istemez. Bir de cinsiyetimi değiştirmeyi düşünüyorum ya da değiştirmeli miyim, kendimi hep bir kadın olarak hissettim.

    2. ev yöneticisi Akrep Burcunun 15 dereesinde Mars, 6.ev yöneticim ve 5.ev yöneticim aynı ve ikisinin de yöneticisi yine Ay Akrepte 6 derecede ve 8.evde, 10. ev yöneticim ve aynı zamanda yükselen yöneticilim olan Jupiter 3.evde ve İkizler burcunda retro, Ay ile tam 150’lik açısı var, acaba benim bir meslek yapmam doğru ve gerekli mi, hangi meslekler benim için daha uygun olabilir?

    1. Akrep dedi ki:

      26 Kasım 2020 – 5 Ekim 2022 arası genel olarak sizin için huzursuz bir dönem olmuş. Tabiki “sorun ve zorlu durumlar” olarak görünen hiçbir şey sürekli değildir. Bunlar gelip geçecek. Yaşadığımız sorunlar ve sıkıntılar bizim level atlamamız için gerekli basamaklardır. Biz nasıl tanımlar ve karşılarsak sonuçları da o şekilde olacaktır.

      5 Ekim 2022 -13 Ağustos 2024 biraz daha sakin ama sorumlulukların arttığı bir dönem sizin için. Bu yıllar zihninizde beliren fırsatlardan seçim yapma dönemi gibi. Hayatı biraz daha ciddi bir şekilde ele alma dönemi de diyebiliriz.
      Bu dönemde bazı iş fırsatları olabilir ancak bunlar daha çok ileriki aşamalar için sizi hazırlayacak staj dönemleri gibi. Henüz ciddi iş pozisyonları değil veya ilk basamaklar.

      2. evde Koç burcu olduğu için kendinize ait bir iş olması daha makul olacaktır veya yönetici pozisyonu, liderlik daha iyi olur. Bu aşamada sakin bir şekilde planlama ve hazırlık yapmak daha doğru olur. KAD yengeç burcu olduğu için bunu göz önünde bulundurarak hareket edilebilir.

      2. Ev Koç Burcu

      10. Ev Yay Burcu

      10. evinizde Pluto var. Pluto’nun Merkür ve Uranüs ile çok güçlü olmasa da güzel açıları var. 10. ev ile kavuşumu var.

      Sıkıntı şu ki, 2. evinizde gezegen yok. Bu nedenle bu noktada iradenizle etki etmeniz boşlukta kalmanızı önleyecektir. 2. Evde Koç burcu var ve Marsa bakmak sizin de bildiğiniz gibi daha makul. Ancak orada da şöyle bir sorun var. Koç yeterince güçlü bir şekilde çalışmayabilir. Sizin Ateş elementinizi yükseltmeniz gerekiyor. Sırası ile sizde Su, Hava, Toprak ve Ateş elementi etkili. Yaşadığınız bazı sorunların temelinde de zaten bu element dağılımı olabilir.

      Su elementi sizde güçlü ve Mars 8. evde Akrep burcunda ve KAD yengeç olduğu için

      Akrep ve Yengeç konularına bakılabilir. Bu noktada çıkmaza düştüğünüzde meslekleri yaparken zihninizde canlandırın. Hangisini yapmaktan keyif alıyorsanız o tarafa yönelmeye çalışın.

      10. Ev Yengeç Burcu
      10. Ev Akrep Burcu

      Geç saatte çok fazla ayrıntıya inemedim ama bu yazdıklarımı mail adresinize de gönderiyorum. Cevap geldiğinde oradan devam ederiz.

  82. Sena dedi ki:

    Merhaba, haritamda Venüs 12. Evimde boğa burcu olarak görünüyor bununla ilgili ne gibi zorluklar yaşayabilirim ya da ne gibi olumlu yanları vardır?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

      Venüs Boğa Burcunda
      Venüs 12. Evde

      12. evde bulunan gezegen ve burçların özelliklerinin kısıtlandığı söylenir. Ama iyi yönden bakmak her zaman daha iyidir. Zor olan değerlidir. İçsel enerjileri artırır, insana farklı bakış açıları sunar. Venüs ve Boğa burcunun bu konumda enerjilerinin iç dünyanızda daha yoğun olacağını ve her ikisinin özelliklerinin biraz gizli kaçamak yürütülmeye çalışılacağını düşünenilirsiniz.

