8. Ev Oğlak Burcu

8. ev oğlak burcu, 8. evde oğlak burcu, 8. Ev oğlak Burcunda, oğlak 8. evde, 8. ev oğlak burcu ölüm nedeni, 8. ev oğlak, 8. ev oğlakta nasıl etkiler?

8. Ev Oğlak Burcu

8. ev oğlak burcu hayatımızı nasıl etkiler? Oğlak burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev oğlak burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Oğlak Burcu: Yöneticisi Satürn, Toprak Elementi, Öncü Burç

8. Ev Oğlak Burcu Genel Özellikleri

8. ev oğlak burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Gerçekçi
  • Soğuk ve mat
  • Finansal konularda titiz
  • Ailenin geleceğini düşünen
  • Araştırmacı
  • Kozasında büyüyen tırtıl
  • Cinsel sorunlar
  • Uzun yaşam

8. ev oğlak burcu konumundan etki alanlar sevdikleri insanlara iyi bir gelecek sağlamak için mücadele ederler. Bunun temel nedeni de ölümle birlikte gelebilecek sorunların önüne geçilmeye çalışılmasıdır. Bu konumdan etki alan insanlar gerçekçi insanlardır. Hayal dünyasında yaşamazlar. Mantıkla hareket ederler.

8. ev oğlak burcu insanları meraklı ve keşfetmeye odaklı insanlardır. Hedeflerine ulaşabilmek için ihtiyaçlarını belirler ve acele etmeden adım adım ilerler.

Bu konumdan etki alanlar yaşamın yıpratıcı yanları ile küçük yaşta tanışabilirler. Yıpratıcı etkileri atlattıktan sonra tecrübelerini hayata geçirirler. Bu konum uzun bir yaşam ve orta yaştan sonra gençleşme getirebilir. 

8. ev oğlak burcunda olanlar para ve finans konularında çok temkinli hareket ederler. Tüm ayrıntıları gözden geçirerek risk almadan ilerlemeye çalışırlar. Attıkları adımlar küçük ama emindir. Bir alanda harekete geçmeden önce yaptıkları ilk iş tüm risk unsurlarını değerlendirmektir. Böylece yapacakları hataları en aza indirirler.

Satürn etkisinden dolayı bastırılmışlık ve sıkıştırılmışlık hissi ortaya çıkabilir. Bu etkiler 8. ev oğlak burcu insanlarında çekingen ve soğuk bir yüz ifadesi ortaya çıkarabilir. Bu bastırılmış duygusu zamanla büyük bir içsel potansiyelin ortaya çıkmasına neden olur. Potansiyelin ne zaman ortaya çıkacağı ise yaşanılan sıkıntılar karşısında takınılan tavırlara ve savunma psikolojinin nasıl kullanıldığına bağlıdır.

Bu konumdan etki alan insanları kelebek oluncaya kadar kozalarında büyüyen tırtıla benzetebiliriz.

8. ev oğlak burcu konumundan etki alanlar evlilikte sorun yaşadıklarında veya maddi sorunlarla karşılaştıklarında ailelerinin sağladıkları imkanlar ve destekle daha iyi gelirler elde edebilirler.

8. Ev Oğlak Burcunda Cinsel Yaşam

Bu konumdan etki alan insanlar iç dünyalarına ve hedeflerine daha fazla yoğunlaştıkları için cinsel yaşamları pasif kalabilir. Tahrik edilmeye ve desteklenmeye ihtiyaç duyabilirler. Karşı cinsle aralarındaki duvarları yıkıncaya kadar istedikleri ilişkiyi yaşayamayabilirler.

8. ev oğlak burcu konumundan etki alan Erkeği, içinde her an patlamaya hazır bir volkan bulundurur. İlişkide ve cinsel yaşamda acele etmek istemez.

Kadını, dışarıdan bakıldığında soğuk bir izlenim bırakır ancak aslında bu içeride biriken alevleri kamufle etmek için kullanılan bir yöntemdir. Asla kolay bir kadın değildir. Sevdiğinde ve sevildiğini anladığında bambaşka bir insan ortaya çıkar.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

Bu konumdan etki alan insanlar cinsel yaşamda sorunlar yaşayabilirler. Özellikle cinsel yönden aktif olan biri ile yapacakları evlilikte yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunlar ortaya çıkabilir. Asla cinsel yönden ölü değildir sadece onun için her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.

8. ev oğlak burcu insanlarında eklem, romatizma ve kemiklerle ilgili sorunlar görülebilir. İç dünyasında sıkışıp kaldığı dönemlerde depresyona girebilir.

8. Ev Oğlak Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Oğlak burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Oğlak Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

Oğlak burcu etkisi bu konumda tembellik, zamanın büyük kısmını evde veya hareketsiz geçirmeye neden olabilir. Bu durum metabolizmanın yavaşlamasına neden olur. Alınabilecek fazla kilolar sağlık sorunlarını artırabilir. Ruhsal yönden içe kapalı kalmak ta yaşam enerjisini olumsuz etkileyecektir.

  • Metabolizmaya uygun olmayan beslenme
  • Zehirlenmeler
  • Ruhsal sorunlar
  • Duyguların ani dışa vurumu

 

8. Ev Oğlak Burcu
www.akrepblog.com
4 Şubat 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.