8. Ev Akrep Burcu

8. ev akrep burcu, 8. evde akrep burcu, 8. Ev akrep Burcunda, akrep 8. evde, 8. ev akrep burcu ölüm nedeni, 8. ev akrep, 8. ev akrepte nasıl etkiler?

8. Ev Akrep Burcu

8. ev akrep burcu hayatımızı nasıl etkiler? Akrep burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan herşeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Akrep Burcu: Yöneticisi Mars ve Pluto, Su Elementi, Sabit Burç

8. Ev Akrep Burcu Genel Özellikleri

8. ev akrep burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Güçlü enerji
  • Manyetik etkiler
  • Telepatik özellikler
  • Güçlü önseziler
  • Cinselliğe düşkünlük
  • Cesur ve kararlı
  • Araştırmacı
  • Cinsel enerjisi yüksek

8. ev akrep burcu konumundan etki alan insanlar Mars ve Pluto etkisini büyük oranda hissederler. Etkiler sert bir şekilde hissedilir ve akrep burcu karakteri dışa yansır. Ruhsal ve cinsel enerjileri yüksektir. Sırlar, gizemler, bilinmeyeni öğrenme merakı, madde ötesine olan ilgi üst seviyelerdedir. Ölüm korkusu taşımazlar ölümü daha çok keşfedilmesi gereken bir olgu olarak görürler.

8. ev akrep burcu insanları yoğun enerjileri ile hem kendi hayatlarını hem de çevresindeki insanları etkisi altına alarak değişim ve dönüşüme zorlar. Yaşamı sürekli level atlanması gereken bir mücadele alanı gibi görürler. Yıkılırlar, çaresiz kalırlar, enerjileri tükenir ama pes etmezler; her defasında daha da güçlenerek ayağa kalkarlar. Kendileri ile birlikte çevresindeki insanları da enerjileri ile dönüştürmeye çalışırlar.

8. ev akrep burcunda olan insanlar güçlü sezgilere sahiptirler. Diğer konumları tarafından bu özellikleri perdelenmemişse geleceğe dair bir çok şeyi önceden hissedebilirler. 8. ev akrep burcu konumundan etki alan bir tanıdığınız varsa onların sezgilerine güvenebilirsiniz (başkalarının etkisine açık değilse). Çoğu zaman hissettikleri şeyler büyük oranda gerçekleşir.

Bu konumdan etki alan insanlar yüz ve beden okuma konusunda doğuştan yeteneğe sahiptirler. Bir insanın yüzüne, mimiklerine, duruşuna ve gözlerine baktıklarında neler hissettiğini, aklından neler geçtiğini algılayabilirler. Bulunduğunuz ortamda bulunanlar sizi ve iç dünyanızda olan bitenleri anlamayabilir ancak o bir kez baktığında sizi hemen çözer.

Manyetik Enerji Alanı ve Telepati Yeteneği

Akrep, Mars, Pluto ve 8. ev konumları insana yoğun enerji, güçlü bir aura ve telepati yeteneği kazandırabilir. Sahip olduğu enerjiyi duruşundan, yüz ifadesinden ve gözlerindeki derinlikten anlayabilirsiniz. Uzun süre gözlerinin içine baktığınızda o yoğun enerjinin sizi etki altına aldığını hissedebilirsiniz. 8. ev akrep burcu insanları bir ortama girdiklerinde hiçbir şey yapmasalar da hemen farkedilirler.

  • Donuk ve sert yüz ifadesi,
  • her şeyi sürekli gözlemleyen gözler,
  • dik duruş ve siyah tonda giyim,
  • dokunmayın yakarım“, “izin verdiğim kadar yaklaş“, “ben izin vermeden asla

mesajları onları ele verir.

8. ev akrep burcu insanı birini etkisi altına almak istediğinde gözlerini kullanması yeterlidir. Gözleri tıpkı bir telepati vericisi gibi işlev görür. Öfkesini de sevgisini de gözleri ile çok kolay bir şekilde karşı tarafa aktarabilir.

Araştırmacı Kişilik

8. ev akrep burcu konumundan etki alan insanlar çok meraklıdırlar. Her şeyi araştırmak ve öğrenmek isterler. Benzer özelliklere sahip ikizler burcu etkisi gibi yüzeysel araştırıp geçmezler. Öğrenmek istedikleri bir konuyu tüm ayrıntıları ile öğrenmeden bırakmazlar. Bir cümle, ipucu, belirtiler, dedikodular onun için yeterli değildir. Bilmek istediği şey tümüyle avucunun içinde olmalı ve her detayı görebilmelidir.

