2. Ev İkizler Burcu

2. Ev ikizler Burcunda, 2. evde ikizler burcu, ikizler 2. evde, 2. ev ikizler, 2. ev ikizler burcunda nasıl etkiler?

2. Ev İkizler Burcu

2. ev ikizler burcunda nasıl etkiler? İkizler burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

2. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

2. ev ikizler burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Bilgi toplama ve kullanma alanında kazanç
  • El becerileri
  • Entelektüel ve karizmatik kişilik
  • İnsanları kolay etkileyebilme
  • Yazarlık, seyahat, eğitim, sosyal medya
  • Fırsatları iyi değenlendirme
  • Kolay para kazanma

2. ev ikizler burcu olanlar yapıcı ve üretkendirler. Diğer insanlardan farklı düşünüp orijinal fikirler ortaya koymaya çalışırlar. Temel becerileri bilgi toplamak ve bu bilgileri diğer insanların ulaşabileceği şekilde iletmektir. Bilgi iletimi sözel, yazılı veya görsel olabilir.

  • Haber,
  • eğitim,
  • seyahat,
  • yazarlık,
  • yayıncılık,
  • rehberlik ve
  • taşımacılık

gibi mesleklerden kazanç elde edebilirler. Bu alanlarda doğal yeteneği olduğu için 2. ev ikizler burcunda olanlar kolay kazanç elde eder ve başarılı olurlar.

Diğer insanların yeteneklerini ve tam olarak ne istediklerini kolayca anlayabilirler. Algıları bilgi ve iletişim üzerine kurulu olduğu için ihtiyaca göre talep üretebilirler.

2. ev ikizler burcu olan insanların doğal bir ifade etme becerileri vardır. İkizler burcu, hava grubu burçları arasında yer aldığı için sosyal alanda çok etkilidir. 2. ev konumunda yerleşen ikizler burcu doğum haritasında bu etkiyi kesecek bir açı yoksa, kazanç için sosyal becerilerini çok iyi kullanacaktır. İkizler burcu Merkür etkisi altında olduğu için sözel iletişimi gelişmiştir 2. ev ikizler burcu olan insanlar kazanç elde etmek için kendilerini çok iyi ifade edebilirler.

2. Ev İkizler Burcu ve Fırsatçılık

Doğrum haritasında 2. ev ikizler burcunda olanlar karizmatik yapılarını insanları etkilemek için kullanırlar. Fırsatları iyi görür ve iyi değerlendirirler. Zihninde oluşturduğu planı uygulamak için hedef aldığı insanları etkileyerek amaçlarına ulaşabilirler. Sosyal alandaki becerileri ve insanlarla olan iletişim becerilerini etkinliklerle süsleyebilirlerse amaçlarına kolayca ulaşabilirler. Orijinal fikirler ve basit çözümler 2. ev ikizler burcunda olan insanları kolay kazanç sağlamaya götürebilir.

Medya, internet, iletişim, sosyal medya, eğitim, turizm, halkla ilişkiler ve ticari alanlarda kolay başarı sağlar. Başarılarının sırrı ise diğer çalışanlardan farklı bakış açılarına sahip olmalarıdır. 2. ev konumunda ikizler burcu var ve doğum haritasında bu konumu gölgeleyecek olumsuz etkiler alınmamışsa fırsatları iyi değerlendirerek kolay para kazanabilir.

Bilgi Birikimi ve Entelektüel Kişilik

2. ev ikizler burcu olan insanlar ikizler burcunun bilgi toplama becerisini sonuna kadar kullanırlar. Sahip oldukları bilgi birikimi ve entelektüel kişiliklerinden dolayı iş yaptığı insanlar onlara güven duyarlar. Kazanç sağlama konusundaki çok yönlü düşünme becerileri sayesinde farklı araçları etkili bir şekilde kullanmaları başarılı olmalarında son derece etkilidir.

İlgi duydukları alanla ilgili pratik zekaları sayesinde sahip oldukları bilgileri etkili bir şekilde kullanırlar. Kavrama yetenekleri güçlüdür. İlgi duydukları alana ait bilgileri kolayca kavrayabilirler. Hızlı öğrenir ve hızlı aktarabilirler. Bilginin nasıl kullanılacağına dair analitik yetenekleri vardır. Özellikle sözel iletişim ve yazma konusunda oldukça maharetlidirler.

2. ev ikizler burcu olan insanlar ikizler burcunun ve burcun yöneticisi Merkür’ün etkisi ile iletişim alanında doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptirler. Bu yeteneklerini özellikle kazanç sağlama konusunda pratiğe dökmede oldukça etkilidirler. Eğer bu konum doğum haritasında etkili ise diğer insanlar nasıl bu kadar kolay para kazandıklarına şaşırabilirler. Bilgi edindiği konularda etkili fikirler ortaya koyabilirler. El becerileri gelişmiştir.

 

2. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
19 Haziran 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Aysu dedi ki:

    🙂 beni anlatmış. İkinci evimde ikizler burcu var ve aynı özelliklere sahibim

  2. Sibernetik dedi ki:

    doğum haritamı incelemeye başladığımdan bu yana büyük şaşkınlık içerisindeyim. kendimi önceden kodlanmış ve kodlara göre hareket eden, aldığım kararlarla yazılımları çalıştıran bir işletim sistemi gibi görmeye başladım. size de çok teşekkür ederim yazdığınız yazılarla kendimi tanımamda büyük katkınız oldu.

    2. evim ikizler burcu ve gerçekten yazıldığı gibi daha çok bilgi aktarımı ile ilgili konulada para kazanıyorum. bu çok şaşırttı beni. ancak bir sorunum var. evet kolay para kazanıyorum ancak miktarı fazla olmuyor. çok güzel fikirlerim oluyor ama bunları hayata aktaramıyorum. bunun için ne yapmam gerekir? yani eksik bir şeyler var ama onu henüz çözemedim.

    1. Akrep dedi ki:

      Eğer kazandığınızla yetiniyorsanız ve daha fazlası için istek/talep ve hırs yoksa fazlası da olmayacaktır. Bu noktada Mars’ın konumuna ve açılarına bakmak lazım. İstediğiniz halde olmuyorsa ve yapmanız gerekenleri yaptığınıza eminseniz Jüpiter’in açı ve konumlarına bakmak iyi olabilir.

      Fikirlerin hayata geçirilmesi konusunda da buna engel olan bir açı veya konum vardır mutlaka. Bu tür durumlar zamanla öğrenilmiş çaresizlik gibi olur. İnsan bu durumu kanıksar ve “hep böyle olur” demeye başlarsa işte o zaman o aşılması gereken set gerçekten aşılamaz hale gelir.

      Bunu aşmak için fikirlerinizi mutlaka not alın bu çok önemli. Küçük te olsa adımlar atın. Siz adım attıkça kendinize güven geldiğini ve daha kolay hareket etmeye başladığınızı göreceksiniz. Olası bir kare açı veya Satürn etkileşimi olabilir. Doğru adımlarla yeterli ısrar zamanı geldiğinde fikirlerin açığa çıkmasını sağlayabilir. Biraz sabır, biraz cesaret, biraz irade. Yeter ki kabullenilmiş veya öğrenilmiş çaresizlik oluşmasın.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.