Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir. Akrep burcu erkeği özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği nasıl bir erkektir, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak akrep burcu erkeği yakışıklı bir erkek midir? Akrep burcu erkeğinin kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak akrep erkeği nasıldır?

Akrep Burcu Erkeğinin Kişiliği Nasıldır?

Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, pabuçlarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi, sanki arkanızdan King Kong kovalıyormuşçasına kaçmaya bakın. Evet, sizi bir King Kong kovalıyor.

Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme, ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansınız, Akrep burcu erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir. Sakın arkanıza bakmayın. Ve hemen oradan uzaklaşın. Çünkü mıknatıs etkisine kapılırsanız ilerleyen zamanda kaçmanız pek mümkün olamayabilir.

Eğer bu Pluto insanıyla yeni tanışmışsanız, böyle şeyler söylediğim için, herhalde benim aklımı kaçırdığımı düşüneceksiniz. Akrep burcu erkeği, ne kadar sakin ve dengeli bir insan. Böylesine açıkça kendini kontrol edebilen bir insan nasıl ihtiraslı, hem de tehlikeli şekilde ihtiraslı biri olabilir? Gerçekten, nasıl? Çünkü akrep burcu erkeği, yüzeydeki serin görünüşüyle sadece blöf yapmaktadır. Üç-dört yaşınızdayken, ulaşamadığınız şeylere uzanmaya çalışırken elinizi yaktığınız kızgın soba kadar ateşli ihtiraslara sahiptir.

Bu adam da ulaşamayacağınız bir yerde olabilir. O, aldatıcı şekilde kontrollü davranışlarının altında cızır cızır yanmaktadır. Sakın dokunmayın. Yanıkların ne kadar uzun zamanda iyileştiğini siz çok iyi bilirsiniz. Unuttunuz mu? Küçücükken sobayla aranızda, geçen olaydan haftalarca sonra eliniz hala acıyordu. Bu deneyimden sonra kalbiniz aylarca, belki de yıllarca yanacak ve ilk yardım malzemesinin de bir yararı olmayacak. Büyükannemin sevdiğim bir sözü vardı: “Bir gram korunma, bir kilo ilaçtan iyidir,” derdi. Bu söz hem soba yanıkları, hem de Akrep sokması için geçerli. Bu yüzden onunla oynarken dikkatli olun. Nereye ve kimle gittiğinizden de emin olun.

Akrep Burcu Erkeği Ne Kadar İhtiraslıdır

Eğer burcunuz size asbestli, ateşte yanmayan bir yapı vermişse, ne ala buyurun, patlayıcılarla oynayın. Alevleri kontrol altına alabilir ve ömür boyu kalbinizi ısıtmak için kendinize güçlü bir ateş yakabilirsiniz. Belki siz kendiniz de birçok şeye karşı ihtiraslı birisiniz. Güzel. O zaman sorun sadece ısının derecesidir. Eğer sizin ihtirasınızın otomatik termostatı varsa, O’nun ısısı yükseldiği zaman sizinki kısılabilir ve güvende olursunuz. Diyelim ki güvendesiniz. Tehlikede olan kızlar, yeterince hızlı koştularsa, şimdi bitişiğimizdeki devlete varmışlardır. Birgün iyi, güvenli bir Teraziyle veya Yengeçle evlenince bana teşekkür edecekler.

Pluto’yla kurduğu ilişkide kendini güvende sanan siz hanımlara gelince; bakalım şu hipnotik, delip geçici Akrep gözlerinin arkasında neyin gizli olduğunu görebilecek miyiz? Şurası kesin ki, O sizin üstünüzde nötr bir izlenim bırakmadı. Ya O’nun çocuksu ve tatlı olduğunu düşündünüz, ya da yaramaz ve ihtiraslı, (işte gene o sözcük çıktı karşımıza.) Ama O bunların hiçbiri değil ve asıl sorun da bu. Yahut belki, her ikisi de olduğunu söylemeliyim. Ancak, bu bizi hiçbir yere ulaştırmıyor. Gelin, tekrar baştan başlayalım.

Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. O buz gibi sessizliğinin arkasında, sürekli olarak fıkır fıkır kaynayan kocaman bir kap vardır. Şansınız varsa, kapağını ömür boyu sımsıkı kapalı tutarsınız. Derin bir yara onu korkunç bir patlamayla havaya uçurabilir. Eğer tehlike çizgisi içinde değilseniz, seyretmek bayağı heyecan verici olabilir. Patlamanın yaklaştığını hissediyorsanız, kenara çekilin. Ve sakın patlamaya neden olacak birşeyi kendiniz yapmayın.

Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi şaşkına çevirebilecek bir erkektir. O, bunların ikisinin de uzmanıdır: Zeka ve duygular akrep burcu erkeğini eşit şekilde yönetir. Akrep zeki olmanın da ötesindedir. Eğer çok gelişmiş biriyse, O aynı zamanda varoluşun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaşan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır.

akrep burcu erkeği özelikleri

Akrep Burcu Erkeği ve Tutkuları

Anlaşılmaz, estetik bir nedenle, her türlü konfordan uzak çıplak bir odada zor bir hayat yaşayan Akrep burcu erkekleri de vardı, ama bu burcun gerçek yapısı duygusaldır. Normal olarak, Akrep kendisini lüksle çevreleyecektir. Yediklerinde ve içtiklerinde, giyim kuşamda, evde ve evet aşkta aşırılığa eğilim gösterecektir. En çok kesinlikle aşkta. O, güvenle buna göre ayarlanmıştır. Romantizm hiçbir zaman akrep burcu erkeğini korkutmaz, şaşırtmaz, veya habersiz yakalamaz, ilk bisikletine bindiğinden beri bu O’nun aklındadır. Hatta bu ilk üç tekerlekli bisikleti de olabilir.

Kuşkusuz, sizin tanıdığınız Akrep tamamıyla masum görünüşlü biri olabilir, insanın silahını elinden alan o gençlik dolu çekiciliğiyle ve ayartıcı tavırlardan habersiz oluşuyla sizi Pluto erkeklerinin ihtirasla ilgileri olmadığına inandırmıştır. Hatta yüzünde çiller bile vardır ve çekmecesi ağzına kadar Erkek izci liyakat nişanlarıyla doludur. Ama eşine sorun. Şöyle birşey söyleyin, “ihtiraslı mısın?

Bunun sizi ilgilendirmediğini söyleyecek kadar vakur davranabilir, ama büyük bir olasılıkla yanıtı isterik bir kahkaha olacaktır. Kahkaha nöbetleri arasında hatırladığı kadarıyla, kocasının ihtirasla söz ettiği hava kirliliğini, köpek hırsızlığını, narkotikleri, uzun saçları, doğum kontrolünü, ve birçok geceleri…  ve birçok geceleri söyleyecektir. Kocası Huckleberry Finn’e benzese, King Kong’la uzaktan yakından hiçbir benzerliği olmasa bile, bu doğrudur.

Akrep Erkeği ve Hırsları

Bu adamların ömür boyu sürecek yaralar açabilecek kadar patlayıcı öfkeleri vardır. Akrep öldürücü kuyruğunu vurduğu zaman iğnesi kötü batar. Akrep burcu erkeği, sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez. Akrep burcu erkeği kazanmak zorundadır. Kaybettiği zaman, önemsiz şekilde de olsa, O’nun içinde birşeyler ölür. Bununla birlikte, tuhaftır ki, Pluto erkeği normal olarak çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, hayal kırıklığı da yüzüne yansımaz, ve romantik niyetleri de içinde olmak üzere bütün tepkileri sıkı bir kontrol altındadır.

Romantik bir ilişki kurmaktan kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışarıdan buz gibi sakin görünmesine karşın için için yanacaktır. Ancak, saçlarından yakaladığı gibi kendi hammeli ormanına sürüklemeye karar vermeden önce, bir kıza çok zalimce de davranabilir.

Doğal olarak, dizlerinin üstünde kibarca evlenme teklif eden bazı Kasım erkekleri de vardır. Bunlar, bir şaperon olsun ya da olmasın, çok nazik davranacaklardır, ama sakın aldanmayın. Bu davranış, Akrebin ne pahasına olursa olsun vakarı elden bırakmama arzusundan başka birşey değildir. Adınızda en ufak bir leke bile bulunmaması gerekir. Akrep burcu erkeğinin tüm erotik yapısına karşın, alaya ya da bayağılığa tahammülü yoktur.

Pluto insanları ya bir Din Okulu öğretmeninin günah korkusunu taşır, tamamıyla Billy Graham gibi kendini dine adamış dini liderlerin davranışı içindedirler; ya da merak nedeniyle insanlığın bilinmeyen en karanlık köşelerine sokulabilirler. Bazen bu her iki davranış bir arada görülebilir ve iki yüzlülük ya da kendini aldatmayla sonuçlanır.

