İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? İkizler Erkeğini Nasıl Etkilerim?

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

İkizler burcu erkeği nasıl etkilenir? İkizler burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir ikizler burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle ikizler burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. İkizler burcu ev konumlarında 3. evi temsil eder. Üçüncü ev iletişim, sosyal yaşam ve eğitimi sembolize eder. İnsanlarla olan iletişimimiz, sözel iletişim becerilerimiz, bilgiyi edinmemiz ve diğer insanlarla paylaşımımız bu konumla ilgilidir.

İkizler Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 3. ev
  • Yönetici Gezegeni: Merkür
  • Nitelikleri: Hava elementi ve Değişken

İkizler burcu erkeği aldığı etkilerle girdiği her ortama uyum sağlayabilen ve iletişim becerileri gelişmiş bir erkektir. Merkür etkisinden dolayı çok hızlı algılar ve çok hızlı karşılık verir. Öğrendiği konularda derinlere inmez herşeyi çok hızlı bir şekilde yüzeysel olarak öğrenir, bu sayede kısa sürede çok fazla bilgi edinebilir. İkizler burcu toplumun iletişim kanalı gibi işlev görür. Çok fazla tanıdığı olduğu için hemen her konuda çok fazla bilgiye sahip olur.

Kitap kurdu olarak bilinirler. Dergiler, gazeteler, forum siteleri, sosyal medya ve kitaplar aşina oldukları kaynaklardır. Diğer hava grubu burçları gibi sosyal ortamların aranılan kişilerdir. Uzun süre aynı yerde durmak istemezler, sık sık ortamını ve yaşadığı yeri değiştirme gereği duyarlar.

Değişken burçlar arasında yeraldığı için uyumlu bir yapıya sahiptir. İletişim becerileri gelişmiş olduğu için çok sayıda arkadaşı vardır. Dikkatinin sizden kolayca kayması sizinle fazla ilgilenmediği izlenimine neden olabilir. Bunu bilinçli bir şekilde yapmamaktadır. Beyin dalgaları aktiviteyi temsil eden beta dalgaları ile özdeştir. Sabit kalamadığı için bir konuya veya insana uzun süre konsantre olmakta zorlanabilir.

İkizler burcu, kova ve yay burcu ile birlikte zor evlenen burçlar arasında yer alır. Öyle ki bir an durup “evlenmeye hiç niyeti yok” diyebilirsiniz. Hayatta tanıyacağı o kadar çok insan ve öğrenmesi gereken o kadar çok bilgi vardır ki, İkizler burcu erkeği evlenmek için çoğu zaman durulmayı ve “artık yeter” demeyi bekler. Aşk onun için kırlarda bulunan son ve tek bir çiçek değildir.

Kıskanç bir yapıya sahipseniz ikizler burcu erkeğinin size göre olmadığını bilmeniz gerekir. Onu değiştirmeye çalışmayın, olduğu gibi kabullenin veya siz ona adapte olun. Aksi taktirde değerlendirmesi gereken sayısız seçenekler olduğunu aklına getirebileceğiniz bir döneme denk gelebilirsiniz.

İkizler Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

İkizler burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Hava Grubu Burçları

  • İkizler Burcu
  • Terazi Burcu
  • Kova Burcu

Değişken Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Balık Burcu (Su grubu)
  • Başak Burcu (Toprak grubu)
  • Yay Burcu (Ateş grubu)
  • İkizler Burcu (Hava gurubu)

ikizler burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar hava grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde özellikle kendisi gibi Merkür etkisi altında bulunan Başak kadınları onun için ideal olabilir. Bunun dışında diğer hava grubu burçları olan Kova ve Terazi burcu kadınları da sorun yaşamayacağı burçlar arasındadır. Yay burcu kadını da kendisi gibi eğitime ve gezmeye düşkünlüğü nedeni ile uyum sağlayabileceği kadınlar arasındadır. Yay kadınlarının ikizler burcundan farkı, ikizler burcu daha dar bir alanda yolculuk yaparken yay burcu tüm dünyayı dolaşmak ister. İkizler burcu kadını ise tıpkı kendisi gibidir ve birbirlerini çok iyi anlarlar.