Zihnini meşgul eden bir konu olduğunda çözmek için gerekirse yıllarca bekler. Acele etmez. Ne yapıp edip bir şekilde zihnindeki pazıl parçalarını bir araya getirerek büyük resme uzaktan da bakar.

Araştırmacı yapısından dolayı çok geniş bir ilgi alanı vardır. 8. ev akrep burcu insanları tıpkı güneş burcu akrep olan insanlar gibi gururlu ve asil bir yapıya sahiptirler. Hemen her konuda bilgi toplayıp gerektiğinde bu bilgileri kullanırlar. Bir başkasından yardım almadan önce kendileri yapmak isterler. Kibirli yapılarından dolayı bir başkasından bir şey istemek veya rica etmek onlara göre değildir. Kendisinden istenebilir ama o istemez. Kibri yaşamı boyunca aşmakta en çok zorlanacağı gölge yanıdır.

Hayatı tüm yönleri ile keşfetmeyi çok sever. Küçük yaşlardan itibaren hemen herşeyi öğrenmeye çalışır. Onu farklı kılan ise edindiği bilgilerin görünmeyen yönlerini de öğrenmeye olan ilgisidir. Siz bir kapıya baktığınızda üzerindeki desenler dikkatinizi çekebilir ama onun asıl ilgisini çeken şey kapının arkasında ne olduğudur.

En Büyük Korkusu

8. ev akrep burcu insanları için en büyük korku kontrolü kaybetme korkusudur. Yaşamlarının kendi kontrollerinden çıkıp bilinmeyene sürüklenmesinden büyük endişe duyarlar. Sıfır noktasına varıp ivmelenerek tekrar yukarı çıkmak için yolu buluncaya kadar da dağılmış bir vaziyette yaşamlarını sürdürebilirler.

Karanlık ve korku onun için heyecan verici unsurlardır. Bir çok insanın “korku” ile özdeşleştirdiği şeyler onda heyecana neden olur.

İnatçı Yapı

8. ev akrep burcu insanlarının hayata ve hayatın karanlık taraflarına karşı aşırı bir inatçılığı vardır. Herkesin kaçtığı yerde inatla durur. Başkalarının ağladığı yerde güler. Başkalarının yapmaktan çekindiği şeyleri büyük bir iştahla yapmaya koyulur. Tehlikelere atılmaktan korkmaz, sınırları kendisini aşmak için konulan bariyerler olarak görür.

Kavrama ve analiz yeteneği güçlüdür. Eğer geçekten önem verdiği bir konu ise gecesini gündüzüne katar, ne yapıp eder mutlaka öğrenir ve yapması gerekeni yaparak uygulamaya koyulur. Kendisi için önemsiz bir konu ise başkaları için ne kadar önemli olduğuna aldırış etmeden gerekli olanı alıp es geçer.

Ölüm Korku mu Merak mı?

8. ev akrep burcu insanı için ölüm konusu bu etki altındaki insanlar için korkudan ziyade çözümlenmesi ve kavranması gereken bir konudur. Nerede ise tüm hayatı duvarın arkasında olanları çözmekle geçtiği için ölüm konusu da onun dünyasında tecrübe edilerek öğrenilecek bir konu olarak ilk sayfada yer alır. Ölüm onun için dönüşümün en değerli ve son noktası gibidir.

Bilinmeyeni çözme merakı onu madde ötesindeki konulara ve parapsikoloji alanına yöneltir. 8. ev akrep burcu insanının asıl istediği herkesin göremediği sırları görebilmek ve zihnindeki sıraya girmiş soruları cevaplandırarak bir sonraki soruya geçmektir. O gizlenmiş cevapları buldukça rahatlayan bir dedektif gibidir. Edindiği tüm bilgileri kendisi ve diğerlerinin dönüşümünde kullanmak için özel olarak zihninde saklar.

Eğer 8. ev akrep burcu konumundan etki alan birisi ile birlikte iseniz sadece ağzınızdan çıkanlara değil yapıp ettiğiniz her şeye de dikkat etmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü kendi dünyasında yaşadığı ve hafızasını sadece kendisinde etki bırakanlarla özenle düzenlediği için hemen hiçbir şeyi unutmayabilir. Bir olayı hafızasına yerleştirmek için onda bir iz bırakması veya özel sınırlarla belirlediği yaşam alanına girilmesi yeterlidir. Yaptığınız çok basit bir hatayı bile yıllar sonra hiç ummadığınız bir anda sizi alt etmek için yüzünüze vurmakta kullanabilir.

