2. Ev Aslan Burcu

2. Ev aslan Burcunda, 2. evde aslan burcu, aslan 2. evde, 2. ev aslan, 2. ev aslan burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Aslan Burcu

2. ev aslan burcunda nasıl etkiler? Aslan burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev aslan burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

2. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

2. ev Aslan burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Kazançta egonun tatmin edilmesi
  • Cömert harcamalar
  • Kazancın Lükse yönelmesi
  • Birikim sorunları
  • Eğlence sektörü
  • Yöneticilik
  • Kolay kazanma isteği

2. ev aslan burcu olanlar kazanç elde etme konusunda ateş grubu burcu oldukları için koç etkisi kadar olmasa da acelecidirler. İstediklerinin hemen gerçekleşmesini isterler. Kazancın kolay ve eğlenceli olanını tercih ederler. En büyük arzuları herkes tarafından bilinmek ve hayran olunmak olduğu için egoları yüksektir. Kazanç onlar için herkesi kendilerine hayran bırakacak araçların elde edilmesi için bir kapı gibidir. Sağlıklı bir egoya sahip olmak için de ne pahasına olursa olsun bu kapıyı aralamak isterler.

Aslan burcu etkisi insana cömertlik verir. İnsanları eğlendirmek ve memnun etmek için çok kolay para harcayabilirler. 2. ev aslan burcu etkisi altında olanlar için lüks vazgeçilmezler arasındadır. Gerekli olanı değil daha iyi olanı isterler. İstediklerini elde etmek için de paraya ihtiyaçları vardır. Bunun için de başarılı olabilecekleri her alanı denemek isterler. Ancak dikkatlerini bir noktaya odaklayamayacakları için istedikleri geliri elde edebilecekleri işe sahip olmak zaman alacaktır. 2. ev aslan burcu etkisi ego kaynaklı kazanç peşinde koşulmasına neden olacaktır.

2. Ev Aslan Burcu Cömertlik ve Birikim Zorluğu

2. ev aslan burcu eline geçen parayı arkadaşlarını ve birlikte olduğu insanları; gerçekte ise kendi egosunu tatmin etmek için kolayca harcayacağı için birikim yapması zor olacaktır. Birikim yapmayı öğrendiğinde de herkesi kendisine hayran bırakmak için lüks tutkusu ortaya çıkacaktır. Herkesin dikkatini çekebilecek markalı kıyafetler, lüks bir ev ve araba, pahalı takılar onunla özdeşleşecektir.

2. ev güneş etkisi altında olacağı için kazançla ilgili konularda güçlü bir duruş sergilemek isteyecektir. Kendisi gibi güçlü insanlarla birlikte olmak ister. Burçlar kuşağının koçla birlikte doğal liderleri arasındadır. Ancak aslan etkisi güler yüzlü ve sempatik bir yönetici özelliği ile karşımıza çıkar. Kazanç sağladığı alan ne olursa olsun zor koşullarda bile insanları eğlendirmek için çaba sarf eder ancak çizdiği net hatlar geçilirse karşısındaki kim olursa olsun kırmaktan asla çekinmez. Öfkesi çabuk diner ancak herkese “sınırı aşmayın” mesajını vermekten çekinmez.

2. Aslan Burcunda Meslek ve Kazanç

2. ev aslan burcu insanları çok geniş bir alanda kazanç elde edebilir. Yeri geldiğinde çok ciddi yeri geldiğinde de çok eğlenceli olabilirler. Sosyal becerileri ve sempatik tavırları kısa sürede sevilmesini sağlar. Macerayı sever. Kendisini ispatlamak ve alkışlanmak için olmadık işler yapabilir. 2. ev aslan burcu insanları yeteneklerini ortaya koyabileceği iş kollarında kolay para kazanarak egosunu tatmin edebilir. Kazanç elde etmede emir almayı sevmez bu nedenle mümkün olduğunca bağımsız çalışabileceği alanlara yönelmek ister.

  • Eğlence sektörü
  • Yöneticilik
  • Spor alanları
  • Tiyatro
  • Sinema
  • Sosyal Medya
  • Satış temsilcilikleri
  • Kendisini gösterebileceği tüm alanlar

2. ev aslan burcu konumuna sahip insanların kazanç elde etmek için dikkat etmeleri gereken nokta yaptıkları işin egolarını tatmin edebilmesidir. Yaptıklarının görülmesi ve taktir edilmesi onlar için çok önemlidir.

 

2. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
23 Haziran 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.