11. Ev Yengeç Burcu

11. ev yengeç burcu, 11. evde yengeç burcu, 11. Ev yengeç Burcunda, yengeç 11. evde, 11. ev yengeç burcu, 11. ev yengeç, 11. ev yengeçte nasıl etkiler?

11. Ev Yengeç Burcu

11. ev yengeç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yengeç burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

11. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

11. ev yengeç burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Duygusal
  • Romantik
  • Hayalperest
  • Panik atak
  • Duygusal tepkiler
  • İç dünyasını dışa yansıtmaz
  • Evine önem veren

11. ev yengeç burcu konumdan etki alan insanlar arkadaşlık ilişkilerinde duygularını ön planda tutarlar. Duyguları ile kararlar alıp duyguları ile hareket ederler. Tepkileri ani ve depresif olabilir. Yaşamına giren tüm arkadaşları akıl, mantık veya çıkar ile ilgili değil duygularıyla bağlantılıdır.

11. ev yengeç burcu insanlarının ilişkilerinde duyguları ön planda olduğu için çok alıngan olurlar. İş ortamında, ailede veya arkadaş ortamında en küçük bir yanlış anlama küslüklerle son bulabilir. Arkadaşlıkları verdiği duygusal tepkiler nedeniyle çok uzun sürmez.

Bir sorunla karşılaştıklarında sorunun üzerine gidip sorunu çözmek yerine uzaklaşmayı tercih ederler.

Dış Görünüşün Aldatıcılığı

Dışarıdan bakıldığında neşeli, güler yüzlü, cesur ve mantıklı bir insan görülür. Ancak iç dünyası her an açığa çıkmaya hazır korkular ve endişelerle kaplıdır. İç dünyasında kapalı kapılar ardından kalan bu korku ne endişeler olaylar karşısında beklenenden daha abartılı tepkiler vermesine neden olur.

11. ev yengeç burcu insanları dışarıdan her şeyi yapabilecek cesarete sahip görünseler de kırılgan ve hassas bir  yapıya sahiptirler. Zorluklar karşısında uzun süre dayanamazlar.

Romantizm, Gerçeklik ve Hayal Dünyası

Tıpkı güneşi yengeç burcu olan insanlar gibi 11. evi yengeç burcu olan insanlarda bu konum alanına giren konularda son derece romantiktirler. Bu nedenle duygusal yoğunluğun fazla olduğu alanlarda daha başarılı olurlar.

  • Okul öncesi eğitimi
  • İlköğretim
  • Psikoloji
  • Bakım evleri
  • Yardım kurumları
  • Kadınlara yönelik giyim ve diğer alanlar
  • Evlilikle ilgili tüm alanlar

ve duygularla bağlantılı hemen her alanda başarı gösterebilirler.

Yengeç burcu etkisi bulunduğu konumla bağlantılı olarak önsezi ve öngörü yetenekleri verebilir. Bir olay henüz gerçekleşmeden o olayı sezebilir ve görebilirler (rüya veya trans halinde). Bu özelliklerini çalıştıkları alanlarda da kullanabilirler.

  • Alınan kararların sonuçlarını önceden algılayabilme
  • Kararların doğru veya yanlış olduğunu sezebilme
  • Ortaklıklardan doğru veya yanlış karar alındığını sezebilmek
  • Yatırımların doğru yapılıp yapılmadığını öngörebilme

gibi.

11. ev yengeç burcu insanları uzun vadeli plan yapmakta zorlanabilirler çünkü duyguları ile hareket ettikleri için çok hızlı değişim yaşarlar. Yaptıkları planları kısa süre sonra değiştirme ihtiyacı duyarlar. Bu özellikleri bilinerek hareket edilirse ileride sorun yaşama riski de kaldırılmış olur.

Gerçekler her zaman hayal dünyalarındaki kadar gerçekçi olmayacaktır.

Hayal dünyaları çok geniştir. Ancak kurulan hayaller ne yazık ki çoğu zaman gerçeklikten uzak ütopik hayallerdir. Hayal dünyası onun için tüm sınırların kalktığı, tam anlamıyla özgür olduğu rahatlama boyutu gibidir. Neptün etkisi altında bulunan bir insanla birlikte ise bu hayal dünyasında kolayca kaybolabilirler.

Gelecek Kaygıları

Güneş burcu Yengeç olan insanlarda olduğu gibi 11. evi yengeç burcu olan insanlarında yaşamlarındaki ilk hedeflerden biri kendilerine ait bir ev sahibi olmaktır. Bu hedefi gerçekleşmediği sürece kendisini güvence altında hissetmeyecektir. Evi onun gerçek anlamda yaşam yeridir. Yaşadığı evin de kendisini güvende hissedebileceği ve tümüyle kendisine ait bir ev olmasını ister.

Çok iyi bir misafirperversiniz. Sizi tanıyan herkes kolayca yanınıza gelebilir. Gelenleri ağırlamaktan büyük haz alırsınız. Sizin için en büyük hediyelerden biri evinizden ayrılırken insanların yüzünde gördüğünüz memnuniyet ifade eden gülümsemelerdir.

Yeniliklere Bakış Açısı

11. ev yengeç burcu insanları bu konumun etkisi altına giren konularda geleneksel, aileye ve kültürel öğelere bağlı insanlardır. Yeniliklere karşı çıkarlar mı? Duygusal yapılarını olumsuz etkilemediği sürece asla yeni olan hiçbir şeye karşı çıkmazlar. Mesela akıllı telefonun onun için normalde hiçbir değeri yoktur. Ancak söz konusu olan bu telefon aracılığı ile iş görüşmesi yapmak veya ailesi ile (anne, baba, akrabalar, çocuklar) görüntülü görüşme olunca hiç kimse o yeniliği onun kadar sıkı bir şekilde savunamaz.

Yenilikler onun için duygusal doyum sağladığı veya duygu dünyasına hitap ettiği sürece değerlidir.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

Öngörü yeteneği Öngörü Gelecekte Olacak Olayları Görme – Prekognisyon

Önsezi yeteneği Önsezi Gelecekte Olacak Olayları Hissetme – Premonisyon

 

11. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
22 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.