Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç burcu erkeği nasıl bir erkektir, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak koç burcu erkeği yakışıklı bir erkek midir? Koç burcu erkeğinin kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak koç erkeği nasıldır?

Koç Burcu Erkeği Kişiliği Nasıldır?

Koç burcu erkeği doğuştan asidir. Otoriteye karşı gelmeye bayılır ve herkesten akıllı doğduğunu zanneder. Belki öyledir, ama insanların çoğu bunun yüzlerine vurulmasından hoşlanmazlar. Kendi üstünlüğünü göstermek için o cüretkar davranışı yüzünden, tekrar tekrar olanca hızıyla yüzünün üstüne düşebilir. Önde olma ihtiyacı ve başkalarını izlemeyi reddetmesi yüzünden, daha güçlü durumda olanlar sık sık O’na alçak gönüllülük dersi vereceklerdir.

O Ne Derse O dur

Böyle zamanlarda siz çok daha öndesiniz, çünkü gururu kırılınca rahatlamak ve güven duymak için size koşacaktır. O zaman, Koç burcu erkeğinin o kendine güvenen, saldırgan görünüşünün altında bir aşağılık duygusunun yattığını öğreneceksiniz; ne var ki, Koç burcu erkeği bunu kabul etmektense ölmeyi tercih eder. O’nun paramparça olan güvenini müşfik ve tam bir bağlılıkla onaran bir kadın O’nun kalbini sonuna kadar kendine bağlamak için en büyük şansı elde etmiş demektir.

O anki düşmanıyla aynı fikirde olmak veya anlaşmazlığın öbür yanını da haklı görmeye çalışmak gibi bir yanlışı asla yapmayın. Koç burcu erkeğinin sevdiği şeyi sevmek ve nefret ettiği şeyden nefret etmek zorundasınız. Gerek aşkta gerekse dostlukta kendi gösterdiği kesin ve sorgusuz sualsiz sadakati sizin de göstermenizi ister. Bu onun yasasıdır. Gereken değeri vermezseniz, kendinize başka bir erkek bulun.

Koç burcu erkeğinin yapısında ustalıklı düzenbazlıklar yoktur. Mars erkeğinin bir ilişkiyi kesmeyi aklına koyduğunu anlamak hiç zor değildir. Sesindeki ve davranışındaki buz gibi soğukluk ve can sıkıntısı hiç yanılgı payı bırakmaz, genellikle açık açık söylemesi de buna eklenince, durum kristal berraklığına kavuşur. Öte yandan, yakıcı bir Öfkenin patlayıcı alevi daha az ciddidir; hoşnutsuzluğunun belki de gelip geçici bir ruh hali olduğunu ve aşkın kurtlanabileceğini gösterir. Koç burcu erkeğinin ateşinden çok buzundan korkmanız için daha çok nedeniniz var.

Koç Erkeği Gerçekçi Bir Liderdir

Koç burcu erkeği oyunu sevmez, Tüm yaklaşımlarında dobradır. Bu, iş hayatında olduğu kadar, aşkta da böyledir. Bir kez aşık olduğunu anlayınca bir saniye kaybetmez, ancak bırakın bunu anlayan O olsun. Aşkınızın karşılıklı olduğundan kesinlikle emin oluncaya kadar O’nun peşine düşmeyin, sık sık telefon etmeyin, gözlerinizde ışıklar pırıldayarak Koç burcu erkeğine histerinizi belli etmeyin. Koç burcu erkeğini kaybetmenin en kestirme yolu ilk adımı sizin atmanızdır.

Koç Erkeğini Nasıl Elde Edebilirsiniz?

Her yerde olduğu gibi, burada da lider O olacaktır. Öyle olmasına izin vermezseniz, size duyduğu ilgiyi öyle çabuk kaybeder ki, şaşar kalırsınız; aynı zamanda sizi ezer geçer. Bununla birlikte, bir kez de karşılıklı bağlılığınız kesinleşince, pek soğuk ve rastgele davranmayın, yoksa ilgiyi başka yerde arayacaktır. Bir Koç burcu erkeği ile aşk, sıcak ilgiyle uzak ayrılık arasına gerilen bir ip üzerinde yürümeye benzer. Hiç yolu yok, bir trapez yıldızı olmak zorundasınız.

