3. Ev Akrep Burcu

3. ev akrep burcu, 3. evde akrep burcu, 3. Ev akrep Burcunda, akrep 3. evde, 3. ev akrep, 3. ev akrepte nasıl etkiler?

3. Ev Akrep Burcu

3. ev akrep burcu nasıl etkiler? Akrep burcu üçüncü evde iletişimimizi ve sosyal yaşamımızı nasıl etkiler? 3. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 3. ev Sosyal yaşamımız, zihnimizin işleyiş yapısı ve iletişimimizi konu alan evdir.

Arkadaşlarımız, çevremiz, kardeşlerimizle olan ilişkilerimiz, diğer insanlarla olan iletişimimiz, kısa yolculuklar, yaptığımız kısa vadeli planlar yabancı dil eğitimi, zekamızı nasıl kullandığımız, haberleşme, konuşma, sahip olduğumuz fikirler, bilgiyi aktarmamız, medya, temel eğitim, öğrenme ve iletişim kanallarımız bu evin etki alanına girmektedir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

3. Evin Sahibi: İkizler Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür’dür.

Akrep Burcu: Yöneticisi Mars ve Pluto, Su Elementi, Sabit Burç

3. Ev Akrep Burcu Genel Özellikleri

3. ev akrep burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 3. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • İletişimde gizem
  • Araştırmacı
  • Sosyal ilişkilerinde seçicilik
  • Ruhsal analiz yeteneği
  • Madde ötesine ilgi
  • Güvenilir bir arkadaş
  • Sır saklamasını bilen
  • Olanı olduğu gibi söyleyen
  • Az ve Öz konuşma

3. ev akrep burcu olanlar çok iyi bir araştırmacı olurlar. İletişim ve sosyal ilişkileri de edindikleri bilgi ve becerileri ile şekillenir. Akrep burcu etkisi kendisini dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı korumaya aldığı için her zaman tetikte ve karşılık vermeye hazır bir şekilde bekler. Alışılmadık ve beklenmedik gelişmeler karşısında zor durumda kalmamak için tüm duyu organları ve ruhsal iletişim araçları ile sürekli korumada kalır.

İletişiminde açık ve dobradır. Olanı olduğu gibi söyler. Mars etkisinden dolayı savaşçı bir yapısı vardır, söylemesi gerektiğine inandığı şeyleri karşısındaki kim olursa olsun söyler. 3. ev akrep burcu olan bir insana nasıl göründüğünüzü sorarsanız sizi mutlu etmek için yalan söylemez, gördüğünü söyler. Doğal bir sır küpüdür. Doğum haritasında olumsuz açılar almamışsa konuştuğunuzda sır olması gerekenlerin onunla birlikte mezara gideceğine emin olabilirsiniz.

Her Sözün Zamanı Vardır

3. ev akrep burcu olanlar güvenilir bir arkadaştırlar. Sözüne sadık kalır. Zor durumda kalan arkadaşı için her fedakarlığı yapmaya çalışır. Hava grubu burçları gibi konuşkan ve her ayrıntıyı anlatan bir yapısı yoktur. Bekler ve sadece gerektiğinde gerekli olanı söyler. Övgü beklemez hatta bundan rahatsız olur. Çünkü yapısı gereği her şeyin bir karşılığı olduğuna inanır ve kendisini övenlere bir borcu olsun istemez. Mars etkisi altında olan koç burcu gibi kimseye boyun eğmemek için kimseye minnet borcu olsun istemez.

Sağlam, oturaklı ve karizmatik bir yapısı vardır. 3. ev akrep burcu olan insanların gözleri iletişimde duyu organları kadar etkilidir. Öfkesini, sevincini, kırgınlıklarını, beklentilerini ve isteklerini bakışları ile ifade edebilirler. Doğal bir telepatik iletişim mekanizmaları vardır. Düşünce olarak yoğunlaştıkları konularda öfke, kin veya sevinçlerini diğer insanlara ruhsal iletişimle aktarabilirler. Bu nedenle iletişim kanalı akrep burcu etkisi altındaki insanları kırmadan önce bir kaç kez daha düşünmekte yarar vardır. (Bakınız Düşüncelerin Telepatik Etkileri)

