Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Nasıl Etkilerim? Nasıl Aşık Ederim?

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Akrep burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir Akrep burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle akrep burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Akrep burcu ev konumlarında 8. evi temsil eder. Sekizinci ev Ölüm, Cinsellik, Madde ötesi ve Gizemi sembolize eder. Uç noktalar, sırlar, mistik konular, doğa üstü olaylar, intikam, miraslar, değişim ve dönüşümler, cinsellik temaları, hırslar ve tutkular bu konumla ilgilidir.

Akrep Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 8. ev
  • Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto
  • Nitelikleri: Su elementi ve Sabit

Akrep burcu erkeği aldığı etkilerle her konuda aşırılıklara kaçmaya müsait bir yapıya sahiptir. Temel ilkesi “Ya hep Ya hiç” tir. Mars etkisi ile yüksek enerjiye ve savaşçı bir yapıya, Pluto etkisi ile gizemli ve sürekli tekrarlanan değişim ve dönüşüme sahiptir. Aldığı etkilerden dolayı insanların enerjilerini açığa çıkararak onları değişim ve dönüşüme uğratır. Derin tutkulara ve gizemli karizmatik bir yapıya sahiptir. Her zaman gizlediği bir şeyler olduğu izlenimi verir. Onu çözmek ve öğrenmek bir ömür sürecek bir çaba gerektirebilir.

Akrep burcu toplumun madde ötesi konulara eğilimini, gizli kalmış yanlarını, değişim ve dönüşümlerini ifade eder. Karmaşa, gizem, doğa üstü olaylar, sıkıntılar, zorluklar ve sırlar bu burçla ilgilidir. “Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir” sözünün karşılığı akrep burcunda kendisini bulur. Akrep burcu kendisini sonuna kadar gizlerken doğası gereği gizli kalmış herşeyi açığa çıkarmaya çalışır. Soğukkanlı ve gizemli bir yapısı vardır. Bu nedenle

  • en iyi dedektifler,
  • gizli servis elemanları,
  • psikologlar,
  • yüksek dikkat ve soğukkanlılık gerektiren meslek elemanları

akrep burcundan veya doğum haritasında ilgili konumları bu burç etkisi altında olan insanlardan çıkar.

Dışarıdan bakıldığında duygusuz ve hissiz görünse de çok yoğun ve derin duygulara sahip bir erkektir. İç dünyasını ancak gerçekten emin olduğu ve güvendiği insanlarla paylaşır. Akrep erkeği, kalbini ve iç dünyasını emin olmadığı, güvenmediği bir insana asla açmayacaktır.

Aşk, onun için gerçekten hakeden bir kadına emanet edilmesi gereken kutsal bir emanet gibidir. Diğer su grubu burçları gibi insanların iç dünyalarını ve duygularını çok iyi anlar ve buna göre hareket eder. Aynı hassasiyeti de karşı taraftan bekler.

Akrep Burcu Erkeği ve Ruhsal Yapısı

Akrep erkeğini etkilemek istiyorsanız ruhsal yanlarını iyi tanıyın. Bilmediğini düşündüğünüz çoğu şeyi biliyor olabilir.

Akrep burcu erkeğinin sezgileri çok güçlüdür. Bir insanla henüz konuşmadan yüzüne bakarak nasıl bir insan olduğunu anlayabilir. Doğal bir ruhsal analist gibidir. Yoğun akrep burcu etkisi almışsa doğuştan prekognisyon (öngörü yeteneği) ve premonisyon (önsezi yeteneği) özellikleri vardır. Parapsikoloji ve doğaüstü olaylara olan ilgisi henüz küçük yaşlarda kendisini göstermeye başlar. Korku ve heyecanı yaşanması ve aşılması gereken; aşıldıkça da insanı yükselten engeller olarak görür. Diğer Mars etkisi altında olan Koç burcu gibi korkularının ve başkalarının cesaret edemediği konuların üzerine ısrarla gitmesinin nedeni budur.

