6. Ev Koç Burcu

6. ev koç burcu, 6. evde koç burcu, 6. Ev koç Burcunda, koç 6. evde, 6. ev koç, 6. ev koçta nasıl etkiler?

6. Ev Koç Burcu

6. ev koç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Koç burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev koç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Koç Burcu: Yöneticisi Mars, Ateş Elementi, Öncü Burç

Altıncı Ev Koç Burcu Genel Özellikleri

6. ev koç burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Yönetimsel etkiler
  • Güçlü beden yapısı
  • Yüksek enerji ve spora ilgi
  • Eleştiriden hoşlanmayan yapı
  • İster ve sonuç bekler
  • Ani tepkiler
  • Mekanik ve teknik

6. ev koç burcu olanlar dışarıdan nasıl göründükleri ve dış görünüşleri ile yakından ilgilenirler. 6. evde Koç burcu etkisi ile yüksek enerjiye sahip oldukları için spor yaparak enerjilerini dengelemeye çalışırlar. Bu nedenle spora ve hareketli yaşama meraklıdırlar. Bulundukları iş kollarında liderlik etkisi alabilirler. Askeri alanlar, mühendislik kolları, inşaat, yöneticilik, mekanik ve teknik alanlarda becerilerini yansıtabilirler.

6. ev koç burcu olan insanlar çevrelerinde her zaman birilerinin olmasını isterler. Bu nedenle arkadaşlarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Arkadaşlarına karşı fedakarca hareket ederler. Ancak onlardan gelebilecek en küçük bir yanlışa veya eleştiriye karşı şiddetle karşılık verirler. Kendi gösterdiği fedakarlığın aynısını onlardan da beklerler. Mars etkisinden dolayı çok çabuk ve şiddetli bir şekilde öfkelenirler. Ancak enerjilerini deşarj ettikten sonra kısa sürede yatışırlar. Kin beslemezler.

İnatçı ve asabi davranışlar sergileyebilirler. Eleştirirler ancak eleştirilmeye tahammülleri yoktur. Heyecanlı ve hareketli bir yapıları vardır. Ani kararlar alıp uygulamak isterler. Başkalarının sözlerine kulak asmadıkları için yaşayarak öğrenirler. Ne kadar kırıcı olurlarsa olsunlar içlerindeki çocuk uyandığında etrafa enerji saçarlar. Sözlerini dolandırmadan doğrudan söylerler. Yüzlerine, hareketlerine ve sözlerine maske geçirmezler.

Bu konumdan ekti alanlar için ayrıntılar çok önemli değildir. 6. ev koç burcu olanlar için önemli olan bir işin olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlanmasıdır. Estetik kaygılar taşımazlar.

Kısaca

  1. İster,
  2. Harekete geçer veya geçirir,
  3. Sonuç bekler

Altıncı Ev Koç Burcunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev koç burcu olanlar şu noktalarda hassastırlar

  • Baş ağrısı ve migren
  • Yüksek tansiyon
  • Nevralji ve ateş
  • Adale rahatsızlıkları
  • Beyin iltihabı
  • Baş bölgesine yakın damarlar
  • Panik atak
  • Böbrek ve belde hassasiyet

6. ev koç burcunda olanlar ani ve düşünmeden hareket ettikleri için kazalara veya yaralanmalara müsaittirler. Aşırı heyecanlandıkları anlarda veya ani gelişen olaylarda anlık verdikleri tepkiler sorunlara neden olabilir.

Koç burçlarının bünyeleri güçlüdür. Çok sık rahatsızlanmazlar. Hareketli yapılarından dolayı uzun süre oturmak veya yatmak yüksek enerjilerini deşarj edemedikleri için onları rahatsız eder. Asıl sorunda bu noktada başlar. Tam iyileşmeden ayağa kalkıp dolaşmak isterler. İyileşme aşamasında iken tekrar rahatsız olabilirler.

Ayrıntılı koç burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini Koç Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev Koç Burcu
www.akrepblog.com
26 Kasım 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. Fatma dedi ki:

    Kendi doğum haritanın analizini yazarak çıkardım. Şimdi çocuklarımınkini analiz ediyorum. Geleceklerini yönlendirmede ya da hassas olabilecek noktalarını saptayıp önlem almaya çalışıyorum. Yalnız Şiron yıldızını da anlarsam daha iyi olacak. Çünkü sayılar ve evler farklı.

    1. Akrep dedi ki:

      Tebrik ederim sizi. Her annenin yapması gereken önemli bir nokta. Konumlarını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

  2. Hülya dedi ki:

    Ailemden 3 kişi için okudum bu kadar nokta atışı tesbitler olur pes. burçlara çok fazla inanmıyodum şoktayım şuan bravo valla işinizin hakkını vermişsiniz.

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim.
      İnsanın kendisini tanımasının en kestirme yollarından biri astroloji öğrenmek. Burada bulunan ev ve burç konumlarını doğum haritanıza bakarak okumanız geleceğinize yön verirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için yeterli. İnternet ortamında da çok ayrıntılı bilgiler var. Bu alanda elde edilen her bilgi insanın kendisini keşfetmesi açısından çok değerlidir.

  3. tufan dedi ki:

    vay arkadaş benim adalelerin bu kadar ağrımasının nedeni bu konummuymuş yani. kaslarımı zorlayacak bir faaliyetim olsa ağrılar başlıyor hemen

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.