1. Ev İkizler Burcunda

1. Ev İkizler Burcunda, İkizler 1. evde, 1. ev ikizler, 1. ev ikizler ne demek?

1. Ev İkizler Burcunda

1. ev ikizler burcunda nasıl etkiler? İkizler burcu birinci evde kişiliğimizi ve hayatımızı nasıl etkiler? 1. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır? 1. ev ikizler ne demek?

1. ev yükselen burcumuz olarak ta bilinir. Bizim dışa bakan yönümüzü temsil eder. Başkalarının bizi nasıl gördüğü 1. evle ilgilidir. Bizi görenler ve tanıyanlar büyük oranda yükselen burcumuzla tanırlar. Karakterimiz, dünyaya bakış açımız, verdiğimiz tepkiler ve aktivitelerimiz bu konumla ilgilidir.

1. Evin Sahibi: Koç Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars’tır.

1. Ev İkizler Ne Demek?

1. ev İkizler, astrolojide kişinin doğum haritasındaki yükselen İkizler burcunun evi olarak bilinir. Yükselen burç, doğum anındaki Doğu ufku üzerinde yükselen burçtur ve kişinin doğum haritasındaki kişiliğini, dış görünüşünü, davranışlarını ve genel yaşam yolculuğunu temsil eder.

İkizler burcu, genellikle hareketli, meraklı, iletişimci ve çok yönlü bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla, birinci ev İkizler burcuyla ilişkilendirildiğinde, kişi genellikle zeki, konuşkan, esnek ve sosyal bir yapıya sahip olabilir. Aynı zamanda, öğrenmeye ve keşfetmeye istekli olabilir, çevresiyle kolayca etkileşime geçebilir ve değişen koşullara hızla adapte olabilir. Bu kişiler genellikle hızlı düşünürler, çeşitli ilgi alanlarına sahiptirler ve çevrelerindeki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilirler.

1. Ev İkizler Burcunda Genel Özellikleri

  • Güçlü iletişim becerileri
  • Bilgi edinme becerisi
  • Bilgiyi yaymam
  • Sosyal aktiviteler
  • Hareketli ve enerjik bir yapı
  • Flörtçü
  • Geç evlenme
  • Seyahat etmek ve gezmek
  • Empatik olamama
  • Çift karakter
  • Dedikodu
  • Etkileyici bir fiziksel yapı

1. evi ikizler burcunda olan yükselen ikizler burcu, gelişebilmek amacıyla sahibi olduğu bireysel karakterin geliştirilmesini belirtir. İkizler burcunun gelişim süreci artık yüzeydedir. 1. ev ikizler burcu olanlar sıkıntıya katlanamadığı için etrafında bulunanların eğlence kaynağıdır. Devamlı olarak uyarılma ihtiyacı hisseder, çünkü zihni dinlenmek nedir bilmez. Zihinsel aktivitesi Merkür etkisi altında olduğu için çok hızlı ve aktiftir. Ağzından çıkan kelimeler zihnine yetişemediği için düşüncelerini çok hızlı ve aceleci bir şekilde aktarmaya çalışır.

İkizler burcu iletişim, bilgi toplama ve bilgiyi herkesle paylaşma ile ilgili olduğu için sosyal bir burçtur. Bu durum tüm yaşamına etki eder. Yeni insanlar tanımak, aktif olmak, sosyal ortamlarda bulunmak ve beğenilmek en büyük enerji kaynağıdır. Su grubu burçları için dinlenmek yalnız kalmakla, hava grubu burçları için dinlenmek ve deşarj olmaksa başkaları ile birlikte olup sohbet ederek eğlenmekle olur. 1. ev ikizler burcunda olanlar eğer doğum haritasında bu enerji alanını kısıtlayacak bir açı yoksa diğer insanlar tarafından ikizler burcu özellikleri ile görünürler.

1. Evde İkizler Burcu Sosyal Çevre ve Değişkenlik

1. ev ikizler burcunda olanlar enerjik bir yapıya sahiptirler ve sürekli hareket halindedirler. Çevrisinde çok sayıda insan bulunur. Girdiği ortamlara çok çabuk adapte olur ve kısa sürede bulunduğu ortamdaki insanlarla tanışır. Gezmeyi, yeni insanlar tanımayı ve yeni yerler keşfetmeyi sever.

Kişiliği komik, oyunu seven, yaramaz, çocuksu ve tuzaklarla doludur. Çok çabuk yön değiştirebilir. İkizler burcu çift taraflı bir burçtur. Bu çift taraflılık yükselende dışarıdakiler tarafından görülen maskeye değişken, oynak ve gelip geçici bir heves olarak yansır. İki işi birden yapmakta ve yön değiştirmekte çok mahirdir. Bu ikilem esasında hem bağımsız hem de bağımlı olma ihtiyacından kaynaklanır.

