12. Ev Balık Burcu

12. ev balık burcu,12. evde balık burcu, 12. Ev balık Burcunda, balık 12. evde, 12. ev balık, 12. ev balıkta nasıl etkiler? balık burcu 12. evde

12. Ev Balık Burcu

12. ev balık burcu hayatımızı nasıl etkiler? Balık burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev balık burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Balık Burcu: Yöneticisi Jüpiter ve Neptün, Su Elementi, Değişken Burç

12. Ev Balık Burcu Genel Özellikleri

12. ev balık burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hassas
  • Yardımsever
  • Empatik
  • İkili ilişkilerde yıpranabilir
  • Geçmişe takılı kalır
  • Hayal dünyası zengin
  • İç dünyasında yaşayabilir

12. ev balık burcu konumundan etki alan insanlar olayları ve insanları derinlemesine analiz ederler. Empatik davrandığı için kendilerinden çok karşılarındaki insanları düşünürler. Kendisi ile aynı görüşe sahip olmayan birisi ile tartışmış olsa dahi empati yaparak karşı tarafı haklı kendisini suçlu görebilir.

12. ev balık burcu insanları davranış ve düşüncelerin arkasında yatan sebepleri bulabilecek kadar derin bir analiz yeteneğine sahiptirler. Geçmişte meydana gelen olaylara takılıp kalabilirler. Bazı davranışları neden yaptıkları ve bazı sözleri neden söylediklerini sık sık sorgulayabilirler. Geçmişte kendilerinde duygusal iz bırakan olaylar gün yüzüne çıktıkça onları zihinlerinde tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmaları yıpratıcı olur.

Bu konumdan etki alan insanlar yaşadıkları olaylardan ve güçlü karakterlerden çok kolay etkilenebilirler. Alacakları kararlarda da yaşamını etkileyen insanların etkileri görülür. Sanatla ilgili ise, yaşadıkları olaylar ve ruhuna yansıyan izler sanatına yön verebilir. 12. ev balık burcu insanlarının kendilerine has bir bilgelikleri vardır. Bu bilgeliğin kaynağı ayrıntılara inebilme becerisi ile ilgili olduğu için bu bilgelik yorucu bir bilgelik te olabilir.

Yardımsever ve Hassas

12. ev balık burcu da tıpkı güneş burcu balık olanlar gibi karşılıksız yardım yapmayı severler. Kimin neye ihtiyacı olduğunu çok kolay bir şekilde belirleyebilirler. Empatik oluşları ve aşırı hassas yapıları ikili ilişkilerde yıpranmalarına da neden olabilir.

İç dünyalarına çekildiklerinde

  • bağımlılıklar,
  • hayal dünyasında yaşama,
  • kendini kandırma eğilimi,
  • hayatın içinde sürüklenme

gibi sorunlar yaşayabilirler. Diğer insanlarla birlikte olduğu ve onlara yardımcı olduğu sürece kendilerini daha huzurlu ve iyi hissedeceklerdir. Bu konumdan etki alan insanların duygusal yoğunlukları fazla olduğu için ağlamalar, gülmeler, mutluluk ve mutsuzluk arasında gidip gelmeler yaşayabilirler.

İyi niyetli oluşları ve karşılıksız yardımcı olma düşünceleri kötü niyetli insanlar tarafından kullanılabilir.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • İyi niyeti kullanılabilir
  • Duygusal gel gitler yaşayabilir
  • Gerçeklik algısı zayıflayabilir
  • Ruhsal hassasiyeti yıpratıcı olabilir

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • Yardımsever bir insan olarak bilinir
  • Analiz yeteneğini uygun mesleklerde kullanır
  • İyi niyetinin kullanılmasına izin vermez

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

telepati nasıl yapılır?

durugörü

öngörü yeteneği

önsezi yeteneği

astral seyahat

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

12. Ev Balık Burcu
www.akrepblog.com
15 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. H dedi ki:

    Mailden Mesaj atabilirmisiniz daha önceden konuşmuştuk fakat şuan ulaşamıyorum size

  2. Hatice dedi ki:

    12.evim 26°den balık bir de stelyumlu evim (güneş ay merkür venüs, şans noktası ve doğu noktası da bu evde. Güneşle merkür boğadayken diğerleri koçta ama 12.ev içinde yani hepsi. Balıkta hiç gezegenim yok. Asc de boğa. Rica etsem bir yorumda bulunabilir misiniz çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum haritasının bütününü görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz ama 12. ev biliyorsunuz insanın kapalı olduğu, ruhsal durumu, sınırlandığı, zorlandığı ve aşmak için mücadele etmesi gereken alanları belirtir. Bu konumda bulunan burç ve gezegenler alınan açılara da bağlı olarak tam olarak enerjilerini ortaya koyamayabilirler. Bu durumda ne yapmak gerekir? Sıkıntı yaşadığınız konuları belirleyerek burç ve gezegenlerin özelliklerini ön plana çıkaracak çalışmalar yapmak gerekir. Mesela Merkür burada bulunuyorsa büyük ihtimalle iletişim sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Çok şeyi dile getirmek istersiniz ama istediğinizi ortaya koyamazsınız. Düşünceleriniz zihninizde kalır dışa yansıtamayabilirsiniz. Küçük adımlarla iletişim sorunlarını aşmaya çalışmak gerekir.

      Yürüdüğümüz yolda büyük bir engel oluşur. Bu durumda ya herşeyi olduğu gibi kabullenip engelin kendiliğinden ortadan kalmasını bekleriz veya mücadele ederiz. Engeli aşmak tabiki zordur ancak imkansız da değildir. Mücadele devamlı olduğu sürece yaşam standardımız ivme kazanır. Durduğumuz anda ise geriye çekilme başlar.

      Engel bir kez aşılmaya başlandığında ise mücadele keyif vermeye başlar. Olmuyor mu? Başaramıyor musunuz? Her insanın bu dünyada bir amacı vardır belki bu amaç verilen mücadele sonrası ortaya çıkar. Gösterdiğimiz çabanın hangi kapalı kutuları açacağını bilemeyiz. Durup beklemekten mücadele etmek daha değerlidir.

      1. Hatice dedi ki:

        Yanıtınızı yeni gördüm çok teşekkürler

        1. Akrep dedi ki:

          Rica ederim Hatice Hanım.

  3. Pınar784 dedi ki:

    Bu konumdan çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim. Bağımlı olduğum herşeyi bırakmak yıllarımı alıyor, bazılarını hiç bırakamıyorum. Duygusal yönden sürekli bir bastırılma. Kendini zamanında ifade edememe, ne diyeceğim aklıma geldiğinde de iş işten geçmiş oluyor. Bunalıyorum, yoruluyorum ama çok fazla bir şey yapamıyorum.

    Tek tesellim doğum haritamdaki ayrıntıları öğrendikçe rahatlıyorum. eskiden büyü, nazar deyip onlarla uğraşırdım. zamanla düzelecek herşeyi nanıyorum. öğrendikçe daha çok inanıyorum. bu güzel ortam ve bilgiler için teşekkür ederim size.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.