8. Ev Aslan Burcu

8. ev aslan burcu, 8. evde aslan burcu, 8. Ev aslan Burcunda, aslan 8. evde, 8. ev aslan burcu ölüm nedeni, 8. ev aslan, 8. ev aslanda nasıl etkiler?

8. Ev Aslan Burcu

8. ev aslan burcu hayatımızı nasıl etkiler? Aslan burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev aslan burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

8. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

8. ev aslan burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Enerjik
  • Sabit fikirlilik
  • Gururlu
  • Ateşli ve cinsel yönden güçlü
  • Ego merkezli
  • Sevdiğine karşı cömert
  • Ani gelişmelerle gelen ölümler

8. ev aslan burcu olan insanlar güneş etkisini 8. ev konumuna yansıtırlar. Bu konum altındaki konularda bilinmek, tanınmak, hayran olunmak ve egolarının tatmin olmasını isterler. Bireysel değerleri her şeyin önündedir. Sahip oldukları değeri korumak ve geliştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

8. ev aslan burcu insanları olayları ayrıntılı bir şekilde incelerler. Bir konuda net bir fikre sahip oluncaya kadar tüm detayları ele alırlar. Sabit unsurlu oldukları için bir konuda zihinlerinde net bir fikir oluştuğunda ondan geri dönmeleri çok zor olur. Sahip oldukları fikrin yanlış olduğunu görseler dahi gururları geri adım atmalarını uzun süre geciktirir en azından kimsenin kendisini yargılamayacağı bir zemin oluşmasını beklerler.

8. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlarla tartışmaya girmek çok iyi bir fikir olmayabilir. Fikirlerinden geri adım atmayacakları gibi ısrar ederseniz çok kırıcı da olabilirler. Onun için doğrular geçen zaman içinde bulunmuş ve doğrular sandığına konularak üzeri kilitlenmiştir. Kimsenin o sandığa zarar vermesine izin vermek istemez.

Bu konumdan etki alan insanlar hangi alanda faaliyet gösterirlerse göstersinler ego merkezli oldukları için başarıları kendileri öldükten sonra değer kazanır veya gerçek anlamda fark edilir. Çünkü egoları ne yaparlarsa yapsınlar yaptıkları her şeyi gölgelemektedir. Gören insanlar önce egoları ile karşılaştıkları için asıl yaptıklarına odaklanmadan asıl var olanı teğet geçerler.

8. Ev Aslan Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlar cinsel yönden yoğun bir enerjiye sahiptirler. Erkeği de kadını da çok ateşli olur. Güneş etkisi bu konumda yüksek enerji verir. Bu konumdan etki alan erkekler birlikte olduğu insanı mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Sevdiği insana karşı asla cimrilik yapmaz. Kadını da aynı şekilde güçlü etkilere sahiptir. Ancak öncelikle uyarılmaya ihtiyaç duyabilirler.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

8. ev aslan burcunda etki alanı olan insanların cinsel yönden kendileri için yeterli bir partner bulmaları çok önemlidir. Cinsel yönden tatmin olmadıklarında hırçın ve kırıcı olabilirler.

Sağlık konusunda sindirim sistemleri hassastır. Sağlıklı beslenmeye önem vermeleri gerekir.

8. Ev Aslan Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Aslan burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Aslan Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

Gurur ve elde edilmişlerin elde tutulması bu etki alanına sahip insanlar için son derece önemlidir. Hem maddesel hem de fikri konularda oluşturduğu dünyanın yıkılması bu insanları derin bir depresyona sürükleyebilir. Enerjilerini sağlıklı bir şekilde kullanabilmeleri için moral ve istikrar çok önemlidir. Ani alınan kararlar, fevri davranışlar, davranışlarda şiddete yönelme güç gösterileri ve egolarını tatmin etmek için aşırılara kaçma ölüm sebeplerini hazırlayabilir.

  • Depresyona bağlı rahatsızlıklar
  • Kaza
  • Kavgalar
  • Patlama
  • Yangın veya ateş

 

8. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
25 Ocak 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.