Akrep Burcu Erkeği, Hayata Bakışı ve Tutumları

Her Akrep burcu erkeği kendi yasasını uygular ve başkalarının kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. İyi, dürüst bir vatandaş olarak saygı görmek ister; ama bu, kendi kesin fikirlerine ve amaçlarına en ufak bir zarar veriyorsa, gerisine hiç aldırmaz. Hakkında dedikodu yapanlar Pluto’nun egemenliği altında olan yere (ölüler diyarına) gidebilirler. Arkadaşlarının, akrabalarının, komşularının veya düşmanlarının düşünceleri Akrep burcu erkeğinin önemli kararlarının hiçbirine engel olamaz.

Bunu söylemek zorunda olduğum için üzgünüm ama, sizin düşünceleriniz bile O’nun kararlarını etkilemez. Durun, henüz kaçmayın. Böylesine güzel bir şekilde kendi iradesine hakim olmak ve ne istediğini kesin olarak bilmek, her an insanlar ne diyecek diye telaş içinde olmayan çok çekici, özgür bir insan ortaya çıkarabilir. Dürüstlük, cesaret ve kararlılık o kadar kötü şeyler mi? Belki böyle özellikler bugünkü piyasada parlaklıklarını biraz kaybettiler ama, üstlerine biriken tozu silerseniz, gene de sahte olmadıkları için beğenilmelerini sağlayabilirsiniz.

Felaket günlerinin kara bulutları altında Akrep erkeğinin davranışları görülmeye değer. Başkaları mırıldanırken, kıvranırken, homurdanırken, akrep burcu erkeği gücünün ve cesaretinin doruğundadır. O, kıskançlık ve kendine acıma bataklarına saplanmaz, yaşamın kendisine beş paralık borcu olduğunu da düşünmez. Sadece gereksiz zaman kaybetmemeyi düşünür. Gerçek bir felakete uğradığı zaman öfke içinde somurtacağına, onu başını dik tutarak karşılar. Felaketleri fetheder mi? Tabi ki eder. O, bunun için doğmuştur.

Akrep burcu erkeği tüm özellikleri

Akrep Erkeği ve Gizemli Yönleri

Biraz korkutucu olan birşey vardır ve sizin adınıza oldukça cesaret isteyebilir. Akrep erkeği esrarlı, bilinmeyen şeylerden hoşlanır ve yolunun üstüne çıkan bilinmeyen şeyleri en küçük ayrıntılarına kadar çözmeden bırakmaz. Kadınlığın ezeli ve ebedi sırları her kızın en etkili savunma ve saldırma aracıdır. Bütün sırlarınızın açığa çıkarılması, size biraz açıkta kalmış gibi bir duygu verebilir. O, alev alev yanan gözleri ve herşeyi delip geçen sorularıyla eşelemeye başladığı zaman, açığa çıkmayan hiçbir sırrınız kalmayacaktır.

Akrep erkeğinin yüksek standartları vardır, arkadaşlarını rastgele seçmez. Onların kendi standartlarına uygun olmaları gerekir. Akrep burcu erkeği, harikulade, ender bulunur bir erkektir. Başka erkekler arasında, açık saçık esprilerini ve kaba saba şakalarını onlarla paylaşır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve Robert Browning kadar kibar, tatlı bir aşık olur. Eğer hala bu erkek hakkında sormak istediğiniz birşey kaldıysa, bunun ne olabileceğini bilmiyorum. Yumuşak başlılığı ve hoşgörüsü mü? Tarafsızlığı ve tedbirli oluşu mu? Ama bu haksızlık. Böyle özelliklerden yoksun olduğunu daha başından biliyordunuz.

Bazen kendi anlaşılmaz nedenleriyle zalim olabilir. Sadistçe bir duyguya kapılarak, arkadaşlarınızın önünde size şişman, bodur, şirret ve geri kafalı olduğunuzu bile söyleyebilir. Bu, akrep burcu erkeğinin kendine özgü şakasıdır. Sizi öldürse bile, gülün. Akrebin asıl niyetlerini gizlemek zorunda olduğu konusunda sizi uyarmıştım, bu eğilim aşkta da değişmez. Hatta daha da artabilir. Akrep erkeği, hassas, heyecanlı bir okul çocuğu gibi gerçek duygularını bütün dünyanın önünde açıklamak niyetinde değildir. Daha sonra, yalnız kaldığınız zaman, aslında ne düşündüğünü size anlatacaktır.

