6. Ev İkizler Burcu

6. ev ikizler burcu, 6. evde ikizler burcu, 6. Ev ikizler Burcunda, ikizler 6. evde, 6. ev ikizler, 6. ev ikizlerde nasıl etkiler?

6. Ev İkizler Burcu

6. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

6. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

6. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hareketli ve meşgul
  • Yüksek zihinsel aktivite
  • Hizmet sektöründe bilgi kanalı
  • Dağınık ve düzensiz
  • Hazırcevap
  • Hızlı metabolizma ve kilo alma sorunu
  • Genel kültür seviyesi yüksek
  • Sinirsel ve zihinsel rahatsızlıklar
  • İletişime ve bilgiye değer veren

6. ev ikizler burcu olan insanlar Merkür etkisi ile aynı anda birden fazla konu ve işle meşgul olabilecek kapasiteye sahiptirler. Merkür etkisi yoğun zihinsel faaliyetlere ve sosyal ilişkilere olanak sağlar. Bu konumdan etki alan insanlar birisi ile konuşurken aynı anda farklı konuları da zihinlerinde tasarlayabilirler. Zihinleri bu kadar yoğun ve dolu olduğu için de yaşadıkları ortam alışık olmayanlar için dağınık ve düzensiz gelebilir.

6. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanları tembellik yaparken görmeniz çok olası değildir. Sürekli hareket halindedirler. Hiçbir şey yapmıyor göründüklerinde dahi mutlaka zihinlerinde bir şeylerin tasarısı ile meşguldürler. Ancak bu konum etkisi zihni o kadar çok konuyla meşgul eder ki hiçbir zaman ayrıntılara inemezler.

  • Düşünür,
  • bir sonraki konuya geçer,
  • anlatır,
  • konuşur ve koşuşturur,
  • dağıtır ve bir sonraki gün de bunları tekrar eder.

6. evi ikizler burcu olan insanların ayrıntıları hatırlamasını beklememelisiniz. Zihni durup dinlenmeden ona sürekli yeni güncel bilgiler ve konularla meşgul eder. Metabolizması çok hızlıdır ve bu hızı koruyabilmesi için de yediklerini çok hızlı sindirir. Doğum haritasında farklı etkiler almamışlarsa çoğunlukla kilo alma sorunu yaşamazlar.

Hizmet Sektörüne Etkileri

6. evi ikizler burcunda olan insanlar hizmet sektöründe daha çok bilginin kullanımı ve dağıtımı ile ilgili alanlarda yer alırlar.

  • Yazarlık,
  • haber,
  • medya,
  • iletişim ve
  • telekomünikasyon

alanlarının vazgeçilmezleri arasında yer alırlar. Bilgiyi parlak ve canlı enerjileri ile insanlar arasında nasıl etkili bir şekilde dağıtacaklarını çok iyi bilirler. Basın ve yayın alanında bilginin ve haberin sunumu ve dağıtımında çalışanların büyük kısmı ikizler veya hava grubu etkisi altındadırlar. Bu konumdan etki alanlarda doğum haritalarında farklı yoğun etkiler almamışlarsa bu alana yönelebilirler.

6. ev ikizler burcu insanları doğuştan sosyal ve iletişim becerilerine sahip oldukları için sosyal yapının iletişim ağını oluştururlar. Bu ağ ile ilgili hemen her iş kolunda bu konumdan etki alan insanları görebilirsiniz.

6. Ev İkizler Burcu ve Aşk Yaşamına Etkileri

6. ev ikizler burcunda olan insanlar için duygular her zaman arka plandadır. Onlar için yaşam akışkan bir nehir gibidir. Kendileri bu nehirde gördüklerine selam verip selde sürüklenmeye devam ederler. Durağan olmayan yaşamlarında çok fazla insan tanırlar ve sadece kısa bir an gerçekten etkilendikleri insanlara aşık olabilirler. İkizler burcu etkisini bilmeyen insanlar çok fazla insanla muhatap oldukları için onları “çapkın” olarak ifade edebilir ancak gerçekte onlar için tanıdıkları her yeni insan sadece yeni bilgi kaynaklarıdır.

