Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu

Ücretsiz doğum haritası yorumu ve ücretsiz doğum haritası analizi, Akrepblog, Akrep blog

Ücretsiz Doğum Haritası Yorumu ve Analizi

Ücretsiz doğum haritası hesaplama işlemleri hakkında yardım talep edebilirsiniz. Ücretsiz doğum haritası çıkarabileceğiniz çok fazla site var farkımız sadece sorulara cevap veriyor oluşumuz. Doğum haritası yorumlama işlemleri biraz uzun sürebilir o nedenle sabırlı olmanızı dilerim. Ücretsiz doğum haritası analizi talebinizi belirtirken mümkün olduğunca odaklandığınız konu ile birlikte belirtin.

Doğum haritası yorumu ücretsiz yapılmaktadır. Profesyonel bir sonuç beklentisi oluşmasın lütfen. Elimden geldiğince geniş kapsamlı ve ayrıntılı şekilde talebinizi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Tam bir doğum haritası analizi için günlerce tek bir haritaya odaklanmak gerekiyor (hazır raporları kastetmiyorum). Zamanım elverdiğince kısa sürede mümkün olduğunca çok talebi cevaplamaya çalışıyorum.

İnternette yer alan doğum haritası ücretsiz servislerini kullanarakta temel bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Eğitimde Astroloji, Doğum Haritası ve Burç Bilgilerinin Önemi

Doğum Haritamızı Bilmek Neden Önemli?

Doğum haritasındaki önemli konumları bilmek bizim için neden önemlidir? Sebepleri bilmek sonuçları da etkiler. Olumlu etkiler bırakmak ve sebepleri öğrenmek yaşamımızı kolaylaştırır. Kendi bulacağımız cevapları başka yerlerde ve belki de yanlış yorumlarda aramak zorunda kalmayız. Doğum haritamızda varolan veya tetiklenmeyi bekleyen öyle etkiler var ki bir çoğu bu durumda kendisine büyü yapıldığını dahi düşünebilir.

Lütfen doğum haritanızla ilgili burada bulamayacağınız daha ayrıntılı cevaplar arıyorsanız profesyonel astrologlardan yardım talep ediniz.

Çünkü bir doğum haritasını tüm yönleri ile incelemek, gerçek anlamda analiz etmek bir insanın genetik kodlarını çözmek kadar ayrıntılı ve zaman isteyen bir uğraş. Her bir konumun etkilerini ortaya koymak için günler gerekebiliyor. Günümüzde hazır verilerden dolayı bir çok analist bu şekilde hesaplama yapmıyor ancak bu çaba bile ciddi zaman gerektiriyor.

Bu nedenle lütfen “haritamı yorumlar mısınız?“, “harita analizi“, “doğum haritası analizi“, “analiz istiyorum“, “doğum haritası yorumlama ücretsiz” gibi cümleler kurmayın. Bu cümle ile bir haritayı ciddi manada yorumlamak haftalar sürecek bir çaba gerektirir. Çünkü bu cümle kalıbı her şeyi kapsıyor. Sonu gelmeyecek bir ifade ve ne yazılırsa yazılsın hiçbir zaman tatmin olunamaz.

Özellikle istediğiniz alanlar varsa onları belirtirseniz yani alanı daraltırsanız sizin için de benim için de daha iyi olur. Siz aradığınızı bulur ben de zamandan tasarruf etmiş olurum.

Doğum haritası ile ilgili kısa sorularınız için lütfen Soru Sor linkini kullanınız.

Doğrum Haritası İçin Hangi Bilgiler Gerekli?

Doğrum tarihiniz:

Doğum yeriniz:

Doğum saatiniz:

Açı Etkileri İçin Bakmamı İstediğiniz Özel Bir Gün Var mı: (Evlilik günü, nişan günü, iş görüşmesi günü, sınav günü, para beklentisi vs.)

Hangi konuya bakılmalı, Analiz edilecek konu:

Lütfen sorunuz sadece yoğunlaştığınız konu ve yaşamınızla ilgili olsun. 10 tane soru sormayın. Her soru ayrı bir analiz oluyor ve çok fazla zaman gerektiriyor.

! Lütfen talepte bulunurken veya yorumlarda gerçek ad ve soyadlarınızı girmeyiniz. Bu uyarıları dikkate almadan ad ve soyadlarını giren arkadaşların bilgilerini siliyorum ancak unuttuklarım olursa sorumluluk bu uyarıyı dikkate almayan veya okumayanlarındır

Özellikle doğum saatiniz önemli. Olasılık veya ihtimal üzerine saat yazmayın lütfen. Saatten emin olduktan sonra saat yazın. 10 dakikalık farklarda konumlar farklı çıkabilmektedir. Doğum saatiniz ne kadar doğru olursa sonuçlar da o kadar doğru çıkacaktır.

Lütfen yorum bölümüne Mail adreslerinizi doğru girdiğinizden emin olun çünkü bazı arkadaşlar mail adreslerini yanlış yazdığı için dönüş yapamadım.

Belirli aralıklarla mail adresimi değiştirdiğim için zaman zaman mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın sonrasında dönüş yapma imkanım olmayacaktır.

Site üzerinden mesajınıza cevap verildiğinde haberdar olmak için ilgili kutuları işaretlemeyi unutmayın.

Cevaplardan ve Yeni Mesajlardan Haberdar Olmak İçin

AkrepBlog bildirimleri açma ve abonelik

Lütfen Eksik Bilgi Göndermeyin, Ne İstediğinizi Bilerek Yazın

Mesaj yazanların büyük kısmı sadece tarih, sadece saat ve yer veya tarih ve saat yazıp tam olarak ne istediğini de yazmadan gönderiyor. Mesajların çoğu şu şekilde,

20.8.1998 ?

3.7.2001 15:00 olabilir

Bu tarz gönderileri doğrudan siliyorum hiç zahmet edip yazmayın. Lütfen tam olarak ne istediğinizi belirtin. Bakmamı istediğiniz özel bir gün varsa onu da eklemeyi unutmayın. Çok fazla bilgi eklendiği için tamamını buraya yazmam mümkün değil o nedenle buraya yazarken aktif olarak kullandığınız mail adresinizi girmeyi unutmayın.

Doğum yeriDoğum tarihi ve Özellikle Doğum saatinizi net olarak belirtin. Doğum saatinizi tam olarak bilmiyorsanız annenize, yakınlarınıza veya hastane kayıtlarına bakıp netleştirin.

Kısa özette olsa 1-2 saatime maloluyor. Siz özenli olun ki ben de özen göstereyim. Söz özen göstermezseniz “2 saatimi kurtardım, teşekkürler” deyip silerim.

Talepler biriktiğinde 5 veya 10 talep olduğunda o talepleri tamamlayıncaya kadar burayı yorumlara kapatabilirim.

Vaktim olmadığında geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Lütfen burada belirtilenler dışında talepte bulunmayın. Geç te olsa (hayatta olduğum sürece) herkese geri dönüş yapılacaktır.

Sayfanın yoruma açık veya kapalı durumunu takip etmek için her zaman kullanmasam da instagram sayfasından da takip edebilirsiniz. AkrepBlog İnstagram Sayfası

Önemli Hatırlatma

Doğum haritası verileri ile ortaya çıkarılan sonuçlar astrolojik etkileri göstermektedir. Yani olacak olanlar kesinlik içermez. Hayatımız boyunca sürekli bir devinim halindeyiz ve her dönem aldığımız etkiler farklılaşmaktadır. Biraz darlık, biraz genişlik; biraz sıkıntı biraz rahatlama… Bu dönemler mutlaka olacaktır. Ancak bu dönemler içerisindeki tarihler ve olaylar bizim bakış açımız, irademiz, eğitim seviyemiz, çevre ve aile etkisi ile geçmişte aldığımız kararlar ve yaptıklarımıza göre şekillenecektir.

Rahatlama dönemine girmeden önce sabretmeyip kırıp dökerek insanlara zarar vermek, kırıcı davranmak ve diğer insanların yaşam alanlarına zarar vermek elde edeceklerimizi azaltacaktır. Sıkıntılı dönemler de genişlik dönemleri de bizim imtihanlarımızdır ve bu imtihan dönemlerine uygun yaşamak, sabretmek ve bilinçli adımlar atmak hayatımızı kolaylaştıracaktır.

Doğum haritasına bakılarak “kesin şu tarihte evleneceksin” demek yerine “şu tarihler arasında evlilik etkisi var” demek daha makuldür. Çünkü kesin oluşları belirleyen çok fazla etken vardır ve yaşamın tamamına nüfuz edemeyiz. Bize düşen önemli etkiler alacağımız dönemleri bilmek ve buna göre hareket etmektir.

Bu nedenle gönderdiğim verileri sadece astrolojik etki olarak kabul edin. Etkileri nasıl değerlendireceğiniz tümüyle size bağlıdır.

Gezegenler, burçlar, açılar ve konum etkileri sebeplerdir. Asıl kaynak değildir.

Doğum Haritanızla İlgili Kısa Bilgi Kaynakları

Doğum Haritasında Olumsuz ve Sert Açılar

Doğum Haritasında Gezegen Etkileri, Hangi Gezegen Nasıl Etkiler?

Hangi ruhsal yeteneklere sahip olduğunuzu öğrenmek ister misiniz? (Astral seyahat, telepati, bioeneji)

Burç konumları, ev konumları ve gezegen konumlarınızı bilmiyorsanız bu konuyu özellikle belirtirseniz size gönderirim. O bilgilerle aşağıdaki kaynaktan yararlanabilirsiniz.

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenekler

Hangi burç hangi burçla daha uyumludur?

Burç Uyumları

Doğum haritasında ev konumları ve etkileri. Hangi ev konumu yaşamımızı nasıl etkiler?

Doğum haritasında ev konumları

Gezegenlerin ev konumları hayatımızı nasıl etkiler?

Gezegenlerin Ev Konumları

Yükselen burçların özellikleri

Yükselen Burç Özellikleri

Hangi burç hangi hastalıklara yakalanır ve hangi hastalıklara karşı hassastırlar?

Burçların Hastalıkları

Ay burcumuzun özellikleri ve yaşamımıza etkileri nelerdir?

Ay Burcumuz ve Özellikleri

Burç Grupları

Su grubu burçları

Hava grubu burçları

Toprak grubu burçları

Ateş grubu burçları

Burç Nitelikleri

Öncü Burçlar

Değişken Burçlar

Sabit Burçlar

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 410 YORUM
  1. Ayşe dedi ki:

    ***
    ***

    Evlendik ama eşime alışamadım. Yakın temasta bile bulunmasını istemiyorum. Süreç hem onun için hem benim için çok zor geçiyor. Ne yapalım, neye dikkat edelim. Düşününce ve hal olarak çok iyi biri..
    evlilik sürecimiz ve birbirimize olan ilişkimiz konusunda bize yardımcınolurssnız sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinizin kullanılabilir olup olmadığını kontrol amacıyla bir mail gönderdim cevap yazdığınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
      Ancak bu konuda uzman bir psikolog ve aile uzmanı ile de görüşmeniz çok iyi olacaktır. (Görüşmemişseniz eğer)

  2. Zeynep dedi ki:

    Merhaba. Kötücül gezegen açıları ile ilgili aramada şans denk geldim aşşırı mutluyum. Aslında ben bi danuşmanlok aldım ama beni hiç tatmin etmedi. Ben bile internette verdiğinden fazlasını buldum. Hocama göstericem harita çok zor dedi ok dedim. Hocasıda demiş ki izni olursa bu haritayı derslerde anlatalım. Böyle haritalarda işte gerçek yaşanmışlık demiş… Bi de bana anlatsaydınız keşke🙀 izin vermedim ama bilmiyırum inşallah kullanmıyorlardır. Kötücül etkiler olduğunu biliyorum. Acımasızca yırum yapabilirsiniz ben en çok gerçekleri duyduğumda tatmin oluyorum. Bu arada psikopat değilim katil değilim.. Ama olabilirdim… Şaşırtıcı derecede de iyi kalpli olduğuma inanıyorum… Haritayı görünce ne demek istediğimi anlıycaksınız bilen bir göz olarak. Böyle bi güne denk gelmem mucize bu bi işaret mi acaba belkide artık güzel günler bekliycektir beni.. Olamaz mı…. Şimdiden sevgiler….
    ****
    **** doğmuşum.
    Bu arada bi sorum olucak size yapay zeka üzerine çalışmaya kurs olmaya başladım. Haritam bu konuda kariyer vaadediyormu bunu bilmek önemli benim için. Tekrar sevgilerimi iletiyorum…

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum haritanıza hızlıca baktım, değerlendirebilir ve olumsuz bir bakış açısı geliştirmezseniz bence oldukça etkileyici… (Bakış açısına göre değişir)
      Yay burcu daha etkin (koçtan güçlü). Jüpiter ve Uranüs kavuşumu var, Güneş ve Jüpiter üçgen açısı, Uranüs etkin.. 9. ev güçlü. 4. ve 5. ev takip ediyor. Bir insan daha ne isteyebilir ki… Veee öyle bir özelliğiniz var ki aslında.. Bunu buradan yazmayayım. Eğer henüz bilmiyorsanız bunu duyduğunuzda bu harita için şükredeceksiniz. Yalnız yukarıdaki mesajda yaptığınız şeyi yaşamınızda tekrar etmeyi bırakın lütfen. Hocasına soran insan erdemli bir insandır. Bilmediği bir şeyi biliyormuş gibi de yapabilirdi. İnanın bu dönemde izin isteyen insanlar çok değerlidir.

      İlk izlenimimden edindiğim şu, Satürn MC karşıt açısı ve Çok yoğun Ateş elementi etkisi. Kışın sizin resminizi soğuk iklime göndersek kar tutmaz yerlerde.. Bu kadar abartılı bir benzetme yapılabilir.
      Bu enerjiyi gerçekten verimli hale getirebilirseniz muazzam olur.

      Mail adresinize bir mail gönderdim. Mail adresinizin kullanılır durumda olduğunu belirtmek için cevap yazmanız yeterli.

  3. Akrep dedi ki:

    Bu gece itibari ile yorumları kapatıp yarından itibaren analizlere başlıyorum. Uzun bir süre zamanım olmadığı için tekrar açamayabilirim.
    Cevapladıkça gönderdiğiniz mesajları doğum bilgilerinizi silerek onaylarım. Takip sistemini açmışsanız mail adresinize bildirim gelecektir.
    Uzun cevapları mail adresinize gönderirim. Kısa olanları buradan iletirim.

    İyi dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Hepinize yeteneklerinizi keşfedip faydalı bir ömür geçirmenizi diliyorum.

  4. Mehmet dedi ki:

    Bunu bir arkadaşım için yazıyorum. Yeni bir işe girdi. **** başladı. Onu kariyerinde yakın gelecekte neler bekliyor.. bu arada başınız sağolsun 😔
    *****

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinin kullanılır olup olmadığını doğrulamak için cevap yazdığınızda müsait olduğumda yorumlayıp dönüş yaparım.
      Teşekkür ederim. Sizler sağ, salim ve sağlıklı olun inşallah.

  5. Ay kizi dedi ki:

    Merhaba,
    *****
    Analiz konusu evlilik potansiyeli ve tarihleri
    Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinin kullanılır olup olmadığını kontrol amacıyla mail gönderdim. Cevap yazdığınızda müsait olduğumda analize başlarım

  6. Rüveyda dedi ki:

    D.T: ***
    D.Y: ***
    D.Saati: *

    D.T: ***
    D.Y: ***
    Doğum saati: ****

  7. dogukan dedi ki:

    ****
    Zengin olacak mıyım?

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinin kullanılır olup olmadığını kontrol amacıyla mail gönderdim. Cevap yazdığınızda müsait olduğumda analize başlarım

  8. Birisi dedi ki:

    ****
    Merhaba kariyer hayatım ve evliliğim benim için önceliklikli olan şeyler açılımda. Evlilik tarihi ve kişinin özelikleri hakkında bilgi alabilmeyi çok isterim. Şimdiden teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Maile cevap verdiğinizde müsait zamanda dönüş yaparım.

  9. Berfu dedi ki:

    Merhaba ismim Berfu. Doğum tarihim ****** rica etsem ilerdeki kariyerim ve evlilik göstergeleri için bakabilir misiniz ? Şuan üniversite öğrencisiyim ilerdeki iş yasantimi ve evlilik gostergemi merak ediyorum. Bu arada annenizin mekanı cennet olsun.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Mail adresinize gönderdiğim maili cevapladığınızda başlayabiliriz.

  10. Lâl dedi ki:

    *****
    Kariyer/aşk hakkında sizden yorum almak istiyorum.Bu sıralar sıkılmış durumdayım ilişkimde çok sık benden kaynaklanan sorunlar oluyor. Herhangi tek cümle olsa bile yoruma açığım. teşekkür ederim.
    Işıkla kalın

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Mailin kullanılabilir olup olmadığına dair kontrol amaçlı cevap verdiğinizde bilgim dahilinde elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

  11. Beyaz dedi ki:

    ******, aşk ve kariyer konularında haritamı yorumlayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden. 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Mailin kullanılabilir olup olmadığına dair kontrol amaçlı mail gönderdim. Onu cevapladığınızda vakit buldukça bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.

  12. Gökçe dedi ki:

    şu an ve yakın gelecekte alacağım astrolojik etkileri merak ediyorum, olumlu ve olumsuz etkiler var mi? sosyal olarak kötü bi süreçteyim yeni gireceğim ortamlar ve sosyal cevremle alakali önerileriniz varsa cokk memnun olurum. akademik olarak nasıl gelişmeler yaşayacağım ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor?son olarak özellikle gözünüze çarpan yaşantımda dikkat etmem gereken bir konu ya da tavsiyeniz var mi? şimdiden çok teşekkür ediyorum ve annenize bolca rahmet diliyorum.
    *****

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Mailin kullanılabilir olup olmadığına dair kontrol amaçlı mail gönderdim. Onu cevapladığınızda vakit buldukça bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.

  13. Şevo dedi ki:

    Merhabalar ***** doğumluyum. Haritamda çok fazla retro ve kritik dereceler var, bunlara be gibi önlemler alabilirim ve beni nasıl etkiler merak ediyorum. Kariyer noktasında hangi noktalardan ilerleyeceğim, şu an spor yapıyorum oradan ilerlemek var kafamda ama aynı zamanda Uçak Mühendisliği de düşünüyorum, bunların haricinde kariyer olarak yöneleceğim yahut yönelmem gereken alan nedir kariyer hayatımda? Emekleriniz için çok minnettarım bu ikinci yorumum çünkü diğer mail hesabım ile abone olunamadı. Teşekkür ederim, iyi geceler…

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Daha önce ayrıntılı bir analizi mail adresinize göndermiştim. Onu bu mail adresinize de iletiyorum.

      Mail adresinden dönüş almadan gönderince boşa kürek çekmiş gibi oluyorum. Siz tekrar dönüş yaptınız, bu şekilde yoruma mail yazıp ta yazdıkları mail adresini unutanlar var bir de.

  14. Zeze dedi ki:

    *** saatimi bilmiyorum bir astrolog 7:31 başka biri 8:31 çıkartmıştı.
    aile ilişkileri, sağlık, ben kimim? Görevim ne? Hayata geliş amacıma anlaşmama uyuyor muyum? Reenkarnasyon var mı? Varsa eskiden kimdim? Evlenir miyim? Çocuğum olur mu? Nasıl bir hayat sürersem mutlu olurum. Rüyalar?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinizin kullanılabilir olup olmadığını kontrol amaçlı bir mail gönderdim cevap verdiğinizde bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

      Reenkarnasyon ve inançsal konular kişisel olduğu için bir başkasının “var” veya “yok” demesi doğru bir yaklaşım olmaz çünkü bilimsel olarak ispatlanamaz. Ancak akıl ve mantık ile çıkarımlar yapılabilir ki bu konuda kişinin kendi araştırması ve sonuçlar çıkarması çok daha uygun olacaktır.

  15. Kübra dedi ki:

    Merhaba **** doğumluyum. Ruhsal olarak ne zaman toparlanacağımı ve kariyer olarak nasıl ilerleyeceğimi, yurt dışı ihtimalimin olup olmadığını merak ediyorum. Hayalimdeki kişi ile ne zaman ve nasıl tanışabilirim ve hayatındaki zorlukları nasıl aşacağım ya da aşabilecek miyim cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, bazı arkadaşlar mail adreslerini yanlış yazdığı veya maillere bakmadığı için doğrulama amaçlı mail yazıyorum. Cevap yazdığınızda müsait olduğumda istekleriniz doğrultusunda bakayım.

  16. Aral dedi ki:

    *** yaşıyorum(bayan ) ****
    .iş aradım bulamadım
    bende memur olurum dedim.bu yılki 2023 kpss puanım iyi ama 2024de daha iyi puan alıp Çanakkale yerleşmek istiyorum. İstediğim memurluk gelmesi için .sizce benim haritamda memur göstergesi var mı?Hangi alanda haritamda devlet işi göstergesi var mı?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Kontrol amaçlı mail adresinize bir mail gönderdim. Cevapladığınızda analize başlarım.

  17. Can dedi ki:

    ****
    Hayatımda çok yoğun belirsizlik var eşim in ölümcül bir hastalığı var ve durmadan çözüm bulmaya çalışıyorum. Mental olarak çökmüş durumdayız. Allah şafi ismiyle şifa versin tüm hastalara.
    Güzel günler gelecek mi hangi zamanlarda bir rahatlama söz konusu manen ve madden

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Acil şifalar diliyorum. Mail adresinizi doğrulamak amacıyla bir mail gönderdim, cevap yazdığınızda müsait olunca bakayım.

  18. Mor_kitty dedi ki:

    ****
    ****
    Evde doğum
    Sağlık ile ilgili bilgi verirseniz mutlu olurum. Çok teşekkür ederim.
    Başınız sağolsun mekânı cennet olsun 🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah razı olsun.
      Bir mail gönderdim mail adresinin doğruluğunu tespit etmek amaçlı cevap yazarsanız analiz yapıp dönüş yaparım.

  19. Figen dedi ki:

    Merhaba, iyi çalışmalar. **** doğum saatim. Haritamda kariyer ve maddiyat olarak genel yorum yapa bilir misiniz ? Annenize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah 🤲

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Figen Hanım. Teşekkür ederim güzel ve değerli dilekleriniz için Amin inşallah.
      Mail gönderdim cevapladığınızda vaktim olduğunda sizinle devam ediyoruz.

  20. Ebru dedi ki:

    ****
    ****
    Genel harita yorumu ve
    Bu sene çocuk sahibi olmalı mıyım teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım Ebru Hanım.

  21. Mel dedi ki:

    Merhabalar
    Öncelikle başınız sağolsun
    Ben daha önce “soru sor” kısmından size sorular sormuştum haritamla ilgili tekrardan teşekkürler ederim. Bu sefer ise haritamdaki olumsuz ne varsa hepsini bilmek istiyorum -eger uygun görürseniz – nelere dikkat etmem gerekiyor, hangi konular benim için tehlikeli vs. Bazen benim haritayı görenler bi’ destur çekip pek konuşmuyorlar o yüzden bilmem gereken şeyleri merak ediyorum ve ona göre de kendimi saglama almak istiyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın.
    Bu arada keşke vedik de bilseniz vedik haritam daha uygun gibi hissediyorum😊
    A! Son bir şey daha var; rica etsem bana ne gibi partnerler uygun olur, ne tür bir erkek beni mutlu edebilir acaba bununla ilgili de bir şeyler soylerseniz çok mutlu olurum. Eğer çok fazla şey istedimse sadece “olumsuz konular” hakkında fikirlerinizi beklerim. Tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
    Doğum tarihim: ***

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bence muhteşem bir doğum haritanız var. Hatta bir an görünce kendimi yüksek bir tepenin üzerinden güneş ışığı yansıyan denizi izler gibi hissettim. Bu haritaya destur çekenler benim haritamı görseler kendilerini tepeden atacaklar demek ki. Haritanızın bazı yönleri benim haritama da benziyor ama biraz alt versiyonu gibi. Genel olarak iyi değerlendirebilirseniz bence oldukça güzel hatta çok güzel potansiyeller var.

      Satürn evresini erken yaşayıp geride bırakmışsınız, önünüzde enerjinizi iyi değerlendirebilirseniz Mars dönemi hemen ardından da hasat dönemi var. Herkes 40 yaşında ah vah ederken siz onlara dönüp ne kadar mızmız olduklarını söyleyeceksiniz çünkü onların 40 yaşında yaşadıklarını çok erken dönemde zaten yaşamış ve erken olgunlaşmışsınız.

      Bu arada tebrik ederim 10 kişiye ayıracağım zamanı bu kadar soru ile kendinize almışsınız. Tabiki o kadar zaman ayırıp diğer insanların hakkına girmenizi istemeyiz : )

      Mail adresinize bir mail gönderdim. Cevap yazdığınızda analize başlarım.

  22. Şevval dedi ki:

    Merhabalar **** **** doğumluyum, doğum haritamdaki retro ve kritik derecelere nasıl önlem alabilirim? Kariyer hayatımda ilerisi için hangi mecra ve meslek ön planda , spor hayatında ilerleyip başarı kazanma ihtimalim ne durumda merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize büyük saygı duyuyorum. Hayırlı bir ömür dilerim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, teşekkür ederim güzel temenni ve sözleriniz için.

      Biraz uzun oldu o nedenle mail adresinize gönderdim. Vereceğiniz kararın yaşamınızı güzelleştirmesini ve yükseltmesini dilerim.

  23. Akrep dedi ki:

    13 Eylül Annemin Vefat Yıldönümü bu nedenle o tarihe kadar olan tüm soru ve sorunlarınıza verilecek cevaplar annem için olacak. Yorum bölümü 14 Eylül’e kadar açık kalacak. Sonrasında sırası ile vakit buldukça dönüş yaparım.

    Lütfen yorum bölümüne Mail adreslerinizi doğru girdiğinizden emin olun çünkü bazı arkadaşlar mail adreslerini yanlış yazdığı için dönüş yapamadım.

    Belirli aralıklarla mail adresimi değiştirdiğim için zaman zaman mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın sonrasında dönüş yapma imkanım olmayacaktır.

    Site üzerinden mesajınıza cevap verildiğinde haberdar olmak için ilgili kutuları işaretlemeyi unutmayın.

    Yorum takibi için

  24. Akrep dedi ki:

    Talep kotası dolduğu için mevcut talepler tamamlanıncaya kadar yoruma kapatıyorum.

    AkrepBlog mail bildirim sistemini açma ve abobelik

  25. Merve dedi ki:

    ****
    şuan ve yakın gelecek zamanda alacağım astrolojik etkiler. girdiğim ortamlar, ailem ve arkadaşlarımla iletişimim hakkında tavsiyeniz varsa size çok dua edebilirim🙏🏻evlilik günüm ve nasıl biri olduğu nasıl bir evliliğimin olduğu ile ilgili de bilgi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler💎 emeğinize sağlık az önce bir yorum daha yapmıştım eksik bilgi vermişim doğrusu bu.

    **** girdiğim ortamlardaki ve ailemle olan iletişimimle, ilişkilerimle ve kariyerimde vereceğim kararlarla ilgili verebileceğiniz tavsiye önceliğim🙏🏻 yakın gelecekteki psikolojik durumum, yine yakın gelecekteki yaşantım(özet olabilir), evliliğimin ne zaman gözüktüğü, nasıl biri olduğu ve nasıl gittiği hakkında meraklarım var. araştırmalarınız, çalışmanız ve hayatınız için başarılar dilerim.

    1. Akrep dedi ki:

      Dua bonusunu almaya talibim : )
      Mail adresinizin kullanılabilir olup olmadığını öğrenmek için mail gönderdim. Cevap yazarsanız başlayalım.

  26. Ayşe dedi ki:

    ***

    *****

    Evlilik sürecimin nasıl geçeceğini, ikimizin arasındaki uyumu, dikkat etmem gereken noktalar ve zorlayıcı etkilere karşı hazır olmak isterim.
    Genel olarak göze çarpan noktalar varsa bilmek isterim.
    Teşekkürler, kolay gelsin

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim. Dönüş yapıldı gerekli bilgiler bekleniyor.

  27. Pho_nix dedi ki:

    Yakın gelecekle ilgili alacağım olumlu yada olumsuz açılar etkiler,maddi konuda.Beklediğim miras konusu var çünkü.Çok teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık.***

    1. Akrep dedi ki:

      Mail gönderdim.

  28. Naz dedi ki:

    Merhaba blogunuzu yeni keşfetdim ve çok beğendiğimi belirtmek isterim. **** yakın geçmiş zaman, şu an ve yakın gelecek zamanda alacağım astrolojik etkileri analiz ederseniz sevinirim,teşekkürler..

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Mail gönderdim.

  29. Fatmanur dedi ki:

    ****
    Haritama baktığınızda göze çarpan olumlu olumsuz etkileri ve evlerin gezegenlerin hayatıma nasıl etkisi olabileceğini merak ediyorum. Aşk evlilik için bir gelişme olacak mı hayatımda? Ve evlilik için tarih konusunda görebiliyor musunuz? önemli tarihler, dikkat etmem gereken noktalar var mıdır? Şimdiden çok teşekkkür ederim iyi çalışmalar

    1. Akrep dedi ki:

      Fatma Hanım, doğum yerinizi yazmamışsınız.