  83. rüya dedi ki:

    20 eylül 1998 bursa-osmangazi 19.00
    haritamda evleneceğim kişiye dair neler görünüyor merak ediyorum karakter özelliği, işi, maddi durumu vs. bir önceki sorumda bu kişinin başak burcu olabileceğini yazdınız bende başak burcuyum iki başak nasıl oluruz merak ediyorum açıkçası, ek olarak vaktinizi ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim:)

    1. Akrep dedi ki:

      Bunu karşılaştığınızda siz görürseniz daha iyi olur : ) Ben yazarsam belli bir tarife oturtmaya çalışırsınız ve her adayı ona göre değerlendirmeye başlarsınız ki sonuçlar olumsuz da olabilir. Haritalar etkileri verir son kararı irade belirler. Çok fazla ayrıntılara takılmayın.
      İki başak nasıl olur? Bir başkası sizin neden bu kadar titiz olduğunuzu ve ayrıntılara takılıp ta hayatının heyecanını bu ayrıntılara heba ettiğinizi anlamayacaktır ancak iki başak ta aynı frekansta çalışacağı için doğal olarak daha kolay anlaşabilirler. Önemsiz ayrıntılara takılıp ta eleştirel yaklaşımlarınızı birbirinize yönelttiğinizde neden ve sonuç ilişkisi kurabilir bunu doğanızın bir parçası olduğuna yorarsanız tabiki daha kolay bir anlaşabilirsiniz. Diğer insanların Başak burcundaki hassasiyetleri anlaması zor olacaktır.
      Tüm evliliklerde küçük ayrıntılara takılmadan devam etmek gerekir. Bu küçük ayrıntıların aslında bizim kendimizi düzeltmemiz için gereken ipuçları olduğunu anladığımızda hayat daha çekilir bir hale gelir.
      Rica ederim : )

  84. Nur dedi ki:

    Merhaba evleneceğim insanın nasıl olduğunu ve burcunu merak ediyorum öğrenebilir miyim?
    12.04.2002 08.45 Bursa

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba mail üzerinden bilgilendirme yapıldı.

  85. anonim dedi ki:

    güneş satürn mars merkür jüpiter boğa yükselen akrep ay balık. mc aslan. merkür venüs 6.evde güneş satürn jüpiter mars 7.evde stelyumda. pluto yayda 2.evde. ne tip meslekler uygun olabilir?

  86. İa dedi ki:

    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sevgiliminde kara lilithi 7. Evinde kova burcu benimde 8. Evimde sizce bağlantılı değilmi yada ne gibi sonuclar cıkarabilirim?

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim.

      Kara Lilith ve Kova burcu 7. evde bulunuyorsa, bireyin ilişkileri ve evlilik hayatı üzerinde bazı etkileri olabilir.

      İlişkilerinde özgürlük ve bağımsızlık arayışı içinde olabilir. Evlilik hayatında da, eşine özgürlük tanıma ve bağımsız davranma konularında önem verebilir. Bu tutum, partneri tarafından anlaşılmaz veya kabul edilemez bulunabilir.
      Evlilikte tam bir uyum arayışı yerine, partneriyle birlikte farklılıkları keşfetmek ve deneyimlemek isteyebilir. Bu, bazı çatışmaların yaşanmasına neden olabilir. Ancak, sağlam bir iletişim ve anlayış ile, bu farklılıkların ilişkiye zenginlik kattığı da görülebilir.
      Kara Lilith’in etkisi nedeniyle, bireyde bazı karanlık veya gizli dürtülerin ortaya çıkması mümkündür. Bu, özellikle ilişkide güç mücadelesi yaşanması veya kontrol edilemeyen tutkuların ortaya çıkması gibi durumlarda belirgin olabilir. Bu tür durumlarda, sağlıklı bir iletişim ve dürüstlük önemlidir.
      Kova burcu, yenilikçi ve farklı bir bakış açısı getirir. Bu, partnerle birlikte birçok farklı deneyim ve macera yaşama arzusunu artırabilir. Ancak, bazen sabit fikirli olma veya evlilikte belirli bir rutin oluşturma konusunda zorlanma gibi sorunlara da neden olabilir.
      Ortaklık ve işbirliği yapma konusunda da özgürlük arayışı vardır. Bu nedenle, ortaklıklarında da bağımsız olmak isteyebilir ve işbirliği yaparken belirli sınırlar çizmek isteyebilir. Bu, ortaklarının bunu anlaması ve kabul etmesi gereken bir durum olabilir.