Özgürlüğünün elinden kaçacağı korkusu ile tam olarak kimseye yanaşıp kendisini teslim edemez. Bu nedenle 1. ev ikizler burcunda olanların evlilikleri çoğu zaman gecikir. Birisiyle yaklaştığını hissettiği anda bağımsızlığının tehdit edildiği endişesine kapılır. Sevgi ihtiyacını dile getirmesi çok kolay olmayabilir. İkizler burcu yükselirken doğan kişi görevinin asil bir anlamı olduğuna inanırsa parlak zekasını insanlığa ulaştırmak üzere harekete geçirir.

1. Evi ikizler Burcunda Olanların Olumsuz Özellikleri

1. ev ikizler burcunda olanlar, karakterinin olumlu olmayan tarafı

  • dedikoducu,
  • fitneci,
  • kışkırtıc,
  • geveze,
  • flörtçü,

karakteristikler sergiler. İnsanları baştan çıkarmak için işve yapıp onları şaşırtmaktan büyük keyif alır. Burçlar kuşağının en flörtçü burçları arasında yer alır. Kendisine gerçekten değer verip sevenlerden kaçmak gibi bahtsız bir yönelimi vardır. Ulaşamadığı insanlar onun için her zaman daha cazip görünür.

Heyecan ve macera peşinde koşarken kimlerin kırıldığına pek aldırış etmez. Sadece kendi yaşamı, kendi gözlemleri ve ihtiyaçları ile ilgilidir. Sürekli kendi ilgi alanlarından söz eder. Sözcükler ve değişiklikler kendisiyle yüz yüze gelmesini engelleyen engeller gibidir. Eğer gerçek doğasını anlayabilirse, Yükselen ikizler Burcu’nun gelişmesi ve olgunlaşması yine bu huzursuzluğu ve ikilemi sayesinde olur.

İkizler burcu insan olmanın ikilemini temsil eder. Sloganı “Hareket yaşamın ta kendisi!” dir. Yükselen burcu ikizler olan bir kişinin herhangi bir şeye olan ilgisi çok çabuk değişebilir. Tek bir konuya saplanıp kalmaktan hiç hoşlanmazlar. Bu sebeple devamlı farklı ve alternatif konulara yönelir ve ilgi duyduğu alanlarını yeniler.

1. Ev İkizler Burcunda İlgi Alanları

Aynı anda birden fazla konuya ilgi duyabilir, birden çok iş yapabilir ve farklı yerlerde de bulunabilir. Zihinsel faaliyetleri devamlı hareket halindedir. Sürekli fikir üretirler. Yükselen ikizler burcu, sosyal etkinliklerde başarılıdır. 1. ev ikizler burcunda olanlar insan ilişkilerinin yoğun olduğu konulara yönelecek olursa daha mutlu olur. Etraflarının devamlı insanlarla dolup taşmasını isterler. Çok cana yakın ve neşelidirler.

İkizler burcu sürekli değişen ruh halleri ile herkesi şaşırtabilir. Bu onların bilinçli yaptıkları bir davranış değildir. Çevreleri tarafından bu yüzden garip karşılanırlar. Yükseleni ikizler burcu olanlar kendisine daha çok güvenir görünürken, içten içe güvensizlik yaşayabilir, sakin ve huzurlu davranmayı öğrenmeye ihtiyacı vardır.

Uygun Meslekler

1. ev ikizler burcunda olanlar, İletişim konusunda son derece yetenekli olduğu için

  • gazetecilik,
  • editörlük,
  • kısa hikaye yazarlığı (Uzun yazacak kadar sabrı yoktur),
  • reklamcılık ve
  • halkla ilişkiler

gibi işlerde çok başarılı olabilirler. Hareketli bir yaşamları vardır. Onları çok az sakin ve bir şey yapmadan dururken görebilirsiniz. Neredeyse aynı zamanda birkaç yerde bulunabilirler. Bir yerde uzun süre hareketsiz kalamazlar. Uzun toplantılar, sıkıcı ikili görüşmeler, bir odada uzun süre kalmak onlara göre değildir.

1. ev ikizler burcunda olanlar kesinlikle evcimen değillerdir. Onları uzun süre evde tutamazsınız. Hava grubu burcunun etkisi altında oldukları için mutlaka dışarı çıkıp dolaşmaları gerekir.

Değişikliğe olan yoğun arzusu sayesinde her zaman genç kalacaklardır. 1. evi ikizler burcunda olan yani yükseleni ikizler burcu olan birisinin emekli olunca bir dağ kulübesinde şömine karşısına geçip oturması beklenmemelidir. Yapabilecekleri en iyi şey, tüm yaşamları boyu biriktirdikleri tecrübe ve birikimlerini yazmaktır.

Haritada olumlu olmayan etkiler görülüyorsa çok kolaylıkla yalan konuşabilir, ayaküstü hikayelerde anlatabilir. Birden fazla kişiliğe bürünebilir ve çok çeşitli görünüme sahip olabilirler. Aynı anda iki işinin olma ihtimali güçlüdür yada iki sevgilisi. Bir konudan diğerine, bir işten öteki işe, bir sevgiliden diğerine atlar durur. Bu sebeple başı derde de girer. Bulduğu her şeyi okumayı seven 1. evde ikizler burcunda olanlar adeta yürüyen bilgi kaynağı gibidirler.

