6. Ev Oğlak Burcu

6. ev oğlak burcu, 6. evde oğlak burcu, 6. Ev oğlak Burcunda, oğlak 6. evde, 6. ev oğlak, 6. ev oğlakta nasıl etkiler?

6. Ev Oğlak Burcu

6. ev oğlak burcu hayatımızı nasıl etkiler? Oğlak burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev oğlak burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Oğlak Burcu: Yöneticisi Satürn, Toprak Elementi, Öncü Burç

6. Ev Oğlak Burcu Genel Özellikleri

6. ev oğlak burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Sessiz ve sakin
  • Fark edilmeyi bekleyen
  • Sorumluluk sahibi
  • Çalışkan
  • Tertipli ve düzenli
  • Fazla hareket gerektirmeyen işler
  • Kronik rahatsızlıklar
  • Kimseyi rahatsız etmeyen hasta

6. ev oğlak burcu olan insanlar yoğun bir sorumluluk duygusuna sahiptirler. Üstlendikleri sorumlulukları yerine getirmeden rahat edemezler. İş dünyasının en çok aranan elemanları Oğlak burcu etkisi altında olan insanlardır. Oğlak burcu 6. evde yerleştiğinde ise bu sorumluluk duygusu çalışma alanında etkisini daha yoğun bir şekilde gösterir.

Kendi reklamlarını yapmazlar, sosyal alanda fazla aktif değillerdir, sessiz ve sakin bir şekilde hedeflerine ilerlerler. İçten içe mutlaka bir gün yaptıklarının birileri tarafından fark edileceği ve taktir edileceği düşüncesi ile hareket ederler. 6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanların iş motivasyonlarını artıran etken “Mutlaka bir gün yaptıklarım görülecek ve taktir edilecektir” düşüncesidir.

6. ev oğlak burcu olan insanlar Satürn‘ün olumsuz kısıtlayıcı etkilerine maruz kalmamışlarsa emin ve kararlı adımlarla ilerlerler. Dışarıdan bakıldığında soğuk ve donuk görünen bu insanlar iç dünyalarında geleceklerini sessizce inşa ederler. Karamsarlık, umutsuzluk, başarısızlık, taktir edilmemek, haklarının yenmesi, kendi reklamlarını yapanların üzerlerine basarak yükselmesi ve yenilen darbeler onları sık sık depresyona sürüklese de sabredip yollarına devam ederlerse orta yaşlarından sonra emeklerinin karşılığını büyük oranda almaya başlarlar.

Yavaş Ama İstikrarlı, Katı Kurallar

6. ev oğlak burcu olan insanlar çalışma ortamında kuralların net ve kesin olmasını isterler. Belirsizlik kesinlikle onlara göre değildir. Ne zaman kimin ne yapacağının önceden belirlenmiş olması gerekir. Hem yaşamlarında hem de çalışma ortamlarında “kurallar” net olmalıdır.

Çalışma alanları çoğunlukla fazla hareket ve sosyal ilişki gerektirmeyen işlerdir. İç dünyalarında yeterince var olan gürültünün aynısını hayatlarında ve çalışma ortamlarında istemezler. Yaşamlarını sessiz ve sakin bir şekilde sürdürürler.

12. evde Satürn yerleşimi 35 yaşından sonra insanın yaşadığı yerlerden uzaklara gitmesine neden olduğu gibi 6. ev oğlak burcu konumu da orta yaşlarından sonrası da geçmişte gösterdiği çabaların karşılığını almaya başladığı yaş aralığıdır. Doğum haritasında olumsuz açılar yoksa ve sabredip üzerine düşenleri yapmışsa orta yaşından sonra mutlaka emeklerinin karşılığını bir şekilde almaya başlayacaklardır.

6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar iç dünyalarında biriktirdikleri potansiyeli gerçekleştirebilmek için başkalarının yardımına ihtiyaç duyabilirler. İç mekanizmalarında kendini harekete geçirebilecek bir konum yoksa yeterince tecrübe sahibi olmayı beklemek zorunda kalabilirler.