      Doğum haritasına bakılarak alınacak etkiler görülebiliyor evet. Ancak bunlar kesinlik ifade etmez. Hangi konuda etki alınıyorsa o konuda kadersel etkilere bağlı olarak çok yoğun bir yönelim olur. Biz de bu etkilere bağlı olarak kararlar alırız. Doğal olarak evlilik ve diğer konularla ilgili belirli tarihlerde olasılıklar belirtilebilmektedir.

  30. sema dedi ki:

    Merhaba, **** doğumluyum. Yeni mezun oldum. Kafamda birçok hedef var ama kariyerimde nasıl bir yön vereceğime asla karar veremiyorum. Kariyerimde nasıl bir yön izlemeliyim bilmiyorum. İlişki ve aşk meseleleri konusunda pek şanslı değilim. Bu konu hakkında da haritamı değerlendirirseniz çok sevinirim.

    Merhaba, yorum atmıştım ancak gönderildiğinden emin olamadığım için tekrar atma gereksiniminde bulundum. Emekleriniz ve böyle bir imkan sunduğunuz için teşekkür ederim. ****. Yeni mezun oldum, hedeflerimin ve kariyer planlarımın ne yöne gitmesi hakkında kafam çok karışık. Ailesel problemler yaşıyorum ve çözüme ulaştıramıyorum. Aşk hayatım uzun bir süreden beri durgun. Bu yönde ne gibi değişimler olacağını merak ediyorum. Öncelikli olarak kariyer ve iş imkanlarımın ne yönde ilerleyeceğini çok merak ediyorum. Yanıtlarsanız çok çok sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Sema Hanım.

      Mail adresinize tüm ayrıntıları ve tarihleri ilettim.

      Aile ile ilgili bu dönemde sorunlar yaşamanız çok normal. Transitte Mars 4. evi 21 Eylül 2023 tarihinde terk ediyor. Ancak bir süre 4. eve yakın seyredecek. Bunlar geçecek merak etmeyin. Önemli olan bu dönemde kalıcı yaralar açacak hareketler ve hamleler yapmamak. 5. Eylüle kadar Venüs Retro.. Romantizm konuları geçmişle bağlantılı işler. Bunlara da takılmayın. Bu konularla ilgili olumlu gelişmelerin olabileceği tarihleri ve şu an neden bu ruh halini yaşadığınızı da ayrıntıları ile hazırlayıp gönderdim.

      Yaşam sürekli bir döngü halinde o nedenle hiçbir olumsuz durum sabit kalmayacak. Sıkıntı, bu anlarda derin yaralar açıldığında ve tüm yaşamımızı olumsuz etkileyecek derin yaralar açıldığında ortaya çıkar. Şimdi varsa imkanınız ailenize onları mutlu edecek bir hediye alın. Bir çiçek bile olabilir. Bir pasta alıp sürpriz de yapabilirsiniz. Onları mutlu edin ellerinden öpün, görün bakın nasıl da herşey bir anda değişiyor.

      Bir şeyi asla unutmayın. Anne ve Babanızın duaları yaşayacağınız çoğu olumsuzluğu size ulaşmadan (astrolojik etkiler veya insanlardan gelebilecek) def eder.

  31. Nevermind dedi ki:

    Merhaba, ***** da doğdum. Yakın zamanda aşk ve kariyer alanında bir gelişme var mı acaba. Bir de hoşlandığım kişi yay burcu yükseleni başak uzun çok karmaşık bir ilişkimiz var sizden ricam bir burç tahmini varsa eşim olacak kişi hakkında lütfen bana yardımcı olur musunuz kendisini beklemeli miyim bilemiyorum artık kafam çok karışık.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize ayrıntıları gönderdim.

  32. Nemesis dedi ki:

    Merhaba daha önce de doğum haritamdaki 7. Ev lilith gibi konumlardan ve açılardan dolayı herkesin aldatılacağımı söylediğini yazmıştım. Siz de bana daha iyi irdelemek için ücretsiz Doğum haritası analizi kısmına yaz demiştiniz. Rica etsem benim aşk hayatımın durumunu bir inceler misiniz? Zaten çok güvensiz bir insanım iyice travma oldu bende. Hayatımda kimse de yok bu gidişle de öyle kalacak gibi sanırım. Ama yinede sizden bir şeyler duymak isterim annemin doğum haritasını incelerken sizin blogtan yararlanmıştım ve çoğu şey doğruydu ama maalesef terzi kendi söküğünü dikemiyor kendi haritami incelerken hicbir sey anlamıyorum. Bu yüzden size güveniyorum ayrıca geçen sefer beni uyandığınız sayfadan bildirim alma konusunu da çözdüm her yeni yazınızın bildirimi bile geliyor. Ay en gerekli bilgiye gelirsek ***, saat *** da doğdum. Şimdiden çooook teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Az önce mail adresinize ayrıntılı açıklamaları ile birlikte gönderdim.
      Güzel bir yaşam geçirmenizi dilerim.

  33. Irmak dedi ki:

    ***
    *******

    Önem sırasına göre:
    – Yakın geçmiş zaman, Şu an ve Yakın gelecek zamanda aldığım / alacağım astrolojik etkiler ve gelecek yaşamıma etkisi nedir? ( 2018den beri kendimi hem finansal olarak hem ruhsal olarak toparlamaya çalışıyorum. Ciddi bir borç durumum var, çoğunluğu ödedim )
    – Evlilikle alakalı muhtemel tarih var mıdır ve olması durumunda dikkat etmem gerekenler
    – Burç konumları, ev konumları ve gezegen konumlarımı öğrenmek isterim.
    ( emeğinize ve zihninize Sağlık, teşekkür ederim)

    1. Akrep dedi ki:

      Ayrıntıları Mail adresinize gönderim.

  34. Hira dedi ki:

    merhabalar, öncelikle blogunuzdaki bilgiler için teşekkürler 16.02.2002 Batman 16.30 aşk ve evlilik teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Hira hanım. Rica ederim faydalı olmasını dilerim.
      “Aşk ve evlilik” kısmını açar mısınız lütfen. Yakın zamanda bu konularda alınacak etkilerle ilgili mi?

  35. ozgur dedi ki:

    merhabalar bu kez doğum haritam için yazıyorumm. 09.09.1997 Elbistan 16:00

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.. Hangi konu ile ilgili olduğunu da yazarsan çok daha iyi olur. Bu haliyle neyi arayacağımızı bilmeden çok geniş bir alana yayılırız.

  36. melike dedi ki:

    merhabalar yine benn yorumlar açılmış hemen yazayım dedim. 09.09.1997 Elbistan 16:00

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Melike hanım. Konuyu da belirtir misiniz lütfen? Hangi konuya bakılacak?

  37. zeynep dedi ki:

    16.07.2004 11.00
    istanbul/ gungoren
    aci etkileri icin bakmanizi istedigim bir ozel gun yok
    analiz etmenizi rica ettigim konu kariyer

    1. Akrep dedi ki:

      Kariyer hangi konu? Yakın zamandaki gelişmeler mi? En uygun iş alanları şeklinde mi?

  38. Akrep dedi ki:

    Mevcut talepler tamamlanıncaya kadar talep girişini kapatıyorum. Zaman buldukça tamamlayıp mail adreslerine dönüş yaparım.

  39. Melda dedi ki:

    Merhaba
    *** sabah *** *** doğumluyum. İlişki ve ailevi meseler konusunda başarı mümkün mü? **** te biriyle tanıştım ama yürütemiyoruz.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Melda Hanım.

      Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize bir mail gönderdim cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara geçeriz. Maile cevap sırasına göre bakıyorum. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  40. Sevcan dedi ki:

    Merhaba, buraya verdiğiniz emek için teşekkürler.
    *** *** doğum saati ***

    Aşk ve evlilik

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, rica ederim. Dilerim yaşamınıza bir katkısı olur.

      Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize bir mail gönderdim cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara geçeriz. Maile cevap sırasına göre bakıyorum. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  41. İpek dedi ki:

    Merhaba, doğum haritalarında evlerle ilgili yorumlar için hep sizin sitenizi kullanıyordum. Yine bir şey araştırmak için girmiştim ki doğum haritası yazınızı gördüm çok sevindim. Yazılarınız çok sade ama derin. Bunun için teşekkürler. Doğum haritası yorumunuz için ben de bilgilerimi yazmak istedim:
    *** ****
    2 yıldır kariyerime yurtdışında devam etmek için gerekli sınavlara girip çalışmalar yapıyorum. Ama ilginç bir şekilde her defasında ucu ucuna kalıyorum, olmayacak talihsizlikler oluyor. Biri geri çekiyor sanki bir iple beni.. eylül ayında tekrar denemeyi düşünüyorum sizce uygun mudur sınav tarihi? Bi süre daha olmazsa yurtdışı konusunu tamamen bırakmayı bile düşünüyorum. Acaba başka bir iş alanına mı geçip denemeliyim? Bekarımve evlilikle ilgili haritamın bana ne söylediğini hiç araştırmadım ama bir cümle ile bile özetlerseniz çok sevinirim. Bir de spiritüel konularda yeteneğim olduğunu hissediyorum acaba boş bir his mi yoksa doğum haritam buna uygun mu bunu anlama şansımız var mıdır?
    Yazılarınızı takibe devam edeceğim, tekrar teşekkür ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Dilerim sizin için de faydalı bilgilendirmeler olur.

      Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize bir mail gönderdim cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara geçeriz. Maile cevap sırasına göre bakıyorum. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  42. Esin dedi ki:

    *** saat *** ile *** arası doğum saatim net değil
    evlilik ,sağlık,kariyer

    1. Akrep dedi ki:

      Mail gönderdim. Cevapladığınızda analize başlayabiliriz. Bilgilere doğum yerinizi de eklerseniz iyi olur.

  43. pelin dedi ki:

    ***n sabah saat *** evlilik için yıl sonuna kadar etki varmı ögrenmek ısterım sımdıden cok tesekkur ederım kıymetlı zamanınız ıcın sevgıler

    *** evlilik için etki alan tarihler tesekkur ederim

    ben 3 gundur yorum yapıyorum ama yayınlamıyor:(

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım. Cevap geldiğinde bakarız.

  44. Ayşe Kavaklı dedi ki:

    Doğum günüm= ***
    Doğum saatim= *
    ***

    Merhaba benim doğum haritamı da yorumlayabilir mısınız? Alacağım etkilerle beraber 🙂 mailinizi bekliyor olacağım

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Beklediğiniz mail gönderildi : )

  45. HivaT dedi ki:

    Merhaba *** saat : ***

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Daha hızlı ilerlememiz açısından hangi konulara bakılacağını da yazar mısınız lütfen.

  46. Sena dedi ki:

    Öncelikle böyle bir imkanı bize sunduğunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah hayattaki parlayan yıldızınız hiç sönmez 🙂
    Doğum tarihi: ***
    Doğum yeri: ***
    Doğum saati : **
    Analiz edilecek konu: Evlilik ve kariyer ile ilgili olası tarih dönemleri
    Güçlü ve geliştirmem gereken zayıf yönlerim
    Geçen ay üniversite döneminden mezun oldum. Şuan çok karışık bir dönemdeyim sosyal hizmetler okuduğum için özel bir yerde çalışmak ile kpssye çalışmak arasında çok kararsızım. Analiz edeceğiniz haritamda sizin vereceğiniz öneriler ve bilgilerin beni rahatlatacağını ve yönümü daha iyi bulabilmemi sağlıyacağını düşünüyorum. İyi günler diliyorum 🙏🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Amin. İnşallah hiçbirimizin yıldızı sönmesin. Hem kendi hayatlarımızı hem de başkalarının hayatlarını aydınlatsın ömür boyu.
      Teşekkür ederim bu güzel duanız ve bu kadar düzenli bir talep oluşturduğunuz için. Bu alanda eleman arayan bir iş sahibi olsam hemen iş teklifi yapardım : )

      Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Maile cevap sırasına göre bakıyorum. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  47. BURCY. dedi ki:

    Merhaba… *** saat: **** doğumluyum. Evliyim, uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun için sabırsızlanıyorum. Haritama göre en uygun zaman nedir? Kendi iş yerim var, iş hayatım nereye doğru gidiyor, yeni anlaşmalar, yeni kazanımlarım var mı? Blogunuzu severek takip ediyorum, blogunuzun başarılarınızın devamını dilerim😊

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Teşekkür ederim Burcu Hanım. Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Maile cevap sırasına göre bakıyorum. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  48. SinmD dedi ki:

    Merhaba **** Doğum saatim *** doğmuşum . Şu an çalışmıyorum çalışama hayatım için bilgi almak istiyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize gönderdiğim maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  49. nasra dedi ki:

    Merhaba. **** dogumluyum.Kariyer ve ask olarak istiyorum. ***.simdiden tesekkurler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize gönderdiğim maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  50. Akrep dedi ki:

    Bazı arkadaşlar sormuşlar, yazdığınız mesajları ben görüyorum endişe etmeyin. Ancak zaman bulduğumda onaylayıp cevap yazabiliyorum. İlk fırsatta dönüş yapılacaktır, gecikme için kusura bakmayın.

  51. Aslıı dedi ki:

    **** Özellikle güçlü ve zayıf yönlerimi ve kimlerle uyumlu bir ilişki yaşayabileceğimi merak ediyorum. Sayfanız çok güzel. Şimdiden teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Bazı arkadaşlar mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına mail adresinize gönderdiğim maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  52. Sinem dedi ki:

    Merhaba, sayfanızı keyifle okuyorum her ayrıntıyı görebiliyorum bu çok hoş.
    *****
    Saat 16:40

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize gönderdiğim maili cevapladığınızda ayrıntılara bakalım.

  53. A.s.ü dedi ki:

    ****
    İlişki, para, iş konuları. Teşekkürler💙

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bazı arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. (Belirli aralıklarla mail adresini değiştirdiğim için geç dönüş yaparsanız cevap veremeyebilirim)

  54. cheol dedi ki:

    ****
    evlilik ve kariyer hayatimi merak ediyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Bazı arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. (Belirli aralıklarla mail adresini değiştirdiğim için geç dönüş yaparsanız cevap veremeyebilirim)

  55. JJ dedi ki:

    *****
    Aşk ve kariyerim hakkında bir yorumda bulunabilir misiniz? Bir de yaşadıklarımdan yola çıkarak kendimdeki ruhsal yetenekleri bilmek istiyorum. Sayfanızı çok beğenerek takip ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      1 Kasım 2024 tarihine kadar,

      – Kariyer ile ilgili ilk adım sayılabilecek başlangıçlar olabilir
      – Bu dönemde etkileri değerlendirip bir işe başlarsanız bir sonraki dönem için hazırlık gibi olacak.
      – Kendi işinizi kurmanızla ilgili de etkiler var. Kendi işinizi kurarak kendi başınıza yola çıkmaya karar verebilirsiniz. Bu yönde düşünce bazında etkiler zaten başlamıştır.
      – Bu dönemde kariyerinizle ilgili iyi bir alt yapı hazırlamaya ve geleceğe dair plan program yapabilirsiniz. Temel ne kadar sağlam olursa sizin için gelecek te o kadar parlak olacaktır.
      – KAD Balık olduğu için bu etkiyi iyi araştırın.
      – Yurtdışı veya uzun mesafeli bir seyahat etkisi var. Kalıcı olup olmaması veya bu etkiye uyup uymamanız size bağlı.

      1 Kasım 2024 – 11 Eylül 2026 Arası

      – Bu tarihte zihinsel aktiviteniz yükselir, İletişim kanalında genişleme yaşayabilirsiniz.
      – Yaşıtlarınızda ve büyüklerinizden yardım alırsınız.
      – Yaşayacağınız bir olay veya zihninizin farkedeceği bir fikir yaşamınızda değişikliğe neden olabilir. Bu gerçekleştiğinde bilgisine ve aklına güvendiğiniz insanlardan yardım alın.
      – İşte gelişmeler, Evlilik bu tarihten önce evlilik olursa çocuk… (bunlar astrolojik etkilerdir, yaşamınıza nasıl yön verdiğinize bağlı olarak yaşamınıza yansır)
      – Bu dönemde söz verdiğinizde sadık olun. (tabiki her dönem için geçerli, ama bu dönemde tüm yaşamınızı etkileyecek sözler için geçerli. ya hiç vermeyin veya vermişseniz sözünüze sadık olun)

      Diğer ayrıntılar için mail adresinize yazıyorum.

  56. Timur dedi ki:

    ***
    08:30 (a.m)
    Yaparken hem mutlu olacağım hem de para kazanabileceğim mesleği merak ediyorum
    Blogunuz harika. Bir Akrep burcu olarak severek takip ediyorum ayrıca bana da bir blog kurmam için ilham oldunuz teşekkür ediyorum. Böyle bi uygulamayı da ücretsiz yaptığınız için sizi tebrik ediyorum, başarılarınızın daimi olması dileğiyle.. ❤️🧿

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Dilerim yaşamınıza ayrı bir pencere açarak güzellikler katar.

      Para kazanabileceğiniz konularla ilgili 2. evden başlayalım.

      2. evinizde herhangi bir gezegen yok. Bu ne anlama geliyor? Direksiyonu veya motoru olmayan bir arabaya bindiğinizi düşünün! Yön bulmak veya itici bir güç oluşturmak size düşüyor. Biraz yürümeniz, tecrübe kazanmanız, 2. evde yer alan Oğlak burcunun yöneticisi Satürn eşliğinde kendinizi disipline etmeniz ve tabir yerinde ise terleyerek varacağınız yere ulaşmanız gerekebilir.

      2. evde Chiron var. Bu sizi biraz zorlayabilir kısaca etkileri için 2. ev şiron linkine bakabilirsiniz.

      Güzel olan tarafı şu. Şiron veya Kiron açıları güzel. Jüpiter ve 10. evinizle güzel açıları var Ancak Satürn ile diğerlerinden daha güçlü bir karşıt açısı var. Bu ne anlama geliyor? Eğer kendinizi disipline eder, Satürn etkilerini sizin için olması gerekenler olarak görür (yani yaşayacağınız zorlukların sizin iyiliğiniz için olduğunu kabul ederek) ve buna göre hareket ederseniz; olumlu düşüncelerle hareket ederseniz Jüpiter ve 10. ev ile olan üçgen açılar yolculuğunuzu kolaylaştıracaktır. Şöyle düşünün, diğerleri arabalarına binip dağın zirvesine tırmanmaya çalışıyorlar. Doğal olarak sizden çok daha önce zirveye ulaşacaklar. Ancaaakkk… Sizin göreceğiniz ayrıntıların tamamından yoksun kalacaklar. Sizin sahip olacağınız hiçbir tecrübeye sahip olmadan zirveye ulaşacaklar. Herşey ne kadar kolay olursa o kadar tatsız olur.

      Siz yürüyerek ulaşacağınız zirve yolunda öyle deneyimler yaşayacaksınız ki onlar sizden daha önce zirveye ulaşmış olsalar dahi zirveye ulaştığınızda orada kalmayacak bir sonraki zirveye tırmanmaya başlayabilecek deneyim, güç ve azme sahip olacaksınız. Yolda karşılaşacağınız insanlar, canlılar, manzaralar, belki ayağınıza takılan taşlar, yolun kenarında yuva yapan karıncalar, ağaçlar ve daha bir çok ayrıntı ile muhteşem bir deneyime ve zenginliğe sahip olacaksınız. Belki önünüze bir nehir çıkacak ve o nehri aşmak için günlerce çaba göstereceksiniz. Sabredip karşınıza çıkan tüm engellerin aslında sizin daha iyi bir deneyime sahip olmanız için olduğunu bilir ve buna göre hareket ederseniz şikayet etmek yerine keyif alırsınız.

      2. evinizde Yay burcu var. Yay burcunun etkiledi alanlarda daha kolay kazanabilirsiniz. Şu konuya bakabilirsiniz. 2. Ev Yay Burcu

      Diğer ayrıntıları mail adresinize yazıyorum uzun olacak çünkü biraz. Ve gördüğüm kadarı ile burada bir cevher var gibi : )) Bunu biraz ayrıntılı ele almam gerekiyor. Sabit yıldızların da çok güzel. Güzel etkiler almışsın. KAD farklı olmasa madde ötesinin sırlarına kolayca ulaşabileceğin donanımlar var. Ancak sahip olduğun özellikleri farklı alanlarda kullanman gerekiyor. Özellikle bir sabit yıldızın var ki ona çok dikkat et. O yıldızın özelliklerine uygun yaşarsan çok güzel yerlere gelebilirsiniz. Ancak bir şeyi unutma, zahmete katlanmayı bilmeyen zirvelerin havasını koklayamaz.

  57. E.Ö. dedi ki:

    Merhabalar, 23.07.2006 Ankara/Çankaya 06.45
    Teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Tam olarak hangi konuya bakılmasını istediğinizi de yazar mısınız lütfen.

  58. nese dedi ki:

    merhaba blogunuz cidden çok güzel 💖
    02.10.2002 09:55 Almanya

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim. 💖 Özellikle bakılmasını istediğiniz bir konu varsa onu da yazar mısınız lütfen.

  59. R.L dedi ki:

    Merhaba bloğunuz gerçekten çok faydalı yaklaşık 1 saattir çıkamıyorum 🙂 . Güçlü ve zayıf yönlerimi daha iyi anlamak, nedensiz yere olan içsel sıkıntılarımın sebebini ve çözümünü bulmak ve evlilik hayatımı merak ediyorum. Ben 24 Ocak 1995 de saat 08.10 milas da doğdum Şimdiden teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. İnsanların kendilerini tanıma ve sebepleri anlama konusunda faydası oluyorsa mutlu olurum. Biraz uzun bir metin göndereceğim için buraya sığmayacaktır.

      Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazı arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. (Belirli aralıklarla mail adresini değiştirdiğim için geç dönüş yaparsanız cevap veremeyebilirim)

  60. E.U dedi ki:

    Merhaba 09.11.2002 saat 18.10 Afyonkarahisar doğumluyum. evlilik ve kariyer alanında önemli tarihleri merak ediyorum ve birde uzak mesafe de iletişimin olmadığı biri var ama birbirimizi uzun süredir tanıyoruz ilerdeki durumumuz nasıl olabilir teşekkürler şimdiden

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      9 Kasım 2022 tarihinden itibaren sıkıntılı bir dönemi geride bırakmışsınız. Şu an içinde bulunduğunuz dönem imkanların daha fazla olduğu ve geçmişe göre daha iyi olarak tanımlayabileceğimiz, gelişime ve genişlemeye müsait bir dönem.

      9 Kasım 2022 – 27 Temmuz 2024 Tarihleri arasında alacağınız etkiler şunlar

      – Size yeni imkanlar sağlayacak insanlarla tanışma,
      – Evden ayrılma (iş, evlilik, veya eğitim nedeni ile olabilir),
      – Yabancı bir ülkeye (veya uzak mesafeye) seyahat,
      – Yeni bir eğitim olanakları (kurs veya yüksek),
      – Evlilik, (Asıl güçlü evlilik etkisi 31 Aralık 2027 18 Eylül 2029 arasında ve biraz daha zayıf 14 Nisan 2026 – 31 Aralık 2027 arası Kararı siz verirsiniz)
      – Çocuk sahibi olma
      – Kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme
      – Statü ve mali imkanlarda artış,
      – Özgüven artışı,

      Bunlar astrolojik etkilerdir. Yaşamınıza nasıl yansıyacağı iradenize, yaşamınıza, hedeflerinize, geçmiş dönemde aldığınız kararlar veya yaptıklarınıza bağlıdır. Bu etkiler size düşünce olarak yansır ancak yaşamınıza nasıl aksedeceği size bağlı. Bunlardan herhangi birini yapmak diğer dönemlere göre daha kolay olur. Düşünceler astrolojik etkilerle birleştiğinde yaşamımıza yansıması daha kolay olur.

      Diğer ayrıntıları mail adresinize gönderiyorum.

  61. Bengisu dedi ki:

    Merhaba sayfanızı inceledim ve çok beğendim 07.08.2004 Tarihinde saat 11.50’de doğdum ben daha çok dikkat etmem ve düzeltmem gereken yönleri ve güçleri yönlerimi nasıl kullanabileceğim üzerinde duran bir yorum istiyorum mümkünse çok teşekkürler 🙏🤍

    Yorumda belirtmeyi unutmuşum Ankara’da doğdum 🌝🙏

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim.

      Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. (Belirli aralıklarla mail adresini değiştirdiğim için geç dönüş yaparsanız cevap veremeyebilir)

  62. ipek dedi ki:

    öncelikle web siteniz çok güzel başarılar dilerim, sayfanızın hayranı oldum 🙂 38 yaşında evlenme kararı aldım iyimi yaptım bilemiyorum pişmanda olmak istemiyorum 🙁 venüs ikizler oluncada bi anda vazgeçedebiliyorum. ne yazıkkı chrıonda ıkızlerde o yuzden kafam cok karısık.. bana para ve evlılık konusunda nasıl bır yol ızleyecegım ıle ılgılı bırazda olsa yorum yazarsanız cok sevınırım.

    11.07.1985 – 13:44 – kadıköy

    çok teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

      Arkadaşlıklarınızı, iş arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi duygusal tatmin ışığında yeniden değerlendirdiğiniz bir dönemdesiniz. Yakınınızdaki insanlardan, daha destekleyici ve neşeli ilişkiler ararsınız.

      Bu dönemde aldığınız etkinin özeti şu şekilde “Bu dönemde herhangi bir olumlu ve sevgi dolu bağın gelişmesi muhtemeldir. Öte yandan, eğer birisi artık olumlu bir etkiye sahip değilse, o zaman muhtemelen nazikçe ve sevgiyle bağları koparır ve hayatınıza devam edersiniz.”

      Ancak bu olması gereken veya olacak olan değildir. Sadece astrolojik bir etkidir. Yaşamımızın, ilişkilerimizin ve geleceğe dönük hayatımızın yerli yerinde olması için eksik parçaların yerine oturması için alınan etkilerden biridir. Bu etkiler karşısında sabredit etkinin geçmesini bekleyebilir veya kendinizi akışa bırakabilirsiniz. Ancak siz de biliyorsunuz ki kiminle evlenirseniz evlenin eğer yaşamınızda bir şeyler henüz yerli yerine oturmamışsa başkası ile yine yaşarsınız.

      Bir ilişkiye devam etme veya devam etmeme konusundaki kararı siz vermelisiniz.

      Şu an içinde bulunduğunuz dönem neşeli, hareketli ve sosyal yoğunluğun fazla olacağı bir dönem olabilir. Ancak bu tüm yaşamınız boyunca devam etmeyecek. Etkiler sona ermeden karar vermeyi erteleyebilirsiniz.

      Diğer ayrıntıları mail adresinize yazıyorum.

  63. mmm dedi ki:

    Merhaba doğum tarihim 17.11.1992 saat 13.30 yer kadıköy. Evlilik hayatı ve kariyerde gelecek nasıl görünüyor nereye doğru yol almam lazım açıklarsanız sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Öncelikle hemen bir noktayı düzelteyim “gelecek nasıl görünüyor” ifadesi astrolojik etkiler için yanlış bir ifade. Bu ifadeyi mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın. Çünkü bu ifade yaşamınızın iradeniz dışında geliştiği gibi bir anlam ifade ediyor. O ifadeyi müsadenizle şu şekilde düzelteyim. “Doğum haritamda gelecekte astrolojik etkilerim nasıl görünüyor?”

      Yazdıklarım doğum tarihiniz ve doğum saatiniz tam olarak doğru ise geçerlidir ve sadece Astrolojik etkilerin sonuçlarını ifade etmektedir. Sonuç kesinlikle sizin iradeniz ve olaylar karşısında aldığınız kararlar, çevre etkileri, geçmiş yaşantınıza göre etki edecektir. Etkiler gelir düşünceniz, bakış açınız ve duygularınız etkilenir. Bu şekilde yaşamınıza yön vermeye başlarsınız veya bir sonraki evrelere bırakırsınız. Doğum haritanıza göre iradeniz yaşamınıza tam olarak hakim değil. Çıkmazda kaldığınızda veya çözüm bulamadığınızda mutlaka sözlerine güven duyacağınız insanların düşüncelerini sormaya çalışın.

      Biraz sıkıntılı bir dönemi geride bırakmışsınız. Şu an geçmiş yıllara göre biraz daha iyi bir dönemdesiniz. Bu dönem Venüs etkisinden dolayı çalışma ortamı, akrabalarınız, arkadaşlarınız vs. etrafınızda daha çok kadın olabilir. Bu dönem alacağınız kararlar yaşamınızın gidişatını etkileyebileceği için ani kararlar almamaya özen gösterin.

      Evlilik ile ilgili kararlarda, ya evlenmeniz ya da bağlılığı olmayan bir sevgiliyi terk etmeniz açısından önemli olabilir.

      İyilikler, terfiler, fikirler ve ödüllerin kadınlarla kurulan bağlantılar üzerinden gelmesi muhtemeldir. Hangi tarihe kadar? 18 Kasım 2023’e kadar. Diğer ayrıntıları mail adresinize gönderiyorum.

