Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır?

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Akrep burcu kadını özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu kadını nasıl bir kadındır, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak akrep burcu kadını güzel bir kadın mıdır? Akrep burcu kadınının kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak akrep kadını nasıldır?

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kişiliğe Sahiptir?

Akrep kadınının derin ve gizemli bir güzelliği vardır. Akrep burcu kadını, mıknatıs gibi çekici, gururlu ve güvenlidir. Ama O’nun gizli bir pişmanlığı vardır. Erkek olarak doğmamıştır.

Bu açıklamayı duyan Pluto kadınlarının sıcaklığını neredeyse buradan hissedebiliyorum. Dünyada yaşayan bir tek Akrep burcu kadını yoktur ki, tam anlamıyla kadın olmadığını düşünmesin. Eğer bir Akrep kadınına aşıksanız, benim neden söz ettiğime siz de akıl erdirememişsinizdir herhalde. Bu kız kesinlikle büyüleyici ve son derece baştan çıkarıcıdır.

Ama ben O’nun erkeğe benzediğini söylemedim ki; kadına yakışmayan bir iş yaptığını da ima etmek istemedim. Sadece, bilinçaltından, erkek olmayı tercih edeceğini söylemek istedim. Daha az kısıtlama, daha çok fırsat. Bu akrep burcu kadınının kendinden bile sakladığı bir sırdır ve açıklaması hoşuna gitmeyecektir.

Akrep kızı mavi botlarıyla pembe botlarını birbirinden ayırt etmeyi öğrendiği anda, pembe botları giymeyi tercih edecektir. Çünkü bu durumu en iyi şekilde değerlendirmeyi çok iyi bilir. Ancak pembe akrep burcu kadınının doğal rengi değildir. O’nun doğal yapısının gerçek rengi koyu kestane veya koyu şarap rengidir ki, hiçbiri de kadınca renkler değildir.

Bununla birlikte, şunu da kabul etmek gerekir ki, O size bunların kadınca olduğunu düşündürebilir. Narin, yumuşak bir kedi yavrusuymuş gibi davranmakta üstüne olmayan bir Akrep kızı tanıyorum. Öyle mutlulukla mini mini mırıldanır ki, erkeklerin çoğu O’nun süper kadınca bir Balık kızı olduğunu tahmin eder. O’nun tuzağına düşerler ve sonra üzgün ama daha akıllı olarak uyanırlar. O hiç de bir kedi yavrusu değildir.

akrep burcu kadını

Akrep Burcu Kadını ve İlişkileri

Akrep kadınları, sevgili, eş ve anne rollerini üstlendikten sonra bu rollerin içine sıkışıp kalan hemcinslerine karşı küçük gören bir nefret duyarlar. Bir Pluto kızı kadınlık görevini kusursuz bir şekilde yürütürken karşısındakine hükmetme arzusunu kontrol altında tutacaktır ve bu işi daha erkekçe olan Koç, Aslan ve Yay kızından daha ustalıkla yapacaktır; en azından flört döneminde… Hiçbir şeyden haberi olmayan erkek, ayakkabılarındaki pirinçleri silkeleyip gözlerindeki hayal perdesi kalktığı zaman kötü bir sürprizle karşılaşınca bazı olaylar çıkabilir.

Mars kadınının aksine, bir Akrep burcu kadını davranışlarını kontrol altına alıp, egzotik bakışlarının ağır parfümüyle bir erkeği manyetize ederek, çakmağıyla sigarasını yakmasına izin verecektir. Bu, sert hareketlerle çakmak çıkarıp kendi sigarasını kendisi yakarak dumanı erkeğin yüzüne üflemekten çok daha seksi bir davranıştır ve akrep burcu kadını bunu bilir. O, çok daha fazlasını da bilir. Başka bir kız paldır küldür koşarak kollarınızın arasına atılabilir ve aşkını çanların tepesinden haykırabilir.