Evlilik özgürlüklerinin elinden alınması olarak tanımlandığı için ancak yaşamlarında istediklerini elde ettiklerinde veya hedeflerini gerçekleştirdiklerinde düşünülecek bir faaliyettir. 6. ev ikizler burcu insanlarından duygusal derinlik beklenmemelidir. Onlar için aşk ve evlilik sadece nehirde birlikte sürüklenecekleri bir rehber arayışıdır.

Entelektüel Kimlikleri

Bu konumdan etki alanlar sürekli bilgi akışına maruz kalırlar. Bilgiyi alır ve başkaları ile paylaşırlar. Genel kültürleri ve entelektüel birikimleri ile hemen her konuda söyleyecek birşeyleri mutlaka olur.

6. ev ikizler burcu konumundan etki alanların olumsuz yönleri ise dedikoduya ve laf taşımaya müsait bir yapıları vardır. Bu özelliklerinin farkına varıp kendilerini kontrol altında tutmazlarsa sorun yaşanmasına neden olabilirler.

6. ev ikizler burcu konumuna sahip insanların bilgi birikimleri yüksek olduğu için onlarla tartışmaya girmek herkesin harcı değildir. Çünkü kendilerine ne söylenirse söylensin dağarcıklarında her zaman kullanabilecekleri sözcükleri hazırda bulunur. Çocuksu ve heyecanlı yapıları ile Mars etkisindeki koç veya akrep gibi kırıcı değillerdir veya yay burcu gibi acımasız bir eleştiri anlayışları yoktur ancak enerji yükledikleri sözcükler bir andan tüm zihninizi allak bullak edebilecek güce sahiptir.

Çok iyi bir gezgin ve yazardırlar. Durağan olan her şeyden ve insanlardan çabuk sıkılırlar. Onlar için hareket ve akışkanlık her şeyden önemlidir.

Tertip ve Düzen

6. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar diğer hava grubu burçları olan terazi ve kova burcu gibi bulundukları ortamda aynı anda birden fazla şeyle meşgul oldukları için dağınık olabilirler. Ev işlerinde yemek, temizlik veya düzen konusunda çok başarılı oldukları söylenemez. Bu tür şeyler onlar için sadece ayrıntıdır. Onlar için önemli olan zihinlerini meşgul eden bilgiler ve bunların nasıl kullanılacağıdır.

Temizlik ve düzen konusunda takıntılarınız varsa, sabit burç özelliklerine ve başak burcu etkisine sahipseniz onlarla sorun yaşamanız kaçınılmazdır.

6. Ev İkizler Burcunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar şu noktalarda hassastırlar

  • Sinir sistemi hassasiyeti
  • Kekemelik (dili düşüncelerine yetişemez)
  • Omuz ve kollarda hassasiyet, ağrı
  • Parmaklarda sorunlar
  • Sindirim sistemi hızlı olduğu için kilo alma sorunu
  • Aşırı merak ve araştırmadan dolayı sinir sistemi yorgunluğu
  • Uykusuzluk ve vücut direncinin düşmesi

6. ev ikizler burcu olan insanlar yüksek enerjilerini koruyabilmek için yeterli beslenme ve uykuya ihtiyaç duyarlar. Bunlardan biri eksildiğinde vücut dirençleri düştüğü için hastalıklara açık hale gelirler. Bedenini ve zihnini yeterince dinlendirmediğinde yoğun bir yorgunluk yaşayabilir.

İkizler burcu yay burucunun karşıtı olduğu için

  • Kalça ve bacaklarda siyatik
  • Romatizma
  • Karaciğer sorunları
  • Alerji

görülebilir.

Bu konumdan etki alan insanların özellikle sağlıklı beslenme, uyku ve dinlenmeye özellikle dikkat etmeleri gerekir.

Ayrıntılı İkizler burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini İkizler Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
28 Kasım 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.