Başak ikizler Uyumu, Başakla ikizler Anlaşabilir mi?

Başak ikizler Uyumu, Başakla ikizler Anlaşabilir mi?

Başak ikizler Uyumu

Başak Burcu ikizler Burcu Uyumu. Başak ve ikizler nasıl anlaşır? Başak Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi? 

Başak Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya Başak Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Başak ikizler Uyumu “Uyum Analizi”

İkinizde Merkür tarafından yönetilmektesiniz. O kadar çok ortak yönünüz var ki, benzerlikleriniz fazla bile gelebilir!

Güneşleriniz birbirilerine 90º dik açı yaptığı için ilişkiniz mücadele ile dolu olacaktır. Çaba göstermeye hazır olun ve bilin ki işe yarayacaktır. İkizler’in büyüsü boyun eğmeyen ruhundadır. Ona göre hiç bir şey imkansız değildir. İnanılmaz derecede becerikli ve zekidir. Her şeyi daha yeni ve iyi bir şekilde yapabilmek için düşünüp durur.

Başak ikizler Uyumu “İletişim”

Başak ve ikizler burcunun iletişim uyumu nasıldır? Başbaşa kaldıklarında anlaşabilirler mi?

İletişim kurmak ikiniz içinde çok önemlidir. Hissetmekten çok düşünen, keskin zekalı, entelektüel kişilersiniz. İkizler sizden daha esnek, çok yönlüdür, daha kolay adapte olabilir. Siz ise onun gibi daldan dala atlayan dağınık bir tip değilsiniz. Ondan daha konsantre, belli konulara odaklanmışsınızdır. Detaylarda, organizasyonda ve analizde çok kuvvetlisiniz.

Siz toprak elementi olduğunuz için İkizler burcundan daha pratik ve gerçekçisiniz. İkizler insanı pratik olmadığını bilir ve sizin bu özelliğinize hayrandır. İkinizde değişken nitelik olduğunuz için asla kin tutmazsınız. Her şeyi açıkça konuşarak problemleri halletmek istersiniz. Bütün bu özellikler birlikte geçirilecek huzur dolu zamanlara işaret etse de, ikinizde fazla akılcı ve analitik olduğunuz için aranızda kuvvetli bir duygusal bağ olmayabilir. Birinizin yıldız haritasında su gurubundan gezegenler varsa bu açığı kapatabilir.

Şimdi ayrı ayrı kişiliklerinizi inceleyelim. Başak burcu sorumluluklarını çok ciddiye alır. İkizler burcu da sorumluluk alır ama Başak kadar endişelenmez. Başak burçların içinde en eleştirici burçtur, en çok da kendisini eleştirir. İkinizde aşırı sinir ve stresi sonucu benzer hastalıklardan yakınırsınız.

İkinizinde harika yazı yazma ve konuşma yeteneğiniz var. Bir tartışmada İkizler fikrini daha iyi savunabilir. İkizler insanı kelimeleri sihirbaz ustalığı ve yıldırım hızı ile üretir. Hızlı düşünür ve çok hazırcevaptır. Başak ise onun kadar hızlı değildir ama o da düşüncelerini onun kadar iyi ifade edebilir. Siz Başak burcu olarak daha sessiz, entelektüel, derin duygulara sahip bir kişisiniz ve öne çıkmaktansa olayları perde arkasından yönetmeyi seversiniz.

İkizler burcu ile tartıştığınız zaman, siz daha uzun süre dargın kalırsınız. O ise kızgınlık anında söylenen sözlerin üzerinde hiç durmaz. İkinizde konuşmayı sevdiğiniz için konuşarak sorunlarınızı halleder, hemen barışırsınız.

Başakla ikizler Uyumu “Sosyal Uyum”

Başak ve ikizler burcu sosyal hayatta anlaşabilir mi?

İkizler burcu sizden daha dışa dönük ve sosyaldir. Siz arada bir yalnız olmak istersiniz. İkizler burcu ise sürekli, her yerde, herkesle konuşmaya ve flört etmeye bayılır. Bir eğlencede onu herkesle flört ederken görseniz de tepki göstermeyin, kötü bir niyeti yoktur, herkesi tanımak istiyordur. Sevgiliniz merakını tatmin ettikten sonra arkasına bile bakmadan mutlu bir şekilde yanınıza gelecektir. Bu huyunu ciddiye almayın ve üzerinde durmamaya çalışın.

İkizler burcu değişikliği sever, hayatının sürekli değişip gelişmesini ister. Bu yüzden kalabalık şehirlerde yaşamayı sever. Şehir dışında, kırlarda sakin bir hayat ona göre değildir. Ani seyahatler, sinema, alışveriş gibi şeylere bayılır. Bazı İkizler kafalarına estikçe taşınır. İkizler oldukça oyuncudur ve aynı anda bir çok şeyle ilgilenmekten zevk alır, bu yüzden de ilgisi dağılır. Başak olarak ona yardımcı olup bir noktaya konsantre olabilmesini sağlayabilirsiniz.

Başak ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Başak ve ikizler cinsellik uyumu nasıldır?

İkizler burcunun hareket ve değişiklik merakı yataktaki en büyük özelliğidir. Onun şakacı ve esprili tutumu sizin utangaçlıktan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. İkizler insanı sizin dış kabuğunuzu soyduktan sonra tutkulu ve arzulu kişiliğiniz ortaya çıkacaktır.

İkizler burcu zarif, nazik ve incedir. Aynı zamanda duygusal yönden zayıf ve biraz soğuktur. Ne kadar yakınlaşsanız da aranızda görünmeyen bir duvar olduğunu hissedebilirsiniz. İkizler evlense bile bağımsız olmak ve bireysel dünyasını korumak ister.

Birbirinize çok uyuyorsunuz ama bu ilişkide biraz daha romantizm, tutku ve duyguya ihtiyaç var. Birinizin bu eksikleri tamamlamak için uğraşması gerekiyor. Sevgili Başak fazla gerçekçi olmayın ve duygularınızı bastırmayın. İkizler’in esprileri ile gevşeyin ve ciddiliği bırakın. Belki yıldız haritanızdaki başka gezegenler derin duygularınızı açığa çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı serbest bırakın. Bunları aşabilirseniz İkizler ile paylaşacak çok şeyiniz var.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak ikizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak ikizler Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. burgaz dedi ki:

    ikizler burcu kadını tanımıştım en iyi anlaştığım burçlardan biri diyebilirim ama ilişkinin süresi uzadıkça elimden kaçıp gittiğini veya benden uzaklaştığını farkettim. sürekli onunla birlikte olmak lazım bu da mümkün değil. ele avuca sığmıyor. ayrıca düzensiz ve neyi nereye koyduğunu da unuttuğunu farkedince ayrıldık. sevgili olarak değil ama arkadaş olarak iyi başak biçin.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.