Tertip Düzen ve Temizlik

Oğlak burcu 6. evde yerleştiğinde kişiye yüksek sorumluluk ve çalışma becerisi verir. Sorumluluklarını tam olarak yerine getirebilmesi içinse düzenli ve tertipli olmak zorundadır. Kişisel yaşamında her şey yerli yerinde ve sadedir. Yaşamında abartılara, çok sesliliğe ve çok renkliliğe fazla yer yoktur.

İç dünyasında yaşar ve yaşamının büyük bölümünü iç dünyasında biriktirdiklerini gerçek yaşama aktarma çabasıyla geçirir.

6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar bu konum alanında yer alan konularda geleneksel bir çizgiye sahiptirler. Toprak elementi oldukları için üretken ve pratiktirler. Duygularını daha çok sözcüklerle değil davranışları ile yansıtırlar.

6. Ev Oğlak Burcunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar sağlık konusunda şu noktalarda hassastırlar,

  • Deri ve kemiklerde hassasiyet,
  • İskelet sistemi,
  • Eklemler ve diz kapağı,
  • Dişler,
  • Ortopedik sorunlar,
  • Romatizma,
  • Egzama,
  • Çıban ve sivilceler,
  • Stres nedeni ile mide sorunları

Satürn’ün baskısı nedeni ile yoğun stres mide asitlerinin artmasına ve ülsere neden olabilir. Çoğu rahatsızlıkları kronik olabilir.

Yengeç burcundan aldıkları karşıt açının etkisi ile,

  • Mide
  • Sindirim sistemi

hassaslığı artabilir. Yengeç burcu insanda tedirginliği artırdığı için bu konumdan etki alanlarda yaşadıkları olaylar karşısında ani tepkiler ve gereksiz duygusal tepkiler verebilir.

6. ev oğlak burcunda olan insanlar çoğunlukla sakin ve ağırbaşlıdırlar. Sinir sistemleri zor yaşam koşullarında bile ayakta kalmalarını sağlayabilecek güçtedir. İç dünyalarında yaşadıkları açı ve sıkıntılar yüz hatlarında kendini gösterse de çoğu burç etkisinin üstesinden gelemeyeceği sorunları sessiz ve sakin bir şekilde atlatmayı başarırlar. İç dünyalarındaki “kıstırılmışlık hissi” yaşları ilerledikçe yerini “olgun ve tecrübeli” bir insan dürtüsüne bırakır.

6. Ev Oğlak Burcu, Acılara Karşı Dayanıklı

6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar acılara karşı dayanıklı insanlardır. Zor şartlarda en zor işlerin üstesinden gelebilecek donanıma sahiptirler. Orta yaşlarından sonra iç dünyalarındaki zincirleri kırıp rahatladıklarında ikinci hayatlarını yaşamaya başlarlar. Herkesin yaşlandığı dönemde onlar gençleşmeye başlarlar.

Çoğu insanın yaşadığı hastalıklar ve ağrılar onları ağlayacak noktaya getirirken 6. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar ortalığı ayağa kaldırman, ağlayıp inlemeden, herkesi rahatsız edip tepki vermeden rahatsızlıklarını geçiştirirler. Bir konuda rahatsız olmuşlarsa bunu sadece yüzlerindeki ifadeden anlayabilirsiniz.

Hatsa olduklarında hemen doktor veya ilaca sarılmazlar. Güçlü içsel enerjileri ile çözüm bulmaya çalışırlar. Eğer tedavi olmaları gerekirse sıkı bir disiplinle tedaviye devam ederler. “Kimseyi rahatsız etmeden hasta olup iyileşenler” grubunda yer alırlar.

Ayrıntılı oğlak burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini Oğlak Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev Oğlak Burcu
www.akrepblog.com
8 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.