Akrep burcu kadını, baştan çıkarıcı bir tavırla size doğru ağır ağır yürür ve sessizce mesajını verir. Şaşırtıcıdır ama, bu kadınlar blucinlerin veya basketbol pabuçlarının içinde bile baştan çıkarıcı görünebilirler. Belki de o kısık sesi bu imaja neden olmaktadır. Gelecekteki kocası kendisine kur yaptığı sürece sürekli beyzbol kepi giyen (gerçekten), ve zamanının çoğunu maç tahminleri konuşarak geçiren bir Akrep kızı tanıyorum, baştan çıkarıcıydı ve adamı elde etti. (Her zamanki gibi, adam hipnotize olmuştu).

Akrep Burcu Kadını Kolay Bir Kadın Değildir

Onun uzun kirpiklerini süzerek, körü körüne bir tutkuyla size tümüyle teslim olacağını sanmayın. Akrep kadınlarının çoğu kısa kirpikli erkek Ayşe’lerdir. Ayrıca, kafanızın içini apaçık okuyabilen o güzel, gizemli gözlerle, O’nun fazla bir süse de ihtiyacı yoktur. Başka bir kızı kendinden geçirecek olan romantik bir sözü O’na fısıldarsanız, keskin, delip geçici bir bakışla gerçek niyetinizin ne olduğunu görecektir.

Akrep burcu kadını, insan kılığında bir röntgen makinesidir, bu yüzden Onunla flört etmeyin, işten söz etmiyorsanız O’nun zamanını harcıyorsunuz ve ona hakaret ediyor olabilirsiniz. Bir Akrebe hakaret etmenizi hiç tavsiye etmem. Sağlıklı birşey olmaz. Ne demek istediğimi bilmiyorsanız, bilen birine sorun. Size tüylerinizi diken diken edecek bazı hikayeler anlatabilir.

Çok iyi biliyorum ki, bu tehlikeli ‘femme fatale‘ ürkek tebessümü, kibar tavırları ve melek gibi sesiyle, öç alma, misilleme gücünü gizleyebilir. Ancak, astrologların böyle şeylerin üstünde olması beklenir. Sizin için durumun farkında olmak daha önemlidir. Ne de olsa, O’nu ehlileştirecek olan ya da kendini O’na karşı koruyacak olan (hangisiyse) sizsiniz. Belki de her ikisi birden.

Akrep Burcu Kadını Güzel midir?

Güzellik görecelidir, net bir cevap verilemeyecek bir sorudur bu. Akrep burcu kadını güzel midir? Güzel olmasa da o kadar gizemli ve tahrik edici bir enerjiye sahiptir ki genetik etkenler onu fiziki olarak güzelleştirmemiş olsa bile bu gizemli yapısı ve enerjisi ile sizi etkilemesini çok iyi bilir.

Akrep kadınının bir erkeği etkilemesi için ona doğrudan gözleri ile bir süre bakması yeterlidir. Ya korkar  kaçarsınız ya da aşık olursunuz. Bakış açınıza göre tüm akrep burcu kadınları tabiki güzel olmayabilir ama akrep burcu kadınlarının hemen hepsi kesinlikle etkileyici bir bakışa ve enerjiye sahiptirler.

Akrep burcu kadını güzelliği ile sizi etkiler mi onu bilemem ancak o derin ve çekici gözleri ile bunu çok iyi becerdiğini söyleyebilirim.

Akrep Burcu Kadını Öfkelenirse

Emin olabilirsiniz ki, cennette, içindeki ateşi, Pluto heyecanlarını, sürekli olarak kontrol altında tutan bir Akrep burcu kadınının, bu kontrolü kaybedince kapıldığı öfkeye benzer bir öfke kesinlikle yoktur. O, zorbalık eden, karşısındakine hükmeden, alaycı ve soğuk bir kadın olabilir sonra da 500 derece Fahrenheit (260 Santigrat Derece) sıcaklığında kızgın bir fırına dönüşebilir.

O, zehir gibi acı bir kinle nefret edebilir ve şiddetli bir tutkuyla sevebilir. Öfkeli bir ölüm meleği gibi çığlık atabilir ya da sevecen bir kumru gibi fısıldayabilir. Emin olabileceğiniz bir şey var o hiçbir zaman kendi halinde renksiz bir insan değildir.

akrep burcu kadını özellikleri

Akrep Burcu Kadını Büyüleyici Bir Kadındır

Akrep kadınında, omurganızdan yukarı doğru buz gibi titremeler meydana getiren şaşırtıcı bir yetenek vardır. Bu, kara büyünün garip bir şeklidir ve akrep burcu kadını bunu öyle ustaca başarır ki, gerçek bir büyü gibidir.