Sadece kendi yaşamına değil birlikte bir yaşamı paylaştığı diğer insanların yaşamına da saygı gösterilmesini ister. Aksi taktirde 8. ev akrep burcu insanı çok agresif ve sert tavırlar içerisine girebilir.

8. Ev Akrep Burcu Cinsel Yaşamı

8. ev akrep burcu etkisi altında olanların birlikte yaşayacağı insanın tıpkı onun gibi ihtiraslı ve derin tutkulara sahip olması gerekir. Cinsel yaşam bu etki alanında sadece üremek için değil kendisini tazelemek ve enerjisini yenilemek içinde gerekli bir unsurdur. Üzerinde tutku barındırmayan, cinsel hayatı sınırsız yaşamayı vadetmeyen insanlarla uzun süreli bir birliktelik düşünmeyecektir.

Erkeği, cinselliği Sado-Mazohist tanımlaması yapılacak kadar derin ve uçlarda yaşamaya yatkın olur. Bu etkiyi almayan insanlar için bu durum aşırılık olarak algılanabilir. Ancak her etki alanının deşarj unsuru farklıdır. Bazı burç etkileri iç enerjilerini sosyalleşerek, bazıları konuşarak, bazıları beğenilerek dengelerken Akrep etkisi bunu cinsel yaşamla yapabilir.

Kadını da erkeği gibi cinsel yaşama düşkün ve tutkulu olurlar. Sert etkiye sahip renkler, keskin bakışlar, istemsiz dokunuşlar ve küçük bir fısıltı dahi onları harekete geçirebilir. Tıpkı etki altındaki erkekleri gibi kadınları da sadakate çok değer verirler. İlişkiye üçüncü bir insanın dahil olması onlar için savaş çağrısı gibidir.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

Stres ve Gerilim 8. ev akrep burcu insanının sağlığında büyük problemlere sebep olabilir. Eğer yaşadıklarını iç dünyalarında yok edecek bir güç oluşturamamış veya henüz o dönüşüm noktasına ulaşamamışlarsa bir anda evin tüm kepenklerini indirebilirler. Uzun bir süre onu göremeyebilirsiniz. Bu süreçte Akrep etkisi onu yalnızlığa yani bir sonraki aşamada yaşanacak problemleri daha kolay atlatabilmek için kozasına sokmuştur.

Eğer yalnızlığı tercih etmişse bu konuda ona saygı duyup kozasından çıkmasını beklemeniz hem onun hem de sizin için daha sağlıklı bir karar olacaktır.

8. Ev Akrep Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Akrep burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. ev balık burcu insanının olası ölüm nedenleri ve ölüm şekilleri

8. Ev Akrep Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

Akrep burcu etkisi ölüme en yakın burçlar arasındadır. Güçlü ve dayanıklı yapıları ile hastalandıklarında ilk gidecekleri doktor içlerindeki doktordur. Eğer ciddi bir rahatsızlığın eşiğinde ve kendi enerjisi iyileşmesinde yeterli gelmeyecekse ağzını ve ellerini bantlayıp zorla en yakın hastaneye götürmeniz doğru bir karar olacaktır.

  • Boğulma
  • Stres ve sıkıntıya bağlı hastalıklar
  • İçsel sorunlar
  • Kalp krizi
  • Sinirsel rahatsızlıklar
  • Şiddet, öfke, kavga
  • Cesaret gerektiren hareketler
  • Aşırı merakın neden olduğu kazalar

8. ev akrep burcunda olan insanların rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri, potansiyellerini en iyi şekilde kullanabilmeleri için öncelikleri ruhsal enerjilerini keşfetmek olmalıdır. 8. ev akrep burcu insanları dıştan gelen etkilere karşı güçlüdürler ancak içten gelen etkilerde hazırlıklı değillerse sorun yaşamaları yüksek olasılıktır.

Bu konumdan etki alanların https://www.parapsikoloji.net/nasil-transa-gecilir/ linkinde anlatılan uygulamayı yapmalarını şiddetle öneririm. Hem fiziksel hem de enerji anlamda kendilerini dengelemeyi öğreneceklerdir.

