Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeği Neden Susar Neden Konuşmaz?

Akrep erkeği neden susar ve neden konuşmaz? Bu sorunun cevabını anlayabilmeniz için akrep burcunun özelliklerini araştırmış olmanız gerekir. Akrep burcu insanları gerekmedikçe konuşmayan insanlardır. Çoğu zaman sessizdirler. Gerekirse konuşur, sorarsanız cevaplar, anlatması gereken bir şeyler varsa anlatır, bir ihtiyacı varsa ihtiyacını karşılamak için ihtiyaçlarını dile getirir, içine sığmayan duygular varsa bunları paylaşır ama bunun dışında kalan zamanını yaşamı ve yaşadıklarını analiz edip değerlendirmek için kullanır. Sessiz kalıp herşeyi gözlemleyebilmek ve analiz edebilmek için susar ve herşeyi dikkatli bir şekilde gözlemler.

Konuşması ve sessiz kalması sizi dikkate almadığını veya önemsemediğini göstermez. Bu konuda bir komplekse kapılmanıza gerek yok. Akrep burcu erkeğinin konuşması için “sebepler” olması gerekir. Sebep varsa konuşur yoksa ihtiyaç duymaz. Akrep burcu erkeği için konuşmak; İkizler burcu veya terazi burcu gibi bir gereklilik değildir. O her düşüncesini seslere dönüştürme ihtiyacı hissetmez. Çoğu zaman “keskin bir bakış” veya “bir mimik hareketini” cümleler dolusu kelime kullanmaya tercih eder.

İletişimi Telepatik ve His Ağırlıklıdır

Akrep erkeği neden susar? Eğer ortada konuşması için gerçek bir neden ve zorunluluk yoksa ne istediğini, ruh halini ve ne anlatmak istediğini gözlerine bakarak anlayabilirsiniz. Akrep burcu insanları için iletişimde öncelik ruhsal hissediş ve telepatik aktarımdır. Eğer karşısındaki insan bu iletişime açık değilse ve gerekirse konuşmayı tercih eder. Bu iletişim türü su gurubu burcu insanlarına has bir iletişimdir. Yengeç ve balık burcu gibi su gurubunda yer alan burçlar akrep burcu erkeği ile iletişimde bu nedenle sorun yaşamazlar.

İki akrep burcu yan yana geldiğinde uzun süre konuşmadan durabilir ancak akrep erkeği ve akrep kadınının bu durumu dışarıdan bakıldığında aralarında bir sorun var gibi görülebilir. Büyük ihtimalle her ikisi de ruhsal bir iletişim içerisinde olduklarını da bilmeyeceklerdir. Hissettikleri herşeyin karşı taraf tarafından algılandığının farkında olmasalar da birbirlerini anlarlar. Bu nedenle en küçük bir ruhsal değişim diğerini de anında etkiler. Bu gibi durumlarda mümkün olduğunca pozitif kalmaya çalışırsanız her iki tarafın ruhsal enerjileri olumlu yönde değişime uğrayacaktır. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Ne Yapmak Gerekir?

Akrep Erkeği Neden Susar Neden Konuşmaz ve Sessiz Kalır bu durumda ne yapmak gerekir?

Bir şey yapmanıza gerek yok. İnsanların doğuştan gelen özelliklerini değiştirmeye kalkıştığınızda istediklerinizi elde edemediğiniz gibi herşey daha da kötüye gider. Yapmanız gereken bir insanı olduğu gibi kabul etmektir. Siz de O’na göre çok geveze, sığ ve gereksiz konuşan bir insan olabilirsiniz. Sizi bu halinizle seviyorsa siz de akrep burcu erkeğini olduğu haliyle kabul etmeyi öğrenmelisiniz.

Asıl yapılması gereken ilk tanışma anından sonra başlar. Akrep burcu erkeği ile ilk karşılaştığınızda büyük ihtimalle O’nun sıradışı ve karizmatik doğası sizi büyüleyecektir. Ancak siz konuşmadan duramayan bir yapıya sahipseniz, iletişiminiz konuşmaya dönük ve her düşünceyi seslendiren bir yapınız varsa akrep burcu erkeği ile ileriye dönük ciddi bir karar almadan önce iyi düşünmelisiniz. İleride yaşayacağınız sorunları insanların doğuştan gelen özelliklerine fatura etmemeniz açısından bu son derece önemlidir.

Unutmayın; mutluluk tek taraflı istekler şablonu değildir. Mutluluk uyum ve farklılıklara saygı ile mümkün olabilir.

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Susar Neden Konuşmaz?

Sude Sezer Engin

 

26 Eylül 2018

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.