Bir kez gözleriniz O’nunkilerle karşılaştıktan sonra, artık kaçma şansınız pek yoktur. O esrarlı altıncı duyusuyla, gelecekteki eşini çoğunlukla ilk bakışta tanıyabilir, ve her nasılsa, bu sezgisini anında karşısındakine geçirebilir. Siz buna iki tepkiden birini göstereceksiniz. Ya O’nun büyüsüne kapılacaksınız ve başınız dönerek teslim olacaksınız, yahut da korkudan ödünüz patlayacak ve imdat diye bağırarak kaçmak isteyeceksiniz. Aceleniz ne?

Akrep Burcu Kadını Eşi Seçiminde Nelere Dikkat Eder?

Biraz bekleyin. Yaşamın ne olduğunu anlayabilirsiniz. O biliyor. Size de öğretecek. Sizi o garip bakışa değer bularak koltuklarınızı kabartacak. Bir Akrep burcu kadını erkekteki zayıflığı hoş göremez. O, erkekte yükselme hırsı ve cesaret arar. O, kendisine egemen olan ve gizli kişiliğine zarar vermeden kendisini gururlandıran bir eş ister. Bu erkeğin güçlü, erkekçe ve ortadan daha yakışıklı olması gerekir.

Akrep kadını aradığı bu erkekte, kendi mükemmel zekasına uygun yüksek derecede bir zeka ve geçici olmayan soyut, filozofça bir bilgelikle tanışıklık arar. Aklınızı başınıza toplayın ve yüzünüz gülsün. Tanıdığınız herkes, O’nu kendinize baktırdığınıza göre, oldukça süper bir erkek olduğunuzu düşünecek. Kadınlar da, erkekler de. iyice düşünürseniz, bu size yeni ufuklar açabilir. Kişisel saygınlığınız, O’nu tanımadan öncekine göre birden bire yükselecek.

Akrep Burcu Kadını ve Eşine Karşı Yaklaşımı

Bir kez Akrep kadınıyla yakınlaşmayı başardıktan sonra eşsiz ve olağanüstü bir erkek olduğunuza inanabilirsiniz. Şundan da emin olabilirsiniz ki, O’nun size duyduğu aşk, başka hiç kimseninkine benzemeyecek. Bunu birkaç şekilde düşünebilirsiniz. O’nun yaşamındaki en önemli şey siz olacaksınız.

Tipik bir Pluto kızıysa, sadakatle size destek olacak ve ihtiraslı sevgisiyle sizi memnun etmeye çalışacaktır. Eğer memnun edilmesi çok zor bir insansanız; düş kırıklığını, ilgisizliğinizi fethetmek için yaptığı ihtiraslı girişimlerle gösterecektir.

Akrep Burcu Kadını, İhtirasları ve “Ya Hep Ya Hiç”

İhtiraslı sözcüğü herhalde gözünüzden kaçmamıştır. Erkeklerin çoğu Kasım kadınlarının ihtirası konusunda heyecan verici söylentiler duymuşlardır. Doğrudur. O, ihtirasla dolup taşan; bununla birlikte, ihtirasını yabancılara karşı takındığı soğuk, buz gibi tavırlarla sıkı bir kontrol altında tutar ve yüzeydeki sakinlik siyah kadifeyi anımsatır. Ancak erkekler, ihtirası doğrudan doğruya romantik davranışa bağlamaya pek meraklıdırlar.

Bu onun sınırlarını çok daraltmak olur; oysa Pluto’ya göre bu sözcüğün kapsamı çok daha geniştir. Bu sözcük Akrep kızının dokunduğu her şey hakkındaki duygularını içerir. Akrep Burcu Kadını, hiçbir şeyle hiçbir zaman üstünkörü ilgilenmez.

