6. Ev Boğa Burcu

6. ev boğa burcu, 6. evde boğa burcu, 6. Ev boğa Burcunda, boğa 6. evde, 6. ev boğa, 6. ev boğada nasıl etkiler?

6. Ev Boğa Burcu

6. ev boğa burcu hayatımızı nasıl etkiler? Boğa burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev boğa burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

6. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

6. ev boğa burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Ağırbaşlı ve Soğukkanlı
  • İnatçı ve Sabit fikirli
  • Rahatına düşkün
  • Eleştirir, Eleştirilmekten hoşlanmaz
  • Düzenli ve tertipli
  • Estetik anlayışa sahip
  • Hazlarından kolay kurtulamama,
  • Bağımlılık sorunları
  • İnatlaşma ve Küsme

6. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar ağırbaşlı ve soğukkanlı olurlar. Ancak bu soğukluk akrep ve koç etkisi gibi itici ve tehditkar değildir. Boğa burcu Venüs etkisi altında olduğu için yüzüne sevimli çocuk tebessümünü yapıştırır. Şımartılmayı zayıflık olarak görür ancak taktir edilmek ve beğenilmek ona enerji verir. 6. evi boğa burcunda olan insanlar Venüs’ün tipik estetik zevkine sahip olurlar. Midelerini, rahatlarını ve maddesel bağımsızlıklarını çok önemserler.

6. ev boğa burcu olanlar daha çok bireysel işlerde başarı gösterirler. İnatçı ve sabit fikirli oluşları herkesle anlaşmalarını zorlaştırır. Esnek değillerdir. Eleştirirler fakat eleştirilmeye tahammülleri yoktur. Doğum haritalarında sert açılar almamışlarsa diğer insanlarla ilişkileri daha ılımlıdır.

Yaşam alanları ve iş ortamlarının düzenli ve temiz olmasına, estetik bir görünüme sahip olmasına özen gösterirler. 6. evi boğa burcu olan biri ile birlikte olmanız gerekirse unutmamanız gereken nokta onun yerleştirdiği bir eşyanın yerini değiştirmemek olmalıdır. Kendisinin koyduğu bir eşyanın yerinin değişmesi veya aramak zorunda kalması bir anda eline oklavayı almasına neden olabilir.

6. ev boğa burcu olan insanlar hangi alanda çalışırlarsa çalışsınlar Venüs etkisinden dolayı sundukları hizmeti sanatsal bir eser gibi sunarlar.

Altıncı Ev Boğa Burcunda Aşk Yaşamına Etkileri

Bu konumdan etki alanlar için bir başkasına bağlanmak hiçbir zaman kolay değildir. 6. ev boğa burcu sevmiş olsa dahi emin olamaz, emin olduğunda da aşkı sorgulayabilir. Sabit burç unsurunun etkisi her şeyin yerli yerinde ve düzenli olmasını ister. Aşık olduğu bir insanda sürekli bir şeylerin değiştiğini görmesi onu tedirgin eder. Gözlemlediği değişimlerin kendisi için sorun oluşturmayacak seviyede olduğuna emin olmadan adım atmak istemez.

6. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar bir kez karar verip kalbini açtığında ise geri adım atması veya bu duygu yoğunluğundan kendisini sıyırması kolay olmaz. Zaten en büyük sorunlarından biri bağımlı olduğu konulardan kopamamaktır.

Haz, keyif ve aşk anlamında bağımlı olduğu bir insanın kendisine uygun olmadığını görse dahi uzun süre kendisi ile mücadele etmek zorunda kalabilir. Çünkü 6. ev boğa burcu insanı için

  • aşk bitse alacağı hazlar vardır,
  • hazlar bitse birlikteliğin vereceği zevkler vardır,
  • zevk almasa güzellik vardır.

Kısacası birinden kurtulsa diğeri gelir, ısrarcı bir sevgilinin bu durumu fark ettiğini düşündüğünüzde sonucu tahmin edebilirsiniz.

Altıncı Evi Boğa Burcu Olanlarda Küsme ve İnatlaşma

Boğa burcunun klasik duygusal tepkisi “küsmek” 6. evi boğa burcu olan insanlarda da ortaya çıkar. İstemediği sonuçlar ve olaylar karşısında muhatabına küser ve konuşmaz. Veya bu dürtü ortaya çıkar; uygulamak veya uygulamamak konumdan etki alan insana bağlıdır. Eğer erken yaştan itibaren ikili ilişkilerini olumsuz etkileyen bu tür dürtülere taviz vermemişse artık gün yüzüne çıkmayabilir.

