9. Ev Kova Burcu

9. ev kova burcu, 9. evde kova burcu, 9. Ev kova Burcunda, kova 9. evde, 9. ev kova burcu eğitim, 9. ev kova, 9. ev kovada nasıl etkiler?

9. Ev Kova Burcu

9. ev kova burcu hayatımızı nasıl etkiler? Kova burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev kova burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Kova Burcu: Yöneticisi Uranüs, Hava Elementi, Sabit Burç

9. Ev Kova Burcu Genel Özellikleri

9. ev kova burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Entelektüel bakış açısı
  • Öğrenmeyi seven
  • Sezgisel
  • Düşünce dünyasında değişim
  • İnanç konusunda değişkenlik
  • Gelişimi seven
  • Durağan olmayan

9. ev kova burcu konumundan etki alan insanlar karşılarındaki insanların düşünce ve görüşlerini sezerek anlayabilirler. Bu durum ilişkilerini akışa bırakıp gelişmesine engel olur. Çünkü en sonda söyleyeceği şeyleri en başta söyleyerek olası gelişmeleri de bozabilirler.

9. ev kova burcu insanları net kararlar alıp uygulamakta zorlanırlar. Özellikle iddialı oldukları konularda sıkıntı yaşarlar. “Bitti” dediği bir konuyu tekrar ele alma ihtimalleri yüksektir.

Din ve Felsefe

Uranüs etkisi ani değişikliklere sebep olduğu için dini inançları konusunda değişkenlik görülür. Sabit kalmakta zorlanırlar. Karar alıp uygulamak istedikleri konularda bir süre sonra çıkmaza girip farklı bir yoldan ilerlemeye başlarlar.

9. ev kova burcu insanı fikirlerinde ve savunduğu konularda tutucu ve fanatiktir. Ancak felsefi yaklaşımları değişkenlik gösterir. Yaşamına yön verecek düşüncelerin tutarlı olamaması huzursuz ve tatminsiz bir insan olmasına neden olabilir. “neden böyleyim?” sorusunu kendisine sık sık sorma ihtiyacı hissedebilir.

Savunduğu düşünceleri dile getiren politik oluşumlara ilgi duyar. Sosyal olaylarla yakından ilgilenir.

Hayatı boyunca ilgisini çeken farklı düşünceleri ve görüşleri yakından tanıyıp incelemeye çalışır.

Eğitim ve Yolculukları

9. ev kova burcu konumundan etki alan insanlar öğrenmeyi ve kendilerini geliştirmeyi,  İlgi duyduğu alanlardaki gelişmeleri yakından takip etmeyi severler. Yüksek eğitim onlar için yaşaman farklı boyutlarını tanımak için bir fırsattır. Arkadaşları da kendisi gibi ilginç insanlardır.

Entelektüel bir bakış açısı vardır. Kendisini geliştirmeyi ve bilgi seviyesini artırmayı sever.

9. ev kova burcunda olan insanlar durağan olan insanları sevmezler. Yaşamı değişim ve gelişime odaklıdır. Bir konuya takılıp kalmaz. Sürekli daha iyisini ve yenisini arar.

Gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiği için yaptığı yolculukların kendisini yenilemesi ve eğlenmesi önemlidir. Sıkıcı yolculuklar ona göre değildir.

 

9. Ev Kova Burcu
www.akrepblog.com
23 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.