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

8. Ev Akrep Burcu
www.akrepblog.com
01 Şubat 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 16 YORUM
  1. Ahmet dedi ki:

    7.ev başak 8.ev akrep, ayım 12.ev, venüs-merkür koç 1.ev
    bende mi sorun var hiç sevgilim olmadı kız eli tutmadım öyle aşırı cinsel düşkünlük yok çekici değilim zaten çoğu şey bana uymuyo birde erken ölürüm sanırım 8.ev akrepler erken ölür bence

    1. Akrep dedi ki:

      7. Ev Başak
      İlişkilerde düzen, analiz ve mükemmeliyetçilik ararsınız. Partnerinizde pratiklik ve hizmet etme isteği arayabilirsiniz. Detaylara odaklanır, ilişkilerde kusurları düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

      8. Ev Akrep, Ortak kaynaklar, derin duygusal bağlar, dönüşüm ve krizler ile ilgilidir. İlişkilerde derinlik, tutku ve yoğun duygular ararsınız. Güçlü bağlar kurma eğiliminiz vardır ve dönüşüm süreçlerinden geçebilirsiniz. Gizemli ve yoğun duygular yaşayabilir, ilişkilerde kontrol ve güç dinamiklerine dikkat edebilirsiniz.

      Ay 12. Evde
      Ay, Duygular, içsel dünyamız ve bilinçaltını temsil eder. 12. Ev Gizemli, bilinçaltı ve ruhsal alanları temsil eder.
      Duygularınızın farkında olmayabilir veya onları bastırabilirsiniz. Gizli duygusal meseleler veya bilinçaltı korkularla yüzleşmeniz gerekebilir. Ruhsal çalışmalar ve meditasyon, duygusal iyileşme için faydalı olabilir.

      Venüs ve Merkür Koç Burcunda 1. Evde
      Venüs, Sevgi, değerler ve ilişkiler.
      Merkür, Zihin, iletişim ve düşünceler.
      İlişkilerde ve iletişimde enerjik, cesur ve doğrudan bir yaklaşıma sahipsiniz. Kendinizi açık ve doğrudan ifade eder, ilişkilerde tutkulu olursunuz. Hızlı kararlar alır ve yeni başlangıçlara cesaretle atılırsınız.

      Bu yerleşimlerin birleşimi, ilişkilerinizde ve kendinizi ifade ediş şeklinizde belirli dinamikler oluşturur:

      İlişkilerinizde hem mükemmeliyetçilik hem de derinlik arıyorsunuz. Partnerinizde düzen ve hizmet etme arzusunu takdir ederken, aynı zamanda güçlü ve tutkulu bağlar kurma eğilimindesiniz. Duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Ay’ın 12. evde olması, duygusal meseleleri gizleme veya bilinçaltında tutma eğiliminde olduğunuzu gösterir. Bu, ilişkilerde duygusal derinliğe ve anlayışa ihtiyaç duyduğunuz anlamına gelebilir.

      Venüs ve Merkür’ün Koç burcunda 1. evde kavuşumu, kendinizi cesurca ifade etme yeteneğinizi vurgular. Ancak, bu doğrudan ve enerjik yaklaşım bazen başkaları tarafından fazla agresif veya aceleci olarak algılanabilir.

      Duygularınızı fark etmek ve onları ifade etmek için zaman ayırın. Meditasyon veya günlük tutma gibi yöntemlerle duygusal dünyanızı keşfetmek faydalı olabilir. İlişkilerinizde sabırlı olmayı öğrenin. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın ve mükemmeliyetçilikten kaçının.
      İletişimde doğrudan ve açık olun, ancak karşı tarafın duygularına ve düşüncelerine de saygı gösterin.
      Bu yerleşimler, kişisel gelişiminizde ve ilişkilerinizde derin anlayışlar sunar. Kendinizi ve partnerinizi daha iyi anlamak için bu bilgileri kullanarak, daha uyumlu ve tatmin edici ilişkiler yaşayabilirsiniz.

      Eğer bu yerleşimler hayatınıza olduğundan farklı yansıyorsa açılar ve diğer konumlar etkiliyor olabilir.