Akrep Erkeği ve Sadist Yaklaşımları

Evlilik size kesin bir güven verir; ancak düğümü atmadan önce kendi Pluto hilelerinden bazılarına başvurursa, üzülebilirsiniz ve şakayı kavramakta güçlük çekebilirsiniz. Sakın O’nun o haşin, kendine yeterli ‘sana kimin ihtiyacı var?’ oyununun sizi, kendinizi köprüden aşağı atacak hale getirdiğini söylemeyi düşünmeyin bile. Akrep erkeği düpedüz size, ‘hiç durma, atla‘ diyecektir. O’nun kişiliğine ayak uydurmak zaman alır, ama eninde sonunda siz de katılaşacaksınız. Eğer fazla yumuşak bir insansanız, Akrep erkeğinin yanında kolayca ezilirsiniz.

Hiçbir zaman O’na yeni giysiniz veya saç biçiminiz için ne düşündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama, hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapışkan zamkıyla birbirine yapıştırılmadığını bileceksiniz. En iyisi, arada sırada sağlıklı bir “berbat görünüyorsun” sözüne göğüs germek; ve başka erkeklerin sürekli, “Evet, sevgilim, çok güzel şekerim. Mmmm çok hoş. güvercinim,” gibi uydurma yanıtlarıyla yetinmek zorunda kalmayıp, arada bir içtenlikle söylenen “Sen gerçekten çok güzelsin, biliyor musun?” sözüyle ödüllendirilmek. Siz de öyle düşünmüyor musunuz? Ben öyle düşünüyorum. Ama, ne de olsa, onunla yaşamak zorunda olan sizsiniz.

Akrep Burcu Erkeği Ne Kadar Kıskançtır?

Kıskançlık konusuna gelince, adımlarınızı çok, çok dikkatli atmalısınız. Gözünüze toz kaçtığı için yanınızdaki bir erkeğe kazara göz kırpmak zorunda kalırsanız Akrebiniz Vezüv Dağı gibi yanarak patlayabilir, ve eğer O’nun eline kuşkulanmasını gerektirecek gerçek bir neden verirseniz, çok, çok cesur bir kadınsınız demektir. Ancak, siz kendi kıskançlığınızı paketleyip sandığa kaldırsanız ve de kilitleseniz daha iyi olur. Öfkeyle gözyaşları dökmenin veya sitem dolu yakınmaların O’nun üstünde hiçbir etkisi olmayacaktır. O ne yaparsa yapsın, siz kendinize şöyle söyleyin “O beni seviyor, rastgele fiziksel ilişkiler için asla gerçek aşkını feda etmez.”

Akrep burcu erkeği, gerçek bağlarına sadıktır; o kızlarla sadece hipnoz sanatını geliştirir. Bu sözleri her yemekten önce bir kez, sabahları ve gece yatarken tekrarlayın, özellikle gece yatarken. Kadınlar Akrep erkeğini karşı konulamayacak kadar çekici bulacaklardır, ancak şunu hiç aklınızdan çıkarmayın ki, böylesine sürekli komplimanlara ve ayartıcı davranışlara karşı koyabilecek kadar güçlü olan birtek erkek varsa, o da Akreptir. Bu sizi biraz rahatlatmıyor mu? Rahatlatmak. Çünkü bu doğru.

Akrep Erkeği Nasıl Bir Babadır?

Akrep burcu erkeği, sert ve kuralcı bir baba olacaktır. Çocuklar bir gram tembellik veya havailik yapamayacaklar, onlara sahip oldukları şeylere saygı duymayı, ama özellikle kendilerine saygı duymayı öğretecektir. Çocuklar Akrep burcundan bir babanın yanında yanlı değerler edinme şansını pek bulamayacaklardır. Her ne kadar onları da, önem verdiği herşeye karşı duyduğu içten ihtirasla sevecekse de, hiçbir saçmalığa göz yummayacaktır. Gerektiği zaman onları koruyacak; ancak onlar da çok geçmeden, kendi ayakları üstünde durmaları gerektiğini mesajını alacaklardır.