O’nun ilgisiz ve dikkatsiz olması olanaksızdır. O’nun için, bir oyunu, bir kitabı, dini, mobilyaları beğenmek, sevmek ya da beğenmemek, sevmemek diye bir şey yoktur. Ya nefret eder, ya da büyük bir tutkuyla bağlanır. Her iki şekilde ihtiraslı bir duyguya kapılmazsa, o zaman tümüyle ilgisiz kalır. Gene de, bu duygusal faunalar geçtikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi her zamanki sakin havasına bürünür, küçük ya da büyük her nükleer patlamadan sonra çevresini saran sükunet havasıyla, en azından dış görünüşüyle, huzurlu bir insan olur.

Çılgınca öfkesi geçtikten sonra kayınvalidenizi, bütün bu tabakları kıranın, ve bütün bu perdeleri lime lime parçalayanın gerçekten kendi kızı olduğuna inandırmak çok zor olacaktır. İnsanlar size alçak bir kadınmışsınız gibi bakabilirler. Siz ne demek istiyorsunuz yani? Ayıp, ayıp; şu sakin, dengeli, kontrollü güzel kızı böyle bir çılgınlıkla suçlamaya utanmıyor musunuz? Ama üzülmeyin, ben size inanıyorum ve sizi anlıyorum.

Akrep Burcu Kadını, Kusurları ve Deneyimleri

akrep burcu kadını nasıl bir kadındır akrep burcu kadını tüm özellikleri

Böyle harika erdemleri olan bir insanın, kusurları da az olmaz, bilirsiniz. Bu nedenle, siz O’nun iyi yanlarını düşünün. Pekâlâ öyle ise, O’nun iyi yanlarını başınızdaki şişlik geçtikten sonra düşünürsünüz, O, bilinmeyenleri araştırmaya meraklı olduğu için, görünüşüne bakılırsa önce şu yasak meyvenin peşine düşmüş gibidir, gözlerindeki o derin, garip ifade de bu izlenimi güçlendirmektedir.

Akrep kızının, yaşamı tanıma çabalan içinde bazen tehlikeli sularda dolaştığı doğrudur, içinde en küçük bir korku izi olmadığından (eğer Ay’ın etkisiyle, isimsiz korkularla dolu değilse) bu araştırma merakı O’nu gerçekten bazı tekin olmayan dolaşık yollara, sürükleyebilir. Ancak, tipik Akrep her keşfin içinden hâlâ sağlam ve temiz olarak çıkacaktır. Eğer bu gezintilerin ruhunu kirletmesine izin verirse, Pluto O’nu korkunç bir pişmanlık ve suçluluk duygusuyla cezalandırır, gene der çok güçlü karakteri sayesinde.

Akrep Kadını ve Anka Kuşu

Anka kuşu gibi, deneyimlerinin külleri arasından tekrar dirilip kalkmayı başarabilir, Kahlil Gibran’ın yazılarında, Kötülüğün ne olduğu konusunda sorulan bir soruya Peygamber şu yanıtı verir: “Size içinizdeki iyilikten söz edebilirim, Kötülükten değil. Çünkü kendi açlığının ve susuzluğunun cezasını çeken iyilik olmasaydı, Kötülük olur muydu? İyilik acıktığı zaman en karanlık kovuklarda yiyecek arar ve susadığı zaman en durgun pis suları bile içer.” Akrebin kusursuz bir tarifi.

Akrep kızı, milyonlarca insan zaafının meraklı bir seyircisi olabilir, ve bilgi edinmek için çeşitli deneyimleri tatmış da olabilir. Ama, anlaşılmaz bir şekilde bütün araştırmalarından sapasağlam çıkabilir ve gene de tanıdığınız her kadından daha üstün olabilir. O, birçok sır saklayabilir. Akrebe itiraf edilen, açıklanan şaşılacak sayıdaki karanlık davranışa karşın, O kendi iç yaşamını şöyle özetler: “Özeldir – Yaklaşmayın.” Sırları dinlemeyi sever, ama kendisine verilen sırları hiç kimseye söylemez, hatta size bile (doğum haritasında Merküri etkisi yoksa).