      Ancak bu etkiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve tek başına bir yargıya varmak doğru olmayabilir.

      Ayrıntılar için 7. Ev Kova Burcu
      8. Ev Kova Burcu

      konularına bakabilirsiniz.

      İki insan bir araya gelmişse o iki insanın haritasındaki çekim noktaları, kavuşumlar, açılar ve konumlar nedeni ile olmuştur. Dolayısı ile iki insan sonucu ne olursa olsun bir araya geliyorsa kesinlikle doğum haritalarında bu iki insanı bir araya getiren bağlantılar vardır.

  87. İa dedi ki:

    Merhaba, 8.evim yengeç burcu ve kara lilith bu evde anlamı nedir?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Bu gibi durumlarda 8. ev konuları ile yengeç burcu ve Lilith özellikleri bir araya getirilir.

      8. ev, kişinin paylaşılan kaynaklar, diğer insanların parası, miraslar, vergiler, borçlar, sigortalar, ölüm ve yeniden doğum gibi konularla ilgilidir. Yengeç burcu ise duygusal hassasiyeti, aidiyet duygusunu, evcilik ve aile bağlarını temsil eder. Kara Lilith ise, karanlık ve yasaklanmış dişi enerjiyi simgeleyen bir astrolojik faktördür.

      8. evde Yengeç burcu ve Kara Lilith bir araya geldiğinde, aşağıdaki etkileri görebiliriz:

      Kişinin duygusal bağlantıları ve bağımlılıklarıyla ilgili derin bir arayışı olabilir. Aynı zamanda, kişi kendini koruma ve güvende hissetmek için diğer insanlarla bağlarını daha da kuvvetlendirmek isteyebilir.
      Yengeç burcu, aile bağlarına, evcimen ve aidiyet duygusuna önem verirken, Kara Lilith karanlık ve yasaklanmış dişi enerjileri temsil eder. Bu nedenle, kişi geçmiş aile ilişkilerinde veya cinsel ilişkilerinde yaşadığı travmalarla yüzleşebilir ve bu konularla ilgili gelişim sürecine girerek kendi güçlerini bulmaya çalışabilir.
      Bu konumda, kişi genellikle paylaşılan kaynaklarla ilgili konularla uğraşır. Yengeç burcu, özellikle aile mirası ve mülkleriyle ilgilenirken, Kara Lilith daha karanlık konulara, örneğin diğer insanların kaynaklarını kullanma konusundaki yasaklanmış arzulara işaret edebilir.
      Bu konumda, kişi borç, vergi ve diğer finansal konularda sorunlarla karşılaşabilir. Yengeç burcu, maddi güvence ve para kazanmaya odaklanırken, Kara Lilith karanlık yönleri, örneğin borçların ödenmesi veya borç verme konularındaki zorlukları temsil edebilir.
      Kişinin ölüm ve yeniden doğumla ilgili konulara ilgisi olabilir. Bu, özellikle Kara Lilith’in bu konuları temsil ettiği düşünüldüğünde, kişinin karanlık, ölüm ve yeniden doğuş süreciyle ilgili konulara ilgi duyabileceği anlamına gelir.

      Ancak sadece olumsuz etkiler olmaz.

      Bu konum, kişinin aileye ve ev yaşamına olan bağlılığını ve önemini vurgulayabilir. Bu, kişinin aileyle ilişkileri konusunda daha derin bir anlayışa sahip olmasına ve aile bağlarına daha fazla değer vermesine yardımcı olabilir.
      Yengeç burcu, duygusal bağlantıları ve hassasiyeti temsil eder. Bu nedenle, 8. evde Yengeç burcu, kişinin derin ve anlamlı duygusal bağlantılar kurabilme yeteneğini artırabilir.
      Kara Lilith’in bu konumda olması, kişinin iç dünyasında var olan duyguların, korkuların ve bastırılmış arzuların ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Bu, kişinin kendisini daha iyi anlamasına ve içsel olarak büyümesine yardımcı olabilir.

      Tüm bunlar diğer konumlara, kişinin nasıl bir ailede ve çevrede büyüdüğüne, eğitimine ve bakış açılarına göre de değişir. Bir nokta unutulmamalı. Gezegen, burç, ev ve açılar etki verir. Son nokta irade ile konulur.