3. Ev Akrep Burcu Merak ve Araştırma

3. ev akrep burcu olan insanlar merak ettikleri konuları öğrenebilmek için ayrıntılı bir araştırma yaparlar. Benzer durum hava grubu burçlarında da vardır ancak onlar sadece yüzeysel araştırma yaparak derinlere inmezler. Akrep burcu etkisi bu konumda araştırılan konunun tüm ayrıntılarını ortaya çıkarmaya çalışır. Gerektiğinde metafizik konuları ele alan parapsikoloji gibi madde bilim dışı alanlara başvurur.

3. ev akrep burcu insanları bilgiyi “güç” olarak tanımlarlar. Çünkü günlük yaşamlarında paylaşımlarının büyük kısmı bilgi ve yaşamda gerçekten kullanılabilecek detaylar üzerine inşa edilmiştir.

  • Gereksiz konuşmaları,
  • laubaliliği ve
  • hiçbir anlamı olmayan günlük detayları sevmezler.

Kibir ve gurur 3. ev akrep burcu insanlarının iletişimlerini olumsuz etkileyebilecek unsurlardır. Bir çok ayrıntıyı bildikleri halde dile getirme ihtiyacı duymayacak kadar önemsiz görebilirler.

  • Doğum haritasında iletişimlerini destekleyecek açı ve konumlar yoksa,
  • ailede sosyal iletişimlerini olumlu etkileyecek davranışlar edinmemişse ve
  • olumsuz bir çevrede büyümüşlerse sosyal iletişimleri sorunlu olabilir.

3. evi akrep burcunda olan insanlar Pluto etkisi ile yaşamın ve madde ötesinin gizemlerini çözmeye karşı büyük bir ilgi duyabilirler. Bu durum onların zaman zaman sosyal yaşamdan kopmalarına ve ruhsal derinlik yaşamalarına neden olabilir. Sınırları zorlayan ilgi alanları, madde ötesi iletişim becerilerinin gelişmesine ve madde ötesi varlıklarla temasa geçmelerine neden olabilir.

3. Ev Akrep Burcu Analiz, Gözlem ve Yeteneği

3. ev akrep burcu olan insanlar küçük yaştan itibaren etrafında olup bitenleri araştırmaya ve öğrenmeye başlar. Onu uzaktan izlediğinizde sizin için aslında var olmayan bir şeyleri bulmaya ve çözmeye çalıştığını gözlemleyebilirsiniz. İnsanları dış görünüşleri ile değil daha çok ruhsal yansımaları ile çözmeye çalışırlar. Çok iyi bir ruhsal analiz yetenekleri vardır.

  • Konuşulan kelimeleri,
  • yüz hatlarını,
  • bedenin duruşunu ve
  • bakışları

bir bütün olarak ele alıp değerlendirirler. Her hareketten bir anlam çıkarmaya çalışırlar.

Küçük yaştan itibaren biriktirmeye başladıkları ayrıntılar o kadar yoğun olur ki bir çok şeyi edindikleri bilgi ve tecrübe ile başkalarına ihtiyaç duymadan kendileri yapmaya başlarlar. 3. ev akrep burcu olanların başkalarından yardım istedikleri an gerçekten çaresiz kaldıkları andır. Bu nedenle iletişim kurdukları insanlara karşı içten ve samimidirler.

Bir Kez Söylerim İyi Dinle!

Bu konumdan etki alan insanlar kurdukları cümleleri ikinci kez kurmak istemezler. İletişim ve sosyal ilişkilerle ilgili 3. evde Merkür ve Akrep etkisi bir araya geldiğinde söylenen sözler mutlaka üzerinde önceden düşünülmüş ve söylenmesi gereken sözler olurlar. Bu nedenle söylediklerini tekrar etmek istemezler. Diğer insanların daha önce söyledikleri sözleri sürekli tekrarladıklarını fark ettiklerinde ise çabuk sıkılır ve dikkatlerini başka konulara yöneltirler.

