6. Ev Terazi Burcu

6. ev terazi burcu, 6. evde terazi burcu, 6. Ev terazi Burcunda, terazi 6. evde, 6. ev terazi, 6. ev terazide nasıl etkiler?

6. Ev Terazi Burcu

6. ev terazi burcu hayatımızı nasıl etkiler? Terazi burcu altıncı evde sağlığımızı, tertipli ev düzenli oluşumuzu, temizlik ve hijyen alışkanlıklarımızı, analitik yeteneğimizi, eleştirel yapımızı ve yakalandığımız hastalıkları nasıl etkiler? 6. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 6. ev Günlük yaşantı, hizmet sektörü, eleştiriler, sağlık, moda, çevre, çalışanlar, tertip düzen ve ayrıntılarda zekamızı nasıl kullandığımızı konu alan evdir.

Günlük yaşamımızın nasıl geçtiği, moda gibi akımlardan ne kadar etkilendiğimiz, yaşadığımız alanın hijyen ve temizliği, sağlık durumumuz, eleştirel seviyeler, topluma hizmet veren sektörler, hizmet sektörü içerisindeki çalışanlar, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, analitik işlemler, ayrıntılar ve hastalıklar bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

6. Evin Sahibi: Başak Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

6. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

6. ev terazi burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 6. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Estetik ve güzellik
  • İş hayatında sosyal becerileri yüksek
  • İnsanlarla iç içe olan hizmet kolları
  • Tertip ve düzene değil sonuca verilen önem
  • Hizmetin sanatsal bir şekilde sunumu
  • Dış görünüme verilen önem
  • Sağlıksız diyetler
  • Böbrek sorunları
  • Denge arayışı

6. ev terazi burcu olan insanlar Venüs etkisinden dolayı estetik ve güzelliğe önem verdikleri için yaşamlarında da estetik ve güzellik hakimdir. Terazi burcu insanları sosyal alanda etkindirler, insanlara sundukları hizmeti sanatsal bir üslupla sunarlar. Tatlı dilleri ve zarafetleri ile insanları etkilemeyi çok iyi bilirler. Çalıştıkları alanlar; eşitliğe ve adalete önem verdikleri için hukuk, insanlarla iç içe olmayı ve onlarla irtibat halinde olmayı sevdikleri için Halkla ilişkiler, Mimari, Çevre düzenlemeleri, Giyim ve insan yaşamını güzelleştiren tüm alanlardır.

6. ev terazi burcu insanları temel beceri ve yeteneklerine uygun alanlarda çalıştıklarında verimli ve mutlu olurlar. Bireysel işlerden çok insanlarla iletişimin yoğun olduğu işlerde başarı gösterirler.

Tertip Düzen ve Temizlik

Terazi burcu hava grubu burcu olduğu için ayrıntılara ve düzene değil estetik ve güzelliğe bakar. Zihninde tasarladığı görüntüyü yakalamak için çaba gösterir ancak bunu yaparken etrafın dağılmasına veya düzenin bozulmasına dikkat edemez. Onun odaklandığı şey zihnindeki tasarının ortaya çıkmasıdır. Eşyaların yerleri değişebilir, neyi nereden aldığına dikkat etmeyebilir, bir şeyler kaybolabilir sonuçta ortaya güzel bir eser çıkar ve 6. ev terazi burcu insanı yalnızca o eseri görür.

Hava grubu etkisine sahip insanların tertip ve düzene önem veren etki alanına sahip insanlarla birlikte olmaları huzursuzluklara neden olabilir. Örnek vermek gerekirse başak burcu etkisi her şeyin yerli yerinde olmasını, tertipli ve düzenli olmasını ister. Bir şeylerin yerinin değişmesi ve sürekli bir şeyleri aramak zorunda kalması onu huzursuz eder. İki etki bir araya geldiğinde sorun yaşanması kaçınılmazdır. Bu durum akrep burcu, boğa burcu gibi sabit niteliğe sahip burçlar arasında daha sert etkilere neden olabilir.

6. Ev Terazi Burcunda Sağlık Sorunları ve Hastalıklar

6. ev terazi burcu konumundan etki alan insanlar sağlık konusunda şu noktalarda hassastırlar,

  • Böbrekler
  • Adale ve kemik ağrıları
  • Bel bölgesi
  • Soğuk algınlığı
  • Migren
  • Sinirsel ağrılar
  • Diyetlerin neden olduğu sorunlar
  • Bağışıklık sistemi zayıflığı

Terazi burcu etkisi insanda estetik görünüm kaygısından dolayı sık sık diyet konusunu gündemine alabilir. Yapılan sağlıksız diyetler ve dengeli beslenmeme, bağışıklık sisteminin zayıflamasına ve özellikle bulaşıcı hastalıklar karşısında direncin düşmesine neden olur. 6. ev terazi burcu olanların, İnsanlarla iç içe olmaları, onlarla yakın temasları bulaşıcı hastalıklarından kolay etkilenmelerine neden olabilir.

Koç burcundan aldıkları karşıt açının etkisi ile,

  • Gözlerde hassasiyet
  • Baş bölgesinde ağrılar
  • Gözlerde hassasiyet

Terazi burcu etkisi taşıyan insanlar ve 6. ev terazi burcu olan insanların canları çok tatlıdır. Hastalandıklarında sürekli ilgi beklerler. Basit bir rahatsızlığı bile ilgi görmek için o kadar abartırlar ki bunu ciddiye alan biri ameliyat masasının hazırlanmasını isteyebilir.

Şımartılmak, şefkat göstermek, bir çocuk gibi sevilmek hastalandıklarında onlar için reçeteye mutlaka eklenmesi gereken noktalardır. Aksi taktirde içlerinden huzursuz ve huysuz bir insan çıkabilir.

6. ev terazi burcu insanları iletişim halinde oldukları insanların sorunları ile yakından ilgilenip onların dertlerine derman olmaya çalışır. Kendileri ile birlikte herkesi dengelemeye çalışırlar ancak bir süre sonra üzerlerine aldıkları yoğun negatif enerjinin etkisi ile halsiz düşüp sıkıntı yaşarlar.

Migren atakları terazi etkisinin klasiklerindendir. Huzurlu bir ortam, stresten uzak kalmak ve bir mıknatıs gibi üzerlerine çektikleri sorunlu insanlardan uzak durmak, hobileri ile meşgul olmak onlar için iyi gelecektir.

Ayrıntılı terazi burcu hastalık ve sağlık analizini, hangi hastalıklara yatkın olduklarını ve hangi konularda dikkat etmeleri gerektiğini Terazi Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusundan inceleyebilirsiniz.

 

6. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
3 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. f.altın dedi ki:

    6. ev terazi, plüton , akrep ( vertekx, p of fortuna) gösteriyor ikisine de bakmak mı gerekiyor ve ne anlam çıkartmam gerekiyor anlamadım 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Ne için baktığınızı yazmamışsınız. Sağlık içinse evet 6. evle bağlantılı tüm konum ve açılara bakmanız gerekir. Öncelik 6. evde bulunan burç ve gezegen.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.