6. Ev Balık Burcu

6. ev balık burcu, 6. evde balık burcu, 6. Ev balık Burcunda, balık 6. evde, 6. ev balık, 6. ev balıkta nasıl etkiler?

6. Ev Balık Burcu

6. ev balık burcu hayatımızı nasıl etkiler? Balık burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev balık burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Balık Burcu: Yöneticisi Jüpiter ve Neptün, Su Elementi, Değişken Burç

6. Ev Balık Burcu Genel Özellikleri

6. ev Balık burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Derin ve ruhsal
  • Karşılıksız yardım yapan
  • Maddi hırslardan uzak
  • Şefkatli ve merhametli
  • Umursamaz ve sorumluluklarını unutan
  • Dağınık ve düzensiz
  • Dert dinleyen insan
  • Hastalandığında hırçın
  • Ayaklarda ve lenf sisteminde hassasiyet

6. ev balık burcu konumundan etki alanlar hassas bir ruh haline sahiptirler. Çalışma hayatlarında karşılıksız yardım yapma eğilimindedirler. Maddi hırslardan uzak daha çok kalplerini ve ruhlarını tatmine yönelik bir yaşamları vardır. Çoğu insanın başını çevirip yoluna devam ettiği durumlarda onlar durup ilgilenmeden rahat edemezler.

Çalıştıkları alanlar hastalar, çocuklar, yaşlılar, yetimler, bakıma muhtaç insanlar, fotoğrafçılık, sağlık sektörü veya denizle ilgili olabilir. Yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak ve onlara şefkat göstermek onları ruhsal anlamda güçlü tutar. Üretimden çok paylaşıma ve ruhsal etkileşime önem verirler.

6. ev balık burcu insanları çoğu olayda umursamaz bir tavır takınabilirler. Onları asıl ilgilendiren konular kalplerine ve ruhlarına dokunan konulardır. İnsanları heyecanlandıran, paniklemelerine neden olan olaylara karşı tepkisiz kalabilirler ancak kitlesel sorunlardan ve felaketlerden çok kolay etkilenirler. Onları derinden sarsan olaylar güçlü sinerjileri açığa çıkaracak olaylardır.

Bu konumdan etki alan insanlar iş yaşamlarında ve günlük hayatlarında dostluklara büyük önem verirler. Ancak bir süre sonra “dert dinleyen” insan konumuna düşmüşlerse enerjilerini toparlamak için yalnız kalıp kendilerini dinlendirmeye ihtiyaç duyarlar.

Bir konuya odaklanmakta ve konsantrasyonlarındaki yoğunluğu korumakta zorluk yaşayabilirler. Yapmaları gereken işleri veya sorumluluklarını unutabilirler. Bu nedenle ya not tutma alışkanlığı edinmeleri veya birileri tarafından hatırlatılmaya ihtiyaç duyarlar. 6. ev balık burcu konumundan etki alan insanlar insancıl yanlarının yoğunluğu nedeniyle başkaları tarafından suistimal edilmeye açık olabilirler.

Tertip Düzen ve Temizlik

6. ev balık burcu konumuna sahip insanlar dağınık ve düzensiz olurlar. Kişisel yaşam alanları dağınık zihinsel yapılarını yansıtacak şekilde dağınık olabilir. Bir eşyayı koydukları yeri veya o gün içerisinde neler yapmaları gerektiğini unutabilirler.

Ruh halleri karmaşık bir yapıya sahiptir. Neptün etkisinden dolayı gerçekleri algılamakta zorluk yaşayabilirler. Neptün etkisinin yoğun olduğu dönemlerde doğru karar alamamaları ve yapmaları gerekenleri unuttukları için hem iş yaşamlarında hem de günlük hayatlarında sorunlar yaşayabilirler.

6. Ev Balık Burcunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev balık burcu konumundan etki alan insanlar sağlık konusunda şu noktalarda hassastırlar,

  • Lenf sisteminde hassasiyet
  • Gut
  • Tırnak sorunları
  • Nasır
  • Ayaklarda hassasiyet
  • Ayak tabanları
  • Vücutta su tutması
  • Soğuğa karşı hassasiyet
  • Sinir sistemi hassasiyetleri
  • Kilo alma sorunları

Balık burcu etkisi altında olanlarda ayakların üşütülmemesi ve dar ayakkabılar giyilmemesi gerekir. Sinirsel hastalıklar, karamsarlık ve agresiflikten dolayı madde bağımlılığına yatkın olabilirler. En küçük sinirsel sorunlarda bile antidepresanlara yönelmek sorunlarla baş etme yeteneklerinin körelmesine neden olabilir.

Başak burcundan aldıkları karşıt açının etkisi ile,

  • Sindirim sistemi sorunları
  • Bağırsak hassasiyeti

ortaya çıkabilir.

6. ev balık burcu konumundan etki alanlar rahatsızlıklandıklarında güçten düşerler. Evhamlı ve güvenlerini yitirmiş bir ruh haline bürünürler. Hırçın ve kırıcı olabilirler. Yaşamlarında meydana gelen her değişimden bir anlam çıkararak kendilerini mutsuz eve umutsuz bir hale sokarlar. Bu ruh halinde iken güçlü ve karakteri sağlam bir insan tarafından olumlu bir yöne çekilirlerse kendilerini kısa sürede toparlarlar.

Ayrıntılı balık burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini Balık Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev Balık Burcu
www.akrepblog.com
10 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.