  2. Serdar dedi ki:

    *** doğum saati *** hocam banada bakarmisiniz musayit olunca çok teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Hangi konuda olduğunu da yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

  3. Şuşu dedi ki:

    Korkutucu bir konum gibi görünür ama iyi değerlendirilirse çok güzel özellikler kazandırır. 8. Evi akrep olan var mı aranızda? Zor değil mi 🙂

    1. Kim bilir dedi ki:

      Çok mu güzel, şaka mı yapıyorsun

    2. effyx dedi ki:

      Benimki 8. Ev zor bi konum ama farklı hissettiriyor

  4. Aysu dedi ki:

    İnsana dünyanın altını üstünü ters giydiren konum. Bu konum doğru değerlendirilmezse insanı felakte sürükleyebilir. Kontrol edilmezse ne olur? Cinsel yönden kontrol edilemeyen enerji insanı ne yapar? Bilirsiniz işte

  5. İpek dedi ki:

    İnsanın kendisini tanımak için işk bakılması gereken komumlardan biri. Güzel ayrıntılara değinmişsiniz teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Dilerim faydalı olur.

  6. Sempatik dedi ki:

    Teşekkür ederim. çok güzel ve değerli bir içerik olmuş. Yıllarca merak ettiğim ve neden böyle oluyor dediğim bir çok konu zihnimde oturmaya başladı. Buraya nasıl geldim? aslında astroloji ile bir ilgim yok ancak sebepleri çözmek ve anlamak için çok çaba sarfettim her zaman. İnsan gerçekten aramaya başladığında bulmaya da başlıyor. Sitenizde çok değerli bilgiler var. Beni en çok etkileyen işte buuuuuu… dediğim başlık bu oldu. Çünkü içerikte yer alan konular beni psikologlara ve antidepresanlara kadar sürükleyen sıkıntılar yaşattı. İnsan gerçekten bilmediği sebeplerden çekiyor ne çekiyorsa.

    Tekrar teşekkür ederim bu faydalı içerikler için.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.

  7. Tarık Ziya dedi ki:

    Çok güzel bir başlık olmuş ve açıklamalar da çok güzel. Placidus ve Whole Sign de değişmeyen şekilde bir 8. ev Akrebe sahibim. Sadece gezegenlerin bulunduğu evler değişiyor, açıkçası bu konuda da çok fazla detaylı bilgi alamadığım için hangi ev sistemi daha doğru olur bilemedim. Acaba kendime en iyi olacabilecek eş adaylarını bulabileceğim herhangi bir sistem var mıdır? Eşler ve evlilik ile ilgili olarak 7. ev var fakat gezegenlerin durumlarıda etkiliyor mu? Bana en çok hangi burç uyar veya haritama nasıl bir harita en iyi şekilde uyar? 8. evin evlilik ile bir bağlantısı var mıdır, ya da evliliğin içerisinde bulundurduğu konularda önemli midir?

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim.

      Doğum haritasında evlilik uyumu ile ilgili özellikle bakılması gereken ev ve konumlarını şu şekilde sıralayabiliriz,

      – Duygusal uyum için Ay konumu. Diğer konumlarda uyum olsa dahi duygusal uyum sorunu yaşamamak adına.
      – 3. ev ve Merkür konumları. İletişimde sorun yaşamamak için.
      – 7. ev konumu evlilik ve birlikteliğin uyumu ile ilgili. Bu konumda bulunan gezegenlerde önemli.
      – 8. ev cinsel yaşam, cinselliğin boyutları ve diğer konular.
      Güneş ve yükselen konumları (1. ev) Ruhsal ve fiziksel uyum için.

      Bu konumlara eklemeler yapılabilir ama ortalama olarak bu konumların uyumu önemli.

      8. ev öncelikle olarak cinsellik açısından etkileyecektir. Cinsel yaşamın derinliği, şiddeti ve bu konumdan gelen enerjinin ağırlığı ilişkinin ne kadar tatmin edip etmeyeceğini belirler. Açıların etkisi ile 8. ev konumuna dahil olan diğer konularda bir şekilde etkiye dahil olurlar.

      Gezegenlerin durumları etkili olur mu? Evet etkili olur. Mesela Sizin 7. evinizde Mars olursa enerji bu konumla ilgili alanlardan akar. Cinsel arzu ve istekler yüksek olur. Biraz fırtınalı bir birliktelik olur. Sürekli güllük gülistanlık bir birliktelik sizi sıkar arada şimşekler çakıp fırtınalar kopsun istersiniz. Heyecan ararsınız. Kılıçları çekip biraz çarpışma, şiddet ve hareket olsun istersiniz. Enerjinizi bu şekilde atabilirsiniz. Cinsel tatminsizlik sizi gergin ve öfkeli yapar.

      Aynı konumda Venüs’ün bulunması sizi daha sevgi dolu ve romantik yapar.

