7. Ev Yengeç Burcu

7. ev yengeç burcu, 7. evde yengeç burcu, 7. Ev yengeç Burcunda, yengeç 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev yengeç, 7. ev yengeçte nasıl etkiler?

7. Ev Yengeç Burcu

7. ev yengeç burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Yengeç burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır? 7. ev yengeç burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

7. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

7. ev Yengeç burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Huzurlu bir ev yaşamı
  • Duygusal aşırılıklar
  • Güven sorunu
  • Evcimen
  • Kırılgan ve kaprisli
  • Küserek isteklerini yaptırmaya çalışan
  • Geleneksel yapıda
  • Ailesine ve çocuklarına bağlı
  • Romantik

7. ev yengeç burcu olanlar ay etkisi altında oldukları için duygusal yönleri ağır basacaktır. Duyguları ile hareket eder, duyguları ile karar verir ve duyguları ile ikili ilişkilerine yön verirler. Kapris yapmak, küsmek, karşı tarafı duyguları ile kontrol etmeye çalışmak sık görülür. Yeterince ilgi görmediklerine inandıklarında duygusal yönden “ilgiye muhtaç” bir insan portresi çizebilirler. Birlikte olduğu insanın duygusal zaafları olduğunu görürlerse bu yönlerini istediklerini yaptırmak veya kabul ettirmek için de kullanabilirler.

7. ev yengeç burcu olan insanlar için evlilik ve ev sahibi olmak, yaşamlarındaki temel hedefler arasında yer alır. Geleceği adına maddi kaydı duymamak, kendisine ait bir evinin olması ve evlilik güven içerisinde yaşayabilmeleri için çok önemlidir. Evcimen bir yapıya sahip oldukları için ev yaşamları huzurlu geçer. Mutfakla araları iyidir. Bu nedenle kolay kilo alabilirler.

Aile Bireylerini Duygusal Yönden Kendine Bağlamak

İsteklerini insanların duygularına hitap ederek yaptırdıkları için çocuklarını duygusal yönden kendilerine bağımlı hale getirebilirler. Çocukların evden ayrılıp kendi hayatlarını kurmaları bu nedenle zordur. Yengeç burcu etkisi insana aile ve akraba bağlılığı verdiği için çocuklarının her zaman yanında olmasını isterler. 7. ev yengeç burcu insanları için aile bireylerinin yaşları ilerledikçe birer birer aileden ayrıldığını görmek onlar için çok ağırdır. Büyüyen çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için bireyler özgür kararlar alıp kendi yaşamlarını kurmaları gerektiği gerçeğini kabullenmekte zorlanırlar.

7. ev yengeç burcu insanları yardıma ihtiyaçları olduğunda başkalarından yardım istemekten çekinmezler. Kendisinin de öğrenerek yapabilecekleri işleri başkalarının yapması onlara daha pratik gelir.

7. ev yengeç burcu olanlar huzur bulacakları bir evlilik ve eş isteseler de duygusal yönlerinden dolayı zor bir insanla evlenebilirler. Ancak bu durum onlar için güven verici de olabilir. Yapıları gereği zor şartlarda dahi ayakta kalabilen, kendisine destek olabilecek birine her zaman ihtiyaçları vardır. Sadakat onlar için vazgeçilmezdir. Güven duyduğu insanın kendisine sadık olduğunu bilmek onu yüceltecektir.

Bu konumdan etki alan insanlar güven sorunu yaşadıkları için harekete geçmekte gecikebilirler. Emin olabilmek için zamana ihtiyaç duyarlar. Ay etkisinden dolayı tedirgin bir yapıları vardır. Verdikleri ani ve abartılı duygusal tepkiler nedeni ile panik atak sorunu yaşayabilirler. 7. ev yengeç burcu olan insanların duygusal zayıflıklarını gören art niyetli insanlar güven aşılayarak onları kandırabilirler. Bu yönlerini tecrübe yaşayarak geliştirirler.

Geleneksel, Romantik ve Klasik

7. ev yengeç burcunda olan insanlar geleneksel, romantik ve klasik bir yapıya sahiptirler. Evlilik yaşamlarında eşi ile çocukluk yıllarından kalan eşyalar sorun olabilir. Aldığı hediyeler, not defterleri, kitapları, hatıraları, giysileri ve kendisi için değerli olan ne varsa onları biriktirmiştir. Sade bir ev hayatı isteyen biri ile evlenmişse bu eşyalar eninde sonunda sorun olacaktır.

Kurallara uyan, sorun çıkarmayan ve uyuma önem veren yapılarından dolayı birlikte yaşadıkları insanlarla fazla sorun yaşamazlar.

Yengeç burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Yengeç Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
16 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.