12. Ev Akrep Burcu

12. ev akrep burcu,12. evde akrep burcu, 12. Ev akrep Burcunda, akrep 12. evde, 12. ev akrep, 12. ev akrepte nasıl etkiler? akrep burcu 12. evde

12. Ev Akrep Burcu

12. ev akrep burcu hayatımızı nasıl etkiler? Akrep burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Akrep Burcu: Yöneticisi Mars ve Pluto, Su Elementi, Sabit Burç

12. Ev Akrep Burcu Genel Özellikleri

12. ev akrep burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Gizemli
  • İçsel enerjileri yüksek
  • Zor zamanlarda yardımcı
  • Güçlü bir duruş sergiler
  • Metafizikle ilgili
  • İçsel yönden güçlü enerjilere sahip
  • Kendisini geliştirmek için zorlar

12. ev akrep burcu konumundan etki alan insanlar gizemli, mistik, ruhsal konulara ve rüyalar alemine ilgi duyarlar. Sezgileri güçlüdür ve insanların iç dünyalarını sezgileri ile kolayca anlayabilirler. 12. ev akrep burcu insanları herkese kolay kolay güvenmezler. Güvendiklerinde ise çok samimi, sadık ve iyi bir arkadaş veya sevgili olurlar.

12. ev akrep burcu insanları sorun yaşayan eşlerine karşı son derece sorumludurlar. İş hayatında veya sağlık konusunda yaşanan sorunlarda eşine elinden geldiğince yardımcı olurlar. Bu konumdan etki alan insanlar dışarıdan soğukkanlı veya ciddi bir görünüme sahip olsalar dahi derin ve güçlü duygulara sahiptirler. Duygusal yönden hassastırlar, kolay etkilenip kırılırlar ancak bu yanını zayıflık olarak görüp dışarıya yansıtmamaya çalışırlar. Güler yüzlü ve neşeli bir tavır takınırlar.

12. ev akrep burcu insanları iç dünyalarını herkese açmazlar. Acılarını, sıkıntılarını ve sorunlarını kolay kolay dışa yansıtmazlar. Kendince özel anları gizli yaşamayı tercih ederler. Gizli aşklar onlara ayrı bir heyecan verir. Değerli olan onlar için herkes tarafından bilinmeyen ve özel olandır.

Zor Zamanların İnsanı

Bu konumdan etki alan insanlar herkesin pes ettiği, ayakta durmakta zorlandığı anlarda güçlü bir duruş sergilerler.

İçsel enerjilerinin bir kısmını her zaman en zor anlar için saklarlar. En kötü senaryoları ve en kötü ihtimalleri hesap ederek zihinsel seviyede her şeye karşı hazırlıklı olmaya çalışırlar. Belki de bu nedenle çoğu olay onları çok fazla şaşırtmaz.

Çevrelerinde zor durumda olan insanları gördüklerinde onlara da destek olmaya çalışırlar. En büyük destekleri enerji seviyesinde olur. Zor durumda olan insanların hayata daha sıkı tutunabilmeleri için onlara gönüllü koçluk yaparlar. İçsel empati yetenekleri güçlüdür. İnsanların iç dünyalarında yaşadıklarını hissederek hareket ederler.

12. ev akrep burcu insanları iç dinamiklerini sürekli geliştirme çabası içerisindedirler. Bu çaba onları zaman zaman kendisine ve birlikte yaşadığı insanlara karşı acımasız ve duygusuz yapabilir. Cinsel dürtülerini kontrol altına alınması gereken dürtüler olarak görebilirler. Attığı ve atmayı düşündüğü adımlar kendisini güçlendirmeye ve her zaman zor anlarda ayakta kalmaya yöneliktir. Bu nedenle her zaman sınırlarını zorlamaya çalışırlar.

İçsel Enerjinin Derinliği

Doğum haritasında aldığı açılarda olumsuz etkilememişlerse

  • Bioenerji
  • Metafizik
  • Okült konular
  • İçsel enerjiler

doğal ilgi alanlarına girer. Sıra dışı, gizemli ve olağandışı konulara büyük ilgi duyarlar. Sadece duyu organları ile algıladıkları değil duyu dışı algıları ile algıladıkları da ilgilerini çeker. Telepati, astral seyahat, dünya dışı yaşamlar doğal ilgi alanları olabilir. Farklı deneyimler yaşayabilmek için kendisini geliştirmeye çalışır.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • Kendisini acımasızca yargılar
  • Başarı için kendisini fazla zorlar
  • Acımasız ve duygusuzca davranabilir
  • Bastırdığı enerji ve duygulardan dolayı ani patlamalar yaşayabilir.
  • Gizli işlere yönelebilir

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • İçsel enerjisi ile kendisini ve çevresini pozitif etkiler
  • Güçlü bir duruş sergiler
  • Zor anlarda yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olur
  • Empati yaparak hareket eder

 

Yardımcı Konular

Bioenerji Nedir? Nasıl Yapılır?

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

12. Ev Akrep Burcu
www.akrepblog.com
11 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.