9. Ev Boğa Burcu

9. ev boğa burcu, 9. evde boğa burcu, 9. Ev boğa Burcunda, boğa 9. evde, 9. ev boğa burcu eğitim, 9. ev boğa, 9. ev boğada nasıl etkiler?

9. Ev Boğa Burcu

9. ev boğa burcu hayatımızı nasıl etkiler? Boğa burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev boğa burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

9. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

9. ev boğa burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Gelişime geç adapte olan,
  • Cesur,
  • Değişimi zor kabullenen,
  • Maddi konularda fayda bekleyen,
  • İnatçı,
  • Sevdiği yerde yaşar,
  • Dini konularda tutucu,
  • Birikimi sever,
  • Fayda görürse yüksek öğrenim,

9. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar gelişime açıktır, gelişimi sever ancak acele etmez. Boğa burcunun sabit niteliğinden dolayı yapacağı yenilikler kalıcı olur ve küçük adımlarla ilerler. Baskı ile değişimi kabullenmez. Sahip olduğu değerleri ve düşünceleri sadece kendisi istediğinde ve gerektiğinde değiştirir.

Yapması ve kabullenmesi gereken konuların ona fayda sağlaması gerekir. Kendisine fayda getireceğine inanmadığı konularda ısrarcı olmaz. Maddi konularda öncelikle kendisini düşünür.

9. ev boğa burcu insanları seçici ve zevk sahibi insanlardır. Yaşamında neleri değiştireceğini kendisi belirler. Dayatmalar karşısında agresif bir tutum sergileyebilir. Yaşamında değişmesi gerekenlerin keyfini ve huzurunu kaçırmaması gerekir.

Cesur ve güçlüdür. Çoğu insanın cesaretini kaybettiği noktada o duruşunda ısrar eder. Üzerine gelindiğinde inatlaşır ve geri adım atmaz.

İş Yaşamına Etkileri

Bu konumdan etki alan insanlar kültürel birikimlerine önem verirler. Güçlü bir kişiliğe ve entelektüel birikime sahiptirler.

  • Eğitim
  • Sanat
  • Hukuk
  • Diplomasi
  • Seyahat
  • Tarım
  • Gıda

gibi alanlarda çalışabilir veya faaliyet gösterebilir.

Değişimin hızlı ve sık yaşandığı alanlarda çalışmak verimini düşürebilir. 9. ev boğa burcu insanları değişimi reddetmez ancak hızlı değişimlere ayak uyduramadığı için uyum sağlamakta zorluk yaşar.

9. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar bir anda zengin olma peşinde değillerdir. Küçük ama garanti gelir onlar için idealdir. Birikimi severler, ihtiyaçlarını belirleyerek önceliklerine harcama yaparlar. Her ihtimale karşı zor durumda kalmamak için ayırdıkları bir miktar paraları mutlaka bulunur.

İnandığı ve sevdiği bir alanda eğitim almak onu mutlu ve başarılı yapar. Öğrenmek istediği bir bilgi varsa bunu mutlaka öğrenmeye çalışır. Yaşamını değiştireceğine ve güzelleştireceğine inandığı sürece yüksek öğrenimine devam eder.

Yaşam Alanı

Sevdikleri yerde yaşamayı tercih ederler. Huzuru bozulmadığı sürece yaşadıkları yeri değiştirmek istemezler. Gerekmedikçe çok fazla seyahat yapmayı sevmezler. Yaptıkları seyahatlerde farklı kültürlerin estetik ve sanatsal yönlerine ilgi gösterirler.

9. ev boğa burcu insanları dini konularda tutucu olurlar. Bir dine inansalar da inanmasalar da fikirlerinin değişimi kolay olmaz.

 

9. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
10 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Nur dedi ki:

    Çok güzel tespitler, teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.

  2. Gülşen dedi ki:

    Teşekkürler tıpa tıp beni anlatmışsınız ??

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür dilerim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.