  64. Gül dedi ki:

    Merhaba
    20 Haziran 1993 saat sabah 3.25 İstanbul Kadıköy
    23 Aralık 1994 saat 00:46 Gaziantep
    Evlilik tarihi 25 Eylül 2021 16:47 Gaziantep
    Eşimin ve benim doğum haritalarimiz üzerindeki birbirimize etkimiz uyumumuz catisabilecegimiz durumlar evlilik günümüzün bize etkisini.parasal etkimiz.benim kariyer üzerindeki sorun nedenlerim bir türlu kendi işimi yapamıyorum yaptığım işler üzerinde başarılı oluyorum kendimi de kanitliyoum ancak kendi mesleğimi yapamıyorum doğum hatitamda bir sebep görünüyor mu bunun için çok fazla oldu ancak bir de oğlum için ona iyi bir anne ve baba olmak için dikkat etmemiz gereken noktalar ya da hususlar hakkında bilgiler verebilir iseniz çok mutlu olurum çok fazla oldum 🥺şimdiden çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için 🥰

    14 temmuz 2022 17:50 Gaziantep oğlumun doğum tarihi çok fazla yazınca onu yazmayı unutmuşum 😞😞

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim. Maili cevapladığınızda analize başlayalım.

  65. Yusuf dedi ki:

    Merhaba. Hayatımın diğer insanlara kıyasla pek yolunda gitmiyor oluşundan dolayı kendimi tanimaya çalışıyorum. İş evlilik sosyal çevre hiç yolunda gitmiyor. Sorunun kaynağı ben olduğumu düşünüyorum içe kapanık bi insanim genel olarak. Yani sorunu bilmek ya da kendini tanıyabilmek çözüm için önemli olduğunu düşünüyorum. Ruhsal yetenek konularına ilgim var.bu uğurda bilmeden uzerlik tohumunu fazla tüketmekten 1ay hastanede yatmisligim var. Sizin bu konuda ki uyarilarinizi yeni goruyorum. Yeniden araştırırken bu konuları buraya denk geldim.Zahmet olmazsa müsait olduğunuz bir zaman benim haritama da göz atabilirseniz sevinirim.
    23.02.1989 Antalya 22:20

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef, sitelerin büyük kısmı sadece hit kaygısı ile bilgi akışı sağladığı için sizin gibi çok sayıda meraklı soluğu hastanede alıyor. Uzun zamandır bu konu ile ilgili bilinç oluşturmaya çalışıyoruz ancak hit canavarlarına karşı bir noktaya kadar başarı oluyor.

      Emin olun yaşamımızdaki bir çok şey doğum haritamızla bir şekilde bağlantılı. Biraz darlık biraz da genişlik evreleri… Darlıkta sabır, genişlikte şükür.
      Mail adresinize bir mail gönderdim. Onu cevapladığınızda haritanızı analize başlayalım.

  66. Akrep dedi ki:

    Son 5 kayıt daha alıp burayı mevcut kayıtlar tamamlanıncaya kadar yorumlara kapatıyorum. Şu an sırada bekleyen 75 kayıt var. 80 Olduğunda tüm kayıtlar tamamlanıncaya kadar yorumlara kapatılacak.

  67. Buse dedi ki:

    Merhaba 18.05.1999 kartal / İstanbul saat 16.20 de doğmuşum doğum haritası merak ediyorum aynı zamanda maddi olarak zorlanıyorum, iş değiştirmek istiyorum cesaret edemiyorum neden olmuyor, bir ilişkim var ciddiyete taşımak istiyorum ve özgüven problemleri de yaşıyorum özellikle bu konular ve kalan kısım ile ilgili görüşlerinizi rica ediyorum 🙏🏻

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  68. Begüm dedi ki:

    26.04.1995 04.04 Bursa/osmangazi

    Ailemin sağlığı, kendi zenginlik durumum ve 11 aylık evliyim genel yorum alabilirim şimdiden teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  69. M dedi ki:

    Eğitim, kariyer ve aşk hayatımı merak ediyorum 19.02.2003 10.30 İstanbul

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları arkadaşlar mail adreslerini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  70. YASEMİN dedi ki:

    DOĞUM TARİHİ :25.10.1993
    DOĞUM SAATİ: 06:45
    DOĞUM YERİ : İSTANBUL – KADIKÖY

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. Ve tam olarak öğrenmek istediğinizi bir konu varsa onu da belirtirseniz sonuca daha hızlı ulaşabiliriz.

  71. Ceren dedi ki:

    Merhaba doğum tarihim 11.02.2002 13:45 Ankara gezegen ev ve burç konumları mı merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  72. Eda dedi ki:

    Merhaba, öncelikle vaktinizi ayırdığınız için minnettarım. Umarım sizi çok yormam. doğum tarihim 30.06.2002 Ankara 14.15. Gezegen, ev ve burç konumlarımın hayatıma ve düşünce tarzıma olan etkilerini merak ediyorum. Sağlık, iş, aşk, aile gibi konular ya da varsa dikkatli olmam gereken bir konu… Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Rica ederim. Dilerim sizin için faydalı olur.

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  73. Dilara dedi ki:

    Öncelikle sayfanız harika bilgilerle dolu büyük emekler içeren bir sayfa söylemeden edemeyeceğim. 15 mayıs 2000 akşam 18.00da Sivas doğumluyum. Sizlerden ricam iş hayatı hakkında bilgi almak istiyorum haritada yerleşimler nasıl hangi meslekte başarılı olabilirim şu an hemşire yeni mezunum ve atanamadım süreç nasıl ilerler sizce? Konu hakkında desteğinizi bekliyorum 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  74. Akrep dedi ki:

    Arkadaşlar lütfen tekrar tekrar yazmayın. İlk mesajda ayrı sonraki mesajda ayrı talepler ve bilgiler oluyor herşeyi sil baştan almak zorunda kalıyorum.
    Burayı takip ediyorum merak etmeyin, sayfada da belirttiğim gibi geri dönüş yapmam zaman alabilir. Fırsat bulduğumda haritalarınıza bakabiliyorum.

    Eksik bilgi içeren mesajları, sayfayı okumadan yazılan talepleri onaylamadan siliyorum.
    Yorum bölümünün altında bilgilendirme kutularını işaretlerseniz mesajınız onaylandığında veya cevap yazıldığında mail adresinize mail gelecektir.

    Herhangi bir tarihin açı etkilerini öğrenmek (olumlu – olumsuz etkiler), karar vermek için doğru tarihi belirlemek veya işyeri açmak, evlilik tarihi gibi.. Günlük Burç Yorumu ve Açı Etkileri sayfasına yazabilirsiniz. Analiz gerekmediği için buradan daha hızlı dönüş yapabilirim.

  75. Emre dedi ki:

    Merhaba.Benim adım Emre. 23 Ocak 1983 tarihinde saat18.50 de İstanbul Fatih ilçesine bağlı Çapada doğmuşum.40 yaşından sonra hayatımda oluşturabileceğim farklılıkları, yeteneklerimi ve genel gezegen burç,ev vb bilgilerimi öğrenmeyi çok isterdim.Mesela 5 yıl sonra yazarlık yada tarım gibi konulara geçiş yapmaya uygunmuyum? Saygılarımla

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  76. sekutu dedi ki:

    5-7-1968 kocaeli izmit cuma günü sela vakti doğmuşum .Maddi sıkıntılar geçecekmi?Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Eğer doğum saati konusunda bir sorun yoksa,

      26 Ağustos 2024 tarihine kadar
      ve
      14 Mayıs 2026 tarihine kadar

      Art arda çok güzel iki dönem yaşayacaksınız. Ancak güzel gelişmelere dair etkiler astrolojik etkilerdir. Bu etkilerin hayatınıza nasıl yansıyacağı geçmişte ve şu an aldığınız uyguladığınız kararlara göre değişebilir. Güzel gelişmelerin olabileceği bir dönemdesiniz. ve Bu döneme 9 Aralık 2022 tarihinde girmişsiniz.

  77. Sude Dilay dedi ki:

    iyi günler ben de uzun zaman oldu yazalı ama hala bi cevap alamadım merak ettim açıkçası tekrar yazsam bi bakabilir misiniz acaba
    elazığ 12:30 24/08/2002 daha çok aşk ve eğitim hayatımla ilgili bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler:)

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Daha önce site üzerinden kısa bir cevap vermiştim ama yeterli gelmemişse tekrar bakayım.

  78. G dedi ki:

    Merhabalar, 30.10.1991 19.30 İzmir doğumluyum. 2buçuk seneyi aşkındır devam eden ilişkimde erkek arkadaşım benden ayrıldı. (11,01,1989 15,30 Adana) Ondan bir geri dönüş beklemeli miyim? Yoksa yersiz bir umutlanma içerisinde miyim? Aşk/evlilik konusunda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım.

    2. Akrep dedi ki:

      Mail posta gelen kutunuz dolu mesajı geliyor. Boşaltırsanız iletişim kurabiliriz.

  79. Özlem dedi ki:

    01.05.1971 istanbul taksim ilk yardım 05.01 ön görü yapabilirseniz mutllu olurum teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Hangi konuda olduğunu yazabilir misiniz? Çünkü bir konu belirtmediğinizde kalan tüm yaşamınızla ilgili çok ayrıntılı bilgi akışı gerekiyor. Şu an içinde bulunduğunuz dönem ve gelecek yakın dönem etkilerini iletmemi ister misiniz?

  80. Esma dedi ki:

    4 Aralık 2005 15:00 ankara çankaya

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum. Ve tam olarak neye odaklandığınızı da yazarsanız sonuca ulaşmamız daha hızlı ve kolay olur. Aksi halde yüzlerce sayfa bilgi göndermem gerekir ki siz de tam olarak aradığınızı bulamazsınız.

  81. Havvanur dedi ki:

    Merhabalar 16.07.1998 Mersin 22.04 doğumluyum. Kariyer konularında neye odaklanmam gerektiği açı veya gezegen etkisini merak ediyorum. Teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize bir mail gönderdim, Bazıları mail adresini kullanmadığı için her ihtimale karşı zaman harcamamak adına maile cevap vermenizi bekliyorum. Cevap yazdığınızda ayrıntılara bakalım. Belirli süre cevap gelmezse sıradaki taleplere geçiyorum.

  82. YAZ dedi ki:

    Merhaba
    19/10/1982
    Doğum saati 07:30
    Adana Kozan
    26.06.2009 evlilik tarihim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Tam olarak öğrenmek istediğinizi de yazar mısınız?

  83. Çr dedi ki:

    Merhaba
    17.0.1991
    21.11 AKYAZI/SAKARYA
    Burç,gezegen,ev konumlarımın etkileri nasıl?İş,aşk,eğitim süreçleri nasıl acaba?Bilgilendirirmenizi rica ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinizin kullanılır durumda olup olmadığı kontrol etmek için mail adresinize bir mail gönderdim. Cevap verdiğinizde ayrıntılara bakalım.

  84. Pembe🩷 dedi ki:

    Merhabalar benimde doğum haritami yorumlarsaniz çok sevinirim müsait olduğunuzda sevgilerimle işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

    12.12.1985
    Sabaha karşı 03.30
    Afyonkarahisar

    Astrolojiyi çok seviyorum eğitimini alsam astrolog olmak için haritamda yeteneğim var mı merak ediyorum. Simdiden Teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize mail gönderdim. Mail adresinizden cevap verdiğinizde ayrıntılara bakalım.

  85. Fuat dedi ki:

    Merhaba 22.04.1994 saat: 13.45 Aydın Nazilli doğumluyum. Bekarım ve ailem artık evlenmenin zamanı geldiğini düşünerek üzerimde yoğun baskı yapıyorlar. Sevdiğim bir kız var (o benim onu sevdiğimi biliyor) ama o da yakın zamanda evlenecek ve bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Bu yüzden başkasıyla evlenmek çok manasız geliyor. Gelecekte iyi şeyler olacak mı çok merak ediyorum. Size zahmet haritamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Başkalarının baskı yapması sadece sizi zor durumda bırakır. Onlara söyleyin onların baskı yapması yanlış kararlar almanıza sebep olabileceği gibi sonucu da değiştirmez. Herkesin bir zamanı var ve zamanı geldiğinde yani astrolojik etkiler başladığında önünüze fırsatlar çıkacaktır. 13 Hazirandan itibaren güzel bir döneme girmişsiniz. 13 Haziran 2023 – 22 Nisan 2025 tarihleri arasında güzel gelişmeler olabilir. Yaşamınızda varolan bayanların sayısında artış olabilir. Bayanlarla etkileşime girmeniz iletişim üzerinden olacaktır. Çünkü Merkür – Venüs evresine girmişsiniz.

      Endişelenmeyin, bu dönem güzel bir dönemdir. Sadece üzerinizdeki baskılardan dolayı yanlış kararlar almamaya çalışın. Eğer sizi yönlendirmeye çalışırlarsa veya baskı devam ederse Evlilik yerine ayrılıkta olabilir.

      Bu tarihler arasında kadınlarla kurulan etkileşimden güzel sonuçlar alabilirsiniz. Sosyal anlamda etkileşimin artacağı bir dönem olacaktır (astrolojik etkiler bu yönde ancak son kararı irade belirler)

      22 Nisan 2025 – 4 Ağustos 2026 tarihleri arasında da gene evlilik ihtimali olabilir.

  86. Mavera dedi ki:

    22.01.1996 Manisa/Alaşehir sabah 10.32. Haritama baktığınızda göze çarpan olumlu olumsuz etkileri ve evlerin gezegenlerin hayatıma nasıl etkisi olabileceğini merak ediyorum. Aşk evlilik için bir gelişme olacak mı hayatımda? önemli tarihler, dikkat etmem gereken noktalar var mıdır? Şimdiden çok teşekkkür ederim iyi çalışmalar 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Marsın etkin olduğu hırslı (özellikle iletişimle ilgili konularda) biraz gergin ve hoşgörü sınırlarınızın zorlandığı bir dönemi geride bırakmışsınız. Şu an biraz daha rahatlamış olmalısınız. Mars etkisi 6 Mayıs’ta sona ermiş çünkü (doğum bilgileriniz özellikle saatiniz tam doğru ise)

      14 Mart 2025 tarihine kadar geride kalan dönemde fazla kırıcı olmamışsanız, etkilerin farkına varıp üzerinize düşenleri yapmışsanız güzel bir dönem. 14 Mart 2025 tarihine kadar biraz heyecan dolu ve maceralı bir dönem olabilir (olumsuz anlamda değil). Sosyal bağlantılarınız artabilir. Konumunuz iyileşebilir. Güzel getirileri olan bir dönem olabilir.

      14 Mart 2025 – 21 Ocak 2027 Arasında Evlilik veya sizin için devamlılığı olmayan bir birlikteliği sonlandırma dönemi olabilir. Yani o dönemle alacağınız kararlar, neye odaklandığınız sonuçları etkiler. Evlenmeye karar verebilirsiniz veya geleceğiniz açısında olumlu olmadığına karar verip sonlandırabilirsiniz. Bunlar astrolojik etkilerdir. Kararları sizin vermeniz gerekiyor.
      Gene bu dönemde kadınlarla kurulan iletişimden terfi veya ödül gelebilir. Sosyal anlamda yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz.

      21 Ocak 2027 – 5 Mayıs 2028 arasında bir evlilik etkisi var. Bu dönemde biraz duygusal çalkalanma yaşayabilirsiniz ancak bunun olağan bir astrolojik etki olduğunu unutmayın. Çünkü ay evresini yaşayacaksınız. Bu evre alışmak için kendinize biraz zaman ayırın.

      5 Mayıs 2028 – 18 Ağustos 2029 tarih aralığına kadar evlenmezseniz bu dönemde gerçekleşmeyen bir evlilik vaadi olabilir. (bunların astrolojik etkiler olduğunu unutmayın, bu tarihlere kadar alacağınız kararlar ve yaşamınız herşeyi etkiler. Ne kadar olumlu düşünürseniz yaşamınız da o kadar olumlu seyreder)

      Gene bu dönemde bir çocuk sahibi olma etkisi var.

      22 Ocak 2036 – 18 Ağustos 2037 arası Satürn evresi yaşayacaksınız. “Neler oluyor böyle” demeyin. Sorumlulukların arttığı, yaşamın ciddileştiği bir dönemdir. insanın olgunlaştığı dönemdir. O tarihleri not alın. Güzel düşünün herşey güzel olsun. Bu evreyi herkes yaşıyor size has olmayacak.

  87. Çr dedi ki:

    Merhaba.
    17.04.1991 21.11 saatinde AKYAZI/SAKARYA doğumluyum.
    Burç,gezegen,ev konularında görebildiklerinizi paylaşır mısınız?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize Gezegen, burç ve ev konumları hakkında bilgileri gönderdim.

  88. Nihal dedi ki:

    10.05.1996 saat 04:30 Konya evlilik/eğitim/iş/ yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler:)

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Maili cevapladığınızda başlayalım. (Bazen uzun süre uğraşıp mailler yanlış oluyor ve boşa zaman harcamış oluyorum)

  89. Çisem dedi ki:

    Merhaba,
    27.08.1989 tekirdağ/çorlu
    Doğum saati 18:35
    7 yıldır evliyim. 2 kere düşük yaşadım ve kürtaj oldum.
    Yeniden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sizce uygun tarihler nedir? Haritamı yorumlarsanız sevinirim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Çisem Hanım.

      Bu konuda daha önce hiç çalışma yapmadım diyebilirim. Ben mümkün olduğunca yardımcı olabileceğim konularda size yardımcı olayım ancak bu konuda profesyonel bir yardım almanızı öneririm. Çünkü ben daha çok gezegen, evler, burçlar ve iddialı olmasam da astrolojik etkilerin yaşamımıza yansıması ile ilgili konularda “yardımcı olabilirim” diyebilirim. Önemli bir konuya umut bağlayacağınız için tarafınızdan iddialı karşılanacak cümleler kurmak istemem. Çünkü yaşadığınız duruma neden olabilecek çok fazla etken olabilir. Tamamına hakim özellikle bu konularda uzman birinin bakması daha sağlıklı olabilir.

      Gönderdiğim maili cevaplarsanız bir bakalım, ben çocuk sahibi olabileceğiniz günler hakkında (etki var mı yok mu) yardımcı olayım. Daha önce hiç yapmadım bu sayfa üzerinden ama size yardımcı olabilecek bir arkadaş ta bulabiliriz belki.

  90. Maşa dedi ki:

    Merhaba 10 Ocak 2002 saat 4.50 doğumluyum doğum haritama bakabilir misiniz evlilik/iş olarak

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail gönderdim. Mailin kullanılır olup olmadığına dair cevap verdiğinizde başlayalım.

  91. Fatma Zehra dedi ki:

    Merhaba. Ben yeni takipçilerinizdenim. 28.12.1999, saat 03.00, İstanbul/ Üsküdar doğumluyum. Rica etsem, bana rehber olabilecek, ipuçları verebilecek genel bir bakım yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.😊

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Fatma Hanım. Mail gönderdim. Maile cevap verdiğinizde başlayalım.

  92. Hilal dedi ki:

    18.03.2002 Elazığ merkez doğumluyum saat 12.30 mühendislik öğrencisi 2. Sınıfım yazın staj bulamama problemi yaşıyorum. Eğitim hayatımda çok çaba göstermeme rağmen karşılığını alamadığımı hissediyorum. Çok fazla gelecek kaygısı yaşıyorum. Gerçekten eğitim durumları psikolojik olarak beni çok zorluyor. Bu problemler bitecek mi, bitecekse ne zaman bitecek? Bunları öğrenmek istiyorum. Aşk hayatım da kendimi bildim bileli yok. Yıllardır durgun bir hayat sürüyorum. Artık gerçekten bazı konularda kendimi ilerlemiş görmek istiyorum. Bu konularda sizden bilgi alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Şu an içinde bulunduğunuz dönemde kendiniz huzursuz, endişeli ve kaygılı hissetmeniz çok doğal. Bu durum 4 Aralık 2023 tarihine kadar edecek. Ömür boyu bu şekilde devam etmeyecek merak etmeyin. Eğer bu dönemi iyi bir şekilde geçirebilirseniz bir sonraki dönemde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir ancak elde edecekleriniz özellikler kariyer ve iş alanında güzel olacaktır (Sonuçlar bu dönemi nasıl atlatacağınıza ve alacağınız kararlara bağlı)

      Bu dönemde yardım isteyenlere yardımcı olun ama başkalarına yardım ederken kendinizi de ihmal etmeyin.

      Kendinizi biraz serbest bırakın. Yaşamın güzel yanlarını görüp birlikte olmaktan keyif alacağınız arkadaşlarınızla birlikte olun. Sezgilerinize kulak verin. Bu dönem sonuçsuz kalabilecek bir birliktelik yaşayabilirsiniz.

      12 Ekim 2025 – 22 Ağustos 2027
      23,6 ila 25,4 yaş arası evlilik etkisi var.

      Gene aynı tarihler arasında iş alanında da güzel etkiler var.

      Endişe etmeyin, kaygılanmayın. Şu an yaşadığınız herşey sizi hayata hazırlıyor. Uzun süre devam etmeyecek. Sakin kalın, oturun bir kahve veya çay yudumlayın. Emin olun bu günlere ileride tebessüm ederek bakacaksınız. Derin bir nefes alın ve gelip geçen zamanı izleyin. Güzel olan şeylere odaklanın.

  93. Buse anonim dedi ki:

    09.03.2003 Elazığ Kovancılar doğumluyum saat 9.03 te doğdum evlilik aşk hayatı hayatı hakkında yorumlamanızı istiyorum.Erkek arkadaşım akrep burcu 4 yaş büyük evlenmekten korkuyo istemiyo aşka inanmıyo sadece beni seviyor.ilişkide ilgi ve sevgiyi belli etme sorunu var bense koşarak gidiyorum onunla mı evleneceğim?olur muyuz?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Mail adresinizi aktif kullanıyorsanız cevap verdiğinizde doğum haritanıza bakıp dönüş yaparım.

    2. Akrep dedi ki:

      3 Ekim 2026’dan 11 Ağustos 2028’e
      23,6 ila 25,4 yaş arası

      Arasında bir evlilik etkisi var. 2 Aralık 2026 tarihinden itibaren Jüpiter 7. evinize giriş yapıyor. O tarihten sonra olabilir bir şeyler. Tanışacağınız biri olursa burcuna dikkat edin. Terazi ise bahsettiğim ikinci ihtimal olabilir.

      Kim her ne derse desin lütfen doğru düşünün, doğru analiz edin ve gerektiğinde büyüklerinizin de fikirlerini alarak hareket edin. Yazdıklarım astrolojik etkilerdir. İradeniz yeterince güçlü ise her etkiyi değiştirebilir.

      Hakkınızda hayırlı olanı yaşamanızı dilerim.

      Diğer tüm ayrıntıları mail adresinize yazdım.

  94. ee dedi ki:

    merhabalar:) 29.01.1996 gece 02:00-03:00 arası istanbul doğumluyum. özellikle kariyer ve evlilik konularını merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum saatiniz net olmadığı için sonuçlar da buna bağlı olarak net olmayabilir. Ben 2:30 olarak eklerim.

      Evlilik ve Kariyer konuları derken gelecekte ne zaman gelişme olacağı ile ilgili mi?

  95. Ercüment dedi ki:

    7 Nisan 1977
    Konya
    10.36
    Doğum haritası analizimi yapar mısınız?

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum haritası analizi ile ilgili belli bir konu var mı? Eğer yoksa ben tüm ev, burç ve gezegen konumlarınız ile ilgili bilgileri aktarayım.

  96. Yaprak dedi ki:

    11.12.1986 saat 23.15 Kars.
    Merhaba çocuk sahibi olmak istiyorum bu konuda bana yorum verebilir misiniz?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, mail gönderdim. Maili cevapladığınızda sizin harita ile devam ediyorum.

  97. Limos dedi ki:

    Merhaba, 05.08.1999 Eskişehir/ Türkiye
    14.59 doğum saati
    Bir süredir doğum haritası konusunu araştırıyorum ve 7. Ev ilişkiler ve evlilik ile alakalı diye okudum fakat benim 7evim boş, gezegen yok, bunu merak ediyorum, bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim o kadar fazla yalan bilgi var ki etrafta,7 ev boş olunca ne yapilmasi gerekir? Şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      7. evin boş olması demek evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Hatta olumsuz etkilere sahip bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

      Bir konumda gezegen olmadığında ne olur? Sadece gezegen etkisi olmaz. Şuna benzetebiliriz. Siz bir bisiklete binmişsiniz, o evdeki burç pedalı çevirir, gezegen direksiyonu yönetir. Yani hangi yöne gideceğinizi gelirler. Örnek çok uygun düşmedi ama gezegen olmadığında yol yok olmaz veya bisiklet yok olmaz.

      Bu durumda ne yaparsınız? Direksiyona siz geçersiniz. Gezegen etkisi varolduğunda gezegenin özellikleri ve açıları ile etki alırsınız. Ama gezegen olmadığında kendi iradenizle yol alabilirsiniz. Aslında daha iyi değil mi? : )

      Bence bu konudan ziyade Ruhsal yeteneklerinize yoğunlaşmalısınız. Çünkü çok değerli ruhsal yetenekleriniz var. Mail adresinize onları gönderirim.

      Gelelim en yakın hangi tarihte evlilik ile ilgili etki alacağınıza..

      Şu an Merkür – Jüpiter evresindesiniz. Oldukça güzel bir döneme giriş yapmışsınız. Geçmiş döneminiz de biraz sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Özellikle iletişim ile ilgili sorunlar. Çünkü Merkür Satürn evresini geride bırakmışsınız. Geçmişi bırakın. Şu ana odaklanın.

      1 Mart 2023 – 8 Ocak 2025 tarihleri arasında seyahat (geçmiş dönemde de yurtdışı seyahati ile ilgili etki almışsınız), iş konusunda ve evlilik ile ilgili bir teklif alabilirsiniz. Ancak bunlar doğum tarihiniz ve saatiniz tam olarak doğru ise geçerlidir. Ve unutmayın bunlar sadece astrolojik etkiler. Bu etkileri yaşarsınız özelikle geçmiş dönemde üzerinize düşenleri yapmışsanız sonuçları çok güzel olur.

      Uzun süreceği için ayrıntıları mail adresinize yazıyorum.

  98. Nursena dedi ki:

    Merhaba 12.04.2002 08.45 Bursa Osmangazi doğumluyum. Haritadamdaki olası yeteneklerimi ve kariyer sürecini ayrıca gezegen konum ve açılarını merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim, kolay gelsin

    1. Akrep dedi ki:

      Uzun olduğu için mail üzerinden cevap verildi.

  99. Zekiye dedi ki:

    27 aralık 1996 02.00 haritamda güçlü ve zayıf yönlerimle birlikte mesleki yönelimimi kamu/özel ya da branş olarak ne yönde yapmam hem başarı hem de ruhsal yönden bana iyi gelecektir bilmek istiyorum. Malesef kendi branşımdan kariyer ve mesleki doyum olarak keyif alamamaktayım. Nelerin bana kendimi daha iyi hissettirdiğini bile bazen bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım çok geniş açıdan sormamışımdır. Teşekkürler , iyi çalışmalar.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinizin kullanılır durumda olup olmadığına dair mail adresinizden dönüş yaptığınızda analize başlıyorum.

  100. Ayşe dedi ki:

    Selamlar 10.01.2002 saat:19.00 Aksaray Merkez. Aşk ve evlilik olarak neler görünüyor merak ediyorum. Ve şuan gelecek kaygım var… Sınava hazırlanıyorum. Bu konuyla da ilgili bir yorum yaparsanız çok çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresine bilgi gönderildi

  101. Nazife dedi ki:

    Merhaba 3 nisanda yazmıştım size ama acaba mailimemi düşmedi yorumunuz . Teşekkür ederim iyi bayramlar

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Kusura bakmayın henüz bakamadım. Bugünlerde çok yoğunum. Siteye girip sadece kısa süre kalabiliyorum. Hızlı dönüş yapabileceğim mesajlara ağırlık veriyorum. Vakit buldukça devam ederim. Gecikme için kusura bakmayın. Geçte olsa bakıp dönüş yaparım. Mesajınıza cevap verdiğimde buradan da yazıyorum. Ana sayfada veya burada yorumlar kısmında yeni mesajlar görülecektir.

  102. Melike dedi ki:

    24.08.1998 10.05 İstanbul
    Bir sosyal kelebek olarak insanları tanımayı ve onları sevmeyi seviyorum. Kariyer konusunda çok çalkantılıyım, ne yaparsam yapayım meslek sahibi olup para kazanmaktan ziyade insanlara hizmet ederek önderlik yapmayı seviyorum. Bu yüzden aile,kadın,çocuk üzerine vakıf kurup bu konuda yardım etmeyi hedefliyorum. Bu konuda becerilerim olduğu bilinse de haritam ne diyor merak içindeyim ayrıca bu güzel site için size teşekkür ederim 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail gönderdim dönüş bekliyorum.

  103. rüya dedi ki:

    merhaba yoğunluktan benim haritam gözden kaçmış olabilir tekrar yazmak istedim, kolaylıklar diliyorum size aynı zamanda teşekkür ediyorum hizmetiniz için:) 20.09.1998 bursa saat 19.00 ben daha çok aşk/evlilik alanımda neler görünüyor onu merak ediyorum olumlu/olumsuz durumlar vs

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, https://www.akrepblog.com/soru-sor#comment-3938 burada yazmıştım.

