Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri

Yükselen akrep burcu özellikleri nelerdir? Akrep yükseleni yaşamımızı nasıl etkiler? Yükseleni akrep olan insanlar ve ayırt edici özellikleri nelerdir?

Yükselen burcumuz bizlerin dışa yansıyan yönünü belirler. Güneş burcumuz ne olursa olsun bizi tanıyanlar aslında yükselen burcumuzun kişiliğimize kattığı özelliklerle bizi tanırlar. İç dünyamızda farklı bir kişi olabiliriz ama başkaları için biz yükselen burcu özelliğimizle yaşantımızı sürdürürüz.

Yükselen Akrep Burcu ve Genel Özellikleri

Burçlar kuşağının en sabit fikirli ve kararlı tiplerindendir. Sabır ve kararlılık onların en belirgin özelliğidir. Kendilerini tanımak için yaklaşıldığında içlerine kapanır; asla sır vermezler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Her konuyu bir anda kavramak ve gereken cevapları anında vermek onlar için hiç de zor değildir. Bir olayın öncesini ve sonrasını aynı açıklıkla görebilmeleri şaşırtıcı özelliklerindendir. Paranın gerekliliğine inanırlar ve bunu elde etmek için de sonsuz bir irade ve sabırla çalışırlar.

Az Konuşma

Az konuşurlar. Onlar için konuşmak zaman öldürmek için boş laflar etmek değildir. Gerçekten önemli olduğuna inandıkları konularda söz söylerler. Aşk yaşamları da gizlilik içinde yürür. Sevdikleri için düşünmeden hizmet edebilecek bir özverileri vardır. Mistik konulara ilgileri dikkat çekicidir. İçlerinde yoğunlaşmış enerjilerini rahat ve mutlu yaşanabilecek bir dünya elde etmek için harcarlar.

Seçicilik

Yükselen akrep burcu olanlar evlenecek oldukları kişiyi seçme konusunda da çok çekingen davranırlar. Bir eşte bulunması gereken özelliklerin neler olduğunu çok iyi belirlemişlerdir kafalarında. Bu modele uygun bir eş bulmadan evlenmezler. Ölüm, öldükten sonra yaşamak ve yeniden doğuş konularında derin bilgileri vardır. Her gittikleri ülkede evindeymiş gibi davranan, gezmeyi seven kişilerdir. Güçlü ve ünlü bir kişi olma istekleri fazlacadır. Ortaklık konularında pek şanslı olmamalarına karşın maddesel konularda başarılıdırlar.

Kararlılık

Akrep Yükselen, derin, gizemleri olan ve kararlılık sahibi bir kişilik oluşturur. Ufukta yükselen Akrep, manyetik, gizemli, karizmatik ve sıradışı bir kişiliğin ortaya çıkmasında önemli role sahiptir. Akreple sembolize edilen bu burç, kendini korumayı, zayıf yanlarını saklamayı ve zamanı gelince harekete geçmeyi önemser. Sabır ve dayanıklılık en belirgin özellikleri olan Yükselen Akrep, çok zor şartlara ve ağır baskılara dayanabilme yeteneğini de kazandırır.

Yükselen Akrepler oldukça güçlü ve kararlı bir kişilik sergiler. Bu kişilerin ne düşündüklerini anlamak oldukça zordur. Gizli derinlerinde muhakkak kendilerine sakladıkları bir sırları ve planları vardır. Genellikle, yanlış anlaşılırlar ve kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Kuvvetli bir irade ve kontrol mekanizmasına sahip olan Yükselen Akrep insanı, pek çok durumda soğukkanlılığını da korumayı becerir. Su elementinden olan Akrep, aslında son derece duygusaldır. Ancak Sabit niteliğin etkisiyle bu duygusallık mükemmel şekilde kontrol altına alınmıştır.

Yükselen Akrep Akrep Burcu ve “Pluto Etkisi”

Sistemin en küçük fakat çekim gücü en yüksek gezegenlerinden Pluto tarafından yönetilen Yükselen Akrep burcu insanları da, dışarıdan farkedilmesi kolay olmayan, son derece kuvvetli rezervlere sahiptir. Yükseleni Akrep burcu olanlar, çok zor durumlardan, travmalardan sonra bile, kendini yenilemeyi ve hayata dönmeyi becerir.

Kıskançlık ve sahiplenici tavırlar, Yükselen Akrep’in insan ilişkilerindeki en önemli özellikleri arasında yer alır. Yoğun duygularla yaşayan Yükselen Akrep, sevdiği insanı asla paylaşmak istemez. Bedensel hazlara ve cinselliğe de oldukça düşkündür. Tutkular ve ihtiraslar kimi zaman sevgiye ve aşka esir olabilmesine de neden olabilir.

Yükselen Akrep’in diğer bir özelliği de şüpheciliği ve kolay kolay ikna olamayışıdır. Güven eksikliği ve kendini tam anlamıyla açamamak, insan ilişkilerinde problemler yaşamasının en önemli nedenidir. Yükseleni Akrep burcu olanlar, siyah-beyaz görmeye yatkın olmasına rağmen, değerlendirmelerinde de oldukça tutarlıdır.

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri

Mars ve Pluto etkisi altındadır

– Soğuk ve ciddi bir yüz ifadesi
– Sert bakışlar
– Gözleri çok etkili
– Savaşçı kişilik
– Mücadeleci
– Gizemli
– Sırlarla dolu
– Onun hakkında hiçbir şey bilemezsiniz
– Yalnızlığı sever
– Saklı olanı bulmaya çalışır
– Manyetik enerji alanına sahip
– Orta boylu
– Güçlü kemik yapısı
– İnsanları çok iyi analiz eder
– İnsanların yüzüne bakarak onların iç dünyalarını görebilir
– Cinsel enerjisi yüksek
– Sadık
– Az ama sadık arkadaşlara sahip
– Arkadaşları için çok fedakar
– Bir kere sever
– Karizmatik
– Ya hep Ya hiç
– Savunduklarından kolay vazgeçmez

 

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri ve Etkisi

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları

 

www.akrepblog.com

Yazarı ve kaynağı belirsiz. Yazı yeniden düzenlenerek uyarlanmıştır. Kaynağını bilen lütfen iletsin.

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM
  1. nuran dedi ki:

    Sert ve derin bakış, sert duruş. Nerede görsem tanırım. Ama hiçte uzaktan göründükleri gibi değillerdir. Biraz konuşunca güleryüzlü ve samimi olurlar. İnsanı mıknatıs gibi kendilerine çeken mistik bir yanları var.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.