Sabit burçlar arasında yer aldığı için ruhsal değişim ve dönüşüm haricinde düşünce ve fikirlerinde değişmesi zordur. Boğa burcu ile birlikte burçlar kuşağının en inatçı yapıya sahip insanıdır. Düşüncelerine ve kararlarına saygı duyulmadığını anladığı insanlarla gerekmedikçe iletişim kurmaz. Yapılan her ısrara şiddetle karşılık verir. Aldığı etkiler değişim ve dönüşümle ilgili olduğu için duygusal ve ruhsal yapısı çok hızlı bir şekilde değişebilir. “Akrep gibi soktu” ifadesinin nedeni de budur. Gülen bir akrep erkeği bir anda öfke saçan bir erkeğe dönüşebilir. Akrep erkeğini etkilemek istiyorsanız bu yönünü kesinlikle dikkate almanız gerekir.

Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Onu olduğu gibi kabul edin ve asla ısrarcı olmayın.

Akrep erkeği ruhsal iletişime önem verir ve iletişim becerileri ruhsal yapısı ile ilgilidir. Bir insanın ruhuna ve duygularına nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Ruhsal becerileri sayesinde çöküntü halinde bulunan bir insanı bir anda ayağa kaldırabileceği gibi, gülen bir insanı da bir anda ruhsal yönden çökertebilir.

Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Ruhsal yapısı ve aşk

Akrep Burcu Erkeği ve Aşk Anlayışı

Akrep burcu erkeği gerçekten sevdiğinde, sevdiği insanın ruhunun derinliklerine inmesine izin verir. Yaşam ideali kendisinden çok aşkını emanet ettiği insanın mutlu olmasına odaklı hale gelir. Aşkta samimiyete büyük değer verir. Aşık olduğu insana sevgi ve saygısı büyüktür ancak bu durum, “beni seviyor, benim için herşeyi yapar, artık bana ait” tarzı egoyla karışık düşüncelerin ortaya çıkmasına neden olursa tavrı bir anda değişebilir. Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Ona şüpheye yer vermeyecek şekilde güven verin. Zihninde bırakacağınız her soru işareti onu sizden bir adım daha uzaklaştıracaktır.

Aşk, onun için egoyla kirletilmeyecek kadar değerli ve katıksız olmalıdır. Bencil düşünce ve duygularla kirletilmesine asla izin vermeyecektir. Bu durum akrep burcu erkeğini zor ve anlaşılmaz yapabilir. Çoğu kadın sevdiği insanı arkadaşları ve tanıdıkları ile tanıştırarak mutlu olmak ister ancak özellikle sert etkiler almış akrep erkeği için bu durum “aşkın pazarlanması ve bulandırılması” şeklinde algılanabilir. Akrep burcu ve su grubu etkisinde olmayan kadınlar için alışılması ve kabullenilmesi zor bir erkek olabilir.

Özellikle güneşi, yükseleni, ay burcu, 3. evi ve 7. evi hava grubu burcu olan kadınların kısa süreli arkadaşlıklar dışında akrep burcu erkeği ile birlikte olmaları, ilişkide ısrar etmeleri her iki taraf içinde yıpratıcı ve yorucu olacaktır.

Yaşamın Alfa Boyutundan Beta ve Gamaya Akrep Erkeği

Akrep burcunun diğer su grubu burçları olan yengeç ve balık burcu gibi Beyin dalgaları duygusal ve ruhsal yoğunluğu temsil eden alfa dalgaları ve Mars etkisinden dolayı da beta dalgaları ve gama dalgaları ile özdeştir. Normal yaşamında aktif olan alfaya gün içerisinde beta ve gama eşlik edebilir. Bu durum akrep burcu erkeğinin mücadeleci ve hırslı yanı ile ilgilidir. Sabit burç oluşundan dolayı başladığı bir işi bitirmeden bırakmamaya çalışır.