  104. bellisima dedi ki:

    merhaba😊 15.05.1982
    dogum saati: 05.44
    dogum yeri: İzmir Bornova
    öncelikle simdiden cok tesekkurler emeginize saglik. benim esimle( 07.02.1978 saat: 18.15 dogumlu son 2 senedir problemlerimiz var ayrilsak ayrilacagiz oyle soyliyeyim. Bu astrolojik olarak nasil aciklanabilir. hersey normalken nasil bu duruma gelindi zor bir dönemden geciyorum bu merak ettigim kisim astrolojik olarak nasil soruya dokülür bilemedim kusura bakmayin. Sevgiler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba sevgili bellisima, her ikinizin doğum haritasını da inceledim. Şu an yaşadığınız ve etkisi altında olduğunuz evrelerle ilgili sorun yaşıyorsunuz. Aslında özellikle sizin haritanızı görünce “ooo harika” dedim 🙂 Çünkü şu an gerçekten de herşeyin harika olması gereken bir dönemdesiniz. Ancak biraz ayrıntıya inince… Durdum. Eşinizin doğrum haritasına baktım. Onun aldığı etkiler sizin aldığınız etkilere göre biraz daha yoğun. Üzerindeki sorumluluklar artmış görünüyor. Aslında her ikinizde aynı evrenin bir kaç basamak farklı evrelerindesiniz. Birbirinizin şu an ihtiyacı olan şeylerden uzaktasınız. Sizin daha fazla sevgiye ve aşksal anlamda yenilenmeye ihtiyacınız var. Onun ise kendinize daha fazla destek olacak veya sorumluluklarının hafiflemesini sağlayacak birine…

      Biraz daha üzerinde çalışmam gerekiyor ancak devam etmeden önce size mail adresinizin kullanılıp kullanılmadığına dair bir mail göndermem gerekiyor. Çünkü bu aşamada saatler harcadıktan sonra bazı mailler kullanılmadığı için harcadığım zaman boşa gidiyor. Ayrıntılı bilgileri orada aktarırım.

  105. E.e dedi ki:

    Bloga nerdeyse her gün giriyorum, yükselen akrep olduğum için ekstra ilgim var ve çok güzel açıklamışsınız emeklerinize sağlık, ikili ilişkiler konusunda biraz zorlu bir haritam var anladığım kadarıyla 🙂 ama öneriniz olur mu haritamdan 20.02.1996 00.35 Adana

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinizin kullanımda olduğunu doğrulamak amacıyla bir mail gönderildi. Doğrulama yapıldığında analize geçilecektir.

    2. Akrep dedi ki:

      Mail adresinden bilgilendirme yapıldı.

  106. Anla dedi ki:

    23 nisan 1986 doğum saati 00:20
    Belçika Gent şehri
    Evlilik (düğün) 12.03.2005
    Şimdiden çok teşekkür ederim :)))

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Biraz açsanız daha iyi olacaktı. Öğrenmek istediğiniz noktaları da ekler misiniz lütfen.

  107. Nermin dedi ki:

    Merhaba, ben 21.06.2001 saat 11:15, azerbaycan nahçıvan doğumluyum. Aşk ve evlilik hakkında bilgi almak istiyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Nermin Hanım. Azebaycan’a değerli kardeşlerimize selam olsun.

      Hangi dönemlerde etki alacağınızı ve açıklamalarını mail adresinize gönderdim. Şu an içinde bulunduğunuz dönem biraz stresli ve sıkıntılı geçebilir; o nedenle sabırlı olun; bu dönemde alacağınız kararlar, eylem ve düşünceleriniz gelecek dönemi etkileyecektir. Tarih aralıklarını mailde yazdım. Yazdığım son tarih dönemi geride kaldığında gelişme olmazsa yazarsınız tekrar. Ömrümüz olurda burada olursak yardımcı olurum tekrar.

  108. Poly dedi ki:

    Merhaba 02.11.2000 00.15 Adana/kozan annemle ilişkim problemli ve yıpratıcı hayatımı birçok yönden etkiliyor.Son 2 yılım depresyonla mücadele ederek geçti şuan okul hayatım sallantıda yeni bir ilişkiye başladım 15 nisan 2023 tarihini,eğitim konusunu,romantik ilişkileri ve ruhsal yetenek haritamı merak ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba yaşadığınız sorun Şu an alt evre olarak Mars enerjisini yoğun yaşamanız ve 4. ev konumunuzla ilgili. Biraz sabredin 7 Nisan 2024’te bu etki geçecek ve bu dönemde yaşadıklarınıza verdiğiniz tepkilerin karşılığını görmeye başlayacaksınız. Zor ama bu evreyi mümkün olduğunca kırıp dökmeden geçirmeye çalışın.

      Dün yayınladığım Venüs 4. Evde konusu içerisinde yaşadıklarınızın cevabı daha ayrıntılı bir şekilde var.

      4. evinizde (yani anne rolü) Yay burcu var. Ve bu konum için olumsuz etkilere neden olabiliyor. Yay burcu özgürlüğüne düşkündür ve başkaları için ağır gelmeyecek herşey size özgürlüğünüz kısıtlanıyormuş hissi verir. Bu baskıdan kurtulmak için de yay burcunun doğal tepkisi olarak “uzaklara gitme” etkisi ortaya çıkar. Güneş burcunuz Akrep. Asla kısıtlamalara tahammül edemez. ve güneşiniz 3. evde. Yani iletişim kanalından etki alırsınız. Size karşı iletişim ile gelen etkiler sizi sıkar. Bağımsız ve özgür olmak istersiniz.
      Güneş 3. Evde
      Güneş Akrep Burcunda

      Aldığınız etkilerden dolayı şu an içinde bulunduğunuz dönemde zaten kadınlarla aranızda gerilimli bir etki var.

      Ne Yapabilirsiniz? Bol bol spor yapın. Enerjinizi atmaya çalışın. Toprakla temas kurun. Meditasyon yapın, dini yaşamınız varsa ibadet edin. Akrep burcu ruhsal yönden derinlere inip rahatlayabildiği ölçüde pozitif bakış açısına kavuşabilir. Mars’ta Başak burcundaki, küçük ayrıntılara takılıp eleştirel bir dil ortaya çıkarabilir. Muhatap olduğunuz insanlar da inatçı bir yapıya sahipse aynı şekilde karşılık verebilir.

      Bu dönem geçecek. Biraz sabır. Önemli olan bu dönemin nasıl geçeceği. Çünkü bir sonraki dönemin ne kadar iyi olacağı bu dönemde yapacaklarınızla da ilgili. Kırmamaya, incitmemeye özen gösterin. Çünkü bir sonraki evre parlama döneminiz. Arkanızda kırık dökük kalpler bırakmamaya çalışın.

      Diğer konulardaki ayrıntılar da gene bu dönemi nasıl yaşamaya ve bitirmeye karar vermenizle ilgili. Şu an önceliğiniz aldığınız etkilerle Anne rolü ile olan ilişkinizi sağlıklı bir şekilde yürütebilmeniz.

  109. Nurella dedi ki:

    Merhaba yorumlarda çocuklara önem verdiğinizi gördüm ne ince bir düşünce.4.5 aylık bir anneyim kızım hakkında genel bir yorum rica ediyorum, onu çok seviyorum.27 kasım 2022 saat 20.43 İstanbul şimdiden teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Tebrik ederim. Allah anneli babalı büyütsün. Yuvanıza neşe ve huzur getirsin inşallah. Ömür boyu sağlık, sıhhat ve bereketli bir ömür dilerim kendisine. Dünyamıza hoş gelmiş : )

      Uzun bir süre lütfen herkesin görmesine izin vermeyin. Özellikle sosyal medyada asla resmini paylaşmayın. Oradan etki eder mi demeyin. Enerji için sınır yoktur. Mutlaka etki eder. Kimlerin gördüğünden emin olmadığını ortamlarda resmini paylaşmamak daha iyidir.

      Kusuruma bakmayın bir kez görmüştüm. Geri dönecektim ancak talep fazla olunca mesaj altlarda kalmış yoğunluktan kaçırdım.

      Az önce mail adresinize ayrıntılı bir mesaj gönderdim. Mümkün olduğunca ayrıntılı bir şekilde inceleyebileceğiniz bir zaman dilimi seçmeye özen gösterin. 4-5 saatinizi alabilir. Gerekli yerlerde notlar almayı unutmayın.

      Mailde göndermeyi unuttum Yay Burcu Çocuğu Özellikleri konusuna da bakarsınız.

  110. Elif dedi ki:

    Merhabalar.Merak ettiğim özel bir gün yok fakat kariyer/iş konusunda daha detaylı bilgi almayı rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
    01.02.2002
    İstanbul/Şişli
    Saat:8.45

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Kariyeler ve iş ile ilgili ayrıntı vermemişsiniz (Kariyer alanı seçimi mi? Hangi alanda daha başarılı olacağınız mı? Gelecekte kariyer hayatınız mı?) O nedenle geleceğe dönük kariyer ve iş hayatınızla ilgili hangi tarihlerde hangi etkileri alacağınızı mail adresinize gönderdim.

  111. Sude dedi ki:

    bize sunduğunuz ücretsiz doğum haritası analizi fırsatı için teşekkür ederim.. doğum bilgilerim:
    26.01.2004 10:30 İstanbul/Güngören

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Mail adresinize bilgileri gönderdim.

  112. D Ö dedi ki:

    Merhaba, merak ettiğim spesifik bir soru yok ama aşk ve kariyer hayatım hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. (22.08.2002 – 18.00 – Denizli) Şimdiden teşekkür ederim değerli vaktiniz için <3

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Aşk ve kariyer hayatınızda hangi tarihte sizleri neler beklediğini mail adresinize yazdım.

  113. Sude Dilay dedi ki:

    merhaba 24/08/2002 12:30 Elazığ
    ben eğitim hayatımla ilgili bilgi almak istiyorum bide aşk hayatımla ilgili sürekli sonu mutsuz güvensiz biten ilişkilerim oluyor merak ediyorum bunun sebebini yanıtlarsanız çok sevinirim 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Mail adresinize gönderildi.

  114. Papaoutai dedi ki:

    Benim yorumum hala gelmedi 🥹
    23.01.2000
    Erzurum
    10.00 diğer mesajda uzunca yazmıştımm

    1. Akrep dedi ki:

      19 Mayıs’ta mail adresinize yazmıştım.

  115. Sude D dedi ki:

    Merhaba; Doğum yerim=Elazığ, Doğum saatim=12:30, Doğum tarihim=24/08/2002 ben şu konu hakkında bilgi almak istiyorum, uzun zamandır sevdiğim ama karşılığını alamadım gelgitli bi ilişki ama bi sonu olsun istiyorum bi yere varmıyor çünkü ay kusura bakmayın lafı uzattım biraz yani genel olarak aşk hayatımla ilgili bilgi almak istiyorum. Bide kritik bi süreçten geçiyorum yks sınavına hazırlanıyorum eğitim hayatım ne olacak nasıl ilerlemeliyim bunlar hakkında bilgi almak istiyorum. Ay kusura bakmayın gerçekten birden uzattım lafı kısacası aşk hayatım ve eğitim hayatım hakkında bilgi almak istiyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Mail adresinize dikkat etmeniz gereken yılları ve ayrıntıları yazdım. 20 Mart 2026 tarihine kadar kartopunu yuvarlamaya devam edin. Biriken herşeyi o yıldan sonra ödül olarak almaya başlayabilirsiniz.

  116. b dedi ki:

    merhabalar, 28.09.1999 7.30-09.00 arası doğmuşum. Son zamanlarda astrolojiye ilgim çok arttı ve bu sebeple doğum haritama olan merakım da üst seviyeye ulaştı. ruhumda yaşanan çalkantılar, ani öfke patlamaları ve ani neşe ve mutluluklar, karar verememe, kendini sevmeyle sevmeme arasında bir yerde kalmış durumdayım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum, sevgilerrr<3

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum yerinizi yazmamışsınız.

  117. Salim dedi ki:

    Emeğinize sağlık teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydası olmasını dilerim.

  118. Canan dedi ki:

    Merhaba ben Canan ,29 Haziran 1983 sabah saat 7.27 Sivas doğumluyum. Zahmet vermezsem benim için haritami yorumlar mısınız?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Canan Hanım. Belirli bir konu belirtmediğiniz için size en faydalı olacak bilgileri ilettim. 29 Haziran 2023 tarihinden itibaren Satürn evresine gireceksiniz. Bu evre biraz yıpratıcı olabilir ancak her evrenin kendine göre güzellikleri ve getirileri olacaktır. Ayrıntıları mail adresinize yazdım.

  119. Enes dedi ki:

    ***, Doğum saatim 15:03 , Doğum Yeri: ***
    Gelecekte hangi meslekleri yapabilirim zengin bir siyasetçi olabilir miyim yada milyarder bir iş adamı yada yurtdışında mi yaşamalıyım.Hayatim nereye gidecek bunu bilmek istiyorum maddi güç olarak Degerli yorumlarını merak ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize yazdım.

  120. Papaoutai dedi ki:

    Öncelikle Merhabalar kolay gelsin böyle bir hizmeti bizlere ücretsiz sunduğunuz için teşekkür ederim şimdiden🩶 23.01.2000 Erzurum doğumluyum 10.00 da dünyaya gelmişim. Hangi alanlarda başarılı olabileceğimi , haritamda zor açıların var olup olmadığını hayatımı nasıl daha kolaylaştırabileceğimi, gezegen konumlarımı öğrenmek istiyorum. Yıllardır süren bitmeyen bir ilişkim var 2015 te birlikte olduk ve çok toksik bir ilişkiydi sonu gelmeyen ama birliktede olamadığımız bir ilişkiydi sürekli gel gitlerin olduğu çok yıpratan bir süreçti. Bunun haritamla bir ilgisi olabilir mi. Kendiside 8 nisan 2000 doğumlu Ve para konusunda sıkıntılar yaşıyorum hep kıt kanaat mı geçineceğim bu konuyuda merak ediyorum. Çok teşekkürler emeğinize sağlık

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba teşekkür ederim.

      Şu an Satürn evresinde olduğunuz için sıkıntılısınız. Biraz sabredin lütfen. Ne zamana kadar? Bu etkiler 19 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. 19 Ağustos 2023 – 28 Haziran 2025 arası Jüpiter evresine geçiyorsunuz. Yani şu an yaptığınız herşey, tepkileriniz, yatırımlarınız, sabrınız, sorun ve sıkıntılar karşısında aldığınız tavırlar, oluşturduğunuz düşünceler vs. Bunların hepsinin karşılığını 19 Ağustos’tan sonra almaya başlayacaksınız (doğum verileriniz ve saatiniz tam doğru ise.)

      Diğer tüm sorularınızın cevaplarını uzun olduğu için mail adresinize gönderdim. Biraz uzun boş vaktinizde ayrıntılı bir şekilde inceleyip notlar alırsanız iyi olur.

  121. Apollania dedi ki:

    Merhabalar. Doğum tarihi 25.08.2000 doğum saati 20.55 Konya doğumluyum. Çok uzun zamandır bir ilişkim yok. Gelecekteki aşk hayatımla ilgili yorumlarınızı almak isterim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Ayrıntıları mail adresinize yazdım. 30 Ocak 2024 – 17 Ekim 2025 aralığı sizin için önemli. Dikkat etmeniz gereken noktaları lütfen dikkate alın.

  122. Sefita dedi ki:

    Mailinizi aldım çok çok teşekkür ederim tek tek inceleyeceğim ve anlaşıldığımı hissettim ilk defa ayrıca teşekkür ederim. Umarım ileride daha detaylı bir görüşme yapabiliriz.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Dilerim yaşamınıza bir katsı sağlar.
      Takıldığınız noktalarda her zaman yazabilirsiniz. Hayatta olduğum sürece geç te olsa bakar cevap veririm.

  123. Deniz dedi ki:

    Merhaba, emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ben de kariyer ve hayat yolu, amacımla ilgili neler söyleyebileceğinizi merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler. 19.11.1990 Aydın 14:14

    1. Akrep dedi ki:

      Önceki mesajda cevaplanmıştı.

  124. rüya dedi ki:

    merhaba 20 eylül 1998 bursada doğdum doğum saatim 19.00 özellikle 7.ev yani evlilik-eş evi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, emeğinize sağlık şimdiden..

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Ayrıca neşeli bir duyuru yapmanız veya bir kutlama için davetiye göndermeniz de mümkün. Bu, evlenme niyetinizi veya belki de yeni bir çocuğun veya projenin doğumunu duyurmayı içerebilir.

      Bu dönemin hangi yıllara ait olduğunu ve oldukça ayrıntılı diğer analizleri mail adresinize gönderdim. Lütfen tamamını dikkatli bir şekilde inceleyin.

  125. sıla dedi ki:

    merhabalar, 20.09.1987 . ankara . 14:20 ,, evlenmeyi planlarken ayrılık yaşıyorum , haritam evlilik vadediyormu acaba , şimdiden çok tesekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Mail adresinize tüm ayrıntıları yazdım. Mailde yazdığım son kısmı buraya ekliyorum.

      23 Şubat 2025 – 7 Haziran 2026

      Bu dönem Ay Venüs Dönemi

      Eğer tarihlere kadar evlilik olmazsa ciddi anlamda gündeminize gelebilir.

      Bu dönemde herhangi bir olumlu ve sevgi dolu bağın gelişmesi muhtemeldir

      Her ne olursa olsun. Hayata gülümseyin. Şu an içinde bulunduğunuz Ay-Mars dönemi sizi gerebilir. Merak etmeyin sakın tüm hayatınız bu şekilde geçmeyecek.

      Mutlulukla kalmanızı dilerim.

  126. Mavsa dedi ki:

    Merhaba, doğum bilgilerim 31/03/1980 8;15 ist
    Benim merakım ikilemlerim ve kararsızlığım, bazı kişilere karşı çok toleranslı davranışım doğum haritamlamı ilgili..
    Ayrıca rüyalarım ve hislerim güçlü olması bu konuda haritamda olan etkiler nelerdir. Nasıl kullanabilirim.. Şimdiden yardımınız için çok teşekkürler… Sağlıcakla kalın..

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Evet herşeyimiz doğum haritamızla ilgili.
      İkilem ve kararsızlık Terazi burcu etkisi ile ilgili. Haritanızda Terazi burcuna bakalım,

      Ay Terazi burcunda
      Pluto Terazi burcunda

      Ay duygularımızla ilgili. Duygusal yapımız terazi burcunun etkisi atlında olduğu için içerisinde duygu olan hemen her konuda bir terazi burcu gibi hareket edersiniz. Yani kararsız ve net olamama, sık karar değiştirme, birisine ne yapmanız gerektiği ile ilgili soru sorsanız da onun cevabında da tatmin olmazsınız ve gene döner dolaşır ilk aldığınız kararı uygularsınız.

      Ayrıca açılarınıza baktığımızda Venüs ile Uranüs arasında karşıt bir açı var. Bu açının etkisi nedir?

      Bu açı herhangi bir ilişkiyi karmaşıklaştırır, çünkü bu insanlar ilişkileri kelimenin tam anlamıyla kişisel özgürlük ve bütünlük kaybı olarak görürler. Zihinsel olarak kararsızdırlar ve duyguları sürekli değişir. Genellikle yaşamları boyunca çok sayıda ilişkiye girerler. Sanat yaratırken alışılmamış, geçinilmesi zor, eksantrik ve orijinaldirler. Parayla başa çıkma yöntemlerinde de aynı derecede kararsızdırlar. Maceracıdırlar ve dengesiz bir aşk hayatı yaşarlar.

      25 Ekim 2021’den 22 Mayıs 2023’e kadar Satürn-Jüpiter evresinde bulunuyorsunuz. Bu dönem sizin için önceki döneme göre daha rahat olabilir.
      Bu dönemde de gene diyet ve egzersiz konuları olabilir hayatınızda..

      22 Mayıs 2023 – 16 Aralık 2024 tarihleri arasında Satürn – Mars evresine gireceksiniz.

      (Bu noktadan itibaren diğer ayrıntıları mail adresinize gönderdim.)

      Bu arada ruhsal yeteneklerinizi, dikkat etmeniz gereken noktaları ve neler yapmanız gerektiğini de belirtmeye çalıştım.

  127. Ebru dedi ki:

    Merhaba , daha öncede yazmıştım. Doğum tarihi 13.07.1995 11.00 Sivas , Suşehri. İlişkilerde yanlış tercihler yapıyorum düzelme vs olacak mı? Evlilik tarihi, iş hayatımla ilgili düzelmeler ve sağlığım ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Zorlu bir dönemi geride bıraktınız. Merak etmeyin bir çok şey düzelecek. Ancak geçmişte yaşadığınız sıkıntılara karşı ne kadar sabrettiniz? Ne kadar ders çıkardınız? Ne kadar tecrübe biriktirdiniz? Çünkü sorunlu dönemlerimizde yaşadıklarımıza karşı takındığımız tutum ve tavırlar rahatlama dönemlerinde bize yansıyacak. Şu an 2 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek nefes alma dönemine girdiniz.

      Mail adresinize biraz uzun bir yazı gönderiyorum lütfen çok dikkatli inceleyin ve ona göre hareket edin. Takıldığınız noktaları oradan sorabilirsiniz. Sorularınız net olursa ben de ona göre hızlı dönüş yapabilirim. Yaşamımızda olan hiçbir şey sebepsiz değildir, aldığımız alacağımız kararlar her dönemi nasıl geçireceğimizi de belirler.

  128. Seda dedi ki:

    eğitim ve aşk hayatım hakkında merak ediyorum
    10.04.2003 10.30 Erzurum

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, (Doğum tarihiniz ve saatiniz tam olarak doğru ise) 26 Aralık 2024 tarihine kadar biraz huzursuz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu sürece Şubat 2023 tarihinde girdiniz. Bu evrede yaşamınızda bir şeyleri değiştirmeye çalışacaksınız. Yaşamınıza zarar vermeden yenilik yapmaktan çekinmeyin. Değişimi reddetmeyin. Küçük ama emin adımlar atın. Sakin ve düşünerek ilerlemeye çalışın. Bu süreçte akrabalarınız ve arkadaşlarınız sizden yardım isterse onlara yardımcı olmaya çalışın. Hayatınızı mümkün olduğunca renklendirmeye çalışın. Durursanız ve arkanıza bakarsanız karmaşa ve endişe içinde kalabilirsiniz.

      Kariyer seçimi ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir bu fırsatları değerlendirmeye çalışın. Bekarsanız eğer yaşamınızda farklı seçimler yapmanız için birisi ile tanışabilirsiniz. Evli iseniz eşinizle farklı iletişim kurma yolları öğrenmeniz gerekebilir. Her iki durumda da sevdiğiniz insanı etkileyen kararlar vermeniz gerekebilir. Veya tam tersi de olabilir. Her halukarda aldığınız veya aldığı kararların sizi etkileyeceği biri olabilir.

      26 Aralık 2024’ten 4 Kasım 2026’ya kadar olan süreç sizin için biraz daha sakin geçebilir ancak yaşamınızla ilgili ciddi kararlar alabileceğiniz bir dönem olabilir.

      İş teklifi, başka bir eve, yere veya ülkeye taşınma (uzun bir yolculuk), daha fazla sorumluluk üstlenme. Bu dönemde kendi işinizi kurmaya da karar verebilirsiniz.

      Bu dönemde meydana gelecek değişimler Satürn etkisi ile sorumluluklarınızı artıracağı için bu size biraz korku verebilir ancak korkunun üzerine gidin ve güçlenin.

      13 Eylül 2028’den 23 Temmuz 2030’a kadar olan dönemde Kendi kariyer yolunuzu takip etme, kendi başınıza hareket etme, seyahat etme, kendi ailenizi veya işinizi kurmanın veya sizi yeni alanlara iten herhangi bir girişimin zamanı.. ebeveyn veya eş ile ilgili değişimler…

  129. Nagihan dedi ki:

    Merhaba doğum tarihim 10 Aralık 1996 saat 07:00. Kariyerlerle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum . 30 Aralık 1996 eşimin doğum tarihi ilişki olarak yorumlayabilir misiniz

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, maalesef yorumlayamıyorum çünkü doğum yerlerinizi girmemişsiniz.

  130. Sefita dedi ki:

    Merhaba 11.11.1985 saat 06.45 istanbul bakırköy doğumluyum. Evlilik hayatım (eşim 22.06.1979 doğumlu saatini bilemiyoruz maalesef) aile ilişkilerim, gezegen, ev ve burç konumlarımı, ruhsal yetenek haritamı merak ediyorum. Fazla mı yazdım bilemiyorum yanlışım varsa affola. Zor bir süreçten geçiyorum ve süreci yönetmek adına bilginize talibim… Sevgiler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. İyi ki yazmışsınız. Gerçekten ağır etkilerin olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Mümkün olduğunca bilmeniz gereken noktaları göndermeye çalıştım. Lütfen hepsini çok dikkatli bir şekilde inceleyin, notlar alın ve anlamaya çalışın. O kadar yoğun enerjilere ve ruhsal derinliğe sahipsiniz ki bunları anlamadığınız sürece yaşamınızı huzurlu bir şekilde sürdürmeniz gerçekten zor olabilir. Ama merak etmeyin, hepsi geçecek ve siz çok iyi olacaksınız. Bu dönemde lütfen bir karar almayın, sabredin ve mailde gönderdiklerimi yapmaya çalışın.

  131. muazzez dedi ki:

    hayırlı günler. merak ettiğim özel bir gün yok ama eğitim ve aşk konularındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum. 25.02.2002, 03:00, Elazığ. şimdiden teşekkür ederim emekleriniz için.

    1. Akrep dedi ki:

      Hayırlı Günler Muazzez Hanım.

      Günlük burç analizi ile birlikte mail adresinize gönderdim. Takıldığınız bir nokta olursa oradan yazarsınız. “eğitim ve aşk konularındaki yorumlarınızı” çok geniş bir kavram olduğu için ben mümkün olduğunca sizi ilgilendiren kısımları; sorunları, olabilecek olanları, dikkat etmeniz gereken kısımları vs. ekledim.

  132. Deniz dedi ki:

    Merhaba, öncelikle bu harika siteyi hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Burada herkese böyle bir yardımda bulunuyor oluşunuz ise çok kıymetli, beni çok duygulandırdı herkesle tek tek ilgilenmeniz. Ben de sizden naçizane hayat yolumla, gitmem gereken yön, kariyer ile ilgili bir görüş almak isterim. 19.11.1990 Aydın doğumluyum, doğum saatim 14:14 tahmini. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba teşekkür ederim, yaşamınızda olumlu değişimlere vesile olabiliyorsa ne mutlu bana.

      Birazdan ayrıntıları mail adresinize gönderiyorum. Şu an geride bıraktığınız evreyi şu şekilde özetleyeyim “Şu anda hayatınız, hayal bile edemeyeceğiniz şekillerde değişmek üzere

      Sanırım yaşadığınız bu dönem size buraya gelip cevap aramanıza sebep olmuş. Güneş Akrep Yükselen Balık burcusunuz. Bana göre çok değerli bir ikili.

      3 Mart 2023’ten 15 Haziran 2024’e kadar yaşamınızı Satürn etkisinde geçireceksiniz. Bu evreyi mümkün olduğunca en iyi şekilde geçirmeye çalışın. Dikkat etmeniz gerekenleri biraz uzun olduğu için mail adresinize gönderiyorum.

      Sonraki evre yani 15 Haziran 2024’ten 27 Eylül 2025 arası jüpiter dönemi. Yani her darlık sonrası rahatlama dönemi vardır. O tarihlere kadar sabırlı olun ve kendinizi mümkün olduğunca geliştirmeye çalışın.

      Şu an yaşadığınız dönemi şu şekilde değerlendirebiliriz “hayatınızın yapıları değişebilir

  133. Oli dedi ki:

    Merhabalar, 05.07.2004 – kktc lefkoşa – saat 22.30
    İlişki, okul ve kariyer hakkında kısa bilgilendirme yapabilir misiniz bir de 17 18 haziranda sınavım var onunla ilgili de bir şey söylerseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, Lefkoşa’ya selamlar.

      Ayrıntılı olarak konu konu gönderdim. 17-18 Haziran açı etkilerini dikkatli bir şekilde incelersin.

      Sınavında başarılar dilerim.

  134. Ahmet Kozan dedi ki:

    Merhaba iyi günler kolay gelsin hocam 29.07.1996 yılı Kayseri ili Kocasinan ilçesi saat 01.15 te doğmuşum. Size zahmet haritamı yorumlar mısınız acaba Evlilik hakkında az çok bilgi istiyorum henüz hiç aday yok olası evlilik yılları ne zaman acaba şimdiden çok teşekkür ederim… ☺️ 😊

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Tekrar tekrar yazdığınızda biraz karışıyor burası. Daha önce yazmıştım. https://www.akrepblog.com/kisa-dogum-haritasi-analizi#comment-3875

  135. ikizler dedi ki:

    Merhaba ,
    09/06/1981 ,dogum yerim İstanbul/Şişli ,doğum saatim sabah 5 ..
    Şimdiden emekleriniz için teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Lütfen saati tam olarak netleştirmeye çalışın. Sonuçlarda çok farkediyor.

