ikizler Yengeç Uyumu, ikizlerle Yengeç Anlaşabilir mi?

ikizler Yengeç Uyumu, ikizlerle Yengeç Anlaşabilir mi?

İkizler Yengeç Uyumu

ikizler Burcu Yengeç Burcu Uyumu. İkizler ve yengeç nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

ikizler Yengeç Uyumu “Uyum Analizi”

ikizler hava grubu Yengeçse su gurubu burçlarıdır. İlk bakışta İkizler ve Yengeç burçları bir araya gelemeyecek kadar farklı gözükseler de, biraz çaba ile harika bir beraberlik olabilir. İkili çok iyi bir karışım oluşturabilir.

Önce farklılıklarınızı ele alalım. Yengeç insanı evine, ailesine bağlıdır ve kök salmak ister. Siz ise bavulunuzla seyahat ederek yaşamak, sonsuz merakınızla hiç durmadan dünyayı dolaşmak istersiniz.

Yengeç burcu geleneklerine bağlıdır, çocuk, bahçeli bir ev ve aile yaşamı ister. Siz ise kalabalık bir şehirde eğlenceli ve heyecanlı bir yaşam istersiniz. Hatta, imkanınız olsa bir kaç şehirde birden yaşamak isterdiniz. Değişikliğe ve harekete ihtiyaç duyarsınız, durgun bir hayat tarzından sıkılır, mutsuz olursunuz.

Siz de bir gün çocuk isteyebilirsiniz ama onu sırtınıza alıp dünyayı dolaşabilmek şartı ile. Yengeç ise çocuklarını güvenli ve düzenli bir evde yetiştirmek ister. İkizler burcunu hareketli hayatından alıp sakin bir ev ortamına sokun, sıkıntıdan patlayacak ya da depresyona girecektir.

ikizler Yengeç “iletişim”

Yengeç burcu sizin kadar konuşkan değildir ancak sizin enerji dolu yapınıza hayran kalacaktır. Su grubu insanlarının iletişimi daha çok ruhsaldır, sizse yaşamınızın tüm ayrıntılarını konuşarak dile getirirsiniz. Birbirinizin eksiklerini giderebilirseniz ikizler yengeç uyumu sağlanmasında fazla sorun yaşamazsınız.

İkizler insanı bütün bunların yanısıra, kendinde olmayan su elementi özelliklerine ihtiyaç duyar. Su elementi Yengeç ise çok hassastır ve duygulara çok önem verir. Duyarlı Yengeç, size dokunmaktan, seslerden, görüntüden ve damak tadından zevk almayı öğreterek hayatınıza şiirsel güzellikler getirecektir. Siz kendi başınıza keşfedemeyeceğiniz duygusal bir dünyayı onunla keşfedebilirsiniz. Hatta İkizler’in meşhur “konsantre olamama” özelliği bile Yengeç sayesinde azalabilir.

Yengeç ise onun arkadaş çevresine kattığınız eğlenceli insanlardan ve ilginçleşen hayatından memnun olacaktır. İçe dönük olmasına rağmen sizin dışa dönük sosyal hayatınıza alışacaktır. Yengeç’in sürekli ailesi, akrabaları, eski okul arkadaşları, komşuları.. vs. gibi insanlarla ilişki içinde olması sinirinize dokunsa da, esnek bir insan olduğunuz için neşe ile buna katılırsınız.

ikizler Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşam Yengeç için her seferinde hayatını değiştiren önemli bir olaydır. Sizi gerçek ve derin duyguları ile çok şaşırtır. Aynı şekilde sizin de daha derin duygulara sahip olmanızı arzu eder. Aslında siz de zamanla gelişebilirsiniz. Bu sayede sadece onu değil kendinizi de daha yakından tanıyabileceksiniz. Aranızda kuvvetli olan sizsiniz Yengeç başta acemi olacaktır, sizi baştan çıkarabilmesi için onu baştan çıkarmalısınız. Sizin neşeniz Yengeç’in çok hoşuna gidecektir.

Bu beraberlik klasik anlamda uyumlu sayılmasa da birbirinizde olmayan özelliklere sahipsiniz. Zorluklara rağmen bu ilişkiye önem verin, aslında farklı olan tüm burçlar gibi birbirinizi tamamlıyorsunuz.

İkizler Yengeç Aşk Uyumu

İkizler burcu ile yengeç burcu arasındaki aşk uyumu nasıldır? İkizler burcu hayatta tanımak istediği son insanları tanıdıktan, gitmek istediği son yerlere de gittikten sonra evliliği gündemine alabilecek bir burçtur. Bu serüvende karşılaştığı ve kendisine farklı gelen insanlara aşık olabilir ancak aşk durağında ne kadar uzun süre kalacağı arayış yolculuğunun hangi aşamasında olduğuna bağlıdır.

İkizler burcunun yaşamı büyük bir koşuşturmaca gibidir. Sürekli bir yerlere yetişme telaşı içerisindedir. Yorulduğunda bir süre için durup dinlenir. Bu esnada tanıdığı bir yengeç burcuna aşık olabilir ancak dinlendiğinde kalkıp yoluna devam ederse kolayca unutur. Çünkü onun aşkı bir kalpte kalabilecek kadar durağan değildir. Yengeç’te yerinden kalkıp onunla gidebilirse belki bir süre daha devam edebilir.

Ancak yengeç burcunun donanımı ikizler burcu kadar sürekli koşuşturmaya uygun değildir. Onun evlendikten sonra ev sahibi olmaya, geleceğini güvence altına alabilecek bir maddi gelire ve romantizme ihtiyacı vardır. İkizler burcunun zihninde durağanlığa yer gibidir. Buna rağmen doğum haritalarında uyumlu noktalar varsa biraz sabır ve fedakarlıkla mutlu bir birliktelikleri de olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Yengeç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.