Alfa dalgaları baskın olduğu için konsantrasyon yeteneği gelişmiştir. Özellikle odaklandığı ruhsal konularda yoğun konsantrasyona ihtiyaç duyar. Akrep burcu erkeğinin bireysel çalışma alanlarında daha başarılı olmasının ve zaman zaman yalnız kalma isteğinin temelinde de bu durum yer almaktadır. Ruhsal mekanizmalarını açmak ve keşfetmek için kendisine nefes egzersizleri yapmasının yararlı olacağını bir şekilde öğretmelisiniz. Bu aynı zamanda öfkesini kontrol altına almasında da faydalı olacaktır.

Akrep Burcu Erkeği ve Evlilik

Akrep burcu erkeği yaşamının büyük kısmını yalnız geçirir. Yeterince yalnız kaldığına inandığı anda ise uyumlu bir eş arar. Bu arayışı yıllar sürebilir. Ancak “ilk görüşte aşk” diyebileceğimiz frekans uyumunu yakaladığı bir bayanla karşılaşırsa kendisi için olmazsa olmaz “yalnızlık” kavramından kurtulmak isteyecektir.

Akrep erkeği için evlilik daha çok ruhsal birleşmeyi temsil eder. Yoğun tutku ve aşk bir araya gelmeden maddi sebepler veya güzellikler onun uzun süre ilgisini çekmeyecektir. Doyum noktası daha çok ruhsal hazlar, tutku, derin ve iki insanı bütünleştirici aşk ile ilgilidir.

Akrep burcu erkeği evleneceği kadında nelere dikkat eder?

  • Sadakat
  • Güven
  • Tutku
  • Cinsel doyum

Olmazsa olmazlarıdır.

Akrep Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Akrep burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Su Grubu Burçları

  • Akrep Burcu
  • Balık Burcu
  • Yengeç Burcu

Sabit Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Akrep Burcu (Su grubu)
  • Aslan Burcu (Ateş  grubu)
  • Boğa Burcu (Toprak grubu)
  • Kova Burcu (Hava gurubu)

Akrep burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar su grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde özellikle kendisi gibi duygusal yönü ağır basan Balık burcu kadınları onun için ideal olabilir. Balık kadını akrep erkeğinin ruhsal yönünü geliştirerek ruhsal açılım yaşamasını sağlar. Yengeç burcu kadını da akrep burcu erkeği için idealdir. Duygusal ve sezgisel yönlerini yengeç kadını ile geliştirir. Kendisi gibi benzer özellikle sahip Akrep burcu kadını ise doğum haritalarında olumsuz etkiler bulunmuyorsa ruhsal eş arayışının sona ermesini sağlayabilir.

Aslan burcu kadını da uyumlu konumlar bulunuyorsa ideal bir eş seçimi olabilir ancak aslan burcunun “ego” takıntısı devam ettiği sürece akrep erkeği rahatsız olacaktır. Boğa burcu kadını toprak unsuru olduğu için bir çok bakımdan akrep erkeği için idealdir. Toprak grubu kadınları Akrep erkeğinin üretkenliğini artırır. Dikkat etmeleri gereken nokta inatlaşma ortamı oluşturmamalarıdır çünkü her ikisi de burçlar kuşağının en inatçı burçlarıdırlar.

Kova burcu kadını akrep erkeği için ideal bir arkadaş olabilir ancak hava grubu akrep erkeğinin enerjisini dağıttığı için doğum haritalarında uyumlu konumlar bulunmuyorsa uzun süreli bir birliktelik her ikisi içinde yorucu ve yıpratıcı olacaktır.

Akrep burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Akrep Burcu Uyumu ve Akrep Burcu Burç Uyumları linkleri altında bulabilirsiniz.

Akrep Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Akrep burcu erkeği yapısı gereği Ruhuna hitap eden her şeyden hoşlanır. Onu hayata bağlayan ruhunun tatmin olmasıdır. Bunun yalnız veya bir başkası ile olmasının onun için bir önemi yoktur.

Akrep erkeği için yaşam kalitesi, ruhsal doygunluğu ile doğru orantılıdır.

