ikizler Oğlak Uyumu, ikizlerle Oğlak Anlaşabilir mi?

ikizler Oğlak Uyumu, ikizlerle Oğlak Anlaşabilir mi?

İkizler Oğlak Uyumu

ikizler Burcu Oğlak Burcu Uyumu. İkizler ve oğlak nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

ikizler Oğlak Uyumu “Uyum Analizi”

İkizler burcu hava grubundandır, Oğlak burcu ise Toprak grubu burcudur. Oğlak çok çalışkandır, belki de onun güçlü hırsı sizi kendine çekmiştir. Oğlak sevgiliniz henüz yükselmektedir ya da çoktan en tepeye çıkmış olabilir. Bu sizi yanıltmasın o her zaman en önde olmak ister. Siz de hırslı olduğunuz için onun işteki hırsı size yabancı gelmeyecektir. Siz, sosyal hayatınıza daha fazla önem verirsiniz. Oğlak ise iş hayatında yükselmesine yardımcı olacağı için sosyal olmak ister.

Oğlak insanı seçici, soğuk ve biraz burnu havadadır, İkizler her seviyeden insanla ilişki kurar ve her zaman demokratiktir. Oğlak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oğlak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik taşıdığınız için esneksinizdir ve bu durumu fazla büyütmezsiniz.

Çalışkan, işkolik Oğlak kazandığı parayı evine yatırır ve biriktirir. Siz ise hayatı anlık yaşarsınız, banka hesabı, hisse senedi gibi işlerle ilgilenmezsiniz. Oğlak bu konularda beceriklidir, onu dinlerseniz sizde para sahibi olabilirsiniz.

ikizler Oğlak Uyumunda “iletişim”

Oğlak tutucu ve gelenekçidir, siz ise geleceğe dönük yaşarsınız. Birbirinizin bakış açılarını anlayabilirseniz bu farklılığın ikinize de faydası dokunabilir. Siyasi konularda da görüşleriniz farklı olduğu için sık sık tartışsanız da barışmalarınız zevkli olacaktır.

Siz konuşkansınız, herşeyi anlatmak ve paylaşmak istersiniz. Oğlak burcu ise sadece gerektiğinde gereği kadar konuşur. Yaptığının bir amacı ve değeri olmalıdır. Zaman zaman kendiniz konuşup kendiniz dinlemek zorunda kalabilirsiniz çünkü o sırada Oğlak, zihninde yaptığı yeni iş planlarıyla meşgul olacaktır. Bu durumu fazla dert etmemeye çalışın. Siz, sizi dinlemeyecek birileri olmasa da konuşursunuz. Üzerine gider, sitem etseniz de durumu değiştirmeniz güçtür. Empati yapın, O’da size “çok konuşuyorsun” diyebilirdi.

ikizler Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak yatakta duyarlı, sevecen ve sıcaktır. Sizden daha derindir. İşten başını kaldırabildiği zaman tutkulu bir aşık olur ve bütün gününü sizinle yatakta geçirebilir. Günlük sorumluluklarından kurtulduğu zaman kendini tamamen size verebilir.

Oğlak size finansal açıdan güvenli, gidilecek ve gezilecek yerler açısından zengin bir hayat verir. Onun çok çalışmasından şikayetçi olmayın ve olduğu gibi kabul edin. Bu sayede sevdiğiniz eğlenceli hayata kavuştuğunuzu unutmayın. Onunla birlikte bir sürü başarılı insan tanıyacaksınız. Oğlak aileye düşkün olduğu halde fazla çalışmaktan çocuklarına yeterli zamanı ayıramayabilir. İş her zaman ağır basacaktır.

Sevgili İkizler eğer Oğlak burcunun olumsuz yönleri ile başa çıkabiliyorsanız onunla evlenin sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Oğlak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.