Aşık olduğu insanın sevmediği bir davranışı varsa sabır gösterir. Bağımlılık derecesinde etki eden noktalardan sıyrılmışsa inatlaşarak kendini ipin ucuna getirir. Sabrı bittiğinde ise kendisini serbest bırakır. Burada kilit nokta “inatlaşma” dır. Boğa burcu inatçılığı ile bilinir. Bu özellik 6. ev konumu ile ilgili konularda da görülür ve inatlaşmışsa zararına olacağını bilse dahi yapar.

Her şeyin yolunda gittiği bir aşk ilişkisinde ise son derece sevecen ve ihtiraslıdır. Aşık olduğu insanı sahiplenir ve mutlu olmasını için elinden geleni yapar.

Altıncı Ev Boğa Burcu ve Bağımlılıklar

6. ev boğa burcu olan insanlar sabit etkiye sahip oldukları için en büyük sorunlardan biri “bağımlılık” lardan kurtulmaktır. Bu yüzünde yaşamlarına giren her şeye karşı dikkatli olmaları gerekir. Çünkü onları tekrar yaşamlarından çıkartmaları zordur. Bağımlılıklarından kurtulmaları için büyük enerji harcamaları gerekir.

Bu konumdan etki alan insanlara veya boğa burcundan etki alan insanlara karşı bağımlılıklar konusunda asla baskı yapılmamalıdır. “Bırak” dediğinizde bunu doğrudan kendisine yapılan bir müdahale olarak algılayıp inatlaşarak tam tersini yapar. Bırakacaksa da bırakmaz çünkü “bırak dediler bıraktı” denilmesini istemeyecek kadar da kibirli ve gururludur.

6. Ev Boğa Burcu Konumunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar şu noktalarda hassastırlar

  • Kulaklar ve bağlantıları
  • Ses telleri
  • Tiroit bezleri
  • Bademcikler
  • Diyabet
  • Astım
  • Soğuk algınlığı
  • Kilo sorunları
  • Boyun ve ense bölgesi

Boğa burcu etkisi insanda tensel ve maddesel hazları artırdığı için fazla yemek yeme alışkanlığı olabilir. Bunun sonucu olarak ta kilo ve buna bağlı rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu konumdan etki alanlar erken yaşta beslenme alışkanlıklarını düzenlerse hastalık risklerini büyük oranda hafifletmiş olurlar. 6. ev boğa burcu olan insanların aşırı ve sağlıksız yemekten kaçınmaları gerekir.

Boğa burcu akrep burucunun karşıtı olduğu için

  • Cinsel organlar
  • Boşaltım sistemi
  • Salgı bezleri
  • Erkeklerde Prostat
  • Kadınlarda Yumurtalık ve Rahim

sorunları görülebilir.

Altıncı Ev Boğa Burcu ve Güçlü Bünye

Boğa burcu etkisi insana güçlü bir bünye kazandırır. Kolay hastalanmazlar, belli başlı rahatsızlıkları da kendilerine iyi baktıkları sürece kolay geçiştirirler. 6. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar bünyeleri yaşlansa da kendileri yaşlanmazlar. Bunu kabullenmekte istemezler. Çünkü iç enerjileri yüksektir.

Doğa ile iç içe olmayı, sakin ve huzurlu ortamları severler. Sağlıklı bir yaşam için doğa ile iç içe olmak ve olabilmek onlar için çok önemlidir. Toprağa dokunmaları ve toprakla meşgul olmaları onlara yaşam enerjisi verir.

Ayrıntılı boğa burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini Boğa Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
27 Kasım 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Aydan dedi ki:

    Sitenizi Azərbaycandan izleyirem. Böyük oglumun haritasında 6 ev boğa 1 yaşında boynunda lenf bezleri sisti simdide boynunda damarları. Haritasından evləri yildizlar bulup tək tək arashtirmaya calisiram🙏 təşəkkür edirəm faydalı yazilariniz üçün 🌹💐

    1. Akrep dedi ki:

      Değerli kardeşlerimize selamlar.
      Allah şifa versin. Boğa burcunda o konum hassas oluyor evet. Boğa Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları linkine bakabilirsiniz.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.