  136. Nazife dedi ki:

    02.09.1991
    İstanbul
    03.00
    18.09.2022
    İstanbul
    15.00
    Merhaba doğum tarihim ve güzellik merkezi açılış tarihlerimi ilettim size.Tek sorum maddiyat.Dükkanımla ve benimle ilgili para akışı açıları var ise dikkat etmem gereken tarihler,yapabileceklerim hakkında yardımlarınızı rica ederim.Mailim aktiftir.Şimdiden teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Nasibiniz ve kısmetiniz bol olsun.

      Tüm ayrıntılara bakmadım ama kuruluş tarihi olarak enerjileri olumsuz etkileyen olumsuz açılarla başlamışsınız sanırım.

      Çalışanlar, koşullar, yönetim, prestij ve popülerlik, işletmenin enerjisi ve gücü olumsuz etkileniyor olabilir. Şu şekilde özetleyeyim, hayalinizde 350 beygir gücünde bir araç inşa etmişsiniz ancak startı o kadar zorlu bir rampada vermişsiniz ki enerji hayalinizdeki portre için yeterli gelemeyebilir. İşin içerisinde Pluto enerjisi de var ki bu sürekli değişim ve dönüşüm gerektirebilir. Güzellikler değişim ve dönüşüm talep edebilir.

      Diğer ayrıntıları birazdan mail adresinize gönderiyorum onları dikkatli bir şekilde incelersiniz.

  137. Kader dedi ki:

    Teşekkür ederim emeğinize sağlık

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.

  138. zeliha dedi ki:

    Merhabalar , bu yararlı hizmetiniz için çok teşekkürler , bende sormak istiorum ve şimdiden minnettarım, 20.09.1987 14.20 ankara, evlilik yuva konuları ne zaman gündemime gelir birde iş değişikliği istiorum uygun görünüyormu , teşekkürler 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Zeliha Hanım.

      Mail adresinize muhtemel tarihleri, dikkat etmeniz gereken noktaları, etkilerin tetiklenmesine engel olan olumsuzlukları ve evlenme ihtimalinizin yüksek olduğu burcu mail adresinize gönderdim.
      Unutmayın kesin ve net bir tarih yoktur. İhtimaller ve etkilerin olduğu tarihler vardır. Onları siz iradenizle değerlendirirsiniz veya ötelersiniz. Evliliğe engel olumsuz etkilere dikkat edin lütfen.

  139. Filiz dedi ki:

    Merhaba benim de doğum haritama bakmanızı rica ederim. İskenderun 22.11.1975 saat 16:45 özellikle aşk evlilik ile ilgili durumumu merak ediyorum. Partner bilgisi ise 14.11.1971 saat 20:20 Fethiye . Teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba birazdan mail adresinize gönderiyorum. İkinizin toplam puanı 32. 30 altı puana sahip ilişkilerde sıkıntı daha fazla olur genelde. Bazı konumlar ikiniz için sabır gerektirebilir. İki tarafın da eksikleri doldurduğu alanlar var.

      Her ikiniz de zaten tekrar evlenseniz de gene kendiniz gibi başka bir akrep burcu ile evleneceksiniz. O konuda ikiniz de birbirinizi bulmuşsunuz. Ama seçenekler içerisinden birbirinizi bulmuşsunuz.

      İkisi de Akrep olan insanların ilişkileri bana göre harikadır. Karanlık gökyüzündeki iki yıldızın karanlığa dalıp ta o derinlikten hiç çıkmak istememeleri gibi bir şey. Ama bir akrep burcu olarak siz de bilirsiniz ki zaman zaman fırtınalar da olacak, sürekli durgun denizde yüzmek sıkıcıdır. Bu fırtınalı havalarda birbirinizi “fırtınaya hazırlıksız yakalanmanın” sorumlusu ilan edip tartışmak yerine, ruhlarınızın sıcaklığında demirlerseniz muhteşem olabilir.

      Eksikleri ve sorunları saymak istemiyorum önemli noktaları mail adresinizde bulacaksınız, bir sonraki seçenek te başka sorunlar olacak çünkü.

      Ama iki nokta önemli onları belirtmek istedim.

      Ay burcu duygularımızı ifade eder. Sizin ay burcunuz Yengeç.. Ayrıntılara şurada bakabilirsiniz Ay Yengeç Burcunda
      Partrenizin Ay Terazi.. Ay Terazi Burcunda

      İkisini bir arada görsem asla “olur olur” diyemeyeceğim ama farklılıkların güzelliğini bildiğim için bir şey demediğim iki unsur. Su ve Hava.
      Duygusal olarak birbirinizi hiçbir zaman anlayamayacaksınız veya tam olarak doyuma ulaşamayacaksınız. O duygusal olarak havadar olacak siz ise hep derinlik arayacaksınız.

      Üstelik ikisi arasında kare açı var. Bu açı ne kadar güçlü? Açı gücü: 2.17 Yani çok güçlü denilemez. Etkiler ama 0.10 kadar etkili olmaz. Açı gücü sıfıra yakın olursa çok etkiler. Açı etki gücünden dolayı fazla sorun olmayabilir. (Ama tabiki sadece bir insanın doğum haritası bile o kadar muazzam değişkenlere sahip ki… Çok net olmamak gerekir)

      Mars.. Yani Akrep burcu için herşey…
      Sizin Mars: 1. evinizde ve Yengeç burcunda. Duygularla birleşen ve fiziğinize yansıyan bir enerji. Enerji gözlerinizden ve auranızdan görülebilir.
      Partner Marsı: 9. evde ve Balık burcunda. Partnerin güçlü sevgilere sahip Premosinyon yani önsezi yeteneğine sahip olabilir. Enerjisini hislere ve düşüncelere aktarabilir. Bir olay olmadan hissedebilir. Zihninizden geçenlerden dolayı bir farklılık oluşursa bunları dahi hissedebilir.

      Marsların açısına bakalım
      Mars-Üçgen-Mars 3.67

      Tamam başka bir şeye bakmaya gerek yok : )

      Ayrıntıları mail adresinizde bulabilirsiniz.

  140. Nilsu dedi ki:

    Mailinizi aldım, emeğiniz için kalben teşekkür ederim. Yolumun sizinle kesişmiş olmasını hoş bir tevafuk olarak değerlendiriyorum. İyi ki varsınız. Yorumlarınız beni cesaretlendirdi fakat ilim sahibi (kendini bilen) sizin gibi bir yol gösterene ihtiyacım var. Kendimi geliştirmek adına.. Eğer ki mümkün olursa hususi olarak mail ile iletişime geçebilir miyiz? İrşad edilecek talebenin hocası ayağına gelirmiş derler.. 🙂 Sevgilerimle.

    1. Akrep dedi ki:

      Kalben rica ederim. Maddenin insanın üzerini örttüğü bu zamanda bu konularda bir insana bile faydalı olabilmek büyük lütuftur. İnsanların Ruhsal yetenekleri olan insanlara ihtiyaçları var.

      Estafurullah benim yol gösterme konusunda bir iddiam yok. Ben talep edenlere kapı aralamaya çalışıyorum sadece. Ama tabiki bir insanın yaşamına olumlu anlamda etki etmek adına bildiklerimi paylaşırım sizinle. Size yazdığım mail adresine yazabilirsiniz. Merak ettiklerinizi veya aklınızda olanları sorun müsait olunca bakarım ben.

  141. Ebru dedi ki:

    Merhaba,
    Doğum tarihi : 13.07.1995
    Doğum saati : 11.00
    Doğum yeri : Suşehri , Sivas

    Bu zamana kadar sağlıklı bir ilişki kuramadım. Mesafe olarak benden uzak kişileri tercih ettim. Yakınımda birinin olmasından korkuyorum. Hayatıma gerçek anlamda biri alabilecek miyim? Evlilik tarihini bilmek istiyorum. Yeni başlangıçlar yapmaktan korkuyorum her konuda (iş , ilişki vs.) bunu aşabilecek miyim ? Sağlığımı geri kazanacak mıyım?
    Çok fazla oldu sanırım 🙂

    Şimdiden çok teşekkür ederim 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Biraz uzun sürdü ama tamamladım. Biraz uzun olduğu için mail adresinize gönderdim. Oradan bakabilirsiniz.

  142. Ahmet dedi ki:

    Merhaba iyi günler kolay gelsin. İsmim Ahmet 29.07.1996 yılı Kayseri ili Kocasinan ilçesi doğumluyum doğum saatim: 01.15, bekarım kız arkadaşım yok ve ailem tarafından evlilik ile ilgili üzerimde çok yoğun bir baskı var henüz doğru insan karşıma çıkmadı sizden evlilik üzerine yorumlarınızı bekliyorum hangi tarihte olacak veya kaderimde evlilik var mı varsa kaç yaşımda olacak, çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler 😊

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Şu an tanıdığım, bekar olan ve adı da Ahmet olan 5. kişisiniz sanırım. Hiç araştırmadım ama isimle bir bağlantı var sanırım.

      Evlilik konusunda,

      7. evinizde gezegen yok ve Erkeklerde 7. ev boş olduğunda Ay ve Marsa bakıyoruz ve açılar. Marsınız 2. evde. Bu konumda daha çok para ve maddi konularda hırs verir. Mars 2. evde
      Ay oğlak burcunda ve 8. evde. Oğlak burcunda olan ay sizi duygusal açıdan dışarıdan bakıldığında biraz soğuk gösterebilir. Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

      7. evinizdeki Yay burcu var. Gene bu konumda geç evliliğe sebep olabilir. Birinde sabit kalmak zor olabilir. Bu konum için daha çok “daldan dala atlayan” ifadesi kullanılır.

      Yükselen ikizler burcu
      Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri
      1. Ev İkizler Burcunda

      Dışarıdan bakanlar sizi Aslan burcu gibi değil de daha çok ikizler burcu gibi algılarlar. Şu ifadeyi duyarsanız şaşırmayın “ama ben seni hep kardeşim gibi gördüm” Duygularınız da oğlak burcu etkisi altında olduğu için ya fazla soğuk veya fazla arkadaş görebilirler.

      Bunun dışında doğum haritanızda 6 sabit yıldız var. Bunlar içerisinde ikisi evliliği geciktirici etki verir. Bir tanesi “ideal eş arama” etkisi verir ki. Eşiniz olacak insanın sizin ve herkesin gözünde çok değerli olmasını istersiniz. Haliyle bu da evliliği geciktirebilir çünkü o ideal eş hiçbir zaman bulunmaz. Bir şeyi unutmayın. “Herkes bir başkasının eksiğini tamamlamak için vardır”

      Haritanın geneline baktığımda ben şu izlenimi edindim açıkçası

      – Zeki, kararsız
      – Özgürlük daha çok özgürlük.
      – Başarı, kazançlar

      Evlilik olmaz mı? Böyle bir düşünceye kapılmayın. Doğum haritanızda bu konuyu kompleks haline getirmenize neden olacak etkiler de var. Geç olabilir, zor olabilir ama “olmaz” demek yanlış bir ifade olur. Tarih vermiyorum çünkü tarihler sadece etki verir. Bu etkileri değerlendirmek sizin iradenizle ilgilidir. Ama çok isterseniz etkilerin yoğun olacağı tarihleri verebilirim. Ama şu anki durumunuzda bu sizde aşırı beklenti oluşturabilir. Oluruna bırakın ve bu konuyu kompleks haline getirmeyin.

  143. Duru dedi ki:

    Tarih: 25.05.2002 Yer:Bartın/Merkez Türkiye Saat:03.27 Doğum haritasında ev ve gezegen konumları ve etkilerine bakabilirsen sevinirim bu konuda hiçbir şey bilmiyorum 🥴Onun dışında genel olarak haritama baktığında gözüne çarpan olumlu veya olumsuz etkisi olabilecek birkaç açıdan da söz edebilirsen çok minnettar olurum şimdiden teşekkür ederimm☘️🌼

    1. Akrep dedi ki:

      Uzun olduğu için mail adresinize gönderdim. Ek olarak haritanızda 6 sabit yıldız var. Onların isimlerini de gönderdim.

  144. Üm dedi ki:

    06.10.1994 / 16:53 / Gümüşhane
    — aktif bir işim var, aynı zamanda borsa ve kripto ile ilgileniyorum. Borsa ve kriptoya devam etmeli miyim ? Bir de evlilik durumu olarak 2 Nisan 2023 te bir beyfendi ile görüşeceğim, o güne dair bir şey deme durumunuz olabilir mi, teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Para ve maddi kazançlarla ilgili evinizde yani 2. evinizde Boğa burcu var (bakınız 2. Ev Boğa Burcu)
      Venüs ve Jüpiter kavuşum halinde.
      Güneş burcunuz Terazi ancak daha çok Akrep burcu özellikleri göstermeniz muhtemel çünkü haritanızın en güçlü burcu Akrep ve 6 konumda Akrep burcu bulunuyor.
      Su elementi ağırlıklı (sezgisel, ruhsal, ruhsal yetenekler. Bunları finanslar alanda kullanabilirsiniz. Ama şans faktörünüz çok güçlü değil)
      Sırasıyla Pluto, Mars ve Satürn güçlü gezegenleriniz.

      Ancak size asıl yön verecek olanlar doğu haritanızdaki yıldızlar. 3 yıldız etkisi altındasınız ki yoğun akrep burcu etkisi ile bu yıldızlar birleştiğinde ortaya çıkan enerjiyi bir hedefe kanalize edebilirseniz inanıyorum ki uzun vadede ortaya çok güzel şeyler çıkacaktır. Kısaca cesur, lider ve yenilikçi etkiler var. Ancak bazı etkilerin ortaya çıkabilmesi için sıkı bir disiplinle çalışmak gerekebilir.

      Konuya gelecek olursak, şu an içinde bulunduğunuz iş doğum haritanıza uygun ancak KAD yani ileride olmanız gereken noktaya göre düzenleme yapabilirsiniz. Çünkü KAD akrepsiniz. Akrep parayı niçin ister? Güç ve kontrolü elinde bulundurmak için. Onun dışında para hayattaki temel hedefi değildir.

      Şu an bulunduğunuz pozisyon sizi tatmin etmeyebilir çünkü aldığınız etkiler size “lider ol, cesur ol, daha büyük işler yap” şeklinde fısıldıyor olabilir.

      2 Nisan buluşması için kusuruma bakmayın daha önce görsem sırayı bozup cevaplardım. 1 Nisan’da alacağınız etkiler daha iyi görünüyordu. Ancak sonrasına da sarkan etkiler varmış. Umarım iyi geçmiştir. Bu tür istekleri Günlük Burç Yorumları başlığı altında yazarsanız daha hızlı geri dönüş yaparım.

  145. Ayca dedi ki:

    05.11.2000 saat 14:00 İzmir

    1. Akrep dedi ki:

      Özellikle istediğiniz bir nokta var mı? Yoksa sadece genel bilgileri mi göndereyim?

  146. Müge dedi ki:

    23.06.1983 Kıbrıs/Mağusa Sabah 10.15

    Maddi konularda olumlu bir gelişme var mı merak ediyorum. 3 çocuğum var (balık19, boğa3, oğlak1) bir ay önce köye taşındık, hayallerimin yarısına kavuştum. Kalan yarısı için epey bir para gerekiyor 😅 Kolaylıklar diliyorum 🌷

    Ayrıca belirtmek istiyorum, yükselenim konusunda bazı kişiler/siteler aslan bazıları da başak diyor. Beni tanısaydınız yükselenin başak derdiniz emin olun 🤭 Eleştirel yönüm fazla maalesef ve ayrıca zayıf ve minyon bir yapım var. Düzen takıntılıyım, evimin geneli dağınıktır ancak her dolapta her çekmecede düzenleyiciler var. 😉
    Sevgiler

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim.🌷

      Allah bağışlasın. Dilerim köy hayatı size daha iyi gelir.

      Etki alacağınız tarihler şunlar (bu arada 20 Mart tarihinde bir etki vardı inşallah güzel sonuçlanmıştır)

      13 Ağu, 2024 10. ev (meslek kariyer) İkizler burcunda
      6 Ara, 2024 ve 4 Nis, 2025 aynı açı

      Sonrasında 2028 tarihine kadar tekrarı yok. 2028, 2036, 2037 tarihlerinde tekrar ediyor.

      Para gelen bir açı

      5 Oca, 2023 6. evinizde (hizmet sektörü, sağlık) kova burcunda
      Aynı açının tekrarı
      11 Kas, 2023 2. evde (para, maddi konular, para gelen noktalar) Terazi burcunda (estetik, evlilik, güzellik, sanat)

      19 Şub, 2024 6. evde (5. ocak tekrarı)
      31 Ağu, 2024 2. evde (11. kasım tekrarı)

      bu şekilde 2024, 2025, 2026 ve yoğun olarak 2027 yılında mevcut.

      4 farklı programdan baktım 4’üde yükseleninizi.

      Eleştirel olmanız başak konumu ile ilgili değil. Başak burcu sizde 2. evde.
      Ama ilerletilmiş haritanızda yani şu an Merkür Başak burcunda o eleştirel bir dil vermiştir size. Onun haricinde doğum haritanızdaki Merkür ile Lilith arasındaki bir açıdan da kaynaklanıyor olabilir.
      Satürn 3. evinizde olduğu için o da doğal olarak iletişiminizi etkileyecektir.
      Minyon yapıda olmanız da gene yükselen aslan burcu ile ilgili. Çünkü yükselen koç ve aslan genelde orta boylu olurlar. (doğum haritasına göre değişir)
      Düzen konusunda 6. ev düzen tertiple ilgili. Bu ev konumu Başak burcunun evidir. Doğum haritanızda bu konumda Lilith ve kova burcu var. Ancak kova burcu etkisi evi dağınık (hava grubu burcu çünkü) dolapları düzenli yapabilir : ))

  147. Tatar dedi ki:

    Birçok yerde bilgi aramama rağmen tatmin edici bir yorum alamadığım için bir de size sormak istedim. Sorum KAD ile ilgili. Doğum tarihi: 14.11.1984 Doğum Yeri: Ankara Doğum Saati:06.30 Yani Güneş, Yükselen Akrep – Ay burcu Yengeç. Anlayacağınız su yoğunluğu had safhada. Kuzey Ay Düğümüm ise Boğa Akrep aksında. Aldığım bilgiye göre ben akrep’ten boğa’ya doğru bir tekamül yolculuğundayım. Bunun hakkında kısa bir yorumunuz olur mu?Sevgiler, iyi çalışmalar.

    1. Akrep dedi ki:

      Evet KAD sizde Boğa burcunda ve 7. evde. Daha önce cevap yazmıştım ama ani kesinti nedeniyle maalesef sayfaya yansımamış sanırım.

      Doğum haritasında Kuzey Ay Düğümü (KAD) 7. evde ve Boğa burcunda olan bir insan, genellikle ilişkilerinde önemli dersler alması gereken bir kişidir. KAD, kişinin hayatında gelişmek ve ilerlemek için bir yön gösterici olarak işlev görür.

      Bu konumda olan biri, genellikle ilişkilerde denge, uyum ve işbirliği konularında öğrenme fırsatlarına sahip olabilir. İlişkilerinde karşısındaki insanların ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamak, duygusal zekası ve empati yetenekleri açısından önemlidir. Ayrıca, kişinin bir partnerle paylaşabileceği ortak değerler ve amaçlar bulma konusunda da dikkatli olması gerekir.

      Boğa burcunda olan bir kişi, genellikle güvenlik, stabilite ve konfor arayışında olabilir. Ancak, KAD bu kişiyi yeni deneyimlere ve bağlantılara açık olmaya teşvik edebilir. İlişkilerinde kıskançlık veya sahiplenme gibi olumsuz duygulara kapılmamaya çalışmalıdır.

      Alışkanlıkları konusunda ise, Boğa burcu genellikle tutucu bir enerjiye sahip olabilir, ancak KAD bu kişiyi gelişmek için yeni şeyler denemeye teşvik eder. Bu nedenle, kişi kendini sadece alışık olduğu şeylerle sınırlamaktan kaçınmalı ve yeni deneyimlere açık olmalıdır.

      Ayrıca, KAD’nin 7. evde olması, kişinin ilişkilerde bağımsızlığına da dikkat etmesi gerektiği anlamına gelir. Kendi özgürlüğünü korumak ve partnerinin de özgürlüğüne saygı duymak önemlidir.

      Bir kişinin doğum haritasındaki diğer faktörler de dikkate alınarak, bu genel öneriler kişinin kendine özgü durumuna ve ihtiyaçlarına uyarlanabilir.

      Eğer imkanınız varsa ve maddi durumunuz da yerinde ise sizin yerinizde olsam toprak ile iç içe olabileceğim bir yere yerleşmeye çalışırdım. Boğa burcu toprağa dokunmalı, bireysel yeteneklerini sergileyebileceği bir el sanatı sahibi olabilmeli. Marangozluk, resim, müzik, ahşap oymacılığı, motifler, bahçe işleri. Kahve tonlarının ve yeşilin hakim olduğu bir ortam.. Diğer insanların fazla müdahale edemeyeceği, sakin ve huzurlu bir ortam. Ancak istediğinizde sosyal aktivitelere dahil olabileceğiniz bir ortam.

      KAD için ne diyebiliriz? Bu yaşam bizim hem ruhen hem de zihnen gelişmemiz gereken, yeteneklerimizi ortaya koyarak diğer insanlara da yararlı olmamız gereken bir boyut. Kendimizi geliştirebildiğimiz oranda mutlu ve huzurlu olabiliriz. Yaşamımızı ikiye ayıracak olursak.
      1- Tanıma, bilme, gözlemleme ve hazırlık evremiz
      2- Terk etmemiz gerekenler, Üstlenmemiz ve yapmamız gerekenlerin olduğu dönem diyebiliriz. KAD bu 2. sahayı oluşturuyor.

  148. Şule dedi ki:

    18 Eylül 1996
    Bursa saat: 14:20

    10-11 haziran evlilik için açılara bakar mısınız rica etsem. Açılar olumlu mu, destekleyici mi?

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim.

  149. Aynur dedi ki:

    22.11.2002 Osmaniye merkez
    20.00 ile 20.30 arası biliyorum saatini evlilik ve finansal konularda kendimi merak ediyorum yorumlarsanız çok mutlu olurum ☺️

    1. Akrep dedi ki:

      Lütfen net bir saat yazıp cevaplar mısınız.

  150. Devrim dedi ki:

    Tarih:21.08.2003 Yer:üsküdar, istanbul
    Saat: tam 03.00. Benim merak ettiğim bir konu var herhangi bir ortama girdiğim de(kütüphane, iş yeri, toplu taşıma) farketmeksizin çok fazla dikkat çektiğim. Etrafa çok fazla maskülen çekici bir enerji yaydığım söylenir. Bu konu hakkında beni aydınlatırmısınız

    1. Akrep dedi ki:

      Güneş: Aslan
      Venüs: Aslan
      Ay: İkizler Burcunda ve 11. Evde
      Akrep Burcu: 5. Evde

      Bunlara ek olarak siz de iki yıldız var.
      İkizler takım yıldızında bulunan Alhena ve
      Koç takım yıldızında bulunan Capulus

      Güneş ve Venüs aynı ev konumunda ve burçtalar. Her ikisi Aslan burcu ile birleştiğinde başlı başına bir çekici enerji yarar. Şöyle düşünün, güneş enerjisi Venüs’le birleşince süslenir, allanır pullanır, sanatsal bir ahenk kazanır. Gören insanlar bir sanat eserine bakar gibi bakarlar.

      Ayrıca cezbedici enerjisi en yüksek boyutta olan iki burç; İkizler burcu duyguları yani iç dünyanızdan dışa yansıyan enerjiye cezbedici bir hale getirir. 11. evde olduğu için (arkadaşlıklar ve sosyal çevre) bu da aynı bir çekicilik katar.
      Akrep burcu 5. evde yani bizim dikkat çekme mekanizmamızın olduğu şans, aşk ve sosyal faaliyetler etkisinin bulunduğu 5. evde.

      Alhena misyon sahibi olma etkisi, Capulus koç burcu enerjisi erkeksi, yakıcı, yıkıcı, kışkırtıcı, cinsel dürtüleri harekete geçirici, agresif etkiler (enerji) yayar.

      Ayrıca Venüs Plüto arasında varolan bir açı da cinselliği ve cinsel çekiciliği harekete geçirir.

  151. ESRA dedi ki:

    merhaba daha önce çok yorum attım ama hiç bakılmadı nedeni kötü olduğu için mi anlamadım 27.01.2004 saat 04.00 istanbul gaziosmanpaşa lütfenn bakarmısınız

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, çok yorum atanlar nedeni ile aynı doğum verilerine tekrar tekrar bakmak zorunda kalıyorum o yüzden de size ancak sıra gelebildi : )
      Bilgileri mail adresinize gönderdim. Geniş bir zaman diliminde bakarsınız. Herhangi bir konu belirtmediğiniz için Kendinizi tanımanıza yardımcı olacak genel bilgileri ve yaşamınızda önümüzdeki 6 ay içerisinde meydana gelecek açılar ve bu açıların 2024 yılına kadar olan etkilerini ve hangi konulara dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili bilgileri gönderdim.

  152. 22tggg dedi ki:

    Merhaba 08.11.1995 saat 18.20 inceleme yapmanız mümkün mü

    1. Akrep dedi ki:

      Hayır mümkün değil çünkü doğrum yerini yazmamışsınız

  153. semran dedi ki:

    13 temmuz 1980 saat 17:59

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum yeri?

  154. Funda dedi ki:

    3 sene önce bir cafe açtık. İlk 2 senesi pandemi ile geçti ama yine de şükür. Nisan başı tamam mı devam mı diyeceğiz. İhale var ama öncelik bize.. Ama içimizde isteksizilik var. Fakat ortada sıfırdan ortaya çok güzel bir şey çıktı, büyük emek var. Devam etmemizi isteyen destek çok ama bu isteksizlik ne 😔
    ben Funda. Yay burcuyum 16.12.1974 22.20 d. Saati eşim ise koç burcu 11.04.1976 13.30
    Bu arada sistemi bilmiyorum yazdım ama amacım yol göstermeniz mesela şuna baktırın ya da sizi anladım şuna bakmamız lazım ücreti şöyle demeniz de yeterli.. Daha önce bir kaç paylaşımınızı görmüştüm ama ilk defa iletişim kurdum.. Demek ki zamanı gelmiş. Şimdiden teşekkür ederim

    1. Akrep dedi ki:

      Funda hanım doğum yerlerinizi yazmamışsınız. Onları da yazar mısınız lütfen.
      Bir de iş yerini açtığınız tarihi yer adıyla birlikte tam olarak yazar mısınız. (Bu bilgileri ben silip mailden size dönüş yaparım. Ücret almıyorum. Astrolojik olarak bir şey varsa onlar söylerim. Bununda dışında farklı bir konu varsa soru cevap ile ortaya çıkarmaya çalışırız bir kaç bilgi aktarırım onları yaparsınız.)

      İsteksizlik olması için astrolojik olarak cafenin transit haritasında enerjiyi kesek bir açı olabilir veya hiç olmaması gereken bir tarihte açmışsınızdır, psişik etkiler olabilir… Yay ve Koç işletme için harika bir birleşim… Bu isteksizliğin olması çok mümkün değil (doğum haritası ayrıntıları nedir bilmiyorum) Cafeyi daha önce başkaları işletmiş miydi? İlk siz mi açmıştınız? Orada başka bir iş yeri varsa benzer durumları onlar da yaşamışlar mı?

  155. Kbra dedi ki:

    Çocugum çok zıt ve aksi rica etsem doğum haritası baktirabilirmiyim E. y. 05.03.2020 15:12 Isparta

    1. Akrep dedi ki:

      Aslında sıra sizde değildi ama görürsem çocuk olunca her zaman bozarım. Çünkü çocuklarla ilgili farkındalıklarımız onlar ne kadar küçükken gerçekleşirse onlar için de sizin için de o kadar iyi olur.

      Ay Karşıt Mars
      Lilith Koçta
      Ay Mars (0°02’)
      KAD Yengeçte
      KAD 12. Evde
      Ay ve Yengeç 12. Evde

      Doğum haritasına ilk bakıldığında aslında çok uysal, uyumlu, duygusal bir çocuk var ama ayrıntılar da değişiyor.

      Özellikle 12. ev konumlarında dolayı dikkatli olun. Ona yardımcı ve destek olmanız lazım. Onun nasıl bir insan olacağı, hayatta ne kadar verimli, başarılı, huzurlu ve mutlu olacağı biraz da size bağlı. Eğer kendinizi onun frekansına kaptırırsanız sizi bir girdabın içerisine sürükler ve orada siz de kaybolursunuz. Kendinize de ona da zarar verirsiniz. Güzel etkileri var ama bu etkilerin iyi bir şekilde desteklenmesi gerekiyor.

      Diğer ayrıntıları mail adresinize gönderdim. Takıldığınız bir konu olursa yazarsınız.

      Balık Burcu Çocuğu Özellikleri
      Burada bazı ayrıntıları bulabilirsiniz.