3. ev akrep burcu olan insanlar diğer insanlarla diyalog halinde iken her zaman istedikleri cevapları ve karşılıkları veremeyebilirler. Bazen sessiz kalıp bir süre düşünürler veya zaman kazanmak için konuyu değiştirebilirler. Gerçekte vermeleri gereken cevabı bulduklarında ise muhatapları konuyu unutmuş olsa bile ne yapıp edip konuyu tekrar açarak söylemeleri gerekeni söylerler. Bazen de o an hiçbir şey bulamıyorlarsa kırıcı bir üslup takınabilirler.

Ne Bilmek İstediğinize Dikkat Edin

3. ev akrep burcu olan insanlara veya genel olarak güneşi akrep burcunda olan bir insana kendinizle ilgili bir soru sormadan önce gerçekten buna ihtiyacınız olup olmadığını bilmeniz gerekir. Çünkü alacağınız cevap net ve doğru olacaktır. “Nasıl görünüyorum?” sorusuna bir çoğu sizi kırmamak için güzel bir cevap verebilir ancak 3. ev akrep burcu olan veya akrep burcu etkileri yoğun olan bir insanın vereceği cevap gerçekte ne ise o olacaktır.

Sorduğunuz sorulara verdiği cevaplar bazen o kadar soğuk, derin ve net olur ki tüm gününüzü kötü geçirmenize neden olabilir.

3. Ev Akrep Burcu ve Manipülasyon

3. ev akrep burcu olan insanlar doğuştan manipülatif insanlardır. İstediklerini kendilerini açık etmemek için çok karmaşık yollarla veya başka insanlar üzerinden elde edebilirler. İstediğini elde eder veya istediği olur ama kimse farkına varmaz.

Bunun temel nedeni istediklerine ulaşmak için diğer insanların olumsuz etkilerinden kaçınmak ve ortaya çıkabilecek olası rakipleri devre dışı bırakmak, diğer insanların “başaramadı, yapamadı, istediği olmadı” gibi olumsuz ithamları ile karşı karşıya kalmak istememeleridir. Kibri ve gururu “başarısızlık” kelimesi ile muhatap olmasına izin vermeyecektir.

Kazanamayacağı bir mücadeleye girmektense, mücadeleyi gizli bir şekilde sürdürmeyi ve en uygun zamanlamayı yapmayı tercih eder. Alabileceği sonuca göre hamle yapar veya uygun zamanı bekler. Gerçekten istediği bir şeyler varsa bunun için yıllarca bekleyebilir.

İletişimde Gizemli Bir Yapı

3. ev akrep burcu ile ne konuşursanız konuşun her zaman sizden gizlediği bir şeyler olduğunu bilirsiniz. İç dünyasını çok az sayıda insana açar ve emin olmadan kimseye güvenmez. Bu durum küçük yaştan itibaren insanlarla ilgili yaptığı gözlem ve analizin bir sonucudur. Eğer güvendiği insanların olduğu bir çevrede yetişmişse yaklaşımları farkı olabilir ancak seçici özelliğini her zaman koruyacaktır.

Pluto akrep burcunun diğer yönetici gezegenidir ve insandaki mistik, gizemli ve madde ötesi özelliklerle ilgilidir. 3. ev akrep burcu olan insanlar siz ne yaparsanız yapın dünyadan giderken kimseyle paylaşmadığı bir şeyleri de yanında götürecektir.

İyilik, Kin ve İntikam

Akrep burcu en çok kindar oluşu ile tanınır. 3. evi akrep burcunda olan insanlarda bu etkiden nasiplerini alırlar. Sosyal ilişkilerinde ve ikili ilişkilerde kendilerine yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Belki aradan yıllar geçer kötülüğü yapan bile unutur ama öyle bir anda öyle bir hamle yapar veya öyle bir şey söyler ki insanı şok eder.

Olgun bir insansa yapılan kötülüğü unutmayı tercih edebilir ama iyiliği asla karşılıksız bırakmaz. Bulduğu ilk fırsatta fazlası ile karşılık verir. Yapılan iyiliğin ne ile ilgili olduğunun hiçbir önemi yoktur. Belki sadece kalbini rahatlatan bir tebessümde olabilir.