Akrep Burcu Kadını Sadakat ve Sırları

akrep burcu kadını nasıl bir kadındır

O’nun kendine ait bir yığın sırrı olduğunu düşünebilirsiniz, ama sakın sırlarını ağzından almaya çalışmayın. Bu kadında dokunamayacağınız özel bir kısım vardır; Kafasında, ruhunda kesinlikle kendisine ait olan ve hiç kimsenin yaklaşmayacağı bir bölüm. Akrep burcu kadını, dürüst olmayan bir insan değildir, aslında çoğunlukla aşırı şekilde dürüsttür, ama gene de her zaman size ve başka hiç kimseye açamayacağı özel düşünceleri ve duyguları vardır.

Bir Akrep burcu kadını güçlü ve değerli bulduğu kişilere inanılmaz bir sadakat gösterecektir, ama zayıflık hiçbir zaman O’nun bakışıyla onurlandırılmayacaktır. O’nun insanlarla ilişkilerindeki gururu, kibri ve asaleti, soğuk ve snop görünmesine neden olabilir. Bir bakıma, kesinlikle öyledir de; çünkü kendine özgü, başkalarına kapalı bir ‘kast‘ sistemi uygulanmaktadır ve bu tavrı Aslan ve Oğlak kardeşlerininkinden daha belirgindir. Tüm Akrepler arkadaşlıklarında çok seçicidirler.

Akrep Burcu Kadını Arkadaş – Eş Seçimi ve Kuralları

Değerli arkadaşlarını ömürleri boyunca bırakmazlar; sığ, basit ve değersiz kişilerle kurulan dostlukları dondururlar. Akrep kadının yapısında doğuştan büyük ölçüde azim ve kararlılık vardır. İstediği her zaman, zararlı alışkanlıklarından, kendisini mahveden acımasız kin ve intikam duygularına, tehlikeli depresyonlara kadar, tüm aşırılıkların üstesinden gelmek için yapısındaki bu azim ve kararlılığın yardımına başvurabilir.

Er ya da geç, şu ya da şekilde bilinmeyen alemi araştıracak, eski zamanlara ait bilinmeyenlere ve görünmeyen dünyalara saygı duyacaktır. Bununla birlikte Akrepler bir yaşam süresi içinde ateşli bir dindarlıktan tam bir dinsizliğe kadar tüm evrelerden geçebilirler.

Akrep kadınının bir eş sevgisi ve bağlılığı göstermesi için yasal eş olmaya ihtiyacı yoktur. Eğer kontrolünüzün dışında kalan koşullar evlenmeyi olanaksız hale getirirse, gene de sizi sevmeye devam edecek ve komşuların ne düşündüğüne metelik bile vermeyecektir. Böyle olağanüstü durumların ne düşündüğüne metelik bile vermeyecektir. Böyle olağanüstü durumların çoğunda, birçok yasal evlilikteki sığ ve bencil aşktan daha gerçek ve dürüst bir ilişki vardır.

Akrep Kadını ve Kendi Yasaları

Toplumun iki yüzlülükleri bu cesur kadının güneşi aramasına engel olmaz. Akrep Kadını, kendi yasasından başka yasa tanımaz… O, Pluto kalbinde, “Ölüm bizi ayırıncaya kadar” diye içilen anda, bu yemini mutlulukla mırıldanan gelinlerin yarısından daha çok, tam bir anlayışla bağlıdır.

Kendi güçlü kişiliğine karşın, tipik Akrep kızı patronluğu erkeğine bırakacaktır. Gücü ve çabasıyla erkekliğini gölgede bırakmaya çalışacağına, yeteneklerini amaçlarına ulaşması için O’na yardım etmekte kullanılacaktır. O’nun için, sizin geleceğiniz önemlidir ve evlendikten sonra kendi mesleğini sürdürmekte ısrar etmeyebilir (eğer siz O’nu derin bir şekilde düş kırıklığına uğratmazsanız veya geçici ailevi güçlükler yüzünden ikinci bir işe gerek yoksa).

Akrep Burcu Kadını Özel Yaşamı

akrep burcu kadını nasıl bir kadındır akrep kadını özellikleri

Özel yaşamınızda sizinle şiddetle bir şekilde çatışabilir ama herkesin içinde sizi ateşli bir şekilde savunacaktır. Hiç kimsenin size kötülük etmesine veya sizden yararlanmasına izin vermeyecektir. Böyle bir durumda sizin mutluluğunuz önde gelecektir.

