7. Ev Yay Burcu

7. ev yay burcu, 7. evde yay burcu, 7. Ev yay Burcunda, yay 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev yay, 7. ev yayda nasıl etkiler? 7. ev yay evlilik

7. Ev Yay Burcu

7. ev yay burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Yay burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev yay burcu hangi konuları ele alır? 7. ev yay burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Yay Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Yay Burcu: Yöneticisi Jüpiter, Ateş Elementi, Değişken Burç

7. Ev Yay Burcu Genel Özellikleri

7. ev Yay burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Bilgili entelektüel
  • Gelişime açık
  • İyi bir rehber
  • Evlilik yaşamında yenilik arayışı
  • Eşini motive eden
  • Bilgi ve deneyimlerini paylaşan
  • Özgür ve bağımsız
  • Geç evlilik

7. Ev Yay Burcu Evleneceği İnsanda Arayacağı Özellikler

  • Gelişime açık
  • Bilgili
  • Keşfetmeyi seven
  • Arzulu
  • Değişimi seven
  • İyimser
  • Mantıklı

7. ev yay burcu olan insanlar bu etki alanındaki konularda bağımsız ve özgür olmak isterler. Gezmeyi ve keşfetmeyi severler. Onlar için bir insana bağlılık özgürlüğünü kaybetmesi gibidir. Yay burcu uzun süre bekar kalan burçlar arasında olduğu için 7. ev yay burcu olan insanlarda geç evlilik yapabilirler. Evlilik onlar için yeterli olgunluğa eriştiklerinde ve yapmayı istediklerini yaptıklarında gündemlerinde yer alır.

7. ev yay burcu ateş unsurundan etki aldığı için kalbinin sahibini buluncaya kadar daldan dala atlayabilir. Birine bağlanması için sevdiği insanın kendisi gibi özgürlüğe önem veren bir insan olmasını ister. Bu etki alanına giren konularda entelektüel bir bakış açısına sahiptir. Ayrıntılara değer verir ve gözüne takılan eksikleri, hataları kırıcı şekilde eleştirebilir.

Evlilikte Yenilik Arayışı

7. ev yay burcu insanı kendisini sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Evlilik yaşamında da durağanlıktan hoşlanmaz. Eşinin de kendisini sürekli yenileyen bir yapıya sahip olmasını ister. Yeniliğe direndiğinde ise eleştirerek onu zorlamaya çalışır. Yenilik farklı bir ev, geziler, giyim tarzı, hayata bakış açısı veya evin yeniden dizayn edilmesi şeklinde olabilir.

Yenilenme arzusu hangi alanda olursa olsun evliliğin her zaman tazeliğini koruması için gerekli bir unsur olarak karşılarına çıkar.

7. ev yay burcunda olan insanlar Jüpiter etkisinden dolayı iyimser bir yapıya sahiptirler. Eşine ve evliliğine bakış açısı da iyimser olacaktır. Ancak eşi tutucu, baskıcı ve sabit bir niteliğe sahipse çatışma yaşanması kaçınılmaz olacaktır. 7. ev yay burcu olan bir insan baskıya asla tahammül edemez. Çok sevdiği bir insan dahi olsa bu konuda kesin ve net çizgilere sahiptir. Her ikisi de dünyayı ve yaşamı keşfetme arzusuna sahip ve özgürlüğü benimsemişlerse uyumlu bir birliktelikleri olacaktır.

7. ev yay burcu doğuştan bir rehber gibidir. Birlikte yaşadığı insanları amaçlarını gerçekleştirmeleri için motive eder. Birlikte olduğu insanlarla iletişimi duygusal değil daha çok mantık ve bilgi üzerine kuruludur.

İyi Bir Organizatör

Yay burcu bilgi ve deneyimlerini paylaşmayı sever. 7. ev yay burcu konumundan etki alan insanlar da, çevrelerindeki insanların gelişimi için sahip oldukları bilgileri onları amaçlarına yönlendirmek için kullanırlar. Seminerler, dernekler ve toplantıların aranan isimleri arasındadır. Kendisi ile iletişim halinde olan herkesi yaşamlarının amaçlarına ulaşmaları için motive edeceklerdir.

Ateş unsurunda olmalarından dolayı cinsel yaşamlarında istekli ve arzuludurlar. Cinsel enerjileri yüksektir.

Yay burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Yay Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Yay Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Yay Burcu
www.akrepblog.com
24 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.