  156. Nilsu dedi ki:

    Tekrar merhaba, doğum haritasında ki ruhsal yetenekler için buraya mesaj bırakmıştım. Henüz bilgilendirme gelmedi, geliyor mu onu da bilmiyorum fakat burada güncel yazışmalar olduğunu görünce tekrar hatırlatmak istedim. Teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Bunu şimdi gördüm. Göndermiştim. (sırayı karıştırmamak adına yazıyorum)

  157. İly dedi ki:

    Merhaba doğum günüm 25 Temmuz 2003. Doğum saatim 21.00 ve doğum yerim Gaziantep. Yorumlarınızı çok merak ediyorum özellikle kariyer ve aşk ilişkileri yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba mail adresinize gönderdim. Yazdığım tarihlere dikkat edersiniz.

  158. Begüm dedi ki:

    Tarih: 21.04.1999
    Yer: Gölcük, Kocaeli, Türkiye
    Saat: 09.15
    Okul ve iş konularında neler var merak ediyorum. Gününü öğrenmek istemek değil ama merak ediyorum aşk, evlilik ve partner meselelerininde de neler var haritamda diye. Ama tabi günü varsa evlilik gününü bilmek isterimm :):):). Erkek arkadaşım da 15.11.1997 kartal istanbul doğumlu ama saatini bilmiyorum:(. Bu bilgilere göre bi şey çıkarsa öğrenmeyi çok isterim. Emeğinize sağlık şimdiden❤️

    1. Akrep dedi ki:

      11 Ekim 2028 jüpiter ile Venüs Arasında Terazi burcunda iken üçgen açı var.
      Diğer en yakın benzer açı kova burcunda 16 Ocak 2033 yılında

      21 Şubat 2023 tarihinde 60’lık açı gerçekleşmiş.
      15 Ağustos 2026 tarihinde Aslan burcunda 60’lık açı var.
      14 Haziran 2034 tarihinde Koç burcunda 60’lık açı var iki gezegen arasında.

      Mars ile Jüpiter arasındaki en yakın üçgen açı 3 Temmuz 2025 tarihinde Yengeç burcunda 1. evinizde. Yengeç burcu ev ve aile ile de ilgilidir.
      Mars arkadaşınızın yönetici gezegeni olduğu için de önemli.

      Benzer açı balık burcunda 21 Mayıs 2033 ve 31 Temmuz 2034 tarihinde 10 evde. 10. Meslek ve Kariyerle ilgili.

      Bu veriler arkadaşınızın doğum saatini net olursa karşılaştırılarak netleştirilebilir. Doğum haritanıza göre akrep burcu ile kadersel bir birliktelik olmuş. Ancak nasıl sonuçlanacağı iradenize kalan kısmı ile sizlere bağlı.

      Not: Sonuçlar yöntemlere göre değişebilir. Anlık hatalara göre farklı şekillenebilir. Gece saat 3 çünkü. Bu tarihler sadece konum etkileri ile ilgili ve sonucu irade belirler. Hangi etki ağır basar ve siz o etkiyi değerlendirmeye karar verirseniz o daha etkili olur. O yüzden tarihlere çok fazla takılmayın. Sadece olasılıkları ekledim. (Bir de kadersel etkiler var onlara girmiyorum)

      Eğitim hayatı, iletişim, düşünme ve öğrenme alanlarında yüksek bir potansiyele sahip olabilirsin. Üretken ve sanatsal yönlerin de güçlü olabilir.

      Zeka ve öğrenme kabiliyetlerin yüksek olabilir, bu nedenle bir bilim insanı, öğretmen, yazar, editör veya gazeteci olmak için uygun etkilere sahipsin. Sanatsal yönlerin güçlü olduğundan, bir sanatçı veya tasarımcı olarak da başarılı olabilirsin.

      Kariyer için uygun tarihler olarak, 2023, 2024, 2027 ve 2028 yılları özellikle önemli olabilir. Bu yıllar, kariyerinde önemli değişiklikler veya ilerlemelerin olabileceği zamanlar olabilir.

        29 Ocak 2024 tarihinde çok güzel etkiler var. 2024’te Eylül ve Aralık ayları da aynı şekilde. 2027 yılı da 2024 yılına benzer.

      Arkadaşının doğum saati olmadığı için net bir şeyler söylemek zor. Ancak Boğa ile Akrep uyumludur.

      Bu yorumu bir kaç kez tamamlayamadığım için bırakmak zorunda kaldım. Yanlışlar olabilir kusura bakma.

    2. Akrep dedi ki:

      İlişkiler konusunda dikkat etmeniz geren bir nokta var. Mars Neptün’le uyumsuz. Bu durum eş-bağımlı ilişkilere dahil olma eğilimi verebilir. Siz ya da eşiniz bilerek ya da bilmeyerek kurban ya da kurtarıcı rolünü oynarsınız. Eşitliğe dayanmayan herhangi bir ilişkinin sonunda başarısızlığa mahkum olduğunu anlamalısınız.

    3. Akrep dedi ki:

      Neptün’le Güneşiniz uyumsuz. “Hayır” demeyi ne kadar erken öğrenirseniz sizin için o kadar iyi olur.

      Neptün Satürn uyumsuzluğu var. Bu da size korkularınızdan ve sorumluluklarınızdan kaçma eğilimi verebilir, veya vermiştir. Bu etkiyi de eğer almışsanız ne kadar erken etkisiz hale getirebilirseniz eğitim ve kariyer hayatınızda ilerlemeniz o kadar kolay olur.

      Tamamını yazmayım güzel bir etki ile kapatayım. Jüpiter’iniz Uranüs ile uyumlu. Bu durum sizin Olağandışı fırsatlar ile hayatta güzel sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Yüce hedefleriniz ve idealleriniz var ve biraz eksantriksiniz. Diğerleri sizi zamanınızın biraz ilerisinde olarak görebilir. Rutin veya tekrarlayan işler sizin için son derece sıkıcıdır.

  159. Nhr dedi ki:

    Benim merak ettiğim bir konu vardi cevaplarsanız sevinirim
    Ben nedense bana iyi gelmeyecek benim çok zıttım insanlardan etkileniyorum ve ilişkilerim kötü gidiyor hep bunun sebebi nedir sizce?

    1. Akrep dedi ki:

      Bunun olması çok doğal. Gönderdiklerimin tamamını okuduğunuzda bu kanı sizde de oluşacaktır. Ama biraz daha açayım ben konuyu.
      Sizi şu şekilde tarif edeyim, ruhsal iletişim kanalı hassas ve güçlü… Merkür Koç ve 3. ev Akrep olması hoşlanmadığınız enerjilere karşı refleks geliştirmenize sebep oluyor. Aslında ilişkileriniz kötü gitmiyor. Siz, negatif enerjileri algılayabiliyorsunuz. İnsanları görmeniz onların nasıl insan olduklarını anlamanız için yeterli. Mesela Merkür Koç ve 3. ev Akrep burcunda olduğu için birbirini iten enerjilere yoğun refleks gösterirsiniz, negatif enerji barındıran insanları anında algılayıp kılıç kalkan çekersiniz : ) Çünkü iletişim noktanızda Mars etkisi altında bulunan biri madde seviyesini diğeri madde ötesini kontrol eden iki güçlü ve savaşçı karakterli burç var.

      Eminim çok insanı kırıp geçirmişsinizdir. İnsanlar bir anda patladığınız için sizden çekiniyorlardır. Bakışlarınız onları tedirgin eder. Ama ruhunuz ve duygularınız balık burcu gibi olduğu için aynı zamanda yufka yürekli olursunuz. Kırdığınız her insandan dolayı sonradan pişmanlık duyabilir, onları teselli etmeye çalışabilirsiniz. Hangi tarafın ağır bastığınız bilmiyorum. Nacizane tavsiyem Ruhsal Doğum Haritası (Doğum Haritasında Ruhsal Yetenekler) konusunu incelemeniz. O zaman daha iyi anlayabilirsiniz.

      Aslında bıçağın hangi yüzü olacağınız kendinizi hangi yönde geliştirebileceğinize bağlı. Mümkünse toprakla irtibatlı olmaya çalışın.

  160. Nhr dedi ki:

    Çok teşekkür ederim aldım maili
    Ellerinize emeginize sağlık

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. inşallah yaşamınızı değiştirip dönüştürmenizde faydalı olur.

  161. Müberra dedi ki:

    23.07.1999 – 16.45 – Turgutlu/Manisa ,iş ve evlilik odaklı bakabilir misiniz?

    1. Akrep dedi ki:

      Şiron Akrep burcunda olduğu için güven ve paylaşıma dayalı evlilik kurmanız zor olabilir. 7. evinizde gezegen yok. 7. evde ikizler burcu var. Evlilik konusunda sabırlı olmanızı öneririm. Ayrıntılı 7. Ev İkizler Burcu konusundan okuyabilirsiniz.

      Marsınız Akrep burcunda ve 11. evde. Yani arkadaşlık, sosyal çevre, beklentiler, yenilikler vs. akrep burcu gibi davranırsınız. Eğer bu konum aktif ise çevrenizdeki insanlar sizden isteseler de istemeseler de çekinirler. Mesafeli olmayı tercih ederler. Bu durum doğal olarak evlilik konularında da etki eder. Ancak 7. evinizdeki İkizler burcu ile bu konumdaki Akrep burcunun etkilerini farkedenler, o enerjiyi görenler sizden nedenini bilemeseler de çok etkilenirler. Mıknatıs gibi onları çekersiniz. Ama 7. evdeki ikizler sürekli bir daldan diğerine konma eğilimi veriyorsa, vermeye başlamışsa, sizi sürekli dürtüyorsa bir ilişkide sürekli ve ciddi ilerlemeniz zor olacaktır.

      Doğum haritanıza göre büyük olasılıkla bir engel olmazsa yengeç burcu biri ile evlenme ihtimaliniz yüksek. (Transit haritaya göre şu an Başak burcu ve toprak unsurları ile daha sık karşılaşabilirsiniz)

      İş Konusunda
      Yükselen Yay ve Jüpiter yönetici. Bir şey yapmak istediğinizde fazla engelle karşılaşmazsınız. Önemli olan ne istediğinizi bilmek. Saygıyla karşılanacak bir alanda çalışabilirsiniz.
      10. Başak hizmet sektörü tam bu konuma göredir. Ayrıntılar için 10. Ev Başak Burcu

      Jüpiter 5. evde, öğretmen, politikacı, dinle ilgili alanlar, aktör, şarkıcı, komedyen…

  162. Salim dedi ki:

    21.03.1990
    İstanbul
    09.00
    21.03.2019 da evlendim evliliğimin gidişatı ve kariyerimle ilgili haritama bakabilirmisiniz

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim.

  163. Gamze dedi ki:

    04.11.2001 23:30 İstanbul Bakırköy yeni bir aşk ve son ilişkim eski sevgiliye bakar mısınız lütfen 🙁

    1. Akrep dedi ki:

      Olası Tarihler

      14 Şub, 2023 tarihinde güçlü bir etki almışsınız. Tanışma olabilir, bir başkası görmüş olabilir, etkileşim olmuş olabilir veya sizde yoğun istek olmuş olabilir

      Bunun benzeri tarihler şunlar

      16 Haz, 2023
      14 Şub, 2024 *
      16 Haz, 2024
      13 Şub, 2025 *

      Sonrasında 2028’e kadar bu etkiler tekrar ediyor.

      Her yıl 16 Haziran ve 14 Şubat’ta

      10 Kas, 2026
      13 Oca, 2027
      2 Tem, 2027
      25 Şub, 2031

      20 May, 2025
      22 Mar, 2033

      6 Mar, 2023 tarihinde 8. evinizden etki almışsınız biraz Mars Akrep enerjisi. O tarihte bir ilişkinin olursa ilişkinin derinliğini düüşneceksiniz. Ciddi bir ilişki için karar verilecek tarihlerden biri olabilir
      Bunun devamı akrep burcu eşliğinde 8 Kas, 2023 4. evinizde *
      Bu iş veya terfi ile ilgili, ilişkilerle de ilgili olabilir. Bu etki olduğunda kibirden uzak durun.

      Bunlar da Mart ve Kasım etkileri olarak 2028 tarihine kadar devam ediyor.
      5 Mar, 2024 (6 2023 marttaki ile aynı etkiler)

      7 Kas, 2024 (8 Kasım 2023 teki ile aynı)

      6 Mar, 2025
      7 Kas, 2025

      Bu şekilde 7 Kasım 2028 tarihine kadar her 5-6 Mart ve 7-8 Kasım tarihlerinde

      Eski? Eskiye takılı kalan sadece onu kıskandırmak için yeniyi arar. Eskiyi bırakın ki yeni olsun. Aksi halde tüm etkiler eski üzerinden devam eder. (Bunlar öneri sadece, kendi hayatınızla ilgili kararı kendiniz vermelisiniz)

      Jüpiter Yengeç burcunda. Bu konuma dikkat edin. Güzel etkileri var ama herkesi mutlu etmeye çalışırken kendinizi unutmayın. Fazla hassas, fazla duygusal ya da fazla kibar iseniz kendinize zarar verecek ölçüleri kaçırmayın.

  164. Kader dedi ki:

    22.12.1993
    İstanbul
    09.00
    16.08.2021
    İstanbul
    17.25
    Bir oğlum var ve şu an çalışmıyorum onun ve kendimin geleceği için kariyer olarak birşeyler yapmak istiyorum ama neyi ne zaman nasıl yapacağım bilemiyorum.Bu konuyla ilgili hiç değilse fikir oluşması için rica ederim.Teşekkürler…Mail adresim aktiftir.

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim. Mümkün olduğunca işinize yaracağını umduğum bilgileri yazmaya çalıştım. Umarım faydası olur.

  165. ESRA dedi ki:

    27.01.2004 saat 04.00 istanbul gaziosmanpaşa daha önce de yazdım ama geri dönüş alamadım kariyer ve meslek anlamında ayrıntılı yorum alabilirsem çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Gönderildi.

  166. Nilsu dedi ki:

    Merhaba, gününüz bereketli geçsin. Eğer müsaitliğiniz olursa muhtemel ruhsal yetenekler hakkında bilgi alabilir miyim? Mail adresinde ki 8 rakamı (8) adet. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgilerimle,
    02.03.1982
    10:20
    İstanbul

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Nilsu Hanım. Teşekkür ederim sizin sadece gününüz değil ömrünüz de bereketli geçsin inşallah.

      5 konumda ruhsal yetenek belirleyip onları mail adresinizle gönderdim.

  167. Edanur dedi ki:

    Bana dönüş yapmanızı merakla bekliyorum

    1. Akrep dedi ki:

      Dönüş yapamıyorum çünkü doğum saatinizi yazmamışsınız.

  168. Rabia dedi ki:

    Teşekkür ederim, aldım maili.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Umarım faydalı olur.

  169. Ayşe dedi ki:

    Bakmanızı istediğim özel bir gün yok. Mail adresim aktif, gönderebilirsiniz. Yalnız saati yanlış yazmışım.
    29.11.2006 09.20 Tekirdağ, doğrusudur.

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim. İki konumdan dolayı mesleki konuda düşüncemi yazdım. Eğer doğum bilgileriniz doğru ise, o bilgileri dikkate alırsanız ileride sizin için daha iyi olabilir.

  170. ESRA dedi ki:

    27.01.2004 saat 04.00 istanbul gaziosmanpaşa merhaba özellikle kariyer ve meselk hayatımı merak ediyorum bu sene tekrardan üniversite sınavına gireceğim geçen sene ilk defa girdim ve istediğim gibi gelmedi bu sene ne olacak ve hangi mesleği yapacağım merak ediyorum şimdiden teşekkür ederimm

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba,

      Kariyerinizle ilgili

      Güçlü etkiler
      1 Haz, 2029
      30 Eki, 2029

      Olumlu etkiler
      22 Haz, 2023
      24 Kas, 2023
      5 Şub, 2024
      31 Ağu, 2027
      1 Eyl, 2033
      2 Haz, 2035

      Diğer ayrıntıları mail adresinize gönderiyorum. Sınavınızda başarılar dilerim.

      Meslek ile ilgili Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır? konusuna da bakabilirsiniz. Ev, gezegen ve burç konumlarınızı mail adresinize gönderdim.

  171. Edanur dedi ki:

    Merhabalar, 14.11.1995 Sakarya Adapazarı doğumluyum. İş ve eş konularımı oldukça merak ediyorum. Çok güzel bir site olmuş başarılarınızın devamını dilerim. Mail adresimi aktif kullanıyorum. Teşekkürler..

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba teşekkür ederim. Doğum saatinizi yazmamışsınız Eda Hanım.

  172. Aralnur dedi ki:

    Her iki mail adresim de faal bir şekilde kullanmaktayım 🙂 bu mail adresinde gönderinizi göremedim. astroloji öğrencisi bir abla vardı ondan rica etmiştim hangi mesleklere yönelmem gerekiyor diye o da akrep teması deyip sadece öyle söyledi . Sonra bir başka ablaya sordum o da merkür’ün ikizler olduğu için mars’ım da Koç olduğu için daha böyle hareket ve konuşmaya dayalı meslekler dedi kafam çok karıştı ben tekrardan üniversite sınavlarına hazırlanıyorum da kariyer alanım hiç olmadı hangi işe başvurduysam hepsi yüzüme kapandı. 2018’den beri çok büyük sıkıntılar yaşadım aile sağlığı hem benim iş başvurum vs derken uranüs boğa beni benden aldı . Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığımız için .

    1. Akrep dedi ki:

      İki yerde cevap yazdım

      https://www.akrepblog.com/kisa-dogum-haritasi-analizi#comment-3740
      https://www.akrepblog.com/kisa-dogum-haritasi-analizi#comment-3741

      Merkür İkizlerde ancak o açılara bakmamış sanırım. Yorumlarda cevapladım. Endişe etmeyin çok iyi durumdanısınız. 6 Aylık açı etkilerini de mail ile gönderiyorum onları inceleyin. Onlara göre hareket edersiniz. İhtiyacınız olduğunda bir tarih verirseniz o tarihlerdeki etkilere de bakarız. Burada sizden önce birinin iş görüşmesi tarihi vardı inşallah okumuştur. Çok güzel fırsatlar çıkıyor insanın karşısına ancak değerlendirilmezse boşa da gidebiliyor. Her sebebin ortaya çıkması için bazen yapılması gerekenler olur. Astrolojik veriler bu nedenle çok önemli. Onları doğru okuyup anlamak ve ona göre değerlendirmek gerekir. Her burcun dua günü ve saati bile farklı.

    2. Akrep dedi ki:

      Mailden bir bölüm daha ekleyim. Bu tarihler arası sizin için önemli. Fırsatları değerlendirmeye çalışın.

      Jüpiter kavuşum MC
      9 Mayıs 2023 tarihinden 17 Mayıs 2023 tarihine kadar

    3. Akrep dedi ki:

      Jüpiter kavuşum Mars
      Bu tarihler arasında uçmaya hazır olun : ) bu etkileri kendiniz için güzel bir ivme olarak değerlendirebilirsiniz.
      21 Nisan 2023 tarihinden 30 Nisan 2023 tarihine

    4. Akrep dedi ki:

      Neptün üçgen Plüton
      isan 2023 başından Ocak 2025 sonuna kadar

      Parapsikoloji, Psikoloji ve Doğa üstü konulara bu tarihler arasında ilginiz artacak. KAD’ınız Akrep burcu olduğu için ruhsal yönden bu süreci iyi değerlendirmeye çalışın.

  173. nhr dedi ki:

    Merhabalar
    Ben haritamı size atmıştım bir sürü kez yorumlamadınız da merak ettim acaba kötü bir durum mu var haritamda cevaplarsanız sevinirim

  174. nhr dedi ki:

    Ya pardon ben bir sürü kez yorum atmıştım neden yorumlamadıgınızı merak ediyorum haritamda kötü bir durum mu var acaba
    19 Mart 2004 17.50 Gaziantep

    1. Akrep dedi ki:

      : ) Doğum haritanıza bu mesajınız üzerine bir kez daha baktım. Sanırım doğum verileriniz gerçekten doğru. Mail adresinize gönderdim. Sıra ile gittiğim için fırsat buldukça sıradaki arkadaşla devam ediyorum. Sıra size yeni gelmişti.

  175. Tarık Ziya dedi ki:

    30.04.1999 İstanbul 05.00 İlişki Hayatı (Arkadaşlık ve cinsellik başta olmak üzere, aşk, evlilik, yakın çevre ile ilişkiler) Çok teşekkür ederim ^-^

    1. Akrep dedi ki:

      Başlıklar aşağıdaki gibi. Ayrıntıları Mail adresinize gönderdim.

      İlişkiler

      Chiron 8. Evde
      Güneş Karşıt Ay (5°54’, Yaklaşan)
      Venüs Üçgen Uranüs (3°42’, Uzaklaşan)

      Aşk

      Venüs İkizlerde
      K.Düğüm Aslanda
      K.Düğüm 5. Evde

      Evlilik

      Mars 7. Evde
      Chiron 8. Evde

      Arkadaşlıklar, Yakın Çevre

      Venüs Üçgen Uranüs (3°42’, Uzaklaşan)
      Güneş Boğada
      Venüs İkizlerde
      Venüs 3. Evde
      Mars 7. Evde
      Uranüs 11. Evde
      Neptün 11. Evde
      Venüs Üçgen Uranüs (3°42’, Uzaklaşan)

  176. Rabia dedi ki:

    Estağfurullah, işleriniz kolaylaşsın inşallah. Teşekkür ediyorum. 😊

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim. Analiz bilgilerini mail adresinize gönderdim Rabia Hanım oradan inceleyebilirsiniz. Ben kısa diyorum ama incelemek için 3-4 saat ayırmanızı öneririm.

      Kritik öneme sahip bir tarih olursa ona da bakarız.

  177. Rabia dedi ki:

    Doğru, eksiltili yorum yapmışım, tabiki o şekilde kimsenin haritasına bakılamaz, tarihle ilgili şu anda erken sanırım benim için. Siz eğer müsaitseniz ve uygunsa Nisan başı Haziran sonu arası benim açımdan nasıl olur. Yorumlarsanız sevinirim. Kusura bakmayın, site çok güzel olmuş çoğu şeyi okuyunca Öyle hızlıca yazıverdim bi an.

    1. Akrep dedi ki:

      Estafurullah estafurullah. Bilgiler doğru olduğu sürece sorun değil, vakit buldukça herkese cevap yazıp bilgilendirmeye çalışıyorum. Zamanım kısıtlı olduğu için kısa sürede çok fazla haritaya bakamıyorum. Sıra ile gidiyorum. Talepte bulunan arkadaşlar eksik bilgi yazınca onlara tekrar yazıp tamamlamalarını rica ediyorum. Gecikme o nedenle. Tabiki yazacaksınız ve istekte bulunacaksınız. Bu tür şeyleri dert etmem hiç merak etmeyin. Özellikle bu kadar ince ve hassas düşünenler olunca.
      Sıra gelince size de yazarım. Gecikme için kusuruma bakmayın lütfen.

  178. Mehriban dedi ki:

    06.05.2005 Bakü 13.00

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim. Mailde de belirttim bazı belirgin ruhsal yetenekleriniz var Ruhsal Yetenek Haritası nı gönderdiğim bilgilerle kontrol ederek mutlaka inceleyin.

  179. Rabia dedi ki:

    Kayseri
    23.01.1994
    14.30
    🫂🤗
    Evlilik tarihi

    1. Akrep dedi ki:

      Rabia Hanım, sanırım hangi tarihte evleneceğinizi veya evlenebileceğinizi yazmamı istemişsiniz ama o şekilde analiz yapmıyorum. O şekilde analiz yaparsam burada hiçbir talebi karşılayamam çok zaman alır. Zamanım çok kısıtlı ve inanın burada yaptığım kısa bir analiz için bile en az 2 saat zamanım gidiyor. Siz bir tarih yazarsanız o tarihte evlilik uygun mu değil mi veya evlilik olma ihtimali açılardan yola çıkarak mümkün mü değil mi onu yazabilirim.

      Doğum haritanızı doğru yorumlayabilmeniz için,

      * Ev ve burç konumları
      * Açılarınız
      * Önümüzdeki 6 Aylık gelişmeler
      * ve Sizin belirlediğiniz bir tarihe bakıyorum. (iş görüşmesi, evlilik için uygunluk veya ilişkiler açısından uygunluk, ticari yatırımlar, para konuları, sınav vs.)

  180. Aralnur dedi ki:

    Merhaba ben aral doğum saatini yazınız demişsiniz unutumuşum 17.mayis .1994 10:41sivas Yıldızeli kariyer alanım hakkında.issizim.zekam iyi çalışmıyor mu acaba. Benim haritada bakan akrep temasına yönel diyor akrep teması nedir. ?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Birazdan maili gönderiyorum. Ama mailde yazdığım bir cevabı buraya da ekleyim.

      Zekam iyi çalışmıyor mu acaba? Demişsiniz. Aslında Zekanız çok iyi. Merkür İkizler burcunda ve 11. evde. Ancak Satürn Merkür Karesi bu işleyişi olumsuz etkiliyor. Bu konuda negatif düşünce içerisinde olmayın.

      Şu anki haritanızda da Merkür Balık burcunda bu da doğal olarak zihinsel aktivitelerinizi yavaşlatacaktır. Satürn’de Balık burcunda. Merak etmeyin, endişe etmeyin. Sadece kendinizi iyi yönde geliştirmeye bakın. Bu etkiler kalıcı değil. Sadece kendinizi geliştirmeye çalışın.

      Bir yorumunuza cevap olarak Akrep Temasına yönelmenin ne demek olduğunu açıklamıştım. (Buradaymış https://www.akrepblog.com/kisa-dogum-haritasi-analizi#comment-3740)KAD Akrep burcunda. https://www.parapsikoloji.net/dogum-haritasinda-ruhsal-yetenek-konumlari/amp/ buradaki konuları ezberlemeniz lazım. Kendinizi bu yönde geliştirin lütfen. Zekanızla ilgili yaşadığınız kompleksler biraz da bu konuyla ilgili. Ruhsal zekanıza ve yeteneklerinize yönelin lütfen.

  181. Aralnur dedi ki:

    Merhaba ben aral doğum saatini yazınız demişsiniz unutumuşum 17.mayis .1994 10:41sivas Yıldızeli kariyer alanım hakkında.issizim.zekam iyi çalışmıyor mu acaba. Benim haritada bakan akrep temasına yönel diyor akrep teması nedir. ?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Her gönderide farklı mail adresi yazmışsınız. Hangisini aktif olarak kullanıyorsanız bu mesaja o mail adresi ile cevap yazar mısınız.
      Haritanıza bakan derken? Doğum haritanıza mı baktırmıştınız? Neden ona sormadınız : ))
      Büyük ihtimalle KAD Akrep burcudur. Kuzey Ay Düğümümüz hangi burçta ise o burcun temsil ettiği alanlara yönelmemiz gerekir. GAD yani Güney ay düğümümüz de bırakmamız gerekenleri gösterir. Mesela GAD boğa ise sizi paraya, keyfe, rahata, tembelliğe ve zevkli olan şeylere yönlendirebilir. Bunları terkedip Akrep burcunun hakim olduğu konulara yönelmeniz gerekir. Ruhsal, mistik ve madde ötesi konulara. Önce kendinizi keşfedip level atlatmalısınız, sonra sırası ile çevrenizdeki insanların enerjilerini düzenleyip onların nasıl değişip dönüşeceklerini göstermelisiniz. Bu konuda size Parapsikoloji sitesini tavsiye edebilirim. Ruhsal yönden gelişip ilerleyebilmeniz için bu tür alanlara yönelip öğrenmeniz gerekir.

      O sitede yer alan Ruhsal Yetenek Haritası konusunu mutlaka inceleyin. Size göndereceğim (inşallah siz eksik bilgileri tamamlayabilir biz de gönderebilirsek) burç, gezegen ve konumlarına bakarak oradaki konularda hangi ruhsal yeteneklere sahip olduğunu öğrenebilirsiniz. O yeteneklerinizi de geliştirebilirsiniz.

  182. Nafi B. dedi ki:

    26.10.1997 Doğum saati:8.30 Adana/Seyhan Kariyer ile alakalı yorumlarsanız sevinirim.Yer değişikliği yaşayacağım yer ile alakalı olarak da bakarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Çok geniş bir alanda yazdığınız ve ayrıntılara yer vermediğiniz için mail adresinize mümkün olduğunca sizi ilgilendiren ve kariyerinizle ilgili olduğuna inandığım notlar gönderdim. Lütfen onları dikkatli inceleyin. Çünkü sizin için geleceğinizi ilgilendiren bir dönemden geçeceksiniz. Bu dönemi iyi değerlendirmeniz önemli. Ben kendimce önemli olduğuna inandığım kısımları belirttiğim ama siz mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde inceleyip notlar alın ve hareket planınızı buna göre şekillendirin. Unutmayın, astroloji alacağımız etkileri belirler. Kesin olanı (kadersel olanlar hariç) biz belirleriz. Bir dönem atacağınız adımlar geleceğinizi büyük oranda şekillendirecektir.