Eğer doğum haritasında yükselen burcu veya kendi burcu zıt yıldız etkileri almamışsa, siz istediğinizi elde edinceye kadar dayanmanıza sabırla yardım edecek ve siz amacınıza ulaşmak için çırpınırken sızlanıp yakınmayacak veya huzursuz olmayacaktır. Ancak, yan yolda cesaretinizi kaybederseniz biraz sertleşebilir. Sizin, yeteneklerinizin elverdiği kadar yükselmeye azmetmenizi isteyecektir. Bundan daha azı, oldukça acımasız alaylarına ve sitemlerine hedef olmanıza neden olabilir; özellikle Merküri etkisi almışsa.

Akrep kadınları, genelde temizlik, zevk ve rahatlık içinde pırıl pırıl parlayan evlerini çok severler. Yemekler zamanında yenir ve her şey kontrol altındadır. Eğer bunun tersi oluyorsa, O’nu çok mutsuz eden bir şey var demektir; çünkü O doğal olarak güzelliğe ve sisteme meraklıdır.

Tipik bir Akrep burcu kadını için ilkbahar temizliği, tatil gibidir. Ne bulabilirim diye her köşeyi karıştırmaya bayılır. Aman dikkat edin, dolapları yerleştirirken eski ceketinizin cebinde parfüm kokulu gizli not bulmasın.

Akrep burcu kadını, kuşku duymak için hiçbir neden yokken bile, mantıksız şekilde kuşkucudur. Onun için, sadakatsizliğinizi gösteren gerçek bir ipucu yakaladığı zaman neler olacağını tahmin edebilirsiniz. Mantar biçiminde bir bulut düşünün, aşağı yukarı neler olabileceği konusunda genel bir fikriniz olur.

Ne kadar fırsat çıkarsa çıksın, O’ndan kuşkulanmanın hiçbir yararı yoktur; ruhunun derinlerindeki duygularını hiçbir zaman açığa vurmadığı için, O’ndan kuşkulanmayı gerektiren fırsatların sayısı da oldukça kabarık olacaktır. Doğal olarak, bu sizin aklınıza bazı sorular getirebilir. Boğazınıza tıkanan düğümle birlikte o soruları da yutun gitsin.

Akrep Burcu Kadınını, Bırakıp Gidebilir misiniz?

Çocukluğundan beri sakladığı o kilitli sandık veya çekmece gibi şeylerin haddi hesabı yoktur. Bunları araştırmak sizi hiç bir yere ulaştırmaz. Bunun haksızlık olduğunu tamamıyla anlıyorum. Bunu O da biliyor. Ama bu hiçbir şeyi zerre kadar değiştirmez, işinize gelirse. Ya O’nu böyle kabul eder, ya da bırakır gidersiniz. Siz O’nu olduğu gibi kabul edeceksiniz; çünkü bırakıp gitmek hemen hemen olanaksızdır. Başka hiçbir şey olmasa bile, ömrünüzün geri kalan kısmında yakanızı bırakmayacaktır.

O’nun huylarına alışmak, çıkıp giderseniz mutlaka yakanıza yapışacak olan kabuslara katlanmaktan daha kolaydır. Hiç kimse bir Akrebi bırakıp gidemez. Gerçekten gidemez. Bunu bilmiyor muydunuz? Bir kez denemiş olanlar size öğretebilir. Ne de olsa, çok özel bir kadına sahipsiniz.

Akrep Burcu Kadını Aile Bağları

Her ne kadar, aile köklerinin güvenliğine ihtiyacı varsa da, mesleğiniz nedeniyle başka yere taşınmanız gerektiğinde, hiç çekinmeden bu köklerden kopacaktır. O, bir asker veya denizci için kusursuz bir eş, politikacı için gerçek bir mücevherdir. Kafasının içini göremediği hiç kimse, ve gözünden kaçan hiçbir kusur yoktur. Bir Akrep kadını kime güvenebileceğinizi ve kimlerden sakınmanız gerektiğini size kesinlikle söyleyebilir.