Akrep erkeği nelerden hoşlanır? Onu neler mutlu eder?

  • Sır saklamasını bilen güvenebileceği dostların varlığı
  • Saklanan ve bilinmeyenleri ortaya çıkarmak
  • Korku ve heyecanın iç içe olduğu maceralar
  • Gizemli ve sessiz ortamlar
  • Ay ışığı altında sevdiği insanla başbaşa kalabilmek
  • Farklı olduğunun hissettirilmesi
  • Yaşamını kontrol altında tutabilmek
  • Samimiyet ve içtenlik
  • Zor olan hedeflere ulaşmak
  • Birlikte olduğu insanların enerjisini artırmak ve hedefe yöneltmek
  • Cinsel anlamda doyum yaşayabileceğine inandığı birliktelik

akrep erkeğinin mutlu olmasını sağlar.

Akrep burcu erkeği su unsuru olduğu için duygusal derinlik onun için önemlidir. Seviyorsa ömür boyu sevmelidir sevmiyorsa da asla sevmez. Bir şey onun için ya siyahtır ya da beyaz. İkisi arasını kabullenemez.

Aşk, akrep erkeği için bir kez varolduğunda sonuna kadar olması gereken bir olgudur. Ancak aşk ortaya çıktıktan sonra

  • aşık olduğu insandaki değişimler,
  • yerine getirilmeyen sözler,
  • saklanmayan sırlar,
  • söylenen yalanlar ve
  • güvenin kırılması bir anda kopmasına neden olabilir.

Aşk, onun için doyumsuz ilk günkü gibi varolup karşılıklı olması gereken duygusal yoğunluktur. Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Akrep erkeğini nasıl etkileyebilirim? Ona karşı dürüst ve samimi olun. Size neden aşık olmuşsa o nedenleri değiştirmeyin. Akrep burcu erkeği sabit niteliktedir ve varolanın değişmesini sadakatsizlik olarak değerlendirir. Şüphe onun için içten içe kemiren bir kurt gibidir. Şüphe içine bir kez girdiğinde sebeplerin tümünü açığa çıkarmak için tüm enerjisini o yöne kaydırır.

Akrep burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Akrep Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Akrep erkeği yaşamda duygulara büyük önem verdiği için hoşlanmadığı konular da daha çok duyguları ve ruhsal bütünlüğü ile ilgilidir.

  • Yalan söylenmesinden
  • Verilen sözlerin tutulmamasından
  • Sırlarının açığa çıkarılmasından
  • Gözetlenmekten ve takip edilmekten
  • Sadakatsizlikten
  • Kıskandırmak için oyun oynanmasından
  • Kendisinden bir şeylerin gizlenmesinden
  • Cinsel tatminsizliğe itilmekten
  • Güveninin kırılmasından
  • Soğukkanlı olunmamasından
  • Dağınıklıktan, aradıklarını bulamamaktan
  • Kontrolü kaybetmekten
  • Şımarıklıktan ve gerektiğinde ciddiyetten uzaklaşılmasından
  • Gevezelikten
  • Gereksiz kaprislerden hoşlanmaz

Her insan hayata farklı yönleri ile tutunur. Onun güvenini sarsmamaya çalışın çünkü yaşama zihnindeki sabit değerlerle tutunur. İç dünyasındaki değerlerin altüst olması yaşadığı sıkıntıların sorumlusu olarak size yönelmesine neden olur. Akrep erkeği sadık bir aşıktır ancak intikam odununu sobaya attığında karanlık yüzünü de gösterebilir.

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Akrep erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Akrep erkeği kendisi gibi derin duygulara, sadakate ve güvene önem veren kadınlardan hoşlanır. Bir akrep erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız onun duygularına saygı duymalı ve ruhuyla bütünleşebilmelisiniz.