  183. Tarık Ziya dedi ki:

    30.04.1999 İstanbul 05.00 Teşşekür ederim ^^ yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Size yorum yapmadığımız bir alan kaldı mı ki 🙂
      Bir alan belirtmediğiniz için göndereceklerim daha önce burada yazdıklarımla hemen hemen aynı olacaktır. Bir yorumunuz daha vardı. Ona geldiğimde gönderirim. İki kez mesaj göndermenin cezasını çekin : ))

  184. Edanur dedi ki:

    Merhabalar 14.11.1995 Sakarya/Adapazarı doğumluyum. Doğum saatimi net bilmiyorum bir analiz yapar mısınız? Mailin aktif Teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Maalesef doğum saati net olmadan yapılacak analiz ve yorumların bir anlamı olmaz. Bazı noktalarda 5-10 dakikalık farklar bile çok etkiliyor oluyor. Bilinmeyen bir saat ile ilgili yapılacak yorumlar genel olarak çok doğru olmaz. Öncelikle doğum saatinizi netleştirmeye çalışın lütfen.

  185. OSMAN E. Y. dedi ki:

    13.11.1983
    İstanbul
    10.30

    Teşekkürler 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Mail adresinize gönderdim.

  186. melahat k. dedi ki:

    30.11.1976 saat 19.10
    MERSİN toroslar

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim Melahat hanım.

  187. Nisanur dedi ki:

    21.10.2002 21.30 İstanbul

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderdim.

  188. Nehir dedi ki:

    19 Mart 2004, 17.50 , Gaziantep
    Calismalarinizi cook begeniyorum yorumlarsaniz sevinirim tesekkurler

    1. Akrep dedi ki:

      Mail adresinize gönderiyorum. Özel bir durum belirtmediğiniz için genel olarak kendinizi tanımanıza yardımcı olacak verileri gönderiyorum.

  189. Melike dedi ki:

    17.06.2002 07.15 Pendik, İstanbul

    1. Akrep dedi ki:

      Güneş 25 İkizler 49′ 05″ 12
      Mars 12 Yengeç 53′ 28″ 12
      Satürn 19 İkizler 27′ 20″ 12
      KAD 17 İkizler 49′ 02″ R 12

      Sizi bu sayfaya gelip te bir çözüm aratan konumlar.
      Üzeri ağır toprakla örtülmüş bir enerji, derinleri keşfettikten sonra yüzeye çıkıp insanlara hizmet eder. Derinlerde boğulmak üzere olan insanlara yardım eder.
      Amacınızı öğrenin, kendinizi keşfedin, yetenek ve kabiliyetlerinizi araştırın. Bir çoğu için kötü bir harita olabilir ama bana göre muhteşem.

      Diğer ayrıntıları mail adresinize gönderdim.

  190. Cansu dedi ki:

    24.08.1998 mersin 18.00
    Evet mail adresim güncel. Şu anda işsizim ve iş arıyorum. 19 martta bi banka sınavına gireceğim. Kariyerim ile ilgili analiz yapabilir misiniz? Çok teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Cansu hanım bilgileri mail adresinize gönderdim. Oldukça ayrıntılı o yüzden boş bir zamanınızda incelerseniz iyi olur.

      19 Mart günü açılarınızı da mail adresinize birazdan gönderiyorum. Tablo fena görünmüyor. Hatta güzel şeyler olmaması için çok fazla bir neden yok bence. Yalnız Mart ayı sizin için enerjilerin çok yoğun olduğu bir ay gibi. Güzel etkiler de var, kendinizi kontrol edemezseniz olumsuz olabilecek etkiler de var. Mail adresinize hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini ekliyorum. O konulara dikkat edersiniz. 19 Mart’ta aynı gün tam olarak etkin olacak açılar var. Bir açıda 19 Mart sabahı aktif oluyor ki o gün hem zihinsel hem de enerji olarak iyi durumda olabilirsiniz (Eğer doğum saatiniz ve tarihinizde hata yoksa)

      Özellikle şu etkiye dikkat edin, Transit Mercury Sextile Neptune – Mercury 19 Mart 2023 Pazar 03:57:37 Tam etki… O saatte düşüncenize, inancınıza ve bakış açınıza uygun olarak ibadet yapın, dua edin, meditasyon yapın, transa geçin, dilek dileyin, olmasını istediğiniz şeyleri zihninizde canlandırın.. İç görüşmenizin olduğu gün güzel etkiler var. Değerlendirmeye çalışın. Mailinize göndereceğim konulara dikkat etmeyi unutmayın.

  191. Kaan dedi ki:

    03 04 1994. Saat 17.30 ankara evlilikle ilgili bakarsanız sevinirim

    1. Akrep dedi ki:

      3 Nisan 1994 tarihi için…
      Belirli bir tarih belirtmediğiniz için 6 aylık dönemi gönderiyorum. O dönemi incelersiniz. Ayrıntı girmemişsiniz ben de genel göndereyim siz değerlendirirsiniz.

    2. Akrep dedi ki:

      Ayrıntıları mailinize yazdım. Doğum haritanıza göre evlilik geç olabilir (Genel olarak geç, bu geç kavramının sonuna da gelebilirsiniz) Evlendiğinizde işiniz evden uzakta olursa eşinizle iletişiminizi sağlam tutun çünkü size kırılabilir. (İhtimallerden bu gerçekleşirse tabiki)

      Doğum verileriniz doğru ise büyük ihtimalle Balık burcu biri ile evlenebilirsiniz. En azından hayatınızın önemli noktalarında Balık burçları olur.

      Evlilikte gecikmeye takılmayın. Önemli olan iyi bir birliktelik olması.

  192. Tuğçe dedi ki:

    Tuğçe 06.09.2002 09:10 Manisa
    16 temmuzda dikey geçiş sınavına gireceğim eğitim hayatımı merak ediyorum sosyal hizmet okumak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    1. Akrep dedi ki:

      O zaman sadece önümüzdeki 6 ay ve 16 Temmuz aralığına bakıp gönderiyorum mail adresinize.

    2. Akrep dedi ki:

      O gün gerçekten çok güzel etkiler var senin için Transit Mercury Sextile Mercury
      Bu etki 15 Temmuz’da başlıyor ve 16 Temmuz 10:53’te zirve yapıyor. Bu etkiyi çok iyi kullanabilirsin.

      ve

      14 Temmuz’da başlayıp 24 Temmuz’a kadar devam edecek olan Transit Jupiter Trine Sun var. Şanslı bir dönemde olacaksın.

      Ancaaakkk astrolojik etkiler sadece zemin hazırlar. Onları kullanmak tümüyle sana kalır. Eğer yeterli hazırlık yapabilirsen o gün seni destekleyecek etkiler var. Diğer ayrıntıları mail adresine gönderiyorum.

  193. Tuğçe dedi ki:

    Tuğçe 06.09.2022 09:10 Manisa 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Doğum yılınız 2022 mi : )

  194. Aral dedi ki:

    17.Mayis.1994 Sivas Yıldızeli. Kariyer alanım hakkında aydınlatabilir mısınız ? İşsizim. 🙂 Ne zaman yüzüm gülecek

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Lütfen, doğum saatinizi yazar mısınız.

      Sadece doğum haritası, ev, burç ve gezegen konumları ile bunları etkileri.
      Önümüzdeki 6 ay içerisinde alacağınız etkiler.

      Bakmamı istediğiniz özel bir gün var mı? Varsa o günü de ekler misiniz. Bilgileri mail adresinize gönderiyorum. Mail aktif değilse lütfen güncel olanı ekleyin. Çok fazla bilgi oluyor tamamını buraya yazamam.

  195. Ayşe dedi ki:

    29.11.2006 09.00 Tekirdağ

    1. Akrep dedi ki:

      Sadece doğum haritası, ev, burç ve gezegen konumları ile bunları etkileri.
      Önümüzdeki 6 ay içerisinde alacağınız etkiler.

      Bakmamı istediğiniz özel bir gün var mı? Burada yazdığınız mail adresi aktif mi? Yoksa yukarıdaki bilgileri mail adresinize gönderiyorum.

  196. Cansu dedi ki:

    24.08.1998 18.00 mersin

    1. Akrep dedi ki:

      Cansu Hanım, buraya yazdığınız mail adresi kullandığınız bir mail mi? Büyük kısmını mail ile gönderiyorum.
      Ve özellikle bilgi almak istediğiniz bir gün var mı? Sadece o güne ait bilgileri aktarayım. (iş görüşmesi, para beklentisi, sınav günü, vs.)

  197. Kübra dedi ki:

    16.06.2003 adana 08:30

    1. Akrep dedi ki:
      Gezegen Burç Konumları Ev
      Konumları
      Güneş 24 İkizler 41′ 03″    11
      Ay 18 Oğlak 40′ 42″      6
      Merkür 04 İkizler 52′ 23″    11
      Venüs 07 İkizler 24′ 21″    11
      Mars 29 Kova 37′ 39″      8
      Jüpiter 15 Aslan 14′ 28″      1
      Satürn 01 Yengeç 33′ 35″    11
      Uranüs 02 Balık 47′ 19″ R      8
      Neptün 12 Kova 55′ 59″ R      7
      Pluto 18 Yay 26′ 05″ R      5
      Chiron 16 Oğlak 31′ 37″ R      6
      Lilith 13 Boğa 57′ 57″    10
      Ay Düğümü 29 Boğa 18′ 49″ R    10
      Şans Noktası 28 Kova 39′ 43″      8
      Vertex 18 Yay 41′ 03″      5
             
      Ev Burç Konumları  
      Yükselen 04 Aslan 40′ 05″  
      Ev 2 26 Aslan 12′ 09″  
      Ev 3 22 Başak 01′ 21″  
      Ev 4 23 Terazi 38′ 11″  
      Ev 5 29 Akrep 23′ 55″  
      Ev 6 04 Oğlak 10′ 54″  
      Ev 7 04 Kova 40′ 05″  
      Ev 8 26 Kova 12′ 09″  
      Ev 9 22 Balık 01′ 21″  
      MC (Başucu) 23 Koç 38′ 11″  
      Ev 11 29 Boğa 23′ 55″  
      Ev 12 04 Yengeç 10′ 54″

      İkizler Stelyumu ve 5 Retro bulunuyor. Bu noktaları haritada işaretledim. Bu konumlar ve konumların etkilediği alanlarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. “Neden Böyle?”, “Niye böyleyim?”, “Neden hep beni buluyor?” tarzı sorunların kaynağı bunlardır. Eğer bu tür soruları sık sık soruyorsanız bu soruları bir kağıda yazın ve kağıdı toprağa gömün. Mümkün olduğunda olumlu cümleler kurmaya çalışın. “Benim hangi yönümü güçlendirmek için bu sorunlar var?”, “Bu sorunları aşmak için neler yapmam gerekir?” tarzı cümleler kurun. Eğer yapıcı ve çözüm odaklı davranırsanız doğal olarak sıkıntı yaşadığınız alanlarda ileriki dönemlerde herşey daha iyi olacaktır. Bir dağa tırmanan insanla, dağa aşağıdan bakan insan aynı güçte ve tecrübede olabilir mi?

      Güneş İkizler Burcunda: İkizler Burcu Kadını ve Özellikleri

      Ay Oğlak Burcunda: Ay burcumuz bizim duygusal yanlarımızı belirtir. Duygusal yönden oğlak burcu gibi davranırsınız. Biraz soğuk, ruhsuz, acılara dayanıklı, güçlü ve umursamaz olabilirsiniz. Duygularınız bir hedefe yöneldiğinizde daha güçlü olur. Ay Oğlak Burcu Özellikleri

      Merkür İkizler Burcunda: Retro pozisyonunda iletişim alanında sorunlar yaşayabilirsiniz. Normalde İkizler burcunun zihni çok hızlıdır. Anında cevaplar verir ve çok nettir. Herşeyi çok hızlı bir şekilde öğrenir. Öğrenmeyi sever. Herkesle iletişimi iyidir. Çok sayıda arkadaşı olur ancak Retroda iken bu konularda sorunlar yaşanabilir. Kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Kompleks yapmadan küçük adımlarla ilerlemeye çalışın. Merkür İkizler Burcunda

      Venüs İkizler Burcunda: Çift eşlilik veya bir sevgide kalamama. Flört etme arzusu. Venüs İkizler Burcunda Genel Özellikleri Retro olduğu için sevgi, aşk ve ilişki konularında dikkatli olmakta yarar var. Düşünerek adım atın. Hatta büyüklerinizin görüşünü almaya özen gösterin. Çünkü sizin göremediğiniz ayrıntıları başkaları daha net görebilir.

      Mars Kova Burcunda: İnsanları şaşırtmaktan keyif alır. Özgürlük düşkünü, Sıradışı yaklaşımları ve düşünceleri nedeni ile çevresi tarafından tam olarak anlaşılamayabilir bu durumda yalnız kalabilir. Kendi düşünce dünyasına uygun insanlar bulmakta zorlanabilir. Mars Kova Burcunda Genel Özellikleri

      Jüpiter Aslan Burcunda: Fiziksel enerjiniz yüksek olur. Jüpiter Aslan 1. ev konumunda olduğu için fiziksel özelliklerinizi ön plana çıkarmak istemenize neden olabilir. Güzel görünmek, kıyafetleriniz ve duruşunuzla ilgi odağı olmak isteyebilirsiniz. Taklit yeteneği ve güzel bir sese sahip olabilirsiniz. Sanatsal etkiler alırsınız. Jüpiter Aslan Burcunda Genel Özellikleri

      Satürn Yengeç Burcunda 11. Evde:  Satürn konumu bize yaşayacağımız sıkıntıları, imtihanları sabır göstererek elde edeceklerimizi belirtir. 11. ev konumu arkadaş çevremizi, özgürlüklerimizi, teknolojiyi, gizli düşmanlıkları, sosyal çevremizi belirtir. Bu alanlarda sıkıntı olabilir. Ancak sabırla ilerlerseniz şu an sorun olarak gördüğünüz herşey ileride size büyük kazançlar olarak geri dönecektir. Bu konuda bakış açısı çok önemlidir. “Sorun” olarak tanımladığınız herşeyi gerçekten sorun olur, “Gerekli” derseniz arayışa yönelerek yaşadıklarınızın anlamını daha kolay bir şekilde çözerek sorunları kısa sürede aşabilirsiniz. Yengeç burcu aileyi ve evi temsil eder. Satürn Yengeç Burcunda

      Uranüs Balık Burcunda: Psişik yetenekler (8. evde bulunması bu özelliği artırabilir), aşırı duygusallık, hayırsever, merhametli ve geleneksel olmayan. Uranüs Balık Burcunda

      Neptün Kova Burcunda: Olaylara, sorunlara ve hayata farklı bakış açıları ve pratik çözümler. Özgür düşünce, Yenilikçi. Neptün Kova Burcunda

      Pluto Yay Burcunda: Felsefi düşünce tarzı. Seyahat etmeyi sever. Gerçekçi. 5. ev konumunda bulunduğu için aşk, sevgi ve şans konularında dalgalanmalar ve değişimler olabilir. Pluto Yay Burcunda

      Şiron Oğlak Burcunda

      Lilith Boğa Burcunda

      Kuzey Ay Düğümü Boğa Burcunda

      Şans Noktası Boğa Burcunda 8. Evde

      Vertex Yay Burcunda: Yakınlaşacağınız insanlar, seveceğiniz, aşık olacağınız, evleneceğiniz veya önemli noktalarda karşı karşıya geleceğiniz insanlar Yay burcu olacak. (Yükseleni, Güneşi vs.)

      Ev Konumları

      1. Ev Yükselen Aslan Burcu: Dış görünüşünüz Aslan burcu olacak ve diğer insanlar size baktığında Aslan burcu özelliklerini görecek. Açılar değişiklik yapmazsa sportif, atletik ve göze çarpan bir görünüme sahip olursunuz. 1. Ev Aslan Burcu

      2. Ev Aslan Burcu: 2. ev maddi kazanç konuları ile ilgili olduğu için gösteri, yöneticilik, organizatörlük gibi alanlarda kazanç sağlayabilirsiniz. Kazançta sizin için önemli olan egonuzun tatmin olması ve başkalarının bilmesidir. 2. Ev Aslan Burcu

      3. Ev Başak Burcu: İletişim kanalınız, zihinsel fonksiyonlarınız ve zekanız Başak burcu gibi çalışır. Titiz, derli toplu, analitik, neşeli, hareketli… Olumsuz yönü istemeseniz de iletişimde eleştirel bir dile sahip olursunuz. Çünkü ayrıntılar asla gözünüzden kaçmaz. 3. Ev Başak Burcu

      4. Ev Terazi Burcu: 4. ev aile, anne, baba, geçmiş ve toplumla ilgilidir. Bu alanlarda Terazi burcu gibi hareket edersiniz. Aile kurmak sizin için önemlidir. Bu konum erken yaşta evlilik isteği verir. Uyumlu bir anne baba rolü. Çocuklarının iyi bir eğitim almasını ister. Onları sanatsal faaliyetlere yönlendirmek ister. 4. Ev Terazi Burcu

      5. Ev Akrep Burcu: Aşk, Şans, Çocuklar, Eğlence, Ego, Tutkular ve zevk aldığınız konular bu alanla ilgilidir. Bu konularda Akrep burcu gibi hareket edersiniz. Mesela aşk konusunda son derece tutkulu olabilirsiniz. Aşkı derinden yaşamak istersiniz. Libidonuz yüksektir. Çocuklara karşı kuralcı olabilirsiniz. 5. Ev Akrep Burcu

      6. Ev Oğlak Burcu: 6. ev konumu günlük yaşantımız, sağlık durumumuz, hastalıklarımız, hizmet sektörü, temizlik ve hijyen gibi konuları; zekanın nasıl kullanılacağınız, yapılan işlerin ne kadar iyi olacağını, çalışma ortamını ve analitik yeteneklerimizi ele alır. Bu konumda Oğlak burcu insana Sorumluluk duygusu, sesiz ve sakin bir yapı kazandırabilir. 6. Ev Oğlak Burcu

      7. Ev Kova Burcu: Bu konum evlilik hayatımızı, ortaklıklarımızı, hukuki konuları, güzellik ve estetik anlayışımızı etkiler. Bu konumda Kova burcu bulunduğunda ilişkiler derinleşmeden yüzeysel kalabilir. “Seni arkadaşım gibi görüyorum” ifadesi duyulabilir. Tutkulu bir eşten çok iyi bir arkadaş gibi olur. 7. Ev Kova Burcunda

      8. Ev Kova Burcu: Cinsel yaşamda sıradışı, araştırmacı, özgürlükçü, yeniliklere açıklık.. 8. Ev Kova Burcu

      9. Ev Balık Burcu: Ruhsal algıları güçlü, dini konulara karşı yoğun ilgi, ruhsal yönden tatmin olma isteği.. 9. Ev Balık Burcu

      10. Ev Koç Burcu: Bu konum mesleki yaşamımızı da belirtir. Kendinize ait işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Çalışma ortamında emir almayı sevmezsiniz. Aceleci, hırslı ve otoriter… 10. Ev Koç Burcu

      11. Ev Boğa Burcu: Temkinli, güçlü ve sabırlı. Tutumlu ve Pratik… 11. Ev Boğa Burcu

      12. Ev Yengeç Burcu: Duygusal, sezgisel ve hayal dünyası geniş.. 12. Ev Yengeç Burcu

      Ruhsal Yetenekleriniz

      12. Evde Yengeç Burcu: Derin bir sezgisel güce sahiptirler. Karşılaştıkları insanların nasıl bir yapıya sahip olduklarını anında anlayabilirler. Bilinçaltı analizi ve rüyaların analiz edilmesinde doğuştan yeteneğe sahip olabilirler. Bu konum Psikolog olmak için ideal bir yetenek sunar.

      8. Evde İkizler ve Kova Burcu: Herşeyi yüzeysel de olsa öğrenmeyi seven ikizler burcu bu konumda madde ötesine yoğun ilgi duyar. Hem ikizler ve hem de kova burcu Madde düzeyinde meraklarını gidermek amacıyla öğrenemedikleri konuları madde ötesine yönelerek araştırırlar. Psişik, madde ötesi boyut, medyumların sahip oldukları yetenekler doğal ilgi alanları haline gelir. ikizler burcu 8. evde bulunduğunda bilgi edinme ihtiyacı ölüm ve ötesi konular, ruhsal mekanizmalar ve enerji ile ilgili olacaktır.

      Uranüs Balık Burcunda: Psişik yeteneklerin ortaya çıkmasına etki edebilecek bir konumdur.

      Uranüs 8. Evde: Madde ötesine ilgi. Madde ötesi konuların bilimsel çözüm çabası.

      Psişik Nedir?

      Merkür 11. Evde: Doğa üstü olaylara ve madde ötesine ilgi.

      Kaynak: Ruhsal Harita

      Transitler Bu Tarihlere Dikkat Edin

      Neptün kare Güneş Nisan 2022 başı Ocak 2024 sonu: Risk almaktan kaçının. Kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.
      Satürn üçgen Güneş Nisan 2022 sonu Ocak 2023 sonu: Yaşamınızda olumlu yönde gelişme ve ilerlemeler. Bu süre boyunca mümkün olduğunca çok şey başarmaya çalışın. Fırsatlar dönemi diyebiliriz.
      Jüpiter kare Satürn Mayıs 2022 ortası Ocak 2023 ortası: Size faydası olmayan insanlardan uzak durmak isteyebilirsiniz. Bir süre yalnız ilerleyin ve tecrübeli güvendiğiniz insanlardan öğütler alın. Bu etki size büyük huzursuzluk verebilir. Yeni iş teklifleri veya mesleki alanla ilgili fırsatlar olabilir/kararlar olabilir. Size faydası olacağına inandığınız fırsatları kaçırmamaya çalışın. Net bir fikre sahip olmadığınızda mutlaka güvendiğiniz insanların fikrini sorun.
      Jüpiter üçgen Yükselen Haziran 2022 başı Ocak 2023 sonu: Başkalarından etkilenerek veya yardım alarak büyüme zamanı. Size rehber olabilecek birileri ile temasa geçersiniz. Mutlu olmanızı sağlayacak ilişkiler başlayabilir.
      Jüpiter sekstil Merkür Haziran 2022 başı Ocak 2023 sonu: Yaşamınızı planlayın ve doğru kararlar almaya çalışın. Güzel haberler alabileceğiniz bir dönem. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınızla temas olabilir. Bu size yarar sağlayacak insanda olabilir.
      Uranüs üçgen Ay Haziran 2022 sonu Mart 2024 başı: Yaşamınızda güzel değişiklikler yapabileceğiniz zaman dilimi. Çalışma hayatınız, eviniz, çevreniz gibi. Bu değişimler sizin yenilenmeniz ve yaşama daha enerjik bir şekilde devam etmeniz için fırsatlar sunar. Sizi yavaşlatan ve size engel olan herşeyi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınız varsa iyi bir fırsattır çünkü bu dönemden sonra daha zor olacaktır.

       

  198. Hasan dedi ki:

    22.08.1996
    İstanbul
    18:00

    1. Akrep dedi ki:
      Gezegen Burç Konumları Ev
      Konumları
      Güneş 29 Aslan 47′ 02″      7
      Ay 05 Yay 46′ 52″    10
      Merkür 27 Başak 04′ 40″      8
      Venüs 14 Yengeç 02′ 58″      6
      Mars 18 Yengeç 23′ 59″      6
      Jüpiter 08 Oğlak 02′ 46″ R    12
      Satürn 06 Koç 25′ 10″ R      2
      Uranüs 01 Kova 31′ 60″ R      1
      Neptün 25 Oğlak 29′ 25″ R      1
      Pluto 00 Yay 22′ 29″    10
      Chiron 13 Terazi 11′ 58″      8
      Lilith 06 Aslan 46′ 09″      7
      Ay Düğümü (KAD) 08 Terazi 40′ 19″ R      8
      Şans Noktası 29 Koç 21′ 51″      3
      Vertex 27 Aslan 31′ 32″      7
      Ev Burç Konumları
      Yükselen 23 Oğlak 22′ 02″
      Ev 2 08 Balık 40′ 24″
      Ev 3 18 Koç 45′ 40″
      Ev 4 17 Boğa 37′ 31″
      Ev 5 09 İkizler 57′ 55″
      Ev 6 00 Yengeç 21′ 43″
      Ev 7 23 Yengeç 22′ 02″
      Ev 8 08 Başak 40′ 24″
      Ev 9 18 Terazi 45′ 40″
      MC (Başucu) 17 Akrep 37′ 31″
      Ev 11 09 Yay 57′ 55″
      Ev 12 00 Oğlak 21′ 43″

      Haritanızda 5 Retro var. Retro olan konum alanlarında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sorunları sizin yaşam kalitenizi artırmak için konular birer basamak olarak düşünün. Yaşadığınız her sıkıntıda bir süre durun ve planlı programlı hareket ederek sorunları aşmaya çalışın. Sabrederseniz sonucu sizin için muhteşem olacaktır.

      Güneş Aslan Burcu: Ego kaynaklı. Herkes tarafından beğenilmek ve taktir edilmek ister. Arkadaşlarına karşı cömert, eğlenceyi seven, lüks düşkünü, güzel giyinmeyi seven, güler yüzlü. Organizasyonları seven güler yüzlü yönetici.

      Ay Burcu Yay: Ay burcu bizim duygusal yönlerimizi temsil eder. Duygusal yönden Yay burcu gibisiniz. Yani entelektüel, mantıksal, eleştirel, sözünü sakınmayan.

      Merkür Başak Burcunda: Zeka, zihinsel yapı ve iletişim Başak burcu özelliklerine sahip. İletişim ve diğer insanlarla olan etkileşiminde titiz ve eleştireldir. Analitik bir zeka, yaşamında herşey yerli yerinde olmalı aksi taktirde zihni karışabilir. Mükemmeliyetçi ve güçlü bir hafızaya sahip. Merkür Başak Burcunda

      Venüs Yengeç Burcunda: Duygularını açığa vurabilmesi için kendisini güvende hissetmesi gerekir. Yengeç burcu Ay etkisi altında olduğu için sevgi ve aşk konularında biraz tedirgin olabilir. Şefkat ve sevdiklerini koruma duygusu ön plandadır. Sosyal ortamlarda ön planda olmayı sevmez.

      Mars Yengeç Burcunda: Ailesine ve sevdiklerine özellikle annesine son derece bağlıdır. Duygularını ve öfkesini bastırır ancak eninde sonunda patlar çünkü Mars yoğun bir enerji verir. Muhatap olduğu insanlara sinirlendiğinde sözel olarak saldırabilir veya dedikodusunu yapabilir. Temel amacı karşısındakine kendisini suçlu hissettirmektir. Duyguları bir silah gibi kullanabilir. Sadıktır, sadakatsizliği affetmez.

      Jüpiter Oğlak Burcunda: Bu konumda Jüpiter fazla genişleyemez. Muhafazaker bir yapı verir. Sorumluluk duygusu yüksektir. Dürüst ve güvenilir olabildiği sürece hayatta yükselir. Tedbirli ve tutucudur. İçinden geldiği gibi davranamaz.

      Satürn Koç Burcunda 2. evde: Satürn konumu sıkıntılı olduğumuz alanları ifade eder. İmtihanlar ve sabretmemiz gereken konular bu alanda gelir. Satürn koç burcunda 2. evde olduğu için maddi konular sıkıntılı olabilir. Eğer bir şekilde maddi kazanç konularını çözümleyememişseniz bu konuda sabırlı olmanız ve küçük adımlarla ilerlemeniz daha iyidir. Bu yerleşimden dolayı bir an önce zengin olmak isteyebilir veya para hırsına kapılabilirsiniz. Para bir şekilde sizin hayattaki imtihanınız olacak. Çok kazanıp bir anda kayba da uğrayabilirsiniz veya kazanmak zor olabilir. Para ile ilgili konularda harekete geçmeden önce mutlaka bir süre düşünün. Olumsuz gelişmeler yaşarsanız bilin ki bu zaten sizin bu alanda daha iyi olmanız içindir. Sadece sabredin ve küçük adımlarla ilerleyin.

      Uranüs Kova Burcunda: Sıra dışı, ilginç, herkes gibi olmaktan sıkılan, kendi çizgisini oluşturmaya çalışan, kendi kuralları ile yaşayan, Orijinal ve Pratik. Yenilikçi ve teknoloji meraklısı.

      Neptün Oğlak Burcunda: Muhafazakar ve tutucu bir yapı. Sürekli bir şeylerle meşgul olma isteği. Zorluklar karşısında sabırsız davranma veya pes etme. Ciddi bir görünüm.

      Pluto Yay Burcunda: Gezmeyi sever. Ulaşılması zor idealler. Farklı yerleri keşfetme isteği. Başkalarının cesaret edemediği şeyleri yapma arzusu.

      Vertex: Evleneceğiniz veya önemli zamanlarda birlikte olacağınız, birlikte çalışacağınız insanlar da sizin gibi Aslan burcu olacaktır.

      Ev Konumları

      1. Oğlak Burcu: Dış görünümünüz Oğlak burcu gibidir. Yani soğuk, ciddi, güçlü ve dayanıklı bir yapı. Ancak Uranüs’te bu konumda olduğu için sizi sıkıcı olmaktan kurtarabilir. En azından yaşamınıza farklılıklar katmak için çaba göstermeniz için sizi zorlayabilir.

      2. Ev Balık Burcu: Bu konumda Satürn de bulunuyordu. Maddi kazançlar konusunda zorlanırsanız başkalarına yardımcı olabileceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Balık burcu karşılıksız yardımı sever. Zaman zaman kimseden karşılık beklemeden insanlara yardımcı olmaya çalışın. Hayırlı kurumları, kimsesizler vb.