  88. Merve dedi ki:

    İlişkilerde hep sorun yaşıyorum nedenini öğrenebilir miyim kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim 20.05.2003 Elazığ

    1. Akrep dedi ki:

      Büyük ihtimalle 3. Eviniz ve Merkür konumlarında Satürn olabilir veya iletişiminizi olumsuz etkileyen açı ve burçlar olabilir. Mesela bu konumlarda kare açı varsa veya oğlak burcu gibi ciddi etkiler veren burçlar varsa iletişimde isteseniz de rahat iletişim kuramazsınız. İstersiniz ancak her defasında bir tıkanıklık olur. Adım atarsınız ancak istediğiniz gibi olmadığı için geri çekilirsiniz.

      Nasıl daha iyi hissedebilirsiniz konusu biraz uzun. Zaman alacak bir konu öncelikle kendinizi çok ayrıntılı bir şekilde tanımanız gerekiyor. Doğum Haritası Analizi konusuna sorununuzla birlikte yazarsanız vakit bulduğumda geri dönüş yaparım. (bu konuda üzgünüm çok fazla talep var ve zaman ayırmakta zorlanıyorum. Ama geç te olsa bakarım)

  89. Adnan dedi ki:

    28.08.1998 saat 12:50(öğle) Samsun merkezde doğmuşum. Sormak istediğim soru cinselliğimle alakalı olacak acaba bu konudaki kabiliyetlerimin boyutu nedir bunu tanımlamanız mümkün mü veya varsa sorunlarım neler olabilir? Evlilikte cinsel uyum önemli olduğu için kendi kabiliyetlerim bilmek ve partnerimi ona göre seçmek için soruyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Güneş: Başak
      Yükselen: Akrep
      Ay: Akrep

      Konu cinsellik olduğu için

      Mars: Aslan burcunda ve 9. evde
      Mars’ın yani enerji merkezinin yükselenle de açısı var. Bu ne anlama geliyor?
      Neşeli ve Onurlu. Dramatik ve Romantik. Ateşli.
      Mars ateş elementi burçlarda gücünü artırır. Atılgan, cesur, gücünü göstermeyi seven, ateşli. Ancak sabırsız ve enfeksiyonlara karşı hassas olan.
      Marsın diğer açılarında; başkalarını şaşırtmayı ve şok etmeyi seversiniz (etki olarak var, yaşamınıza ne kadar yansıdı bilmiyorum) dolayısı ile panik atak insanlardan uzak durmalısınız. Yani Yengeç ve yengeç etkisi taşıyanlardan.
      Alkolden veya bağımlılık yapacak maddelerden uzak durmalısınız.

      Mars 9. evde olduğu için
      yolculuk yapmayı, sporu, din ve felsefe ile ilgili konularda konuşmayı fikir yürütmeyi ne şekilde olursa olsun bu tür konularda konuşabilen insanlarla daha fazla mutlu olabilirsiniz.

      Güneş, Satün ve Pluto sizde daha etkin. Baskın element Ateş.

      Ama ilginç olan büyük ihtimalle kaçınmanız gereken bir Yengeç burcu ile evleneceksiniz (karşılaştığınız andaki etkilere göre de değişebilir ama doğum haritanıza göre Yengeç)
      Su elementi ateş elementinin enerjisini düşürür veya olumlu tabiri ile ayarlar. Eğer karşılaştığınızdaki etkilere göre bir Yengeçle ciddi düşünecek olursanız Mars, 7. ev, 3. ev, 5. ev, 11. ev, Ay ve Merkür konumlarını inceleyin.

      Sizin ayınız Akrep olduğu için gerektiğinde zerre acıma göstermezsiniz. Durgularda derinlik ararsınız. Ve insanların duygularını adeta koklayacak kadar derin olursunuz. Bu enerjiyi ve derinliği kaldırabilecek biri olmalı. Bu yönüyle su grubu burçları ideal olabilir ama diğer konumları da önemli Sizin 7. ev boş olduğu için net bir şey söylemek zor.

      Cinsellik konusunda Marsı en az sizinki kadar ateşli duyguları sizin kadar derin olması gerekir.
      Yükselen Pluto olduğu için güç ve otorite sizin için önemli olur. Hassas insanlara bu ağır gelebilir. Biraz garip, biraz gizemli, değişim ve dönüşümü doğal karşılayan bir yapınız olacağı için (yükselen etkisi arttığında) bu gibi durumları da garipsemeyecek biri olmalı.