Bir akrep erkeğini etkilemek istiyorsanız “aşk ve ruhsal derinlik” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak akrep burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Tutkulu
  • Güvenilir
  • Sadık
  • Karizmatik
  • Bakımlı
  • Kendine has tarzı olan
  • Sıradışı
  • Maceracı
  • Heyecanı seven
  • Cinsel yaşama önem veren

bir kadın olarak tanımlayabiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey tutku, şehvet, güven ve sadakat tir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Haydi ruhumla bütünleş” olmalıdır. Ve onun sizinle ilgili gördüğü herşeyde samimi olmalısınız.

Karanlık gündüzü kapladığında, kalbimi kalbine geçirip ruhumun derinliklerine çekileceksin ve orada benimle hapsolacaksın.

Akrep burcu erkeği bir kadını sevdiğinde uğrunda herşeyi yapabilir. Sorun akrep erkeğinin bu boyutta sevmesi değil, sevdikten sonra hayal kırıklığına uğraması ve duygusalarının gözünü kör ederek mantığının önüne geçmesidir.

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? Akrep erkeğini etkilemek için nasıl bir fiziğe sahip olmalısınız?

Akrep burcu erkeği su grubu burcu olduğu için yüzeye değil derinlere önem verir. Onun için ruhsal yönlerin dışa vurulması önemlidir. Akrep burcu erkeği diğer su grubu erkeklerinin aksine uç noktalarda yer alır. Marjinal tabiatlıdır. Farklı olanı sever. Onun için bir insan kendi bireysel farklılıklarını ve başkalarından ayrılan yanlarını ön plana çıkardığı ölçüde değerlidir. Fiziksel güzellik onun için de önemlidir ancak asıl önem verdiği konu iç dünyası ile dış dünyanın birbiri ile bütünleşmesidir. Yapmacıklıktan ve başkaları gibi olma çabasından hoşlanmaz.

  • Asaletini fiziki görünümüne yansıtan
  • Kendi boyundan büyük olmayan
  • Aşırı kilolu ve zayıf olmayan
  • Bakımlı ve çekici
  • Giyim tarzı kendisine has olan
  • Gözlerindeki derinliği ön plana çıkaran
  • Karizmatik ve güçlü bir duruşa sahip

kadınlardan hoşlanır. Akrep burcu erkeğini etkilemek için bulunduğunuz ortamdaki diğer herkesten farklı olun. Bu farklılık kavramı kendinizi küçük düşürme derecesinde olabilecek bir farklılık olmamalıdır. Karizmatik kişiliğinizi ön plana çıkaracak bir farklılık olmamalıdır. Anahtar kelimeler “Farklı, cesur, kendimce

Akrep erkeği karakteristik özelliklerinden dolayı bireysel özelliklere ve bireysel yaşama değer verir. Bir bütün içerisinde kaybolanı değil bütün içerisindeki farkedilebilen bireyi sever.

Akrep burcu erkeği nasıl etkilenir? Akrep erkeği için can alıcı nokta sizi siz yapan farklılıklarınız ve marjinal yanlarınızdır. Yapmacık abartılar ona göre değildir. Kendisi kadar güçlü, karizmatik, soğukkanlı, cesur ve ruhsal derinliğe önem veren, heran herşeyi yapabilecek bir kadın olmalısınız.

Akrep Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Akrep erkeğini nasıl etkilerim, akrep burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Yapmacık olmayın. Sizi siz yapan güzellikleri ve farklılıkları ön plana çıkarın
  • Soğukkanlı, cesur ve karizmatik olun
  • Siyah tonları ön plana çıkarın. Siyah ve kırmızının pastel tonlardaki ideal bileşimleri onu cezbeder
  • Planlarınız için geceleri gündüzlere tercih edin
  • Herşeyi herkesin bilmesine gerek yok, sessiz ve sakin olun, çok söz değil derin bir bakış onu size yöneltir
  • Yeterince samimi olmadan kişisel ve özel sorular sormayın, sınırlarınız onunda sınırlarıdır
  • Gizemli ve sırlı olun. Bir anda herşeyini öğrendiği kadınlar artık ilgisini çekmeyecektir
  • Kararlı ve tutarlı olun
  • Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Güçlü bir hafızası vardır. Unutacağınız ve yapmayacağınız sözleri vermeyin
  • Yalanı, basit oyunları, güvensizlik verecek herşeyi hayatınızdan çıkarın
  • Kıskandırmak yapacağınız ilk ve son hata olacaktır
  • Onda merak uyandıracak konulara önem verin. Merak onu mıknatıs gibi çeker
  • Cinsel yaşamın onun için yemek içmek kadar önemli olduğunu unutmayın
  • Kalabalık bir eğlence yeri değil karanlık ve başbaşa olacağınız yer onun için daha değerlidir