Arkasından koşmayın. O’ndan kaçmayın da… Ayakkabınızın içine bir kuruş yapıştırın, dört yapraklı bir yonca bulun ve bir dilek dileyin… Herhangi bir normal, yöntemli bir strateji kadar, bu da koç burcu erkeğini elde etmenize yarar. Belki daha da fazla… O’nun olduktan sonra bile, hep tahminler yapmasını sağlayın. Aynı zamanda, O’nu her zaman sevdiğinizden emin olmaya da ihtiyacı vardır. Koç Burcu Erkeği ile veya Onsuz yaşamayı öğrenin.

Koç burcu erkeği tüm özellikleri, koç burcu erkeği nasıl bir eştir, nasıl bir eş ister, nasıl bir babadır

Koç Burcu Erkeği Sadık Bir Dosttur

Kırdığı Kalbi Onarmadan Gitmez

İşin olumlu yanı, her ne kadar aşık Koç burcu erkeği kuracağı ilişkide ilk olmakta ısrar ederse de aynı şekilde, kavgadan sonra ilk özür dileyen de O olacaktır ve birine ihtiyacınız olduğu zaman yanınıza ilk koşan da gene O olacaktır. Hasta ya da mutsuz olduğunuz zaman hep yanınızda olacak, sizin için parasını rahatça ve isteyerek harcayacaktır (şayet tipik bir Mars erkeğiyse). Görünüşünüz için kompliman yapacak, yeteneklerinizi övecek ve zihninizi canlandıran bir arkadaş olacaktır.

Her ne kadar bir hiç yüzünden öfkelenip kafa tutarsa da o gün öfkesi geçip gönlünüzü almadan güneşin batmasına pek izin vermez. Siz O’nun hayatında en önemli insanlardan biri olabilirsiniz, ancak bunu sizin de bilmenizi ister; sizden, sevgi ve ilgilendiği yeni bir fikirle heyecanlandığı zaman sizin de ilgilenmenizi bekler. Sizin bütün dünyanız olmayı ister, ancak başka erkeklerin aksine, eğer eşitiyseniz, dünyasını paylaşmanıza izin verecektir.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Eş İster?

Koç burcu erkeği eşinin “süper kadın” ve aynı zamanda da “erkek Ayşe” olmasını bekler. Sizin tamamıyla bağımsız olmanızı, gene de birkaç adım arkasında durmaya razı olmanızı ister. Kendisini övmenizi, kendinizi O’na adamanızı, ama asla alçak gönüllü hizmetçi rolünü oynamamanızı bekler. Hala benimle beraber misin? Aferin. Cesur kız. Arkası geliyor. Gururu incindiği zaman size son derece zalimce ve alaycı sözler söyleyebilir. Bunların hiçbirisini inanarak söylemez. Ama O’nu anlamazsanız, bu sözler kalbinizi kırabilir. Sonra da kendisi gibi, hemen olanları affetmenizi ve unutmanızı bekleyecektir.

Koç burcu erkeği ile birlikte iseniz O’nun bütün arkadaşlarından hoşlanmak zorundasınız. Ama kendisi sizin arkadaşlarınızdan sıkılma hakkını saklı tutar. Eh, bir erkek istemiştiniz, öyle değil mi? Hiç kuşkusuz Koç erkeği eşinde onu buldunuz. Eğer gerçek bir kadınsanız, aşk hikayenizi bütün şehirde kıskanmayan kalmaz, tıpkı Romeo Juliet gibi (trajik tarafı hariç tabii).

Nasıl Bir Eş Olur?

Evlendikten sonra Koç erkeği ya evinin hakimi olur ya da onu ter keder. Yalnızken ya da herkesin içinde kendisine dır dır edilmesine tahammül etmez, özellikle parasını nasıl harcadığı konusunda… Parayı O kazanmıştır, değil mi? O’nun parasıdır, değil mi? (Bazen bu mülkiyet zamiri sizin kazandığınız parayı da içine alacak kadar uzanabilir.) Bütçeyi pek iyi idare edemeyebilir, bunu nezaketimden bu kadar kibarca söylüyorum ama, matematikten hep yüz üzerinden yüz almış olsanız bile, sakın bütçeyi üstünüze almayın.

