7. Ev İkizler Burcu

7. ev ikizler burcu, 7. evde ikizler burcu, 7. Ev ikizler Burcunda, ikizler 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev ikizler, 7. ev ikizlerde nasıl etkiler?

7. Ev İkizler Burcu

7. ev ikizler burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır? 7. ev ikizler burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

7. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

7. ev İkizler burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Birden fazla evlilik
  • Geç evlenme
  • Flörtçü bir yapı
  • Yalnızlıktan hoşlanmayan
  • Karar almakta zorlanan
  • Yanlış yaparak öğrenen
  • Entelektüel ve değişime açık

7. ev ikizler burcu olan insanlarda birden fazla evlilik, hiç evlenmeme veya geç evlenme görülebilir. İkizler burcu bu konumda insana flörtçü bir yapı verir. Dikkat çekici enerjisi ve canlılığı ile herkesin gözdesi olduğu için iç dünyasında yeterince tatminkardır. Çok sayıda arkadaşı vardır ve yalnız kalıp bir başkasına ihtiyaç duyması çok nadir görülebilecek bir durum olduğu için evlenmek ancak olgunlaştığı dönemlerde gündemine girebilir. Ancak bu durum kişinin küçük yaştan itibaren yetiştiği çevre ve aile etkisi ile de değişebilir.

7. Evi İkizler Burcu Olan İnsanlar Çapkın mıdır?

İkizler burcunun herkesi kendisine çeken cezbedici enerjisi aynı şekilde kendisinin de karşı cinse karşı engel olmakta zorlandığı bir çekim alanı oluşturur. Karşı cinse yakın olmak, enerjisini dengelemek için önemlidir. Çoğu yakın teması sadece çocuksu bir yaklaşım sergilese de dışarıdan bakıldığında flörtçü ve çapkın bir insan izlenimi oluşturur. Bu da onunla evlenmek isteyen insanların ondan uzaklaşmasına neden olabilir. 7. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar kendi frekansına yakın insanlarla birlikte evliliği hiç düşünmeden yaşamını sürdürebilir özellikle hava grubu burçları ile büyük bir uyum içerisindedir.

7. ev ikizler burcu insanlarının çok fazla insanla samimi ilişkisi sabit burç unsuruna sahip insanlarda veya sahiplenici yapıdaki insanlarda olumsuz bir etkiye sebep olur. Aynı frekansta olduğu insanlar da kendisi gibi evlilikten uzak dururlar, diğerleri ise ona bakarak evlenmekten vazgeçebilirler.

7. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar kararsızlık yaşayabilirler. İkizler burcu hemen her konuda bilgi sahibi olmayı çok sever ancak her şeyi yüzeysel olarak öğrenip geçer. Ayrıntılara inmez. Her konuyu yüzeysel ele aldığı için ciddi konularda karar vermekte zorlanabilir. Enerji seviyesi yüksek olduğu için bir başkasının onun karar mekanizmasını etkilemesi de kolay değildir. Karar aşaması uzundur ancak karar verdiğinde ise hızla harekete geçer.

Evlilik Yaşamı ve Ayrılıklar

7. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanların evlilik tercihi de ikizler burcunun kendi alanı ile ilgili olan iletişim, bilgi edinme, bilgiyi paylaşma ve diğer insanlarla yoğun irtibatta olunan alanlarda çalışan insanlarla olur. Yazar, öğretmen, medya sektörü, iletişim alanları, ticaret, reklam, seyahat, rehberlik gibi alanlarda çalışan biri ile evlenebilirler. Eğer genç yaşta evlenmişse ayrılıp ikinci evliliğini yapabilir. Ayrılık ve tekrar evlenmek kişinin aldığı etkileri nasıl değerlendirdiği ile de ilgilidir. Kendi dünyasında evlendikten sonra ayrılma düşüncesi yoksa bu alana girmeyebilir.

Ayrılıp tekrar evlenmişse ikinci evliliği daha çok yaşamını yalnız sonlandırmamak üzerine kuruludur. Çünkü ikizler burcundan etki alan insanlar için yalnızlık büyük bir sorundur. Çevresine baktığında herkesin evlendiğini, evlenenlerin artık kendi yaşamı ile ilgilendiğini ve yaşı ilerledikçe yalnızlaştığını fark ettiğinde “yalnızlık ve yalnız kalmak” onun için büyük bir endişe kaynağı haline gelmeye başlayabilir.

7. ev ikizler burcu olan insanların ikili ilişkileri daha çok mantık üzerine kuruludur. Mantığına uymayan ilişkileri uzun süre devam ettiremez veya duyguları ile hareket edemez. Entelektüel yapısı nedeniyle kendisi gibi bilgi birikimine sahip insanlarla birlikte olmaya özen gösterir. Sabit kalmamalı ve kendisini sürekli yenilemelidir.

7. Evde İkizler Burcu ve İlişkilere Etkisi

7. ev ikizler burcu olan insanların evlendiği veya evlenmeyi düşündüğü insanlar enerji yapısından dolayı gençtir. Yaşamındaki değişken yapı, merak ve iletişim halinde olma gereksinimi ve sürekli diğer insanlarla kendisinin “çapkın” olarak algılanmasına neden olabilir.

Bu konumdan etki alan insanlar yaşamlarını yönlendirecek tecrübeli bir insanın desteğini almıyorlarsa aldıkları yanlış kararlardan dolayı yanlış yapa yapa öğrenirler. Bir konuda karar almadan önce tüm ayrıntıları düşünmeleri yanlış yapma ihtimallerini düşürecektir.

7. ev ikizler burcunda olan insanlarda birden fazla evlilik ihtimalinin yüksek olmasının sebeplerinden biri de evlendikten sonra hayal kırıklığına uğradıklarında sorunları düzeltmek için çaba sarf etmektense hemen alternatiflere yönelmeleri ile ilgilidir. Bu durum yaşları ilerledikçe ve yanlışları yaşayarak öğrendikçe değişmeye başlar. Kendisine öğüt veren veya doğruları göstermeye çalışan insanları dinlemedikleri için sadece kendileri değil aldıkları kararlardan etkilenen insanların yaşamlarını da olumsuz yönde etkilerler.

İkizler burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? İkizler Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
15 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Mina dedi ki:

    Çok doğru. Çapkın zannedip kaçılan bir yapımız olduğu için hayran olduğumuz, maskulen ve entellektüel bir centilmen ile çok uzun ve “gelişebilir” olduğu için eşini çok mutlu eden insanlar oluyoruz. Daha önce ilişkimiz olup ayrıldığımız insanlar asla kopamıyorlar.

  2. Ezgi dedi ki:

    Ay çok kötüymüş özellikleri soğudum

  3. Gözde Yılmaz dedi ki:

    Şahane yorum hazırlayanın kalemine sağlık ??

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.