Genel olarak 3. ev akrep burcu olan insanların samimi ve her şeylerini paylaştıkları insan sayısı çok azdır ve bunu da yeterli görürler. Çünkü kendilerince değerli gördükleri şeylerin herkes tarafından bilinmesini istemezler. Değer ölçütleri dar bir alanda ve az sayıda insanla sınırlıdır.

Doğum Haritasında 3. Ev Akrep Burcu Neyi Temsil Eder? Nasıl Etkiler?

Doğum haritasında 3. Ev Akrep burcu, kişinin iletişim tarzını ve düşünce biçimini etkileyen önemli bir faktördür. 3. ev Akrep burcu etkisinin temsil ettiği ana konular ve etkileri,

Gizlilik ve Derinlik: Akrep burcu, derinlemesine incelemeyi ve gizli konuları anlamayı vurgular. 3. Ev Akrep etkisi altındaki bir kişi, iletişimde derinlik arayışına girebilir. Sadece yüzeyi değil, konuların altındaki gizli anlamları da keşfetmeye eğilimli olabilir.

Araştırma ve Soruşturma: Bu etki, kişinin merakını ve araştırma isteğini artırabilir. Bilgiyi kazanmak ve sırları çözmek için çaba gösterebilir.

Keskin Gözlem: 3. Ev Akrep etkisi olan bir kişi, çevresini dikkatlice gözlemleyebilir. İnsanların davranışlarını ve sözlerini detaylı bir şekilde değerlendirebilir.

Sözel İfade Gücü: Akrep burcu, güçlü bir ifade gücünü simgeler. 3. ev Akrep etkisi, kişinin sözel iletişimde etkili ve ikna edici olmasına yardımcı olabilir.

Başkalarının Düşüncelerini Anlama: Kişi, başkalarının duygusal durumlarını ve düşüncelerini daha derinlemesine anlama kapasitesine sahip olabilir. Empati yeteneği güçlenebilir.

Psikoloji ve Zihinsel Analiz: Akrep burcu, psikoloji ve zihinsel analizi vurgular. 3. ev Akrep etkisi altındaki bir kişi, bu tür konulara ilgi duyabilir ve insan davranışlarını daha iyi anlamaya çalışabilir.

Eleştirel ve Sorgulayıcı Düşünce: Kişi, düşünce süreçlerinde eleştirel ve sorgulayıcı bir yaklaşım benimseyebilir. Bilgiyi derinlemesine analiz edebilir.

Gizli Bilgi ve Sırlar: Akrep, gizli bilgi ve sırları temsil eder. 3. ev Akrep etkisi altındaki bir kişi, bu tür bilgilere ilgi duyabilir veya bu tür bilgilere erişim sağlayabilir.

Duygusal Yoğunluk: Akrep burcu aynı zamanda duygusal yoğunluğu ifade eder. 3. ev Akrep etkisi, kişinin iletişimde duygusal derinlikleri ifade etmeye eğilimli olabileceği anlamına gelebilir.

3. Ev Akrep Olan Birinin İletişimde Dikkat Etmesi Gereken Noktalar

3. ev Akrep etkisi olan birinin iletişimde dikkat etmesi gereken bazı önemli noktalar şunlar olabilir:

Aşırı Gizlilikten Kaçınma: Akrep etkisi, gizli konulara ve derinliklere ilgi duyabilir, ancak iletişimde aşırı gizlilikten kaçınmak önemlidir. İnsanlarla daha açık ve dürüst bir iletişim kurmak, ilişkilerin gelişmesine yardımcı olabilir.

Eleştirellik ve Kıskançlık Kontrolü: Akrep etkisi, eleştirel bir yaklaşımı ve kıskançlık eğilimini artırabilir. İletişimde aşırı eleştirici veya kıskanç olmaktan kaçınılmalıdır.

Başkalarının Sırlarına Saygı: Kişi, başkalarının kişisel sırlarına ve gizliliklerine saygı göstermelidir. Güvendiğiniz kişilerle sadece paylaşılmış sırların konuşulması önemlidir.

Empati ve Duygusal Anlayış: Akrep etkisi, duygusal yoğunluğu vurgular. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve empati yapmak, iletişimde olumlu bir etki oluşturabilir.