Ya hep ya hiç” sözünün akrep burcunda yaşayan bir gerçek olduğunu unutmayın.

Ayrıntılar için Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları, Nasıl Etkilerim?

Akrep Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Akrep burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Akrep erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Akrep erkeği nasıl aşık edilir? Akrep erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Akrep burcu erkeği hayatı ruhsal derinlikleri ile yaşar. Ruhsal gelişimine katkı yapan herşeyi sever. İyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir sırdaş, iyi bir sevgili ve aşık olun. Her ne olursanız olun sadece onun olun.

  • Ruhuna doğrudan ulaşacak olan gözlerinizdeki derin bakışlar olacaktır. Samimiyetinizi gözlerinizle yansıtın
  • Sözlerden çok davranışlarınızın, duruşunuzun ve bakışlarınızın onu daha çok etkileyeceğini unutmayın
  • Ona bu hayattaki ve yaşamınızdaki tek erkeğin o olduğu izlenimini verin
  • Kalbine hitap etmek için bilmeniz gereken kavramlar; Gün batımı, sonbahar, kahve tonları, siyah, kırmızı, samimiyet ve ruhsal derinlik olmalıdır
  • Yalnızlık onun için değerlidir. İhtiyacı olduğunda kendisini toparlamak için yalnız kalabileceği izlenimini vermelisiniz
  • Cinsel tatmin konusunda herhangi bir endişe taşımamalıdır
  • Onun için gerçekten özel olan anları unutmayın, o da sizi unutmayacaktır
  • Kolay bir insan olmayın. Akrep erkeği kolay olana değer vermez ve kolayı sevmez
  • Sınırlarınız olduğunu bilsin, size kolay ulaşamadığı kadar size yakın olmaya çalışacaktır
  • Prensip sahibi, kararlı ve tutkulu olun
  • Her an, her yerde ve her zaman başbaşa kaldığınızda sevginizi ve tutkularınızı yaşayabileceğinizi görmesini sağlayın

Aşk, yalnızken kalbine dokunan gizemli bir el gibidir. Kimse bilmeden bir bahar meltemi ile gelen ve orada kalandır.

Kısaca, Akrep erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Onu tahrik etmek için ona dokunmak bile yeterlidir, her zaman hazır olduğunu göreceksiniz,
  • Kışkırtıcı renklerde kıyafetler giyin,
  • Karizmatik ve sert olun,
  • Gözlerinizi konuşturun,
  • Yer, mekan ve zaman ayrımı gözetmeyin,
  • Vücut hatlarınızı görmesini sağlayın,
  • Kulağına aşk sözcükleri fısıldayın,
  • Sizi bedeni ve ruhuyla hissetmesini sağlayın,
  • Onu tahrik edecek mesajlar gönderin,
  • Loş bir ışık ve uygun kıyafetler ona göredir,
  • Evin farklı yerlerini tercih edin,
  • Şaşırtın ve sürprizler yapın,
  • Ne kadar istekli olduğunuzu bilmesi çok önemlidir.

Akrep Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Akrep erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir akrep burcu erkeği sizden hoşlanmışsa kimseye açmadığı özel sırlarını ve kalbini size açacaktır. Gözlerinde çocuksu bir ışıltı ile her anınızda yanınızda olmaya çalışacaktır. Hayatınızdaki yakın ve uzak adı ve sanı ne olursa olsun tüm erkeklerin sizden uzak olmasını isteyecek ve bunun için çaba gösterecektir. Akrep erkeği bir kadını sevmişse onun sadece kendi dünyasında olmasını ister. Kıskanıyorsa sizi gerçekten seviyordur. Siz bundan hoşlanıyor ve bu ilginin devam etmesi için kıskandırmaya çalışıyorsanız bu çabanız bir süre sonra ayrılıkla sonuçlanır.

