12. Ev Oğlak Burcu

12. ev oğlak burcu,12. evde oğlak burcu, 12. Ev oğlak Burcunda, oğlak 12. evde, 12. ev oğlak, 12. ev oğlakta nasıl etkiler? oğlak burcu 12. evde

12. Ev Oğlak Burcu

12. ev oğlak burcu hayatımızı nasıl etkiler? Oğlak burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev oğlak burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Oğlak Burcu: Yöneticisi Satürn, Toprak Elementi, Öncü Burç

12. Ev Oğlak Burcu Genel Özellikleri

12. ev oğlak burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Yalnız
  • Kuralcı ve otoriter
  • Mesleki başarıya önem verir
  • Hedeflerine adım adım ilerler
  • Güçlü bir duruşa sahip
  • Saygı duyulan bir kişilik
  • Kuralların net olduğu ortamda daha başarılı

12. ev oğlak burcu konumundan etki alan insanlar yalnızlıktan hoşlanmasalar da zamanlarının büyük kısmını yalnız geçirirler. İç dünyalarında derin düşüncelere dalarlar. Duygusal yönden kendilerini zorlayan sorunlarla karşılaştıklarında düşünceler uykusuz kalmalarına neden olur.

Yalnızlık onun için kaçmak isteyip te kaçamadığı bir gölge gibidir. Kaçmak ve kurtulmak istediğinde koyulaşan, barışıp kabullendiğinde rahatlatan bir dost gibidir.

12. ev oğlak burcu insanları kendilerine ve birlikte olduğu insanlara en iyi şekilde bakmaya çalışırlar. Kendisinin ve birlikte olduğu insanların yaşam kalitesinin ayakta güçlü bir şekilde durmasına bağlı olduğunu çok iyi bilirler.

Bu konumdan etki alan insanlar özgür ve modern bir bakış açısına sahiptirler ancak kurallara katı bir şekilde uymaya çalışırlar. Maddeyi hedeflerine ulaşmak için araç olarak kullanmayı isterler.

Mesleki Başarı Hırsı

Dışarıdan bakıldığında belli etmezler ancak 12. ev oğlak burcu insanları için meslek hayatındaki başarılar çok önemlidir. Toplumda saygın bir yer edinmeye çalışırlar. Ciddi ve ağırbaşlı duruşları ile hedeflerine sessiz ve adım adım ulaşmaya çalışırlar. Gürültü çıkarmaz, kendisini anlatmaz, reklamını yapmaz. Ancak insanlar ona baktıklarında saygı duyma ihtiyacı hissederler.

Hangi işi yaparlarsa yapsınlar o işle ilgili yükselme hırsları fazladır. Kuralları ve otoriteyi severler. Kuralların uygulandığı ortamda daha rahat hareket ederler çünkü her şey nettir, yapılması ve yapılmaması gerekenler nettir. Herkes yapması gerekeni bilir ve ona göre hareket edilir. Bu tür ortamlarda oğlak burcu etkisi için başarı doğal olarak kendiliğinden gelir.

Yaşamdaki temel amacı yaptığı işte zirveye çıkmak ve istediklerini elde edecek kadar paraya sahip olmaktır.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • Evlenmekte zorlanabilir veya geç evlenir.
  • Çocuk sahibi olmak istemez veya çocuk sahibi olmakta zorlanır.
  • Orta yaşlarından sonra geçmiş yaşamı ile ilgili pişmanlıklar yaşayabilir.

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • Mutlu bir aileye sahip olabilir.
  • İşlerinde başarılı olur.
  • Orta yaşlarından sonra hayata daha dinamik bir şekilde devam eder.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

12. Ev oğlak Burcu
www.akrepblog.com
13 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. Belma dedi ki:

    Merhaba sabit harita ve güncel harita ve transitlere bakıyor musunuz? Danışmanlık anlamında

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Faturalı olarak bakıyorum ancak kısa sürede dönüş yapamam.

  2. merve dedi ki:

    12 oğlak Burcu başlangıç yazısında hapishane ve hastene diyor doğum haritasında öyle birşey olacak diye birşey yok dimi beni aydınlatırsanız sevinirim 👍😘🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Merve Hanım.

      Doğum haritamızda varolan konumlar sadece aldığımız etkileri gösterir. Bu etkilerin yaşamımıza ne kadar yansıyacağını o kadar çok etken belirler ki, kimse “kesin bu olacak” diyemez.
      Bu okuduğunuz sabit harita ile ilgilidir. Gelecekte alınacak etkiler için Transit haritalarda da benzer konumlara bakılması gerekir. Transit haritalarda da benzer konumlar tetiklense dahi bunlar astrolojik etkilerdir. Kesin olacak olanları belirtmez. İhtimalleri ve etkileri gösterir.

  3. BG dedi ki:

    12. Ev oğlak burcunda uyumlu veya uyumsuz açıların olduğunu nasıl bakabilir, anlayabilirim?

    1. Akrep dedi ki:

      60’lık (Sekstil – Venüs) ve 120’lik (üçgen – Jüpiter) açılar varsa uyumludur.
      90’lık (Kare – Mars) ve 180’lik (Karşıt – Satürn) açıları uyumsuz ve sorunludur.

      12. evle bağlantılı açıları inceleyin, bu gezegen ve açılarla temas etmesi nasıl etki edeceğini de gösterir.

      Buradaki uyumlu, uyumsuz ve sorunlu, sorunsuz gibi kavramlar kişinin genel doğrum haritasına göre değişebilir. Bazı insanların daha başarılı olabilmeleri için bir süre sıkıntı yaşaması gerekir. Bu süreçte daha dirençli, güçlü ve sabırlı olmayı öğrenirler. Bazı insanlarda çok fazla olumlu açılara sahiptirler, herşey çok kolay olur ancak hiçbir şeyden tat alamazlar.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.