İkizler Boğa Uyumu, ikizlerle Boğa Anlaşabilir mi?

ikizler Boğa Uyumu, ikizlerle Boğa Anlaşabilir mi?

İkizler Boğa Uyumu

ikizler Burcu Boğa Burcu Uyumu. İkizler ve boğa nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

İkizler Boğa “Uyum Analizi”

İkizler ve boğa uyumu bir süreç olarak iki farklı burç grubunun sahip oldukları farklılıklarla birbirlerini çekmesi ile başlar. Uyum mükemmel midir? İkizler ve boğa burcu için aşk farklılıkların cazibesini yansıtır ancak uzun vadede ikiliyi zorlu bir süreç bekleyecektir.

İkizler Hava, Boğa ise toprak burcudur. Bu ilişki zıt karakterlerin çekimi olacaktır. Birbirini izleyen burçlar genelde çok farklı olup birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. İkizler zeki, hazır cevap, entelektüel ve burçların en hızlısıdır. Siz İkizler her şeyden çabuk sıkılırsınız, hareket, iş, aktivite ile dolu yaşamaktan zevk alırsınız. Değişken nitelik taşıdığınız için yeni şartlara adapte olma kabiliyetiniz inanılmazdır.

Gazete, haber kanalları ve dergilerin haber odaları, tarafsız bir şekilde gerçeğin peşinden koşan İkizler burcu insanları ile doludur. Bilgi dolu olmanıza rağmen detaylara inecek vaktiniz olmadığı için o iş çalışkan Boğa’ya kalmaktadır.

ikizler Boğa Uyumu “iletişim”

Siz dışarı çıkmak isterken, Boğa evde oturmak isteyecektir. Siz esneksinizdir ve duygularınızı açıkça dile getirirsiniz. Boğa ise inatçı ve içe dönüktür. Boğa insanı yaptığı işe tamamen konsantre olur ve sırasına göre, yavaş ve dikkatli bir şekilde işini yapmak ister. Siz ise bir çok şeye dağılmış, hızlı ve dikkatsizsinizdir.

Hızlı başdöndürücü hayat tarzınız bazen size bile fazla gelmektedir. Boğa insanı ile sakinleşeceğinizi düşünseniz de buna fazla dayanamayabilirsiniz. Boğa’ya fazla itiraz etmezseniz size çok iyi davranacaktır. Buna rağmen sizin gibi biri ile birlikte olmaktan sinirleri bozulabilir ve tükenebilir. Size göre ise Boğa ne zaman ne yapacağı çok belli ve çok tedbirlidir. Onun gücü dengeli oluşundadır bu da size çok sıkıcı gelebilir.

ikizler Boğa “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşamınızda uyumlusu olursunuz. Boğa yavaş, duyarlı, harika bir aşıktır. Dikkatli, ilgili, düşüncelidirler ve cinsel yaşam onun için çok önemlidir. Onun ilgisini çekti iseniz çok şanşlısınız. Boğa tam sadakat bekleyecektir. Siz ise bunu yapamayabilirsiniz.

ikizler boğa uyum şansı yüzde ellidir. İlişkinizin başarısı birbirinizi ne kadar çok sevdiğinize ve doğum haritanızdaki diğer gezegenlerin konumuna bağlıdır. İkinizde buna inanıyorsanız devam etmelisiniz.

Sevgili İkizler eğer yerinizde durmayı öğrenirseniz Boğa sizi sakinleştirecek ve tatmadığınız duyguları öğretecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

ikizler Boğa Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.