Sert ve Kırıcı Dil Kullanmaktan Kaçınma: Eleştiri ve çatışma kaçınılmazsa, sert ve kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınılmalıdır. İletişimde saygılı ve yapıcı bir dil kullanmak daha etkili olabilir.

Diplomasi ve Uzlaşma Yeteneği: Akrep etkisi, güçlü bir iradeyi temsil eder. İletişimde bazen uzlaşma yeteneği ve diplomasiyi kullanmak önemlidir.

Analitik Düşünme ve Mantıklı Argümanlar: 3. ev Akrep etkisi, analitik düşünmeyi teşvik eder. İletişimde mantıklı ve akılcı argümanlar sunarak, diğerlerini ikna etmek daha kolay olabilir.

Kendi Duygusal Reaksiyonların Kontrolü: Duygusal yoğunluk yaşanabilir, bu nedenle kendi duygusal reaksiyonları kontrol etmek önemlidir. Özellikle çatışmalı durumlarda sakin kalmak önemlidir.

İyi Araştırma ve Hazırlık: Akrep etkisi, araştırma ve detaylı bilgi toplamayı vurgular. İletişimde iyi bir hazırlık yapmak, daha güvenilir ve yetkin bir izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir.

Kendine İyi Bakma: Akrep etkisi yoğun bir enerji taşıdığından, kişinin kendine iyi bakması ve stresi azaltmak için kendine zaman ayırması önemlidir.

3. ev Akrep etkisi ile kişi, iletişimde derinlemesine düşünmeyi ve farklı bakış açılarına değer vermeyi öğrenebilir. Bu noktalara dikkat etmek, iletişimde daha etkili ve olumlu bir yaklaşım benimsemesine yardımcı olabilir.

Doğum Haritasında 3. Evinde Akrep Burcu Olan Birinin Çevresi İle İletişimi Nasıldır?

Doğum haritasında 3. Ev Akrep burcu olan birinin çevresi ile iletişimi genellikle derinlemesine ve analitik bir şekilde olabilir. Bu etki altındaki bir kişinin çevresi ile iletişimi,

Derinlemesine İletişim: 3. Ev Akrep etkisi, kişinin çevresiyle derinlemesine ve anlamlı bir iletişim kurma eğilimini yansıtabilir. Sıradan ve yüzeysel konuşmalardan ziyade daha derin konuları keşfetmeye yönelik bir ilgi olabilir.

Analitik Düşünce: Akrep etkisi, kişinin zihinsel olarak daha analitik ve detaylara odaklı olmasını teşvik edebilir. Çevresiyle iletişimde düşüncelerini mantıklı ve akılcı bir şekilde ifade etmeye çalışabilir.

Gizlilik ve Gizem: Akrep burcu, gizliliği ve gizemi temsil eder. 3. Evdeki Akrep etkisi, kişinin çevresi ile gizli veya kişisel konuları paylaşma eğiliminde olabileceği anlamına gelir. Bu, derin güven ve bağlılık oluşturabilir.

Kritik Düşünce: Akrep etkisi aynı zamanda eleştirel bir bakış açısını vurgular. Kişi, çevresi ile iletişimde eleştirel düşünmeye ve derinlemesine analiz yapmaya eğilimli olabilir.

Duygusal Yoğunluk: Akrep, yoğun duygusal deneyimleri temsil eder. 3. Ev Akrep etkisi, kişinin çevresi ile daha derin duygusal konularda da iletişim kurma eğiliminde olabileceği anlamına gelebilir.

Kararlılık: Akrep etkisi, kararlılık ve azimle ilişkilidir. Kişi, iletişimde kararlı ve azimli bir yaklaşım benimseyebilir.

Gizli Bilgilere İlgi: Akrep burcu, gizli bilgilere ilgi duyar. 3. Evdeki Akrep etkisi, kişinin çevresi ile gizli veya bilinmeyen konuları keşfetme isteği taşımasına neden olabilir.