1. Ev İkizler Burcunda Fiziksel Görünüme Etkileri

Merkür’ün hızı aktiviteye sebep olan enerjisinden dolayı çok hareketli bir yaşamları vardır. 1. ev ikizler burcunda olanların Metabolizmaları hızlı çalışır. Ancak bu sayede her an ihtiyacı olan enerjiye sahip olurlar. Kilo almak isteyen veya kilo alamadığı için şikayetçi birilerini duyarsanız onlar bu kategoriye girerler.

1. ev ikizler burcunda olanlar İnce ve düzgün bir fiziğe sahiptirler. Gözlerinden ışıltı hiç eksik olmaz. Her zaman tebessüm eden bir yüzleri vardır. Onlara baktığınızda sahip oldukları enerjiden etkilenmemizi mümkün değildir.

1. Ev İkizler Burcu Gezegenlerin Olumlu ve Olumsuz Etkileri

İkizler burcunun 1. evindeki tüm gezegenlerin olumlu ve olumsuz etkilerini içeren bir tablo:

Gezegen Olumlu Etkiler Olumsuz Etkiler
Güneş İletişim yeteneklerinin artması, zihinsel çeviklik, esneklik Yüzeysellik, dikkatsizlik, aşırı merak
Ay Duygusal esneklik, zihinsel uyum, sosyal uyum Duygusal dalgalanmalar, içsel karmaşa, aşırı konuşkanlık
Merkür Zeka ve hızlı düşünme yeteneği, iletişim becerilerinin artması Dikkatsizlik, aşırı entelektüellik, duygusal derinlik eksikliği
Venüs Sosyal çekicilik, zekice iletişim, entelektüel cazibe Duygusal bağlılık eksikliği, yüzeysellik, aşırı konuşkanlık
Mars Zihinsel enerji, hızlı hareket, çok yönlülük Sabırsızlık, kararsızlık, yüzeysellik
Jüpiter Zengin zihinsel yaşam, geniş perspektifler, sosyal bağlantılar Aşırı iyimserlik, sorumluluklardan kaçma, dikkatsizlik
Satürn Zihinsel disiplin, odaklanma yeteneği, pratik zeka Endişe, mükemmeliyetçilik, içsel kısıtlamalar
Uranüs Yenilikçilik, esneklik, bağımsız düşünme Ani ruh hali değişimleri, dikkatsizlik, kararlılık eksikliği
Neptün Üretkenlik, hayal gücü, esnek düşünme Gerçeklerden kaçma, karmaşık düşünce süreçleri, aldanma
Plüton Zihinsel dönüşüm, derin analiz, araştırmacılık Paranoya, kontrol takıntısı, düşmanlık

 

Bu tablo, İkizler burcunun birinci evinde bulunan her gezegenin olumlu ve olumsuz etkilerini özetlemektedir.

1. Ev İkizler Burcu Olumlu ve Olumsuz Açı Etkileri

İkizler burcunun 1. ev konumunda bulunan her gezegenle olan olumlu ve olumsuz açı etkilerini içeren bir tablo:

Gezegen Olumlu Açı Etkileri Olumsuz Açı Etkileri
Güneş İletişim becerilerinin artışı, zihinsel çeviklik, hızlı öğrenme Aşırı merak, dikkatsizlik, yüzeysellik
Ay Duygusal esneklik, sosyal uyum, zihinsel uyum Duygusal dalgalanmalar, içsel karmaşa, aşırı konuşkanlık
Merkür Zeka ve hızlı düşünme yeteneği, entelektüel esneklik, iletişim becerilerinin artışı Dikkatsizlik, aşırı entelektüellik, duygusal derinlik eksikliği
Venüs Sosyal çekicilik, zekice iletişim, entelektüel cazibe Duygusal bağlılık eksikliği, yüzeysellik, aşırı konuşkanlık
Mars Zihinsel enerji, hızlı hareket, çok yönlülük Sabırsızlık, kararsızlık, yüzeysellik
Jüpiter Zengin zihinsel yaşam, geniş perspektifler, sosyal bağlantılar Aşırı iyimserlik, sorumluluklardan kaçma, dikkatsizlik
Satürn Zihinsel disiplin, odaklanma yeteneği, pratik zeka Endişe, mükemmeliyetçilik, içsel kısıtlamalar
Uranüs Yenilikçilik, esneklik, bağımsız düşünme Ani ruh hali değişimleri, dikkatsizlik, kararlılık eksikliği
Neptün Üretim, hayal gücü, esnek düşünme Gerçeklerden kaçma, karmaşık düşünce süreçleri, aldanma
Plüton Zihinsel dönüşüm, derin analiz, araştırmacılık Paranoya, kontrol takıntısı, düşmanlık

 

Bu tablo, İkizler burcunun 1. ev konumunda bulunan her gezegenle olan olumlu ve olumsuz açı etkilerini özetlemektedir.

Son Güncelleme 25 Mayıs 2024 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.