      Başka bir ateş elementi ile birliktelik fırtınalı,
      su elementi ile birliktelik derin,
      Hava elementi ile birliktelik yüzeyde sürükleyici,
      Toprak elementi ile birliktelik ciddi olabilir.

      Sonuç olarak Yengecinizin veya Yengeç unsuru ağır olanın Mars konumu cinsellikte önemli. Eğer O’nun Marsı 7. evde veya 8. evde olursa sizi dengeleyebilir. Derinlere sürükler ancak Ay burcunuz Akrep olduğu için fazla sorun olmaz.

      Sizin 7. ev boş olduğu için Aya bakarız. Ay akrep.. Evlilikte akrep gibi düşünün. Tutkulu. Ruhunuzun derinliklerine kadar hissedebileceğiniz ve aynı tutkuya sahip biri olmalı.
      Venüs’e de bakılır. Orada Aslan burcu var. Venüs için şu yazıya bakabilirsiniz Venüs Aslan Burcunda

  90. rüya dedi ki:

    ev ve gezegen konumlarına göre evlilik yorumu merak ediyorum haritamda, bir de münkünse evleneceğim kişinin burcunu merak ediyorum
    20 eylül 1998 bursa saat 19.00

    1. Akrep dedi ki:

      Güneş: Başak
      Ay: Başak
      Merkür: Başak
      Mars: Aslan
      Şiron 8. evde ve Akrepte: Evlilikte, karşılıklı güven ve paylaşıma dayalı samimi bir ilişki kurmakta zorlanırlar.
      Güneş 7. Evde
      7. Ev Başak Burcu

      Venüs Başakta: Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, kirli düşünceleri, duyguları ve değerleri ortadan kaldıran bir arınma sürecinden geçerler. Bu nedenle, evlilik gecikebilir.
      Başak burcu ağırlıklı olduğunuz için çok titiz, eleştirel ve temizlik düşkünü ve aşırıya kaçan bir düzen tutkusu olabilir. Bu durum da etkileyebilir.

      Venüs 6. Evde: İşyerinde sosyal aktivitelerde, aşk ilişkilerinde veya romantik ilişkilerde etkisini hissedersiniz. Çalışmak için duygusal bir bağ anlamına da gelebilir. Rahat ve keyifli bir çalışma ortamı anlamına gelebilir.
      Lilith 7. Evde: Bir şeylerin öncüsü olamazsanız, başkalarıyla ilişkileri reddetme eğilimi verebilir.
      Lilith Akrep burcunda: Ya çok istersiniz veya reddedersiniz. Her halukarda evlilik ve cinsellikle ilgili konularda uç noktalarda eğilim verebilir.

      Mars Aslan burcunda ve 6. evde. Hırslarınız ve tutkularınız ve enerji akımınız daha çok 6. ev konuları ile ilgili olur. Çalışma hayatı, hizmet sektörü, sağlık vb. 6. Ev Konuları
      6. Ev Aslan Burcu

      Hangi burçla evlenirsiniz? Büyük bir ihtimalle gene bir başka Başak burcu ile evleneceksiniz. (Doğum bilgileriniz tam olarak doğru ise, büyük ihtimalle başak burcu ile) Ancak karşılaştığınız andaki transit haritanıza göre de değişebilir. Mesela yanlış bakmamışsam şu an Güneşiniz Boğa’da ve ikizler burcu insanları ile daha sık karşılaşmanız muhtemel.

  91. İbrahim yavuz dedi ki:

    Selamın aleyküm iyi günler dilerim özgüven sorunu depresif ruh hali psikolojik olumsuz durumları ne zaman atlatabilirim sizce ne zaman başarılı bir kişi olabilirim Doğum haritamda bunlar görünür mü acaba
    02/03/1994 14:00 İstanbul

    1. Akrep dedi ki:

      Aleyküm selam.

      8 Nisanda yazmışsın yani şu an uzun zamandır beklediğin (ruh dünyanın beklediği) o evreye girmişsin. Hatta şu an o rahatlamayı büyük ihtimalle yaşıyor olabilirsiniz.

      Özgüven sorunu ve depresif ruh hali geçmiş yıllarda yaşadığın o ağır ve sıkıntılı dönem vardı ya, o dönemden kalan ruhsal, psikolojik ve psişik etkiler. Toprakla temas et, denize gir, rahatla. 2 Mart 2025 tarihine kadar geçmişte biriktirdiklerinin ödülünü alacaksın. Geçmişte yaşadığın sıkıntılardan ne kadar ders aldın? Ne kadar sabrettin ve ne tecrübeler edindin ise şimdi onların karşılığını alma dönemi… Bu yazıyı okuyanlar ve “Venüs dönemi” kısmını görenler, az çok ne anlama geldiğini bilenler seni kıskanabilirler.

