2. Ev Yengeç Burcu

2. Ev yengeç Burcunda, 2. evde yengeç burcu, yengeç 2. evde, 2. ev yengeç, 2. ev yengeç burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Yengeç Burcu

2. ev yengeç burcunda nasıl etkiler? Yengeç burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

2. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

2. ev Yengeç burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Duygusal yoğunluk
  • Kazançta duyguların etkisi
  • Koruma ve sahip olma eğilimi
  • Maddi güvence
  • Ev sahibi olma
  • Miras getirileri
  • Ailesini maddi güvenceye alma isteği
  • Faydalı olma isteği
  • Duygusal ihtiyaçları iyi belirleme
  • Gelecek endişesi
  • Maddi kararlarda tedbirli olma

2. ev yengeç burcu olanlar sadece duygusal yönden değil maddi yönden de güvence ararlar. Onlar için hayata başlangıç öncelikle ev sahibi olmak ve maddi kaygıları bir kenara bırakmakla mümkündür. Ancak bu şekilde kendilerini güvende hissederek rahat edebilirler. Elde ettiği kazancın ilk hedefi kendisine bir ev almak daha sonra da zor durumlarda kullanabileceği kadar birikim yapmaktır.

2. evde bulunan yengeç burcu kazançta duygusal dürtüleri kullanır. Yaptığı iş duyguları ile bağlantılı olmalıdır. Duygusal yoğunluğunu hissedemeyeceği işlerden tat alamazlar. Çabasız getiriler daha çok miras yoluyla olabilir. Miras konusunda öne atılmasa da bir kulağı her zaman bu konularda olacaktır. Çünkü yengeç ailesine ve geçmişine sıkı sıkıya bağlı bir burçtur. Geçmişinden kalan her şeye sahip çıkmak isteyecektir.

2. Ev Yengeç Burcu ve Aileye Bağlılığı

2. ev yengeç burcu olanlar ailelerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kendi maddi güvencelerini sağladıktan sonra çocuklarının geleceklerini de güvence altına almak için çaba harcarlar. Yengeç burcu birikim konusunda uzmandır. Sadece para değil değer verdiği her şeyi biriktirir. Bu birikimi doğal olarak ailesini ve çocuklarını da düşünerek yapar. Adeta geçmişten geleceğe uzanan bir köprü gibidirler. Yengeç burcu 2. evde yerleştiğinde geleceğe bırakılacak miraslar daha çok maddi değerlerle ilgili olacaktır.

2. ev yengeç burcu olan insanlar ailelerinin geçimini sağlamak için her türlü zorluğa katlanırlar. Yaşamlarının büyük kısmını kazanç sağlama konusunda tecrübe sahibi olmakla geçirebilirler. Yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olduklarında daha kolay kazanç elde edebilirler. Sürecin uzaması daha çok duygusal yapıları ile ilgilidir. Çünkü 2. ev yengeç burcu olan insanlar konuları duygusal açıdan ele alıp değerlendirirler. Para kazanmayı isterler ancak duygusal yapıları yaşamlarının önceliğine parayı almalarına engel olur.

Kazanç sağlama konusunda yeterli donanıma sahip olduklarında yeteneklerini daha iyi kullanabilirler. Yengeç burcu, insanların duygusal yönden nelere ihtiyaçları olduğunu çok iyi bilirler. 2. ev yengeç burcu olduğunda bu bilgilerini para kazanmada kullanırlar. Bir iş görüşmesinde veya yatırım planında önceliği insanların duygusal yönden ihtiyaçlarının giderilmesi olacaktır.

Güvence Arayışı ve Kazançta Mesleki Eğilimler

Ay etkisi, 2. ev yengeç burcu olan insanları kazanç, parasal güvence ve gelecek konusunda tedirgin eder. Güven duymadıkça veya emin olmadıkça harekete geçmezler. Yengeç burcunun öncü etkisi onları hızlı harekete geçirir ancak parasal konularda her zaman tedbirli olmayı tercih ederler. Gelecek kaygısı onları çoğu zaman risk almaktan alı koyacaktır.

  • Çocuk eğitimi,
  • kadınlara yönelik işler,
  • giyim ve kozmetik,
  • rehberlik,
  • psikoloji,
  • yemek,
  • arşiv işleri,
  • koleksiyon,
  • ev donanımı,
  • aile danışmanlığı

kazan sağlayabilecekleri meslekler arasındadır. Meslek olarak insanları incitmeden, geçmişle gelecek arasında bağ kurabilecekleri, insanları duygusal yönden etkileyebilecekleri alanlar onlar için idealdir. Bu alanlarda kazanç sağlamak onları daha mutlu edecektir.

Temel ilkeleri “Faydalı ol, mutlu et, mutlu ol” dur.

2. ev yengeç burcu olan insanların sahip olma ve sahip olduklarını koruma güdüleri yüksektir. Koruma ve sahip olma dürtülerini ise maddi imkanlarla sağlayarak hem kendilerini hem de ailesini korumaya almak isteyecektir.

Ay etkisi ve doğum haritasında uygun konumlar ile medyum, rüya yorumculuğu, durugörü, ve önsezi yeteneği sayesinde parapsikoloji alanında da kazanç sağlayabilir..

 

2. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
20 Haziran 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.