Bir şeyden hoşlanmıyorsa bunu gerçekten yapmayın. İkili ilişkilerde samimiyete ve güvene çok önem verir. Duygularının kendisine karşı bir silah ve koz olarak kullanıldığını fark ederse tümünü size yöneltecektir.

Akrep erkeği için yaptıkları ve yapacakları gerçekten gerekli olan şeylerdir. Size aşık olmuşsa yaptıkları sadece sizi mutlu etmeye yönelik olacaktır. Duyguları ağır bastığında mantığı devredışı kalır, amacı kendi mutluluğu değil sizin mutluluğunuz olur. Bu noktada çok dikkatli olun çünkü bunun karşılığında eğer sizin şımardığınızı ve laubalileştiğinizi görürse yaptıklarını tekrar etmez.

Size sevgisini sunduğunda aslında o asil bir prensese kalbini sunuyordur siz ona “şuraya bırakabilirsin” derseniz hiçbir şey söylemeden çeker gider.

Size aşık olduğunda kalbini kalbinize geçirip kendisi ile birlikte sizi de derinlere çekecektir. Aşkın ne kadar değerli ve asil bir duygu olduğunu göstermek adına ruhunuzla ruhunu bütünleştirmeye çalışacaktır. Sadece derin bir nefes alın kendinizi onun kollarına bırakın.

Akrep Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Akrep burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Akrep erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Akrep erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden birini seçebilirsiniz. Ancak asla unutmamanız gereken bir konu var. Akrep burcu erkeği duyguların maddesel materyaller aracılığı ile değil davranışlarla aktarılmasına daha çok değer verir. Ruhunu okşamanız, ona değer vermeniz, onun için bir fedakarlık yapmanız, sıcak bir dokunuş, samimi ve içten olmak onun için daha değerlidir.

Unutmayın onun için en değerli hediye, ruhuna dokunabilen hediyedir.

  • Siyah deri mont
  • Kahverengi cüzdan
  • Siyah takım elbise
  • Siyah spor kıyafetler
  • Korku, fantastik, gerilim filmlerine sinema bileti
  • Paraşütle atlama, bungee jumping, teleferik gezisi için randevular
  • Başbaşa kalabileceğiniz doğal yapılı evlerde hafta sonu rezervasyonları
  • Rock konseri için bilet
  • Masası için doğal taşlar, deniz kabuklarından süs eşyaları
  • Kırmızı, siyah, kahve ve mavinin pastel tonlarında kristal eşyalar
  • Çelik ve güvenli bir kasa
  • Dürbün, mikroskop ve teleskop
  • Herkeste olmayan özelliklere sahip siyah renk cep telefonu

Ve ona olan sevginizi temsil eden, yansıtan herhangi bir şey…

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

04 Mart 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Moja dedi ki:

    Gözüme ilişince merak edip bakmak istedim. Evet çoğu uyuyor. Ben konuyu kısaca özetleyim.

    Siyahları giyin, gözlerinin içine bakın. Ağırlığınız ve karizmanız yoksa uzak durun. Sizinle ilgilenmezse uğraşmayın. Sevmediği halde size yakınlaşıyorsa derdi başkadır. Sizin derdinizde başka değilse uzak durun.

  2. Siyam kedisi dedi ki:

    Bir Akrep erkeği nasıl tavlanır kitabı bitirmiş kadar oldum ? teşekkürler ne gerekirse yazmışsınız.

    Gerçekten mat ve kadifemsi kahverengi cüzdanı çol beğenmişti. Kaçamak için ürgüp taş evleri tavsiye ederim. Herkesi ekin, telefonları kapatın.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.