Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu

Ücretsiz doğum haritası yorumu ve ücretsiz doğum haritası analizi, Akrepblog, Akrep blog

Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu ve Analizi

Ücretsiz doğum haritası hesaplama işlemleri hakkında yardım talep edebilirsiniz. Ücretsiz doğum haritası çıkarabileceğiniz çok fazla site var farkımız sadece sorulara cevap veriyor oluşumuz. Doğum haritası yorumlama işlemleri biraz uzun sürebilir o nedenle sabırlı olmanızı dilerim. Ücretsiz doğum haritası analizi talebinizi belirtirken mümkün olduğunca odaklandığınız konu ile birlikte belirtin.

Doğum haritası yorumu ücretsiz yapılmaktadır. Profesyonel bir sonuç beklentisi oluşmasın lütfen. Elimden geldiğince geniş kapsamlı ve ayrıntılı şekilde talebinizi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Tam bir doğum haritası analizi için günlerce tek bir haritaya odaklanmak gerekiyor (hazır raporları kastetmiyorum). Zamanım elverdiğince kısa sürede mümkün olduğunca çok talebi cevaplamaya çalışıyorum.

İnternette yer alan doğum haritası ücretsiz servislerini kullanarakta temel bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Eğitimde Astroloji, Doğum Haritası ve Burç Bilgilerinin Önemi

Doğum Haritamızı Bilmek Neden Önemli?

Doğum haritasındaki önemli konumları bilmek bizim için neden önemlidir? Sebepleri bilmek sonuçları da etkiler. Olumlu etkiler bırakmak ve sebepleri öğrenmek yaşamımızı kolaylaştırır. Kendi bulacağımız cevapları başka yerlerde ve belki de yanlış yorumlarda aramak zorunda kalmayız. Doğum haritamızda varolan veya tetiklenmeyi bekleyen öyle etkiler var ki bir çoğu bu durumda kendisine büyü yapıldığını dahi düşünebilir.

Lütfen doğum haritanızla ilgili burada bulamayacağınız daha ayrıntılı cevaplar arıyorsanız profesyonel astrologlardan yardım talep ediniz.

Çünkü bir doğum haritasını tüm yönleri ile incelemek, gerçek anlamda analiz etmek bir insanın genetik kodlarını çözmek kadar ayrıntılı ve zaman isteyen bir uğraş. Her bir konumun etkilerini ortaya koymak için günler gerekebiliyor. Günümüzde hazır verilerden dolayı bir çok analist bu şekilde hesaplama yapmıyor ancak bu çaba bile ciddi zaman gerektiriyor.

Bu nedenle lütfen “haritamı yorumlar mısınız?“, “harita analizi“, “doğum haritası analizi“, “analiz istiyorum“, “doğum haritası yorumlama ücretsiz” gibi cümleler kurmayın. Bu cümle ile bir haritayı ciddi manada yorumlamak haftalar sürecek bir çaba gerektirir. Çünkü bu cümle kalıbı her şeyi kapsıyor. Sonu gelmeyecek bir ifade ve ne yazılırsa yazılsın hiçbir zaman tatmin olunamaz.

Özellikle istediğiniz alanlar varsa onları belirtirseniz yani alanı daraltırsanız sizin için de benim için de daha iyi olur. Siz aradığınızı bulur ben de zamandan tasarruf etmiş olurum.

Doğum haritası ile ilgili kısa sorularınız için lütfen Soru Sor linkini kullanınız.

Doğrum Haritası İçin Hangi Bilgiler Gerekli?

Doğrum tarihiniz:

Doğum yeriniz:

Doğum saatiniz:

Açı Etkileri İçin Bakmamı İstediğiniz Özel Bir Gün Var mı: (Evlilik günü, nişan günü, iş görüşmesi günü, sınav günü, para beklentisi vs.)

Hangi konuya bakılmalı, Analiz edilecek konu:

Lütfen sorunuz sadece yoğunlaştığınız konu ve yaşamınızla ilgili olsun. 10 tane soru sormayın. Her soru ayrı bir analiz oluyor ve çok fazla zaman gerektiriyor.

! Lütfen talepte bulunurken veya yorumlarda gerçek ad ve soyadlarınızı girmeyiniz. Bu uyarıları dikkate almadan ad ve soyadlarını giren arkadaşların bilgilerini siliyorum ancak unuttuklarım olursa sorumluluk bu uyarıyı dikkate almayan veya okumayanlarındır

Özellikle doğum saatiniz önemli. Olasılık veya ihtimal üzerine saat yazmayın lütfen. Saatten emin olduktan sonra saat yazın. 10 dakikalık farklarda konumlar farklı çıkabilmektedir. Doğum saatiniz ne kadar doğru olursa sonuçlar da o kadar doğru çıkacaktır.

Lütfen yorum bölümüne Mail adreslerinizi doğru girdiğinizden emin olun çünkü bazı arkadaşlar mail adreslerini yanlış yazdığı için dönüş yapamadım.

Belirli aralıklarla mail adresimi değiştirdiğim için zaman zaman mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın sonrasında dönüş yapma imkanım olmayacaktır.

Site üzerinden mesajınıza cevap verildiğinde haberdar olmak için ilgili kutuları işaretlemeyi unutmayın.