      3. Ev Koç Burcu: İletişim dili emrivaki, sert ve buyurgan.

      4. Ev Boğa Burcu: Sahiplenici ve ailesi ile zaman geçirmeyi seven.

      5. Ev İkizler Burcu: Flörtçü, geç evlilik görülebilir, aşkta şanslı.

      6. Ev Yengeç Burcu: Romantik, tertipli ve düzenli, abartılı duygular.

      7. Ev Yengeç Burcu: Ailesine, eşine ve çocuklarına bağlı, evcimen, romantik, duygusal oyunlarla istediklerini yaptırmaya çalışan.

      8. Ev Başak Burcu: Kolay para kazanma düşüncesi, edebi ve analitik.

      9. Ev Terazi Burcu: Zarif ve estetik. Eğitime önem verir. Denge arayışı.

      10. Ev Akrep Burcu: Kararlı ve hırslı. Mücadeleyi sever. Bireysel işlerde daha başarılı. Akrep burcuna uygun meslekler

      11. Ev Yay Burcu: Enerjik, öğretici, yaşam koçu, gelişim uzmanı, arkadaşlarına yol gösteren.

      12. Ev Oğlak Burcu: Yalnız, Kuralcı ve Otoriter.

       

      Transitler Bu Tarihlere Dikkat Edin

      Jüpiter üçgen Plüton: Kişisel ve sosyal yaşamda olumlu değişikler için harekete geçiş. Değiştirme, genişletme ve yenileme arzu ve isteği. Dikkatli adımlar atarak ilerlemeye çalışın. Hedefler belirleyin ve onları adım adım geçin. Yüksek enerji ile yapacağınız hatalar tüm yaşamınızı olumsuz etkileyebilir.

      Mayıs 2022 başından Ocak 2023 başına kadar

      Uranüs kavuşum IC: Değişiklikler evresi. Yıkımlar, kırıcı değişimler, Hasarlar ve tamir gerektiren sorunlar. Yaşamınızda, çevrenizde, ilişkilerinizde, meslek ve konumunuzda büyük değişimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

      Haziran 2022 başından Mayıs 2023 başına kadar

      Jüpiter üçgen Ay: İyimser ve cömert bir dönem. Kendisini daha iyi hissedersiniz. Özellikler duygusal yönden bir rahatlama hissi ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz insanlara karşı daha sevecen ve sahiplenici olabilirsiniz. Dini ve manevi konulara ilgi görülebilir.

      Haziran 2022 başından Şubat 2023 başına kadar

      Jüpiter kavuşum Satürn: Kendi eseriniz olan sorunlar, kısıtlamalar ve engellerle yüzleşme dönemi. Bu süreçte mümkün olduğunca yapıcı olmaya çalışın. Sorunları yıkıcı değil yapıcı bir şekilde çözmeye çalışın. Önünüze çıkan sorunlar aslında sizin ilerlemeniz için olumlu iyileşme yapmanız gereken noktaların gösterilmesidir.

      Haziran 2022 ortasıdan Şubat 2023 başına kadar

      Uranüs sekstil Mars: Bireyselliğinizi keşfedin ve neler yapabileceğinize göz atın. Mars bireysel gücünüzü ortaya koyabilmeniz için sizi zorlayabilir.

      Neler yapabileceğinizi test edin. Sınırlarınızı görün. Yaşamınızı olumlu yönde etkileyecek riskler alın ve kendinizi keşfedin.

      Haziran 2022 sonundan Şubat 2024 sonuna kadar

      Jüpiter kare Jüpiter: Aşırıya kaçma eğilimi zararlı olabilir. Atacağınız adımlarda her zaman kontrollü olmaya özen gösterin. Planlı, programlı ve küçük adımlarla ilerleyin. Özellikle parasal konularda dikkatli olun.

      Haziran 2022 sonundan Şubat 2023 ortasına kadar

  199. m. b. dedi ki:

    20.10.2004 , İstanbul , 15.15

    1. Akrep dedi ki:
      Gezegen Burç Konumları Ev
      Konumları
      Güneş 27 Terazi 26′ 52″      8
      Ay 22 Oğlak 06′ 14″    12
      Merkür 07 Akrep 16′ 42″      8
      Venüs 19 Başak 46′ 22″      7
      Mars 15 Terazi 41′ 06″      8
      Jüpiter 05 Terazi 24′ 40″      8
      Satürn 27 Yengeç 00′ 54″      6
      Uranüs 03 Balık 04′ 37″ Retro      1
      Neptün 12 Kova 36′ 40″ Retro    12
      Pluto 20 Yay 13′ 17″    10
      Chiron 20 Oğlak 51′ 49″    12
      Lilith 08 Yengeç 40′ 08″      5
      Ay Düğümü 02 Boğa 09′ 26″      2
      Şans Noktası 09 Boğa 20′ 22″      3
      Vertex 09 Başak 40′ 56″      7
             
      Ev Burç Konumları  
      Yükselen 14 Kova 40′ 60″  
      Ev 2 02 Koç 55′ 36″  
      Ev 3 08 Boğa 41′ 41″  
      Ev 4 04 İkizler 00′ 20″  
      Ev 5 25 İkizler 05′ 51″  
      Ev 6 16 Yengeç 35′ 51″  
      Ev 7 14 Aslan 40′ 60″  
      Ev 8 02 Terazi 55′ 36″  
      Ev 9 08 Akrep 41′ 41″  
      MC (Başucu) 04 Yay 00′ 20″  
      Ev 11 25 Yay 05′ 51″  
      Ev 12 16 Oğlak 35′ 51″  

      Ay Oğlak Burcunda 12. Evde: Bu konumda duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızı tam olarak ifade edemediğiniz için ya kendi dünyanıza çekilirsiniz veya “öyleymiş” gibi yapıp diğerlerine uymaya çalışırsınız ama bu siz olmazsınız.

      Size bakanlar çok donuk, ciddi ve duygusuz göründüğünüzü söyleyebilirler.

      Merkür Akrep Burcunda: Kesin, Net ve Sert bir iletişim kanalı. Sözünüzü kimseden esirgemezsiniz. İnsanları dilinizle döversiniz. Sakin dururken, sizin gerçekten sakin olduğunuzu düşünen insanlar Merkür Akrep devreye girdiğinde neye uğradıklarını şaşırabilirler. Diliniz size çok şey de kazandırabilir, çok şey de kaybettirebilir. Kontrol edebilirseniz çok etkili bir konuşmacı olabilirsiniz. Kontrol herkesin çekindiği biri haline gelebilirsiniz.

      Merkür Akrep Burcunda

      Üstelik Merkür 8. evde Akrep burcunda, insanların zihinlerinden geçen herşeyi sezebilirsiniz. Bir insana baktığınızda onun ne düşündüğünü, nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. İnsanların enerjileri ve düşüncelerini algılama yeteneğine sahip olduğunuz için kimin gerçekte nasıl bir insan olduğunu onu ilk görüşte de anlarsınız. Çünkü sizin insanların etrafa yaydıkları düşünceleri alabilen güçlü bir alıcınız var.

      Merkür 8. evde

      Merkür Akrep Burcunda: Güçlü sezgiler ve Premonisyon yeteneği. Ruhsal konularda yüksek konsantrasyon. Ruhsal analiz yeteneği. Madde ötesi ve madde boyutunda kanal olma özelliği.

      Ruhsal Harita

      https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

      Merkür 8. Evde: Doğa üstü olaylara, ruhsal konulara ve madde ötesine ilgi.

      Venüs Başak Burcunda 7. Evde: Evlilikte aşırı eleştirel, titiz, analitik ve kırıcı olabilirsiniz. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda dilinizi kullanmadan önce bir kaç kez düşünmenizde yarara var.

      7. Ev Başak

      Mars 8. Evde Terazi Burcunda: Mars 8. evde; insana cinsellik, madde ötesi olaylar, ölüm gibi konularda aşırılık verebilir. Sınırları zorlayacak deneyimlere açık hale getirebilir. Bu konumdaki Terazi burcu enerjiye uyumsuzluk katacağı için enerjiyi dengelemeye çalışabilirsiniz.

      Haksızlıklara karşı hassas olabilirsiniz. Mars enerjisi Terazi enerjisi ile yansıdığında evlilik için enerjinizi abartılı bir şekilde kullanarak karşı tarafı adeta büyülersiniz. Mars yakıcı bir enerjiye sahiptir. Size bakanlar bu enerjiyi açık bir şekilde hissederler. Ancak Terazi burcu kararsızlık vereceği için harekete geçmede karar vermekte zorlanacağınız için istediklerinizi elde etmekte sorun yaşarsınız. Terazi nezaket burcu olduğu için harekete geçme konusunu abartarak; harekete geçmek için karşı tarafın onayı da beklersiniz. Veya net işaretler beklersiniz.

      Jüpiter 8. Evde Terazi Burcunda: Jüpiter bulunduğu evdeki herşeyi büyütür. Bu büyütme olumlu anlamda da olabilir olumsuz anlamda da. Bu yüzden bakış açınızı her zaman olumlu tutmaya çalışın.

      Bu konum ayrıca güçlü telepatik etkilerde verir.

      Jüpiter 8. Evde: Güçlü Telepati yeteneği. İnsanları doğal telepatik yetenekleri ile kolayca etki altında alabilirler. Madde ötesine, parapsikolojiye, gizemli konulara ve bilinmeye karşı ilgileri yoğundur.

      Ruhsal Harita

      Telepati Nasıl Yapılır?

      Telepati

      Satürn 6. Evde Yengeç Burcunda: Sıkıntılarınız, sorunlarınız, sabretmeniz gereken konular bu alanla ilgili olacak. Yani sağlık, düzen, disiplin, çalışma ortamı, zekayı kullanma gücü, hijyen, temizlik, eleştiriler vb. Hastalıklarla ilgili bu konumda Yengeç burcu olduğu için Yengeç Burcu Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

      Uranüs 1. evde Balık Burcunda:

      Uranüs 1. Evde

      Uranüs Balık Burcunda: Psişik yeteneklerin ortaya çıkmasına etki edebilecek bir konumdur.

      Uranüs Balık Burcunda

      Neptün 12. Evde Kova Burcunda: 

      Neptün 12. Evde

      Neptün 12. Evde: Ruhsal yoğunluğun fazla olduğu konumlar arasındadır. Prekognisyon ve premonisyon özellikleri görülebilir. Medyumluk özelliği verir. Rüyalar büyük oranda gerçekleşir. Sezgileri güçlüdür. Derin trans halini kolayca yaşayabilirler. Madde ötesi konulara ilgileri yoğundur. Edinimlerini başkalarının ruh dünyasını çözümlemede kullanabilirler. Gizemli olaylara ilgi duyarlar.

      Neptün Balık Burcunda

      Neptün Balık Burcunda: Telepati yetenekleri gelişmiştir. Güvendikleri ve duygusal yakınlıkları bulunan insanlarla ruhsal iletişim kurabilirler. Madde ötesi algıları gelişmiştir. Madde ötesi varlıklarla iletişim kurabilecek ruhsal kabiliyetleri vardır. Rüyaları nettir. Mistik konulara yoğun ilgileri vardır. Paranormal yeteneklerin geliştirilmesine müsait bir konumdur.

      Pluto 10. Evde Yay Burcunda: 

      Pluto 10. Evde

      Pluto Yay Burcunda

      Şiron 12. Evde Oğlak Burcunda:

      Şiron 12. Evde: Medyumluk özelliği. Prekognisyon yani ileride olacak olayları büyük oranda rüyalarda görme. Duyu ötesi algılara ve Madde ötesine ilgi.

      Şiron Oğlak burcunda

      Lilith 5. Evde ve Yengeç Burcunda:

      Lilith 5. Evde Yengeç Burcunda

      Şans Noktası Boğa Burcunda ve 3. Evde: 

      Şans Noktası Boğa Burcunda 3. Evde

      Vertex Başak Burcunda: Evleneceğiniz, yakın arkadaş olacağınız, birlikte çalışacağınız insanlar büyük oranda Başak burcu olacak.

      Ev Konumları

      1. Ev Kova Burcu

      2. Ev Koç Burcu: Kazanç sağlayacağınız alanlar kendinize ait iş alanları olursa daha rahat para kazanabilirsiniz. Koç burcu yaşayarak tecrübe edinir, başkalarının önerilerini ve sözlerini dikkate almaz. Başkalarının tecrübe ettiği şeyleri tecrübe ederek zaman kaybetmemeye çalışın.

      3. Ev Boğa Burcu: İletişiminiz ağır ve sakindir. Ancak öfkelenirseniz yakar yıkarsınız. İletişimde inatçı olursunuz. Sabit fikirlilik. Konuşurken acele etmezsiniz. Güzel ve etkili bir ses tonuna sahip olabilirsiniz.

      4. Ev İkizler Burcu: Flörtçü, geç evlilik olma ihtimali, sık ev değiştiren, misafir seven.

      5. Ev İkizler Burcu: Evleneceği ve aşık olacağı insanda zihinsel, düşünce ve iletişim uyumuna bakar. Tutarsız ilişkiler, geç evlilikler görülebilir.

      6. Ev Yengeç Burcu: Hastalıklara karşı hassas, evcimen, düzenli, diğer insanlar üzerinde duygusal baskı oluşturur. Aile bağları güçlüdür.

      7. Ev Aslan Burcu: Romantik, oyuncu, egosu belirgin, ikili ilişkilerde ön planda olmayı seven, grup çalışmalarında başarılı, sevdiği insanlara karşı cömert, aşık olduğu ve evleneceği insanı etkilemek için çılgınca hareket edebilir (açılar destekliyorsa)

      8. Ev Terazi Burcu: Erken yaşta evliliği düşünebilir. Çünkü Terazi burcu 7. evin yani evlilik evin yöneticisidir. Gerçekten sevdiği biri varsa aklına ilk gelen şey evlilik olacaktır. Sosyal konuma önem verir.

      9. Ev Akrep Burcu: Çok iyi ve ayrıntılara önem veren bir araştırmacı. Gizli saklı olan tüm bilgileri açığa çıkarmayı sever. Meraklı, keşfetmeyi sever. İnanç konusunda ya çok derindir ya da çok yüzeysel.

      10. Ev Yay Burcu: Emir almayı veya yönetilmeyi sevmez. Özgür olmayı sever, başkalarına rehberlik eder. Entelektüel bir kişilik. Kesinlikle özgürlüğünün kısıtlanmayacağı bir meslekte çalışmalıdır.

      11. Ev Yay Burcu: Çok iyi bir organizatör. Yaşam koçu ve gelişim uzmanı. Farklı kültürlere karşı ilgili.

      12. Ev Oğlak Burcu: Yalnız, Kuralcı, Ciddi, Otoriter, Duygularını kolay kolay dışa vurmaz. Hedefleri onun için değerlidir. (Hedef sahibi olması, olabilmesi önemli)

       

      Transitler Bu Tarihlere Dikkat Edin

      Plüton karşıt Satürn: Şubat 2021 sonundan Kasım 2023 başına kadar
      Plüton kare Güneş: Mart 2021 ortasıdan Kasım 2023 sonuna kadar
      Satürn sekstil Plüton: Mart 2022 başından Aralık 2022 ortasına kadar
      Jüpiter üçgen MC: Mayıs 2022 sonundan Ocak 2023 sonuna kadar
      Jüpiter karşıt Jüpiter: Haziran 2022 başından Şubat 2023 başına kadar
      Uranüs üçgen Venüs: Ağustos 2022 başından Nisan 2024 başına kadar

      Plüto karşıt Satürn: Maddesel olan herşeyi, ilişkileri, size fayda sağlamayan prensipleri, daha önce size güç veren tutunduğunuz değerleri bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Kasım 2023 başına kadar… bu zaman aralığında bazen güçlenecek bazen hafifleyecek ancak kesinlikle bir değişim sürecindesiniz ve size zaman zaman ağır gelebilir.

      Duygularınızı fazla bastırmamaya çalışın.

      Plüto kare Güneş: Sahip olduğunuz düşünce ve enerjilerin, kişiliğinizi oluşturan değerlerin sınanacağı dönem. Bu zamana kadar nasıl bir insan olduğunuz, bu yaşamda ne için varolduğunuzla ilgili net bir fikriniz oluşmamışsa zorlanacağınız bir dönem olabilir. Fikirleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız ne kadar güçlü?

      Bu açı enerjilerinin olduğu dönemlerde yaralanmalara da sebep olabilecek saldırı, kaza veya kavgalar olabilir. Bunu unutmamaya çalışarak Kasım 2023 sonuna kadar fiziksel sorun yaşama olasılığınız olan her durumdan kaçınmaya çalışın.

      Satürn sekstil Plüto: Büyük başarılar elde edebileceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Çünkü sorumluluğunu aldığınız işleri başarılı bir şekilde tamamlayabilecek güçlü bir enerji akışı olacak. Eğer ciddi bir hedef sahibi olamamış veya kendinizi bir hedefe kanalize edememişseniz sürekli “bir şeyler yapmalıyım ama ne?” derken bulabilirsiniz. Bu enerji ne yazık ki boşa akabilir. Aralık 2022 ortasına kadar fırsatları değerlendirmeye ve sorumluluklardan kaçmamaya çalışın.

      Jüpiter üçgen MC: Bu dönemi çok iyi değerlendirmeye çalışın çünkü geleceğinize ışık tutabilir. Jüpiter üçgen açılar 10. evinizde yani mesleki geleceğinizle de ilgili size güçlü olumlu enerjiler verecek. Ocak 2023 sonuna kadar akan bu güzel enerjileri iyi değerlendirmeye çalışın.

      Başkalarına liderlik edebilirsiniz, organizasyonlar yapabilirsiniz, iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz, sizin yararınıza olduğuna inandığınız herşeyi değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız her olumlu faaliyet özgüveninizi artıracaktır.

      Jüpiter karşıt Jüpiter: Bu etkilerde biraz dikkat etmek gerekir. Çünkü Şubat 2023 başlarına kadar özgüveniniz aşırı yüksek olabilir. Özgüveniniz yüksekken atacağınız adımlara dikkat etmekte fayda vardır. Atacağınız adımlar gerçekten sizin için iyi olacağına emin olduğunuz konularla ilgili olmalıdır. Aksi taktirde olumlu adımların sonuçlarının büyük olması gibi yapacağınız hataların sonuçları da olumsuz yönde büyük olacaktır.

      Uranüs üçgen Venüs: Nisan 2024 tarihine kadar günlük yaşamınızın sıradanlığını yıkmak için aşk kanalını kullanmak isteyebilirsiniz. Sınırları birlikte aşmak için farklı ve sıradışı birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Odak noktalarınız “Özgürlük ve farklılık” olacaktır.

       

  200. arzu dedi ki:

    11.08.2004 antalya/finike 9.30

    1. Akrep dedi ki:

      Diğer insanlarla iletişim ve etkileşim sorunu yaşıyor musunuz?

  201. Esra dedi ki:

    18.09.2002 sabah 9.30 gibi(9.25-9.40)

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Esra Hanım. Doğum yerinizi de yazar mısınız

  202. Aynur dedi ki:

    Merhaba, 29.05.1979 saat 11:00 Teşekkürler ?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba Aynur Hanım. Doğum yerinizi de yazar mısınız

  203. Gamze dedi ki:

    06.08.2000 saat 12 ile 13 arası

    1. Akrep dedi ki:

      12:30 mu? Net bir saat söylerseniz daha iyi olur çünkü aradaki zaman farkı konumları çok etkiler. Doğum saatinizi netleştirip yazmaya çalışın.
      Doğum yeri neresi?

  204. girisim1 dedi ki:

    21.11.97
    Kocaeli
    10.20 gibi

    1. Akrep dedi ki:
      Gezegen Burç Konumları Ev Konumu
      Güneş 29 Akrep 10
      Ay 21 Aslan 7
      Merkür 19 Yay 11
      Venüs 15 Oğlak 1
      Mars 09 Oğlak 12
      Jüpiter 15 Kova 1
      Satürn 14 Koç 3
      Uranüs 05 Kova 1
      Neptün 27 Oğlak 1
      Pluto 05 Yay 11
      Chiron 10 Akrep 10
      Lilith 27 Başak 8
      Ay Düğümü 16 Başak 8
      Şans Noktası 05 Terazi 8
      Vertex 20 Aslan 7

       

      EV Burç Konumları
      Yükselen 12 Oğlak
      Ev 2 25 Kova
      Ev 3 06 Koç
      Ev 4 07 Boğa
      Ev 5 01 İkizler
      Ev 6 21 İkizler
      Ev 7 12 Yengeç
      Ev 8 25 Aslan
      Ev 9 06 Terazi
      MC (Başucu) 07 Akrep
      Ev 11 01 Yay
      Ev 12 21 Yay

       

      İç dünyan Akrep – Dışa bakan yanın, diğer insanların seni gördükleri kısım Oğlak burcu.

      Akrep burcu 10. Evde yani meslek yaşamın Akrep burcu özellikleri ile ilgili olursa (bireysel, gizemli, sıra dışı, madde ötesi, psikoloji) daha başarılı olabilirsin.

      https://www.akrepblog.com/10-ev-akrep-burcu.html

      İki burcu kısaca özetleyecek olursak, Mistik, gizemli, kesinlikle yalnız ama hedeflerine odaklanmış; azimli, kararlı ve güçlü. Gücünü yaşadığı veya yaşacağı acılar, sıkıntılar ve yalnızlıktan; tecrübelerinden alacak. Çünkü herkesin gülüp oynadığın dönemde o hedeflerine ulaşabilmek için çaba gösterecek ama herkes yaşlanmaya başladığında ise o gençliğin tadını çıkaracak.

      Ay Burcu: Yani duyguları Aslan burcu özelliklerine sahip. Sevimli ama kesinlikle oyuncu bir duygusal yapıya sahip. İnsanlara A kapısını gösterip D kapısından dışarı çıkar. Kimse kandırıldığını anlayamaz. Duygusal yönden tatmin edilmeyi bekleyen bir egoya sahip. Ömür boyu prensip edineceği cümle “Bir gün herkes beni taktir edecek, bir gün herkes beni tanıyacak ve herkes alkışlayacak”

      Duygusal yönden cömerttir. Ay burcu 7. Evde. Yani evlenirken duygularının Aslan burcu gibi çalıştığını unutmamalısın. Asil, cömert ama gururlu. Eğlenmeyi seven. Romantik.

      Merkür: Yani iletişim, zeka, zihinsel faaliyetler kanalı Yay burcunda çalışır. İletişimi tipik entelektüel havasındadır. Birikimlerini diğer insanlarla paylaşmayı, insanları organize etmeyi, gezip gördüklerini anlatmayı sever. Özellikle ileriki yaşlarda deneyimlerini insanlarla paylaşmaktan hoşlanır.

      Kesinlikle çok acımasız bir eleştirmendir. Gördüğü aksaklıkları ve sorunları karşısındakinin kırılıp kırılmayacağına bakmadan pat diye söyler.

      Etkili bir konuşmacı olabilir. Yüz ifadesi, ses tonu ve enerjisi insanlara kendisini dinlettirir.

      Merkür 11. Evde yani geniş bir arkadaş çevresini etkileme potansiyeli.

      https://www.akrepblog.com/merkur-11-evde.html

      Venüs: Sevgi ve aşk yönü Oğlak burcunda. “Hımmm çok işim var. Vaktin yoksa gidebilirsin.”

      Mars: Oğlak burcunda. Enerjisi, savaş verdiği ve mücadele ettiği alanlar hedefleri ve çalışma hayatı ile ilgili.

      Ama.. Mars 12. Evde olduğu için enerjisini tam olarak kullanmakta zorlanabilirsin. Kendine güven kazanman gerekir. Güneş Akrep burcunda olduğu için yöneticisi Mars’ın güçlendirilmesi önemli. Aksi taktirde bilinçaltında savaş verebilirsin. Gergin, takıntılı, dışa vurulamayan duygular.. İçte içe yanan bir insan… Kendi iç dünyasında yanarak küllerinden yeniden doğmak..

      Jüpiter: Kova burcunda. Sosyaldir. Sosyaliteyi güçlendirir ve büyütür. Arkadaşlıklar senin için çok önemlidir. Orijinal ve sıra dışı bir arkadaşsın. İnsanları, toplumu ve toplum kurallarını değiştirmeye hazır mısın? Zaten kendi kurallarınla yaşarsın.

      Jüpiter 1. Evde. Pratik zeka. Son anda sorunlardan kurtulan. Kılpayı sıyıran. Ego fazla büyürse sıkıntı olabilir.

      Satürn: Koç burcunda ve 3. Evde. Sert bir dil. Empatik olmayan sadece “ben istersem olacak” tarzında bir üslup. Ağır, soğuk ama inatçı bir ısrar.

      Ne çekerse dilinden çeker, bu yönünü düzeltmezse buradan çekecek. Satürnün bulunduğu konumlar burnumuzun sürttüğü veya sürttürüleceği konumlardır. Israrla ve bilinçli bir şekilde hareket edilirse tabiki zamanla ortaya muhteşem bir iletişim üslubu çıkacaktır.

      Uranüs: Kova burcunda ve 1. Evde. Stelyumla ilgili notu aşağıya düşüyorum. Özetle: Kesinlikle sıra dışı, ilginç, herkes gibi olmaktan sıkılan, kendi çizgisini oluşturmaya çalışan, kendi kuralları ile yaşayan, Orijinal ve Pratik. Yenilikçi ve teknoloji meraklısı.

      Neptün: 1. Evde. Sezgisel, psişik etkiler, hayal dünyası geniş. Dışarıdan hayalperest olarak algılanabilen. Ruhsal, empatik, sezgisel. Sanatsal yönü güçlü.

      Chiron: Akrep burcunda ve 10. Evde. Güçlü önsezi yeteneği. https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

      Vertex: Hayatında önemli aşamalarda, önemli noktalar veya yakın arkadaşın, sevgilin, değer verdiklerin Aslan burcu olacak. Evlenme ihtimali yüksek olan burç Aslan burcu. Mutlaka Güneşi aslan burcu olacak diye bir kural yok. Aslan burcu etkisi taşıyacak.

      1. Ev Yükselen: Oğlak Azimli kararlı, hedefine odaklı. Yüksek sorumluluk sahibi. Otokontrolü yüksek. Herkes yaşlanırken gençleşecek olan. Hedef: Başarı https://www.akrepblog.com/1-ev-oglak-burcunda.html

      2. Ev kova: Maddi konular kova burcu alanı ile ilgili. Sıradışı işlerden para kazanma, arkadaş çevrensiden para kazanma, https://www.akrepblog.com/2-ev-kova-burcu.html

      3. Ev koç: İletişimde sert üslup. Emir kipi. Tavizsiz tutum. https://www.akrepblog.com/3-ev-koc-burcu.html

      4. Ev Boğa: Ailesini seven. Ailesine bağlı. Ailevi konularda tutucu. https://www.akrepblog.com/4-ev-boga-burcu.html

      5. Ev ikizler: Aşkta şanslı. Geç evlenebilir. Flörtçü. https://www.akrepblog.com/5-ev-ikizler-burcu.html

      6. Ev İkizler: Sağlık konusunda ikizler burcu hassasiyetine sahip. Hareketli, sürekli meşgul. Dağınık ve düzensiz. Hazırcevap. Hızlı. https://www.akrepblog.com/6-ev-ikizler-burcu.html

      7. Ev yengeç: Kırılgan ve kaprisli. Romantik. Huzurlu bir evlilik yaşamı arzusu. Evlilik hayatında duygusal aşırılıklar. https://www.akrepblog.com/7-ev-yengec-burcu.html

      8. Ev Aslan: Cinsel yönden güçlü. Ateşli. Sevgisini cömertçe gösteren.Enerjik. https://www.akrepblog.com/8-ev-aslan-burcu.html

      9. Ev Terazi: Birden fazla diplomaya sahip olabilirler. Eğitime önem verir. https://www.akrepblog.com/9-ev-terazi-burcu.html

      10. Ev Akrep: Kararlı ve hırslı. İstediğini ne pahasına olursa olsun elde etmeye çalışır. İş hayatında ciddiyet, disiplin ve mücadeleci. Başkalarının kendisine müdahale etmesine tahammülü olmayan. https://www.akrepblog.com/10-ev-akrep-burcu.html

      11. Ev Yay: Organizatör, öğretmeyi seven, iyi bir eğitmen, iyi bir kişisel gelişim uzmanı, iyi bir rehber. https://www.akrepblog.com/11-ev-yay-burcu.html

      12. Ev yay: Maceracı, özgürlüğü seven. Olumlu. https://www.akrepblog.com/12-ev-yay-burcu.html

       

      Notlar:

      1. Evde stelyum var. Mutlaka öğren. Sabrı ve içsel kontrolü. Yönetemezsen, yönetilirsin.

      2. Satürn retro. Hatalarını zor kabul edersin. Herkese güvenmezsin. Karamsar ve gereğinden fazla şüphecisin. Katı ve ilgisiz olabilirsin. Aile ile sorunlar yaşama olasılığı.  Ama mesela üniversite için uzak şehre gitmek gerektiğinde aileden de zor koparsın. Fedakarlık yapmak ailede sana düşebilir. Başladığın işleri yarım bırakmamayı öğrenmelisin.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.