İkizler burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini İkizler Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

İkizler Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

İkizler burcu erkeği yapısı gereği hareketi, gezmeyi, öğrenmeyi ve sosyal ortamlarda bulunmayı sever. Onun için iyi bir aşk, hayatın her anını dolu dolu yaşayabileceği akışkan bir zaman kavramı gibidir. Zamanı kendisi ile birlikte hiç duraksamadan yaşayabilecek insanlara ihtiyaç duyar. Eğer ona ayak uyduramıyorsanız geride kalıp unutulmanız hiçte beklenmedik bir durum değildir.

İkizler erkeği için yaşam, ne kadar çok insan tanıdığı, ne kadar çok bilgi topladığı ve bunları ne kadar iyi değerlendirdiği ile doğru orantılıdır.

  • Sosyal ortamlarda bulunmak
  • Işıltılı bir yaşam
  • Gezmek
  • Eğlenmek
  • Sohbet etmek
  • Tanımadığı ortamlara girerek yeni insanlar tanımak
  • Sık sık ortam değiştirmek

ikizler erkeğinin hoşuna gider. Tüm bunları onunla birlikte yapabilecekseniz ve onunla birlikte göreceğiniz sayısız kadına tahammül edip küçük flörtlerini yanlış anlamayacaksanız sizden de hoşlanacaktır.

İkizler burcu erkeği hava unsuru olduğu için insanlarla iç içe olmayı sever. Konuşmak, yaşadığı herşeyi paylaşmak ve deneyimlerini anlatmak onun için nefes alıp vermek kadar gereklidir. İkizler burcu erkeği nasıl etkilenir? Dinlemek ve yaşadığınız deneyimleri paylaşmak onu çok etkileyecektir. Özellikle onun henüz yaşamadığı deneyimleri paylaşmanız, henüz öğrenmediklerini anlatmanız onu heyecanlandırır.

İkizler Erkeği Merkür etkisi altında olduğu için hızlı bir kavrama yeteneğine sahiptir. Hızlı algılar ve hızlı aktarır. Sizin de en az onun kadar hızlı kavrayıp hızlı aktarmanız onun için önelidir. Onun duraksamak için bile zamanı yoktur. Hızlı yaşamanız ve hızlı anlatmanız gerekir.

İkizler burcu erkeği esnektir. Kısıtlanmaya ve dayatmalara gelemez. “Onunla ne işin var, o kadınla görmüşler, o kadın senden ne istiyor, hayatında kaç kadın var” gibi sözler ikizler burcu erkeğine göre değildir. İkizler erkeği daha fazla insanla içli dışlı olabilmek için çoğu zaman çocuksu bir flörtçü olur. Bu gibi durumları hoş karşılamanız gerekir.

Geniş bir hayran kitlesinin olması, her istediğinde istediği yere gidebilmek, sosyal medyadaki takipçi sayısının sürekli artması ve değişikliğe ihtiyaç duyduğunda istediği yerde kalabilmek için birden fazla eve sahip olmak onun hayalleri arasındadır.

İkizler burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

İkizler Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

İkizler burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

İkizler erkeği kısıtlanmaktan ve kıskançlıktan nefret eder. O kabına sığmaz bir erkektir. Yaşamı boyunca ideal olanın en iyisini arar. Ancak yeterince insan tanıdığında, yeterince yer gördüğünde ve artık yorulmaya başladığında oturup biraz dinlenmek isteyecektir.

  • Uzun süre aynı yerde durmaktan
  • Sürekli aynı insanlarla birlikte olmaktan
  • Sessizlikten ve durağanlıktan
  • Öğrenmek istediklerini öğrenememekten
  • Kısıtlanmaktan ve birlikte olduğu insanlarla yargılanmaktan
  • Yavaş olan hiçbir şeyden hoşlanmaz

Her insan doğuştan gelen özelliklerini geliştirmeye açık olduğu sürece mutlu olacaktır. Onu kendi kalıbınıza sığdırmaya çalışmayın çünkü ne yapıp edip oradan bir çıkış yolunu mutlaka bulacaktır.

