ikizler Aslan Uyumu, ikizlerle Aslan Anlaşabilir mi?

ikizler Aslan Uyumu, ikizlerle Aslan Anlaşabilir mi?

İkizler Aslan Uyumu

ikizler Burcu Aslan Burcu Uyumu. İkizler ve aslan nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

ikizler Aslan Uyumu “Uyum Analizi”

Beni sevin, beni görün ve beni alkışlayın” Aslan kraldır, kral gibi karşılanmak ve görülmek ister. Aslan burcu hayatı büyük ölçekle yaşamayı sever. Onun hayatı havyar, çiçekler, resmi davetler ve törenlerle doludur. İkizler insanı ise özgürce, kısıtlanmadan yaşamayı sever. Gene de hava ve ateş karışımı iyidir. Hava elementi İkizler, Aslan’ın ateşini alevlendirir. Peki bu durum ikizler aslan uyumu için yeterli midir?

Aşk hayatınızda Aslan insanın kendine olan güveni sizi çok heyecanlandırır. Sevgiliniz ise sizin onun yastığı altına, ceketinin cebine koyduğunuz şiirlerden ve aşk notlarından çok etkilenir. Aslan aşkı ciddiye alır ve siz izin verirseniz bu aşk hayat boyu sürebilir. Gerçek bir romantiktir, aşkın tadını çıkarmayı bilir. Sizi hediyelere boğacak, sizi memnun etmek için yatakta çok zaman geçirecektir. Bu hem kadın hem erkek Aslan için geçerlidir ve ilişkiniz yıllarca sürse de değişmeyecektir.

ikizler Aslan “İletişim”

Sizi eğlendirmek için elinden geleni yapacaktır. İletişim uyumunuz, sizin ona karşı tavırlarınızla doğru orantılıdır. O’nu görmezden gelmemeniz gerekir. Taktir edilmeyi ve beğenilmeyi ister. Siz eğlendikçe O’da eğlenir ve hayatınıza renk katar. İletişim konusunda ikizler Aslan uyumu tatminkar ve keyiflidir.

Aslan burcunun göz alıcı görüntüsü evlendikten sonra da değişmeyecektir. O zarif ve gösterişlidir ve de öyle kalacaktır. Bakkala verecek parası olmasa da berberi için ya da yeni bir elbise için mutlaka para bulacaktır. Aslan’ı hiç bir zaman eski püskü bir elbise ile göremezsiniz. Sadece sizin değil, bütün dünyanın hayranlığına ihtiyacı vardır. Her zaman hoş görünmesi gereken hayranları olduğuna inanır.

Sosyal ihtiyaçlarınız birbirine benzer, ikinizde gezmekten zevk alırsınız. İkizler, Aslan’dan daha mütevazidir, neden en pahalı restorana gitmeleri gerektiğini anlamasa bile bundan zevk alır. Aslan’ın ne düşündüğünü merak eder, bu İkizler’in sonsuz merakının bir parçasıdır.

Aslan’ın sahipleniciliğini unutmamalısınız. Siz daha hazır olmadan aşkınızı ve sadakatinizi ilan etmenizi isteyecektir. Aslan insanı herkes için ne kadar cazip olursa olsun eğer İkizler bir ilişkiden sıkıldı ise onu kimse tutamayacaktır. Bu özelliğiniz yüzünden sürekli ya da düzgün bir ilişkinizin olmadığını da unutmamalısınız.

ikizler Aslan “Cinsel Uyum”

Aslan burcu ateş elementidir. Cinsel yaşama büyük önem verir. Romantik ve ateşlidir. Birlikte çok hoş vakitler geçirebilirsiniz. Yalnız siz çok hareketli ve herkesle anında diyalog kurabilen biri olduğunuz için O’nu kıskandırmamaya çok dikkat etmelisiniz. Bir anda atmosferi değiştirebilir.

Sözleriniz ve ışıltınızla onu etkileyin. Sizi bırakmak istemeyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Aslan Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.