Çocuklar borç para alırlarsa, babaları verdiği borca faiz koyabilir, ama bu onların iyiliği içindir. Babalarını kaybedinceye kadar çocuklar bunu anlamayabilirler. Ancak, aldıkları ders, sonunda onlara yararlı olacaktır. Akrep babaların çocuklarının çoğu, O’nun bütün çocuklukları ve özellikle âsi yılları boyunca sürüp giden o aman vermeyen otoritesine ve sıkı disiplinine içerleyeceklerdir. Ama büyüdükleri zaman. O’nun sıkı rehberliğine sahip olmakla ne kadar şanslı olduklarını anlarlar. Çocuklar sıkı rehberliğine sahip olmakla ne kadar şanslı olduklarını anlarlar. Çocuklar başka hiçbir babadan hayatın gerçekleri konusunda bu kadar çok şey öğrenemezler.

Çoğunlukla çocuklar O’nu nazik, müşfik ve komik bulacaklardır; gene de kimin patron olduğu konusunda hiçbir soruya gerek kalmayacaktır. Onlarla şakalaşacak ve gülecek, onlara özgürlük duygusu verecek; ancak araya tebeşirle bir çizgi çekilecek ve çocuklar bu çizgiyi aşmamayı bileceklerdir. Emredici tavırlarına içerleseler bile çocuklar gizlice O’nun gücüne hayran olacaklar ve Onu taklit etmeye çalışacaklardır.

Ama bazen bu durum tersine işleyebilir. Hassas bir çocuk Akrebin gücüyle kendisine zorbalık ettiğini hissedebilir, nörotik bir şekilde içine kapanabilir, ve O’nun hoşnutsuzluğuna neden olmaktan korkabilir. O zaman Akrep babaya, sevgi ve şefkatin bazen O’nun her zamanki sert otokratik davranışlarından daha iyi sonuçlar ortaya çıkaracağını hatırlatmak zorunda kalacaksınız. Yalnız bunu O’na nezaketle ve saygılı bir şekilde hatırlatmaya dikkat edin.

Akrep Burcu Erkeği Boyun Eğer mi?

Bir Akrep burcu erkeği asla bir kadının kendisine dikte etmesine izin vermeyecektir. Bir milyon yılda bir bile olsa. O bir erkek, siz de bir kadınsınız. Eğer bundan en ufak bir kuşkunuz varsa, şundan kesinlikle emin olun ki, bir tek dersten fazlasına ihtiyacınız olmayacak. Öte yandan kendisini gerçekten anlayan bir eşi olan Akrep koca müşfik, sempatik, anlayışlı, düşünceli bir insan olacak ve eşinin sadakatinin karşılığını öyle bir aşkla ödeyecektir ki kadınların çoğu bunu ancak kitaplarda okuyabilir ve kendisi için dileyebilir.

Bu adamın içindeki ateş bir kez alevlenip, sizi istediğine karar verdiği zaman, karşı koymaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Sizi hipnotize edip tüm iyi niyetinizi elinizden alacaktır. Akrep erkeğinin manyetizma gücü neredeyse elle tutulacak kadar yoğundur. Uzanıp ona dokunabileceğinizi hissedersiniz. Elinizi uzattığınız zaman bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Eğer çok fazla hassas bir insansınız, sizi yakacaktır. Eğer sabırlı ve güçlüyseniz, sanki soğuk bir mermere dokunuyormuş gibi hissedeceksiniz.

Bir kartalla birlikte uçup da parçalanmamak için cesur bir kadın olmak gerekir. Akrep burcu erkeği, Akrep takım yıldızındaki sembolik parlak Antares yıldızının da üstüne yükselebilir, sonra birdenbire aşağı doğru dalarak dünyevi davranışlarına döner. O’na sımsıkı sarılın ama gözlerinizi dört açın; korkakların hiçbir zaman göremeyeceği ufuklar göreceksiniz. Şuraya bakın, yüksek çam ağaçlarının ötesine, tüm yaşamınız boyunca böyle bir gün doğuşu gördünüz mü? Gün batımı da böylesine şahane olacak.

 

Akrep Burcu Özellikleri

Tüm Yönleriyle Akrep Burcu Erkeği Özellikleri

Akrep burcu kadınını tanımak ister misiniz? Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir

www.akrepblog.com

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. İrem dedi ki:

    Hayatımda tanıdığım en gizemli, karizmatik ve sinir erkekler. İstemedikleri sürece yanlarına yaklaşmak bile sıkıntı

  2. Çilem dedi ki:

    Bir akrep erkeği bundan daha iyi anlatılamazdı. Bundan ötürü ona aşık oldum. Keşfettikçe daha çok seviyorum.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.