Cevaplardan ve Yeni Mesajlardan Haberdar Olmak İçin

AkrepBlog bildirimleri açma ve abonelik

Lütfen Eksik Bilgi Göndermeyin, Ne İstediğinizi Bilerek Yazın

Mesaj yazanların büyük kısmı sadece tarih, sadece saat ve yer veya tarih ve saat yazıp tam olarak ne istediğini de yazmadan gönderiyor. Mesajların çoğu şu şekilde,

20.8.1998 ?

3.7.2001 15:00 olabilir

Bu tarz gönderileri doğrudan siliyorum hiç zahmet edip yazmayın. Lütfen tam olarak ne istediğinizi belirtin. Bakmamı istediğiniz özel bir gün varsa onu da eklemeyi unutmayın. Çok fazla bilgi eklendiği için tamamını buraya yazmam mümkün değil o nedenle buraya yazarken aktif olarak kullandığınız mail adresinizi girmeyi unutmayın.

Doğum yeriDoğum tarihi ve Özellikle Doğum saatinizi net olarak belirtin. Doğum saatinizi tam olarak bilmiyorsanız annenize, yakınlarınıza veya hastane kayıtlarına bakıp netleştirin.

Kısa özette olsa 1-2 saatime maloluyor. Siz özenli olun ki ben de özen göstereyim. Söz özen göstermezseniz “2 saatimi kurtardım, teşekkürler” deyip silerim.

Talepler biriktiğinde 5 veya 10 talep olduğunda o talepleri tamamlayıncaya kadar burayı yorumlara kapatabilirim.

Vaktim olmadığında geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Lütfen burada belirtilenler dışında talepte bulunmayın. Geç te olsa (hayatta olduğum sürece) herkese geri dönüş yapılacaktır.

Sayfanın yoruma açık veya kapalı durumunu takip etmek için her zaman kullanmasam da instagram sayfasından da takip edebilirsiniz. AkrepBlog İnstagram Sayfası

Önemli Hatırlatma

Doğum haritası verileri ile ortaya çıkarılan sonuçlar astrolojik etkileri göstermektedir. Yani olacak olanlar kesinlik içermez. Hayatımız boyunca sürekli bir devinim halindeyiz ve her dönem aldığımız etkiler farklılaşmaktadır. Biraz darlık, biraz genişlik; biraz sıkıntı biraz rahatlama… Bu dönemler mutlaka olacaktır. Ancak bu dönemler içerisindeki tarihler ve olaylar bizim bakış açımız, irademiz, eğitim seviyemiz, çevre ve aile etkisi ile geçmişte aldığımız kararlar ve yaptıklarımıza göre şekillenecektir.

Rahatlama dönemine girmeden önce sabretmeyip kırıp dökerek insanlara zarar vermek, kırıcı davranmak ve diğer insanların yaşam alanlarına zarar vermek elde edeceklerimizi azaltacaktır. Sıkıntılı dönemler de genişlik dönemleri de bizim imtihanlarımızdır ve bu imtihan dönemlerine uygun yaşamak, sabretmek ve bilinçli adımlar atmak hayatımızı kolaylaştıracaktır.

Doğum haritasına bakılarak “kesin şu tarihte evleneceksin” demek yerine “şu tarihler arasında evlilik etkisi var” demek daha makuldür. Çünkü kesin oluşları belirleyen çok fazla etken vardır ve yaşamın tamamına nüfuz edemeyiz. Bize düşen önemli etkiler alacağımız dönemleri bilmek ve buna göre hareket etmektir.

Bu nedenle gönderdiğim verileri sadece astrolojik etki olarak kabul edin. Etkileri nasıl değerlendireceğiniz tümüyle size bağlıdır.

Gezegenler, burçlar, açılar ve konum etkileri sebeplerdir. Asıl kaynak değildir.

Doğum Haritanızla İlgili Kısa Bilgi Kaynakları

Doğum Haritasında Olumsuz ve Sert Açılar

Doğum Haritasında Gezegen Etkileri, Hangi Gezegen Nasıl Etkiler?

Hangi ruhsal yeteneklere sahip olduğunuzu öğrenmek ister misiniz? (Astral seyahat, telepati, bioeneji)

Burç konumları, ev konumları ve gezegen konumlarınızı bilmiyorsanız bu konuyu özellikle belirtirseniz size gönderirim. O bilgilerle aşağıdaki kaynaktan yararlanabilirsiniz.

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenekler

Hangi burç hangi burçla daha uyumludur?

Burç Uyumları

Doğum haritasında ev konumları ve etkileri. Hangi ev konumu yaşamımızı nasıl etkiler?

Doğum haritasında ev konumları

Gezegenlerin ev konumları hayatımızı nasıl etkiler?

Gezegenlerin Ev Konumları

Yükselen burçların özellikleri

Yükselen Burç Özellikleri

Hangi burç hangi hastalıklara yakalanır ve hangi hastalıklara karşı hassastırlar?

Burçların Hastalıkları

Ay burcumuzun özellikleri ve yaşamımıza etkileri nelerdir?

Ay Burcumuz ve Özellikleri

Burç Grupları

Su grubu burçları

Hava grubu burçları

Toprak grubu burçları

Ateş grubu burçları

Burç Nitelikleri

Öncü Burçlar

Değişken Burçlar

Sabit Burçlar

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.