Güçlü İkna Yeteneği: Akrep etkisi, güçlü bir ikna yeteneğini yansıtır. Kişi, iletişimde diğerlerini etkileme yeteneğine sahip olabilir.

3. Ev Akrep Burcu Etkisi Diğer Gezegenlerle Nasıl Etkileşime Geçer?

3. ev Akrep etkisi, diğer gezegenlerle etkileşimde bulunarak kişinin iletişim tarzını ve düşünme biçimini daha karmaşık hale getirebilir. 3. ev akrep konumu ve diğer gezegenlerle olası etkileşimleri,

Güneş (Ego): Güneş, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi daha derinlemesine düşünme eğiliminde olabilir. İletişimde özgünlüğünü ve gücünü vurgulayabilir.

Ay (Duygular): Ay, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişinin duygusal deneyimleri daha yoğun olabilir. İletişimde duygusal yoğunluğu ifade etme eğilimi olabilir.

Merkür (İletişim): 3. Ev Akrep etkisi, Merkür’ün iletişim tarzını daha derin ve analitik hale getirebilir. Düşünceleri eleştirel bir şekilde değerlendirebilir.

Venüs (Aşk ve İlişkiler): Venüs, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, ilişkilerde derin duygusal bağlar kurma eğiliminde olabilir. Ancak bazen kıskançlık veya aşırı sahiplenme eğilimi gösterebilir.

Mars (Enerji ve Tutku): Mars, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, enerjisini derin amaçlar ve tutkular için kullanabilir. İletişimde sertlik veya kararlılık sergileyebilir.

Jüpiter (Büyüme ve Şans): Jüpiter, Akrep etkisi altında büyümeyi ve öğrenmeyi teşvik edebilir. Kişi, iletişim yoluyla büyümeyi amaçlayabilir.

Satürn (Sorumluluk): Satürn, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, iletişimde daha ciddi ve sorumlu bir yaklaşım benimseyebilir. Düşüncelerini sistematik bir şekilde ifade etmeye çalışabilir.

Uranüs (Değişim ve Sürprizler): Uranüs, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, iletişimde beklenmedik değişikliklere veya radikal fikirlere açık olabilir. Sıra dışı fikirler sunabilir.

Neptün (Hayal Gücü): Neptün, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, iletişimde sezgisel ve hayal gücüne dayalı bir yaklaşım benimseyebilir. Ancak gerçekçiliği bazen göz ardı edebilir.

Pluto (Dönüşüm): Pluto, Akrep etkisiyle birleştiğinde kişi, iletişimde derin dönüşümler yaşayabilir. Düşüncelerini ve inançlarını derinlemesine incelemeye yönelebilir.

 

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

3. Ev Akrep Burcu
www.akrepblog.com
17 Temmuz 2020

Son Güncelleme 15 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Banu dedi ki:

    Şaşırdım gerçekten bir süredir haritamı inceliyorum ve hayretler içerisinde kalıyorum. Bunca zaman anlam veremediğim hatta tuhaf gördüğüm yanlarımın sebeplerini okuyorum resmen. Ne kader teşekkür etsem azdır. Okudukça kendimi anlamaya başladım desem yalan olmaz

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. İnsanın kendisini tanıması çok değerlidir.

  2. Sibel Gokce dedi ki:

    Teşekkür ederim çok güzel bir analiz. Daha önce bu konum etkilerini bu kadar ayrıntılı okumamıştım. Sebebini anlamadığım bazı noktaları çözüldü diyebilirim.

  3. Benan dedi ki:

    Elinize sağlık, 3. Evim akrep burcu biri olarak, her paragrafta kendimi buldum.

  4. Dila dedi ki:

    Öyle güzel anlatmışsınız ki, okurken keyif aldım pek çok detay öğrendim. Teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydası olmuşsa ne mutlu.
      Güzel bir yaşam dilerim.

  5. Mars Etkin Pluto Etken dedi ki:

    Güzel anlatım, beni anlatmış. Benim garip hayatımı. Biraz huzur ver insanlık. Ne kadar çok ve gereksiz konuşuyorsunuz, ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyorsunuz. Ben size karışmıyorum sizde bana karışmayın, müdahale etmeyin, biraz uzak durun.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.