2. Ev Boğa Burcu

2. Ev boğa Burcunda, 2. evde boğa burcu, boğa 2. evde, 2. ev boğa , 2. ev boğa burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Boğa Burcu

2. ev boğa burcunda nasıl etkiler? Boğa burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev boğa burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

2. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

2. ev boğa burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Estetik ve güzellik alanlarında kazanç
  • El ve Göz güzelliği
  • Para kazanma yeteneği
  • Finansal başarılar
  • Kazanç konusunda kararlı ve inatçı duruş
  • Para ve Lüks tutkusu

2. ev boğa burcunda olduğunda maddi kazançlar Venüs etkisinden dolayı daha çok fizik, estetik ve güzellikle ilgili olur. Seçilen meslekler de buna yönelik olabilir. Boğa burcu etkisi insana güzel ses, sağlam duruş, etkili tat alma duyusu, dokunsal özellikler ve estetik bir bakış açısı kazandıracaktır. 2. evin konusu maddi değerler ve maddi kazançlar olduğu için mesleklerde daha çok bu alanlarla ilgili olabilir.

2. ev boğa burcu olanlar çekici ve cazibeli olurlar. Yaptıkları işlerde ve sosyal ortamlarda da bu özelliklerini kullanırlar. 2. ev boğa burcu olanların özellikle elleri ve gözleri belirgin şekilde güzeldir. Mesleki tercihleri estetik becerilerini yansıtabilecekleri moda, kuaför, sanat, müzik, yemek ve tasarım işleri ile bağlantılı olabilir. Maddi unsurlara ve kazanca estetik açıdan yaklaştıkları için güzel olanı bulundukları alana yaymak isterler.

2. Ev Boğa Burcunda İlişkiler ve İş Hayatı

İkinci evi boğa burcunda olan insanlar beğendiği insanları kendisine bağlayıncaya kadar peşinden koşarlar. Sevildiğini anladığında ise hevesi kaşıp uzaklaşmak ister. Bu nedenle güven sorunu yaşayabilirler. Güzel olanı sever ancak onu elde etmek için verdiği mücadele onu daha çok cezbeder.

Kendi yeteneklerini tam olarak bilmediği ve kendisinden kaçtığı için maddi değerlere sarılarak gereksiz harcamalarda bulunabilir. Harcamaları daha çok, dışa karşı imajını güzelleştirerek güven kazanma düşüncesi ile ilgili olacaktır. Başkasında gördüğü estetik güzellikleri kendisinde de deneyerek en iyiye ulaşmaya çalışacaktır.

2. evdeki boğa toprak elementi burçları arasında yer aldığı için yaptığı işlerde üretken olacaktır. 2. ev boğa burcu olan biri severek yaptığı bir işte bulunuyorsa uzun süreler çalışmak onu zorlamayacaktır. Sabrettiği sürece yaptığı her işe kendi estetik bakış açısını kazandırmaya çalışacak ve başarılı olacaktır.

Finansal ve Ticari Başarı

Boğa burcu pratiktir. Kısa sürede sonuca ulaşmak için pratik çözümler üretmeye çalışır. 2. ev boğa burcu iş ve ticaret hayatında para kazanma yeteneği verir. Önemli olan kendisine uygun bir işte çalışmasıdır. Severek yaptığı her işte başarılı olabilir. 2. ev boğa burcunun yönetiminde olduğu için paraya ve lükse tutku artabilir. 2. ev boğa burcu olanlar olayları ve hayatı maddi olarak değerlendirebilir. Bu durum para biriktirmede sıkıntılara sebep olabilir.

Bu konumda bulunanlar fırsat ve ortam oluştuğunda parayı nasıl değerlendireceklerini iyi bilirler. Ticaret ve finans konularında başarılıdırlar. Bu konumda bulunanları asıl başarılı yapacak olan ise boğa burcunun inatçı yapısıdır. Başladığı ve karar verdiği konulardan kolay kolay geri adım atmaz ve sonuç alıncaya kadar dik bir duruş sergiler. İnatçı yapısı sayesinde karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmeyi bilecektir.

 

2. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
17 Haziran 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.