Mali işleri hakkında asla soru sormayın. Kesenin iplerinin kesinlikle O’nun elinde olması esastır. Eğer tipik bir Koç burcuysa, parasını cömertçe harcayacak ve ihtiyacınız olan parayı size verecektir. O kendisine timsah derisi cüzdan aldıktan sonra, para kalırsa, siz de kobra derisi bir çanta sahibi olabilirsiniz. (Biraz bencil olabilir, ama asla cimri değildir.)

Koç kendi amiri oluncaya kadar sık sık iş değiştirebilirse de sizi aç bırakmayacaktır. Paranın sürekli sel gibi akıp gelmesi için bir yol bulacaktır; tekrar geldikleri hızla çıkıp gitseler bile… Siz en iyisi mavi porselen kumbarada birkaç kuruş saklayın. Çok ihtiyacı olduğu zaman O’na sürpriz yaparsınız. Çünkü kazancını kendisi harcarken hiç eli titremeyecektir (ayın Oğlak ya da Yengeç’te olması gibi gizli bir etki almamışsa veya doğumunda ekonomiyi emreden bir yıldız etkisi yoksa).

Evlendikten sonra, istiyorsanız, mesleğinizde çalışmaya devam edin. O’nu gölgede bırakmadığınız sürece, herhalde buna karşı çıkmayacaktır. Hemen hazırlanan akşam yemekleri, ya da dondurulmuş yiyecekleri hoş görmesi, O’nun fikirlerine inanmamanızı affetmekten daha kolaydır. Bu, Önemle anımsanması gereken bir konu.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Babadır?

Her yeni doğan bebek Koç burcu erkeğini rüyalarınızdaki müşfik ve gururlu baba olarak bulacaktır. Sonradan, çocuklarına biraz amirce davranabilir ve meslek seçmelerine karışabilir. Sıcak ve fevkalade eğlendirici bir baba olacaktır ama O’na çocukların da kendisi gibi bağımsızlığa ihtiyaç duyduklarını hatırlatmak gerekebilir. Babalık kesinlikle O’nun hoşlanacağı bir roldür. Futbol, kadın erkek ilişkileri konusunda konuşmalar, Her türden spor, baba kız yemeye çıkmalar; bunların hepsi vardır… Yalnız, sakın sizin için kendisinden daha önemli olduğunu düşünmesine yol açmayın, yoksa bu rolden aldığı zevk büyük ölçüde azalabilir.

Koç Erkeği ve İletişim

Koç burcu erkeği bağımsızlığına çok düşkündür, bağımsızlığını destekleyin ama, düşüncesizce atılganlığını nezaketle önlemeye çalışın. Lider Koç burcu erkeği olmalı, yoksa O’nun için yaşamın hiçbir değeri kalmaz. O’nun o büyük ve fıkır fıkır kaynayan heyecanını söndürmeye, ya da olumlu enerjisini olumsuz düşüncelerle azaltmaya çalışırsanız, içine sığmayan hevesi hüzünlü bir şekilde ölebilir, işinde veya evde otoritesini kaybettiği anda, ferahlatıcı iyimserliği küskün bir doyumsuzluğa dönüşebilir ve sonunda tümüyle ilgisiz bir insan olur çıkar. Koç erkeğinin yapısında boyun eğmek yoktur. O erkekten daha erkektir.

Hiçbir zaman O’nun erkeksi yönünü öldürmeyin. Ancak hiçbir zaman kendi kişiliğinizi de kaybetmeyin. O’nu itiştirip durmayı ve O’nun da sizi itiştirmesine izin vermeyin. Koç burcundan bir koca her gece kulüp toplantılarına koşan bir eşle yapamaz. Ancak O, bütün gün evde oturup, yatak örtüleri, masa örtüleri işleyen bir eşe de tahammül edemez, ikisinin ortasını bulmak zorundasınız. Bunu başarırsanız, bir gün, altın evlenme yıldönümünde hala duygulanan bir kocayla, herkesin içinde bir tek beyaz saçlı Juliet’in siz olacağınızı düşünün. Eğer bir romantikseniz, bu ne büyük bir mutluluk! Ve tabii ki romantiksiniz, yoksa ilk başta bir Koç bur erkeği ile ilişki kurar mıydınız?

 

Koç burcu kadınını tanımak ister misiniz? Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir

www.akrepblog.com

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 12 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Bir balık dedi ki:

    O kadar güzel anlatılmış ki… teşekkürler

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.