      Evet coğrafya kaderdir. Zihnindeki o seni sıkıştıran, kıstıran, kıvrandıran düşünceler var ya!… Hayatını zehir etme kendine. Bu hayatta her insanın bir görevi vardır, kendini keşfet, donanımlarının farkına var. Ama ilk yapman gereken şey sana uygun olacak şekilde şu üzerindeki geçmişten gelen negatif enerjileri atmaya çalış. Toprakta çıplak ayak yürü, imkanın varsa denize gir, düşüncelerini serbest bırak. Bir dağın başında seni hiç kimsenin görmediği bir yerde rüzgarın serinliğini hissederek ibadetini yap, iç dünyana yelken aç, artık işine yaramayacak ve seni rahatsız edecek düşünceleri tekrar gözden geçir.

      Unutma sakın 2 Mart 2025 tarihine kadar yapıp edeceklerin bir sonraki evrenin nasıl geçeceğini de belirleyecek.

      Orada seni ne bekliyor?

      2 Mart 2025’ten 14 Haziran 2026’ya kadar
      31,0 ila 32,3 yaş arası

      “Değişim, hayatınızdaki en önemli faktördür. Şu anda hayatınız, hayal bile edemeyeceğiniz şekillerde değişmek üzere.”

      Buraya sığmayacağı için ayrıntıları mail adresine gönderiyorum. Derin bir nefes al ve bu hayatta ne kadar değerli olduğunun farkına var lütfen. Sen olmasan bu dünya pazılında çok değerli bir parça her zaman eksik kalacaktı.

  92. leo buscagli dedi ki:

    10.11.1971 İstanbul 22.56
    kariyer konusunda sıkıntı yaşıyorum. mobbing görüyorum iş yerimden. yeni bir alan açılacak mı?

    1. Akrep dedi ki:

      Sorun daha çok KAD, 6. eviniz ve 10. evinizle ve 7. evinizdeki Mars ile ve sizin bakış açınızın ve belki de şu an bulunduğunuz yerine bunlara uymaması ile ilgili.
      Ayrıntıları mail adresinize gönderdim.

  93. Nhr dedi ki:

    19mart 2004
    17.50 gaziantep
    Benim haritamda 8.ev vurgusu faZla bu ne anlama geliyor ?

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım.

  94. urcutee dedi ki:

    Ben hep bana çok zıt ve iyi gelmeyen kişilere çekiliyorum bunun sebebini merak ediyorum ve hep böyle mi olacak onu da
    19/03/2004 17.50 Gaziantep

    1. Akrep dedi ki:

      Diğer sayfada cevaplayıp mail göndermiştim.

  95. özge dedi ki:

    17.08.2001
    00.25
    bolu/ merkez
    daha önce hiç doğum haritası yorumlatmadım bu aralar buna merak sardım kısaca yorumlama yapabilir mısınız acaba

    15.10.1999
    bolu/merkez
    erkek arkadaşımın buda doğum saatini bilmiyoruz ama

    1. Akrep dedi ki:

      Özge Hanım, bilgileri Kısa Doğum Haritası Analizi linki altında paylaşır mısınız lütfen. Bu başlık altında bakmıyorum.

  96. Yasemin dedi ki:

    12.Mart 2012 doğum saati11.20.Tokat.oğlumuneğitim alanında neye yönelmesi gerekir karekteristik özellikleri bcerileri nelerdir merak ediyorum.yardımınız için teşekkür ederim şimdiden

    1. Akrep dedi ki:

      Tabiki, vakit bulunda yaparım. Sizden rica soruyu Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır? başlığı altına yazmanız. Bu başlık altında çok fazla soru birikiyor ve çoğunu elemek zorunda kalıyorum. Konuyla da bağlantılı olacağı için sizin incelemeniz de kolay olur.

