9. Ev Terazi Burcu

9. ev terazi burcu, 9. evde terazi burcu, 9. Ev terazi Burcunda, terazi 9. evde, 9. ev terazi burcu eğitim, 9. ev terazi, 9. ev terazide nasıl etkiler?

9. Ev Terazi Burcu

9. ev terazi burcu hayatımızı nasıl etkiler? Terazi burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

9. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

9. ev terazi burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Zarif
  • Estetik
  • Denge arayışında
  • Farklı kültürlere ve ortamlara yolculuklar
  • Yüksek öğrenime verilen önem
  • Sosyal becerilerin bu alana yansıması
  • Felsefe ve dinin yaşamı güzelleştirdiği konulara ilgi

9. ev terazi burcu konumundan etki alan insanların sosyal iletişimleri bu konum alanına giren konularda gelişmiştir. İletişim halinde olduğu insanlardan öğrendiklerini kendilerini geliştirmek için kullanırlar. Kültürel unsurlarla ilgilidir. Farklı kültürlerin yaşayışları ve hayata bakış açılarını tanımaya çalışırlar.

9. ev terazi burcu insanlarının temel amaçları bu konumda etkili olan konularla kendi yaşamları arasında denge kurmaktır. Bu konum alanındaki konularda kararsızlıklar yaşayarak başkalarının görüşlerini almak isteyebilirler. Hedefleri ve gerçekler arasındaki dengesizlikleri gidermeye çalışırlar. Benzer durumu iletişim halinde oldukları insanlar içinde yapmaya çalışırlar.

Evlilikleri farklı kültürler veya yabancı ülkelerden olabilir.

9. ev terazi burcu insanları,

  • Sanat
  • Hukuk
  • Finans
  • Müzik
  • Estetik
  • Güzellik

gibi alanlarda eğitim alıp çalışabilirler.

Eğitim ve Yolculukları

9. ev terazi burcu insanları amaçlarını gerçekleştirmek için tüm becerilerini kullanmaya çalışırlar. Bunun için aldıkları eğitimin yeterli olmadığını düşünürlerse ilgi duydukları diğer alanlarda da eğitim almaya çalışırlar. Birden fazla diplomaya sahip olabilirler.

Yüksek eğitim onun hayatında bir dönüm noktası gibidir. Sosyal becerileri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye çalışır. Giyime ve estetiğe verdiği önemle, zarafeti ve tatlı dili ile bunu başarır da.

Farklı mekanları tanımak, farklı yaşayışları yerinde görmek ve farklı kültürleri tanımak için yolculuklar yapar veya yapmak ister. Yapacağı yolculuklar kendisini yenilemek ve kendisine yeni ufuklar açmak açısından son derece önemlidir. Bulunduğu ortamda düzenlenen gezilere imkanı ölçüsünde mutlaka katılmak ister. Tanıyacağı her insan, mekan ve kültür onun ruh dünyasında yeni açılımlara imkan tanır.

9. ev terazi burcu insanları gezip gördüklerini anlatmayı çok sever. Anlatıları, onun sosyal becerilerini geliştirmesi ve kullanması bakımından önemlidir.

İnanç, Felsefe ve Dini Yönleri

Felsefi yaklaşımları derinlikten çok estetikle ilgilidir. Düşünce ve fikirlerin yaşama yansıtan estetik yönleri ile ilgilidir. Düşüncenin derinliğine değil yaşamı ne kadar güzelleştirdiği ve insanları ne kadar geliştirdiği ile ilgilenir.

Din konusu ruhunda doldurulamayan boşlukların giderilmesi açısından önemlidir. Denge sorunu yaşadığı konularda din ve inanç konularından yararlanır. Din ve inancın kişisel yorumlamalarının estetik ve zarafetini etkilememesi için çaba gösterir. Dini kurallara uyar ancak zarafetinden de ödün vermez.

 

9. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
17 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.