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

İkizler burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? İkizler erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

İkizler erkeği kendisi gibi hızlı, renkli, konuşkan ve gezgin olan kadınlardan hoşlanır. Onun gibi ışıltılı ve hareketli bir yaşam sürmeli ve her düşünceyi, her hissi kelimelerle ifade etmelisiniz. Eğer bir su grubu kadını iseniz O sizin iç dünyanızda olup bitenleri hissedemez. Onun empati yeteneği sizin gibi gelişmemiştir. O sadece ister ve yaşar. Merkür insanı için hız çok önemlidir. Onu yavaşlatan herşeyi kendisine engel olarak görür ve yaşamından çıkartır.

Bir ikizler erkeğini etkilemek istiyorsanız “hız” kelimesinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak ikizler burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Renkli,
  • Işıltılı,
  • Uçuk,
  • Gezgin,
  • Değişken,
  • Konuşkan,

kelimeleri ile ifade edebiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey gözlerde gülümseyen bir heyecan ve çok renkliliktir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Haydi benimle hayatın içine hızlı bir dalışa var mısın” olmalıdır. Ve bunu gülümseyerek sunmalısınız.

Öğrenecek çok şey, gidilecek çok yer ve anlatılacak çok olay var!

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

İkizler erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

İkizler erkeğini etkilemek istiyorsanız fiziğinize önem vermeyi öğrenmeniz gerekir.

İkizler burcu erkeği yaşadığı hızlı hayattan dolayı çoğu zaman vücudunda yağ birikimine fırsat bulamaz. Metabolizması çok hareketlidir ve çok enerjiye ihtiyacı vardır. Durağan ve kilolu bir bayanın ona ayak uydurması zordur. Doğal olarak zayıf ve hızlı hareket edebilen kadınlardan hoşlanır. Basın, medya ve Tv’de çalışan ve oradan oraya koşuşturanların büyük kısmı ya ikizler burcudur veya Merkür etkisi altındadırlar.

İkizler burcu erkeği hızlı yaşamından dolayı sadece, renkli ve sportif giyimi tercih eder. Resmiyet ve ayrıntılara takılıp kalmak onlara göre değildir. Size baktığında kendisinde görmek istediğini arayacaktır. Rahat, hızlı yaşama uygun, renkli ve sportif.

Ev ortamında ve yaşamda dağınıklık hava grubu burçlarının doğallığıdır. Derli toplu olmanız, düzenli olmanız ve yaşamında herşeyin yerli yerinde olması onu pek ilgilendirmez. Onu ilgilendiren her an herşeye hazır olup olmamanızdır. İkizler burcu erkeği nasıl etkilenir? İkizler erkeği için can alıcı nokta hayatta ne kadar hızlı olabildiğinizdir.

İkizler Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

İkizler erkeğini nasıl etkilerim, ikizler burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Her zaman canlı ve enerjik olun
  • Sosyal faaliyetlere ve etkiliklere katılırken onu da haberdar edin
  • Öğrendiklerinizi onunla da paylaşın
  • Renkli bir yaşamınız ve bu yaşamı destekleyen renkli kıyafetleriniz olsun
  • İkizler burcu erkeğini sık sık bir yerlere gitmek için davet edin
  • Her zaman onunla paylaşabileceğiniz olaylar ve bilgiler olsun
  • Bir yerde sabit kalmayın, hayatın içine dahil olun ve onu da bu hayata dahil edin

İkizler Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

İkizler burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? İkizler erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? İkizler erkeği nasıl aşık edilir? İkizler erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

İkizler burcu erkeği hayatı okuyarak, görerek ve duyarak algılar. Onunla her zaman ilgisini çekecek bir şeyler paylaşabilmelisiniz. Onun ulaşamadığı ve bilmediği bilgiler sizde ne kadar yoğun olursa size olan düşkünlüğü de o oranda artacaktır.