Balık eş de aynı yeteneğe sahiptir; ancak, O, eleştirmeyecek kadar yumuşak ve başkalarının kusurlarına özürler bulacak kadar hoşgörülü olabilir. Akrep burcu kadını öyle değildir. O sivri dilini sık sık kullanmaktan ve acımasızca analizler yapmaktan hiç çekinmez.

Akrep Burcu Kadını, Para ve Prestij

akrep burcu kadını nasıl bir kadındır akrep burcu kadını özellikleri

Bütçe konusuna gelince, Akrep kadınlarının ne yapacağını asla önceden kestiremezsiniz. Bir tek kuruşu iki oluncaya kadar sımsıkı avucunda tutar, sonra birdenbire bir de bakarsınız ki, akıl almaz derecede savurganlığı tutmuş. Bir tek şeyden kuşkunuz olmasın, ister eski bir pabucun içinde biriktirsin, isterse lüks uğruna harcasın; Akrep burcu kadını, parayı çok sever. Ancak bu kadın prestije çok meraklıdır ve paranın bunu tehlikeye sokmasına izin vermez. Kendi kendinizin patronu olduğunuz ve bir gün yetkili bir mevkiye yükselme şansınız olduğu sürece, tercih ettiğiniz belirli bir gelirle yetinecektir.

Akrep kadınları yetkiden çok hoşlanırlar ve bunun için pek çok şeyi feda edebilirler. Her ne kadar, kendisi özveride bulunacak ve planladığınız amaca ulaşıncaya kadar çok az şeyle yetinecekse de, sonsuza dek sefalet içinde yaşamaya katlanamayacak kadar mağrur olduğunu unutmayın. Mantıksızca uzun bir süre buna katlanmaya zorlanırsa, son derece huysuz ve hoşnutsuz olabilir. Belirli bir süre sonra ya zorla ailenin kaderini değiştirmeye çalışacak; ya da, yavaş yavaş gri kertenkelenin karanlık, kederli dünyasına çekilecek; dışarıdan yoksulluğu kabul ediyormuş ve neredeyse ondan hoşlanıyormuş gibi görünse de, için için son derece dertli olacaktır.

Akrep burcu kadını, her şeyine sahip çıkan bir insandır ama, kendisine sahip çıkılmasını istemez. Erkek ve kadın Akreplerin en kötü huylarından biri de, duygular söz konusu olduğu zaman, kendi görüşlerinden başka hiçbir görüşü anlamak istememeleridir. Bir uzlaşmaya yanaşmak için haftalarca düşünmeleri gerekir. Karşı cinse duydukları doğal ilgi, platonik düzeyde kalsa bile, en az O’nun kadar kıskanç olmanıza neden olabilir. O, herhalde fırsat çıktıkça gördüğü her erkeği büyüleyecek, ve onlar birbirlerini hipnotize ederken, siz oturup seyretmek, zorunda kalacaksınız. Bu, ciddi herhangi bir şeye yol açmaz, ama rahatsız dakikalar yaşanmasına neden olabilir.

Akrep Burcu Kadını Adalet ve İntikam Duygusu

Bazı patlayıcı anlaşmazlıklara da yol açabilir. Şunu akılda tutmakta yarar var ki, savaşın ateşi içinde, Akrep kızının skoru eşitleme zorunluğunu hissetmesi, genellikle her çeşit çatışmayı kazanmasını sağlar. Son sözü her zaman akrep burcu kadını söyler. Siz O’na yalan söylerseniz, O da size söyleyebilir. O’na güvendiğiniz için, sabahleyin evden çıkarken O’nu öpmemekte inat ederseniz, O gece yatarken sizi bir ay öpmeyebilir.

Annenizin (veya başka birinin annesinin) O’nun yemeklerini eleştirmesine izin verirseniz, Akrep kadını arka arkaya bir kaç Pazar günü onu yemeğe davet etmeyi unutabilir. Bununla birlikte, kasten yapılmadığını bilirse, kaza ile meydana gelen bir incinmeyi affedecektir. Akrebin adalet duygusu, intikam duygusu kadar güçlüdür, insanların çoğu bunu unuturlar. O, her iyiliği hatırlayacak ve onun karşılığını size iki katı olarak verecektir. Bunun tersi de olabilir.

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Annedir?