  97. TAURIESCO dedi ki:

    30.04.1999 İstanbul 05.00 olarak alabiliriz, haritamı kısaca açabilir misiniz? Özellikle cinsellikle ilgili olan enerji patlamalarım olduğunu düşünüyorum sebebi sadece 8. ev akrep mi? Ne kadar üst seviyede bir cinsel enerjiye sahibim? Ve nazar gibi şeylerin gerçekliğini bilmekle beraber bu konularda ne kadar hedef konumdayım? Neden kendimi koç gibi hissediyorum? Neden kimseye güvenemiyorum? Neden çekici bulunmadığımı düşünüyorum? Cevaplar için Teşekkür ederim 😀

  98. Dilara dedi ki:

    Dilara Karahan
    Gaziantep Şahinbey
    19.02.1999
    Saat 14.30

  99. Hasret dedi ki:

    Merhabalar 🙂 ben 01-12-1986 23:45 Ankara ve sevgilim 26-12-1978 Ankara 06:20 Acaba evlilik olur mu? Uyumlu muyuz? Teşekkür ediyorum şimdiden.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Yay ve Oğlak burçları

      İlgili linkleri aşağıya bırakıyorum. Siz kendiniz karar verirseniz daha doğru olur.

      Evlilik Konumlarınız.

      Sizin 7. evinizde Balık burcu
      Arkadaşınızın 7. evinde İkizler burcu bulunuyor.

      7. Ev Balık Burcu
      7. Ev İkizler Burcu

      Sadece bu konumlardan yola çıkarak yorumlamak doğru değil ancak zamanım olmadığı için sadece evlilikle ilgili konuma baktım.

      Bir de dikkatimi çektiği için,

      İletişim Konumlarınız

      Sizin Merkür Akrep, Onun Merkür Yay.

      Merkür Akrep Burcunda
      Merkür Yay Burcunda

      Sizin 3. evde Akrep, Onun 3. evde Kova burcu var.

      3. Ev Akrep Burcu
      3. Ev Kova Burcu

  100. Fatma Demir dedi ki:

    Merhaba internette bu konu hakkında bir bilgi bulamadım size sormak geldi aklıma. Haritamda yod açı kalıbım var apekste kad ve plüto görülüyor. Yod açı kalıbım gad 4 evde yapıyormuş bu ne anlama geliyor. İnternette böyle bir bilgi bulamadım rica etsem bilginiz dahilinde beni aydınlatabilir misiniz

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Açılarla çok ilgilenmiyorum ama kısaca şu şekilde belirtmeye çalışayım. GAD mevcut aşılması gerekenler, KAD ise gidilmesi gereken hedef olarak tanımlanır. Apexte bulunan gezegenin karşısındaki ev ve burcu tespit edin. Bunlar sizin hayattaki enerji kaynaklarınız veya adım atarken size güç verecek noktalardır şeklinde ifade edebiliriz.
      YOD’un belirttiği ev konumunun hangi alanları temsil ettiğine bakın 4. ev konuları
      Bu alanlar sizin kendinizi geliştirdikçe, kendinizi aşacağınız tabiri yerinde ise level atlayacağınız alanlardır. Bu konular üzerinde kendinizi geliştirdikçe neden YOD için “Tanrı’nın parmağı” denildiğini eminim daha iyi anlayacaksınızdır.

  101. Derya K. dedi ki:

    10.04.1996 saat 21.30 doğumlu birinin evlilik ile neler söylenebilir eş hakkındaki burc meslek fiziksel ozellik veya nasıl bir ortamda tanışılır gibi ?

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum yerini de yazar mısınız.

  102. Deniz dedi ki:

    Merhaba,
    Burcum yengeç, yükselenim akrep ay burcum başak. Erkek arkadaşımın burcu boğa, yükseleni yengeç ve ay burcu akrep. Her merkür metrosunda uzak kalmayı tercih ediyor, sebebini anlayamıyorum. Sizce ilişkimiz gelecek vadediyor mu( kastım evlilik değil süre ), uyumlu bir çift miyiz ve uzun sağlıklı bir ilişki yaşanır mı ? Kendisinden hoşlanmama rağmen artık ne yapacağımı zaman zaman bilemiyorum. Nasıl davranmalıyım bilemiyorum.
    Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Derya Hanım.

      Güneş

      Yengeç – Boğa (Su-Toprak)

      Yükselen

      Akrep – Yengeç (Su-Su)

      Ay

      Başak – Akrep (Toprak-Su)

      Verdiğiniz bilgilere göre uyumlusunuz. Sadece Ay burcunuz Başak olduğu için duygusal konularda aşırı eleştirel ve titiz davranabilirsiniz. Duygusal konularda tüm ayrıntıları gözden geçirme eğiliminiz olur. Toprak ve su elementi birliktelikleri ilişkiyi verimli kılar ancak ayrıntılara girildiğinde farklılıklar ortaya çıkabilir.