  • Hareketli bir yaşam ikizler burcu erkeğinin her zaman dikkatini çeker. Ona ne kadar yoğun tempoda olduğunuzu gösterin.
  • İkizler burcu erkeği için romantizm ve aşk; ışıltılı bir bakış ve hayran kalacağı daha önce hiç duymadığı sözler demektir.
  • Plan program yapmadan kendiliğinden gelişen şaşırtıcı olayların içerisinde kalmak onu çok heyecanlandıracaktır.
  • Daha önce görmediğini gösterin, duymadığını söyleyin ve gitmediği yerlere götürün.
  • Daha çok insanla tanışmasını sağlayabilir misiniz?
  • Günübirlik geziler ikizler erkeğine göredir. Değişikliklere bayılacaktır.

Heyecanı, yeni olanı, hayatındaki ilkleri, çekici olan tüm sözleri ve renkli bir yaşamı onunla aynı cümlede bir araya getirmeyi başarabildiğinizde onu etkilemiş olacaksınız.

Kısaca, İkizler erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Ona ummadığı yerlerde bulabileceği aşk şiirleri yazın,
  • Yastığının üzerine, aynaya, kıyafetlerinin cebine sevgi notları bırakın,
  • Ne kadar yakışıklı olduğunu sık sık tekrarlayın,
  • Şık ve can alıcı renklerden oluşan kıyafetler giyin,
  • Başını göğsünüze koyarak saçlarını okşayın,
  • Sevgi ve aşk sözcüklerini kulağına fısıldayın,
  • Onu her zaman şaşırtın,
  • Aşk kitaplarından satırlar okuyun,
  • Sosyal medya hesaplarına gülüşünüzü gönderin.

İkizler Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

İkizler erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir ikizler burcu erkeği sizden hoşlanmışsa yaşadığı her anı ve özel yaşamını sizinle paylaşmak için can atacaktır. Hayatında yeterince insan varken özellikle ve ilk olarak sizi tercih etmeye başlayacaktır. Her yere sizinle gitmek, koşuşturmalarına sizi de ortak etmek ve yaşamı paylaşmak isteyecektir. Bu anı yaşadığınızda sakın duraksamayın. Ondan daha hızlı olun.

İkizler burcu için para yaşadığı hayatı daha renkli kılmak için bir araçtır. Kendisini daha fazla yere taşıyabildiği, daha renkli bir hayat sürdüğü ve daha çok heyecan yaşattığı sürece para onun için değerlidir. Ama en çok sizi mutlu etmek için işe yaradığında paraya daha çok değer verecektir.

Sizi mutlu etmek için koşuşturmaya başladığını hissettiğinizde sizden hoşlandığını anlayabilirsiniz.

İkizler Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

İkizler burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? İkizler erkeği hangi hediyelerden hoşlanır? İkizler erkeğini etkilemek için hangi hediyeleri seçmelisiniz?

İkizler erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Deri kaplı bir not defteri
  • Sosyal medyayı takip edebilmesi için iyi bir cep telefonu
  • Deri bileklikler
  • Seyahat biletleri
  • En son çıkan filmler için sinema biletleri
  • Hafta sonu tatili için sürpriz konaklama yerleri
  • Sırt çantası
  • Dokümanları için iş çantası
  • Spor kıyafetler
  • Konser biletleri
  • Spor saatler
  • Sıradışı gözlük çerçeveleri
  • Tablet veya dizüstü bilgisayar
  • Yeni çıkan kitaplardan seçmeler
  • Küçük aksesuarlar ve biblolar

Evlilikte İkizler Erkeginin Zaafları Nelerdir?

  • Flörte karşı koymakta zorlanır.
  • Farklı insanlar tanımak onun için etkileyicidir.
  • Güzel ve tatlı sözlerden kolay etkilenir.
  • Yeni yerler tanımaya bayılır, kimin peşine takılacağını kestirmek zordur.
  • Sabit bir yerde durmaz, durduğu yerde de kimlerle olacağı bilinmez.
  • Sohbete, güzel hediyelere, maceraya, yeni dostluklara karşı koyamaz.

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

15 Şubat 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.