Çocuklara gelince, Akrep anne sevgisini pek şefkatle ve açıkça göstermeyebilir ama, çocuklar O’nun derin sevgisini herhalde sezecekler ve kendilerini ruhsal yönden güvende hissedeceklerdir. Akrep burcu kadını, çocuklarının yeteneklerinin fark edilmemesine ve paslanmasına izin vermeyecektir.

Onları yüksek amaçlara yöneltmek için saatlerini harcayacak, desteğe ihtiyaçları olduğu zaman, bunu severek sağlayacaktır. Gençlik sorunları ortaya çıktığı zaman, çocuklar karşılarında güçlü ve yardımcı bir anne bulacaklardır; çünkü O’nun insan yapısı konusundaki bilgisi, akıllı bir danışman olmasını sağlar.

akrep burcu kadını

Onlara güçlükleri kendi gösterdiği cesaretle karşılamalarını öğretecektir. Ancak onların kusurlarına karşı kör olacaktır. Bu da, eğer zamanında fark edilip düzeltilmezse, doğal olarak birçok sorunun ortaya çıkmasına neden olabilir. O, herhangi bir şekilde çocuklarının mutluluğunu tehlikeye düşürdüğünü sandığı herhangi bir insanı kesinlikle ezecektir. Korkarım bunun içinde kocası da vardır. Kocası çocuklara karşı, olması gerektiğini düşündüğünden daha sert davranırsa, bundan hoşlanmayacaktır.

Akrep kadını, yaşama ihtirası içinde bazen neredeyse sizi boğacak; ama gerçek bir fırtınada, soğukkanlı, sakin mantığı ve çelik gibi gücü bir can kurtaran olacaktır. Büyüsünü garip ve gizli bir şekilde yapsa bile, gözleri size her zaman dürüstlükle bakacak; insan anlayışının ötesinde kaldığı zaman bile bu değişmeyecektir.

O, belki biraz tehlikelidir ama, inkar edilemeyecek kadar heyecan vericidir. Bırakın başka kocalar uçan kızlarla uğraşsınlar. Siz güzel bir büyücünün zorlu gizemini öğrendiniz. O size güzel bir fincan çay hazırlar ve ekmeğinizi kızartırken hiçbir zaman yakmaz. (Yani, hemen hemen) Fincan boşaldığı zaman, bırakın size çay yapraklarından sevgi sunsun.

 

Akrep Burcu Özellikleri

Tüm Yönleriyle Akrep Burcu Kadını Özellikleri

Akrep burcu erkeğini tanımak ister misiniz? Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır?

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. Nil dedi ki:

    Vahşi cazibemizi kıskanıyorlar 🙂 Başka bir kadından hem korkup hem de bu kadar çekici bulamazlar

  2. Burgun dedi ki:

    Bir kadının gözlerine baktığınızda içiniz titreyip kalbiniz yanıyorsa bilin ki o kadın ya akrep burcudur ya da akrep burcu etkisi vardır. Bu kadın gerçekten çok çekici, gözlerine bakmaya doyamazsınız

  3. Murat dedi ki:

    Tam bir kadın. Çok istedim ama bir türlü uzun süre birlikte olabileceğim bir akrep kadını tanımadım. Bitiyorum gözlerindeki derinliğe

  4. Oflaz dedi ki:

    Akrep kadını bir başkadır. Frekansınız uyuşmuyorsa anlamazsınız. Sadıktır. Tam aşk kadınıdır. Güvenilirdir. Hele o gözleri yok mu. Karşına al çerçeveye oturt gözlerine bak yeter.

    Olmayınca olmuyor işte arkadaş. Bir türlü nasip olmadı bir akrep kadını ile uzun süreli. Yalnız bir akrep kadını varsa yazabilir.

  5. tessa dedi ki:

    Tam anlamiyla benim karakterimi yansitiyor iyi ya da kotu yanlatiyla fark etmez keni burcumu cok seviyorum . Ve bu burca sahip oldugum icin kendimi cok sansli hiss ediyorum hatta hayatimdaki en buyuk sans bu

  6. ceyda dedi ki:

    Tam tamına akrep burcunu açıklamışsınız. Artılarıyla eksileriyle bu işte ben! 🙂

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.