      Büyük ihtimalle Merkür ve 3. evinizle ilgili bir uyumsuzluk vardır. Erkek arkadaşınızın Merkür’ü doğum haritasında güçlü bir konumda ise retro dönemlerinde size göre daha fazla etki alması doğaldır.

      Bu noktada sizin bakış açınız çok önemli. Eğer bu dönemde fazla kırıcı ve iletişime kapalı oluyorsa belki sizi kırıp incitmemek için de gayri ihtiyari bunu yapıyor olabilir.

      Ne yapmalısınız?

      Bu konuyu mutlaka kendisi ile konuşun. Onu anlamaya çalışın. İlişkilerdeki en büyük sıkıntı iletişimsizliktir. Doğum haritamıza göre aldığımız etkiler bizim elimizde olan şeyler değildir. Sebepleri ve sonuçlarını konuşun. Bu gibi durumlarda neler yapabileceğinize birlikte karar verin.

      Hiçbir ilişki mükemmel değildir. Mutlaka her ilişkinin sıkıntılı yönleri bulunur. Siz ne kadarına sabredebilirsiniz? Bu da sizin için bir ölçüttür. Merkür retrosunda sizden uzak kaldığı için ayrılırsınız bir başkası ile karşılaştığınızda Merkür retrosunda sizi kıran ve inciten biri ile de karşılaşabilirsiniz.

      Hiçbir şey sebepsiz değildir önemli olan sorunları gidermek için siz neler yapabilirsiniz bunu bulmaktır. Doğum haritanıza göre sıkıntı yaşayacağınız konum ilişkinizi gösteriyorsa yarım bırakıp gittiğiniz bir ilişki sonrası gene benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.

      Birlikte sorunların üstesinden gelebilir misiniz? Bunu mutlaka düşünün. Bir şeyleri değiştirme gücünüz ve enerjiniz var mı?

      Herşeye rağmen bu hayatın size ait olduğunu da unutmayın lütfen. Yaşamınız alacağınız kararlara şekillenecektir. Eğer bu hali ile bu ilişkide kendinize, yaşamınıza, başkalarına ve birlikte olduğunuz insana yararlı olacağınıza inancınız yoksa, mutlu olamıyorsanız sürdürmek zorunda değilsiniz. Ancak ne yaparsanız yapın alacağınız kararları birlikte vermeye çalışın.

      Son olarak doğum haritanızda,

      Merkür, 3. ev, 5. ev, 7. ev ve Satürn konumlarınızı da inceleyin. Mesela Satürn 4. evinizde ise aile ilgili sıkıntılar yaşamanız doğaldır. 5. evde ise aşk ve şansla ilgili sıkıntılar yaşarsınız, 7. evde ise evlilik ve ortaklıklarla ilgili sıkıntılar yaşarsınız. Ancak sabrederseniz sonu güzel biter.

  103. Fatma Demir dedi ki:

    Merkür Uranüs 135 derecelik açı kişiye nasıl etki yapar .Merkür 14 °İkizler 11.evde Uranüs 26° oğlak 6. Evde . İnternet sitesi araştırdım bilgi yok rica etsem beni bilgilendirebilirmisiniz ? Zekami kullanamıyormuyum ?

    1. Akrep dedi ki:

      Net bilgim yok ama bulamadım dediğiniz için bildiğim kadarını yazayım.

      135‘lik açı kare açıya yakın olumsuz etkiler ortaya çıkarmış olabilir.
      Bu açı,

      • Aşırı duuygusal kalıplar, dramatizasyon
      • Duygularda ve davranışlarda aşırılık (normal olanı bozacak ve geriletecek şekilde)
      • Doğru karar verememe
      • Elde olmayan nedenlerden dolayı engellenme ve bunun sebep olduğu gerginlikler
      • Psikolojik sorunlar (Çevre, aile veya farklı kaynaklardan)

      Merkür İkizler burcunda olumsuz açılar aldığında neler olur?
      https://www.akrepblog.com/merkur-ikizler-burcunda.html linkinde bulabilirsiniz.

      Uranüs Oğlak burcunda, bazı şeyleri aşmak için zamana ihtiyacınız olabilir.

      Genelde burçların ilk, orta ve son dereceleri yani 00-15-29 ve bunlara yakın dereceler zorlu dereceler olarak kabul edilir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.