Başak Koç Uyumu, Başakla Koç Anlaşabilir mi?

Başak Koç Uyumu, Başakla Koç Anlaşabilir mi?

Başak Koç Uyumu

Başak Burcu Koç Burcu Uyumu. Başak ve koç nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Başak Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Başak Koç Uyumu “Uyum Analizi”

Sevgili Başak, Koç insanı heyecan verici bir sevgilidirSiz toprak elementisiniz, Koç burcu ise ateş elementidir. Bu ikisi klasik anlamda uyumlu sayılmasa da birbirlerinin eksiklerini tamamladıkları için anlaşan bir çift sayılır. Bu ilişkiden ikinizde kazançlı çıkacaksınız.

İkinizde hırslı, gayretlisiniz ve iş sizin için çok önemli. Yıldız haritanızda Koç 8. evinize yani başkaların para evine düşer. Başak ise Koç’un 6.evine yani iş evine düşmektedir. Birbirinizin tanınma ve para kazanma ihtiyacını iyi anlarsınız. İkiniz içinde üretken olmak önemlidir. Siz Koç sevgilinizin fazla çalışmasından şikayetçi olmazsınız. Koç’ta aynı şekilde sizin gece gündüz çalışmanıza ses çıkartmayacaktır. Bir problemle karşılaştığınız zaman Koç becerisi, siz ise keskin analiz yeteneğinizle sorunu çözersiniz.

Herhangi bir konuda yardım gerektiği zaman Başak burcu anında koşar, halleder ve teşekkür bile beklemeden gider. Koç burcu ise aynı durumda gösterişli, abartılı bir teşekkür bekler. Koç insanı hevesli ve parlak fikirlerle doludur ama detaylar ve organizasyonda yetersiz kalır. Siz ise bu konularda çok yeteneklisiniz ve Koç’a yardım etmelisiniz. Aynı zamanda Koç’u lider olarak takip etmeli ve biraz daha riske atılmalısınız.

Başak Koç Uyumu “İletişim”

Koç sevgiliniz sürekli macera peşindedir, gönül eğlendirir. Siz ise sadıksınızdır. Koç insanı sürekli olarak kendini çekici ve peşinde koşulan biri olduğunu hissetmek ister. Eğer siz ona ilgi gösteremeyecek kadar meşgulseniz o da bu ilgiyi dışarıda arayacaktır. Koç burcu Sürekli övülmek ve beğenilmek ihtiyacı içindedir. Sizin için ise erdem, namus gibi değer yargıları daha önemlidir. Koç’un gözünün dışarıda olması sinirinizi bozacaktır. Daha ilk tanıştığınız anda bile bu huyuna sinir olacaksınız. Hemen endişelenmeyin sevgili Başak, Koç gerçekten bağlandığı zaman sadık kalacaktır.

Başak ve Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak ve koç burcu cinsellik uyumu nasıldır?

Yatak odanızda ise inanılmaz uyumlusunuz. Koç’un güneşi sizin 8. evinize yani para ve cinsellik ile ilgili evinize düşmektedir. Koç burcu ateş ve ışık doludur, aynı zamanda komik, kendinden emin ve saldırgandır. Koç burcunun kadını içinizdeki gerçek erotik duyguları nasıl açığa çıkaracağını iyi bilir. Erkek Koç ile aranızdaki çekim çok güçlü olacaktır. Erkek Koç güçlü ve maçodur. Koç hayat gücünün saf enerjisini temsil etmektedir. Sadece bu özellik bile kadın-erkek Koç’ları dayanılmaz cazibeli kılar.

Sevgili Başak, duygularınızı belli etmeseniz de hassas ve idealistsiniz. Siz aslında içe dönük ve kapalısınızdır. Koç ise dışa dönük ve coşkuludur. Bu farklılık ya size fazla gelir yada Koç’un sakin yapınızı dengelediğini düşünüp bundan zevk alırsınız.

Siz detaylarda güzellik bulursunuz. Bu Koç’u hem şaşırtır hem de sevindirir. Büyük ihtimalle farklılıklarınız sizi rahatsız etmeden tamamlayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Koç Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. burgaz dedi ki:

    Başak burcu için koç fazla abartılı ve sert. koç kadını için ayrıntılar önemsiz. uzun süre yürümez. ilk tanışma anında çekici geliyor ama uzun vadede başakla koç çok zor. ben yürütemedim en azından.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.