      Harita hesaplamalarında hangi yöntem daha doğrudur? Açıkçası bu konu üzerinde çok fazla durmadım. Ben daha çok inceleyip “hımmm burada bir gariplik var ya saat yanlış, veya tarih veya yöntem” deyip farklı alternatiflere yöneliyorum. Bir sorun gördüğünüzde yöntemi değiştirin sizin için hangisi daha doğru veriler oluşturuyorsa en iyisi odur. Genel olarak bir kıyaslama yapacak kadar konunun üzerinde durmadım.

      8. evi akrep olan bir insanın eş seçiminde daha özenli olması gerektiğine inanıyorum. Özellikle sizdeki derinlik ve cinsel yoğunlukla uyumlu biri olmalı. Mars’ın bulunduğu konuma da bakın eğer 8. evi besleyici bir açısı da varsa kesinlikle cinsel yönden tatmin olabileceğiniz, aynı frekansı ve yoğunluğu paylaşan biri ile birlikte olmanız; sizdeki eksikleri tamamlayan, bir araya geldiğinizde pazılın eksik parçalarının tamam olduğu bir birliktelik olmalı. Sadece madde planında değil mana planında da.

      1. Tarık Ziya dedi ki:

        Cevaplama için çok teşekkür ederim, söylediklerinizide çok doğrusunuz. 3. ve 7. evleri de kontrol etmek benim iyi olacaktır. Eş seçimi konusunda dikkatli olma konusunda da şiddetle katılıyorum, eşim olacak kişi gerçekten özenle seçilmiş bir kişi olmalı. Önceleri benim enerjime yetişemeyen birisi ile birlikte olmak isterdim ama artık frekansın ve enerjinin dengelendiği bir kişi ile daha iyi bir hayat yaşayabileceğimi az çok anlayabiliyorum. Peki sevgililik veya evlilik öncesi ilişkiler için uyumlu söz konusu mudur? Mesela orda da seçici olmak mı gerekir, bunlardan uzak durmak mı gerekir yoksa her türlü kişi ile birlikte olmakta sakınca olmaz mı? 8. ev bana dışardan bakıldığında veya telepatik olarak karşı tarafa herhangi bir enerji yaymamı sağlar mı?

        1. Akrep dedi ki:

          Rica ederim.

          Temas ettiğimiz her enerji bir şekilde bizi ve yaşamımızı etkiler. Bu evlilik öncesi ve sonrası tüm birliktelikler için geçerli. Bu noktada biz istesek te istemesek te bir süzgeçten geçirme süreci zaten yaşarız. Kendimizi tümüyle soyutlayacak kadar abartmamak gerekir tabi ki. Ama enerji alanımız da yol geçen hanı olmamalıdır. Her insan özeldir ve içeri girenlerde sizin için özel olmalılar. Karşılıklı olumlu etkileşimlerin ortaya çıktığı birliktelikler adı ne olursa olsun her zaman daha verimlidir. Ötesi ahlaki ve evrensel yasalar ile belirlidir.

          Telepatik olarak alıcı yanınızın mı verici yanınızın mı daha etkin olduğu önemli. Akrep burcu nun bulunduğu konumlarda Telepatik etki varsa özellikle Balık burcu veya Yengeç burcu gibi diğer su grubu burçları gibi ruhsal yoğunluğu fazla diğer burçlardan daha farklı olur. Bu farklılığın nasıl ortaya çıkacağı düşünce ile nasıl şekillendiğine bağlı. Çünkü Akrep burcu Mars ve Pluto etkisi altında. 8. ev Akrep burcunun kendi evi. Bu konumda çok güçlüdür. Eğer olumsuz açılar yoksa her iki gezegenin de etkileri yoğun alır.

          Mars yoğun bir enerji verir ki bu enerji istenirse düşünce üzerinden dahi iletilebilir. Akrep tedirgin bir yapıya sahip olduğu için dışarıdan auraya temas eden her enerjiye karşı anında tepki verir. Aslında hiç muhatap olmadığımız bir insana karşı bir anda aşırı tepki göstermemiz veya çok itici bulmamız, o ortamdan uzaklaşmam istememiz gibi. Dışarıdan bir başkasının Akrep burcu etkisi altında olan bir insana telepatik yolla nüfuz etmesi o kadar kolay olmaz. Ancak doğum haritasının diğer konumları ve açılarda bu noktada önemlidir.

          Düşünce enerjimizi şekillendirir, enerji ise tüm yaşamımızı.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.