9. Ev Balık Burcu

9. ev balık burcu, 9. evde balık burcu, 9. Ev balık Burcunda, balık 9. evde, 9. ev balık burcu eğitim, 9. ev balık, 9. ev balıkta nasıl etkiler?

9. Ev Balık Burcu

9. ev balık burcu hayatımızı nasıl etkiler? Balık burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev balık burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Balık Burcu: Yöneticisi Jüpiter ve Neptün, Su Elementi, Değişken Burç

9. Ev Balık Burcu Genel Özellikleri

9. ev balık burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Ruhsal yönden hassas
  • Ruhsal algıları güçlü
  • Sezgisel
  • Negatif enerjilerden etkilenir
  • Dini konulara ilgili
  • Eğitimde yardım konuları ağırlıklı
  • Sırlara önem verir

9. ev balık burcu konumundan etki alan insanlar ruhsal açıdan son derece hassastırlar. Olayları, insanları ve yaşamı ruhsal açıdan algılayıp değerlendirirler. Balık burcu ruhsal doyuma önem verdiği için sanatsal konulara yoğun ilgisi vardır. Estetik güzelliklere düşkündür. Bir şeyin, insanın veya olayın gözüne, tenine ve kulağına hoş gelmesi onun için yeterli değildir. Ruhuna da hitap etmesi gerekir.

Negatif Enerjilerin Etkisi

9. ev balık burcu insanları ruhsal açıdan hassas oldukları için negatif enerji barındıran insanlardan ve ortamlardan rahatsız olurlar. Yaşadığı ortamı kendi ruh haline göre düzenler. Başka bir ortamda kalmak zorunda kaldığında rahat edemez. Çünkü orada ruhunu besleyen motifleri bulamaz. Rahat edemediği ortamlarda huzursuz olur. İç dünyasını tam olarak yansıtamaz.

Negatif enerjinin yoğun olduğu ortamlarda veya insanlarının yanında enerjisi düşer. Kendisini mutsuz ve pasif hisseder. Oradan uzaklaştığında tekrar eski haline döner.

9. ev balık burcunun iç dünyası sırlarla doludur. Herkesin hissetmediği şeyleri hisseder, ruhsal yanı yaşamı farklı boyutlardan algılar ancak onu anlayabilecek çok fazla insan bulamaz.

İnanç ve Dini Yaşamı

9. evi balık burcunda olan insanlar dini konulara büyük önem verirler. Kendini keşfetme evresinde tanımlayamadığı bir çok konuyu dini argümanlarla tanımlamaya çalışırlar. Her konunun dinle açıklanmaya çalışılması gerçeklik olgusunun zaman zaman yanılmasına neden olur.

Din ve inanç konusu, içindeki ruhsal boşluğun doldurulmasında önemlidir ancak maddesel yaşamda her konuyu dinle bağdaştırması sorunlar yaşamasına ve inanç sisteminde kırılmalara neden olur. Yaş ilerledikçe olgunlaşan düşünce yapısı ile olaylara bakış açısı daha objektif hale gelmeye başlar.

Eğitim ve Yolculukları

Yüksek eğitimde temel amacı, kendisine insanlara yardımcı olabileceği bir alan açmaktır. İhtiyacı olanlara yardım etmek ruhsal doyumu açısından önemlidir.

  • Eğitim
  • Yardım kuruluşları
  • Sanat
  • Psikoloji

temel eğitim alanlarıdır.

Yaptığı yolculuklar onun için ruhsal yenilenme demektir. Doğa ve suyun bir arada olduğu yerler ona yaşam enerjisi verir. Gezmek için gittiği yerleri ruhu ile algılamaya çalışır.

İlgili Konular

Önsezi Yeteneği: https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

Psişik insanların Genel Özellikleri: https://www.parapsikoloji.net/psisik-insanlarin-ozellikleri/

Nazar nedir? Nasıl oluşur? Nasıl etki eder? Nazarın Enerji Boyutu: https://www.parapsikoloji.net/nazar-nedir-nasil-olusur-nasil-etkiler/

 

9. Ev Balık Burcu
www.akrepblog.com
24 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.