Akrep Oğlak Uyumu, Akreple Oğlak Anlaşabilir mi?

Akrep Oğlak Uyumu, Akreple Oğlak Anlaşabilir mi?

Akrep Oğlak Uyumu

Akrep Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Akrep ve oğlak nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Akrep Oğlak “Uyum Analizi”

Genel olarak su grubu ile toprak grubu burçları birbirleri ile iyi anlaşırlar. Sahip oldukları özellikler birbirlerini tamamlayarak daha verimli bir yaşam sürmelerini sağlarlar. Akrep su, Oğlak ise toprak grubundandır. Doğum haritalarında uyumsuz konumlar fazla değilse birlikteliklerinde Akrep, oğlak burcuna derinliği; Oğlak ise akrep burcuna verimliliği sunacaktır.

Akrep oğlak uyumu için kısaca “verimli” bir birliktelik diyebiliriz. Yaşayabilecekleri küçük sorunları aşmak için gösterecekleri çaba ne kadar mutlu olacaklarını belirlemede gösterge olacaktır.

Oğlak burcu kendisini işine ve ideallerine adayan bir burçtur. İşkolik olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu yönüyle Akrep burcunun sahip olduğu analitik özellikleri verimli hale getirebilir. Çalışma hayatında karşılıklı olarak birbirlerine destek olurlarsa büyük başarılar elde edebilirler. Akrep burcunun sahip olduğu değişim ve dönüşüm etkisi oğlak başarısız olsa bile onu motive etmede büyük bir enerji kaynağı olacaktır.

Akrep burcu da Oğlak burcu da hayatı bireysel yaşayan burçlardır. Soğuk yüzleri, donuk ve derin bakışlarından her ikisini de kolayca tanıyabilirsiniz. İç dünyalarını kolay kolay dışa açmazlar. Oğlak işi ile ilgili yapması gerekenlere, Akrep ise analizlerine ve çıkaracağı sonuçlara göre bir sonraki adımda ne yapacağına odaklanır.

Akrep Oğlak Uyumu “İletişim”

Akrep burcu olayları ve insanları en iyi analiz eden burçlar arasındadır. Algıladığı herşeyi analiz edip değerlendirerek sonuçlar çıkarır. Oğlak burcu ise verileri değerlendirme konusunda uzmandır. Bu konuda her ikisi de birbirleri ile uyumlu bir iletişim sağlayabilirler.

Oğlak burcu Akrep burcu gibi sezgileri ve hislerine önem vermez. O daha gerçekçidir. Maddesel yaklaşımlar sergiler. Oğlak burcu da Akrep burcunu yaşamın gerçekliği ile yüzleştirerek ona destek olabilir. Akrep, oğlağın gerçekçi yönünü taktirle karşılar. Çünkü akrep burcu sabit bir burç olduğu için kesin ve net tavırlar sergiler. Karar verdiğinde geri adım atmak istemez. Kararsızlığa ve çelişkilere tahammül etmesi zordur.

Oğlak burcu kendisini işine kaptırdığında onu iş hayatında çekip alacak güçlü bir ele ihtiyaç vardır. Akrebin kesin ve net tavırlarına itiraz etmekte zorlanır. Akrep, oğlak burcunu iş hayatından çıkartarak ihtiyacı olan enerji ile donanmasını sağlayabilir.

Akrep Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşam Akrep burcu için olmazsa olmazlardandır. Eğer oğlak bu konuyu yoğun iş temposundan dolayı aksatacak olursa sert tepkiler görebilir. Oğlak kendisini işleri ile oyalayabilir ama Akrep en yoğun anlarında bile deşarj olmaya ihtiyaç duyar.

Akrep, oğlak burcunu her defasında iş hayatından çekip alabilecek enerji yoğunluğuna sahiptir. Oğlak işlerinden uzaklaştığında sorun ortadan kalkar. Her ikisi de bu konuda aynı frekansta oldukları için sorun yaşamazlar. Önemli olan oğlak burcunu o alandan çekip alabilmektir.

Başbaşa kaldıklarında su ile toprağın uyumu harikadır. Her ikisi de birbirlerinin dillerinden çok iyi anlarlar. Beraberlikleri şehvetli ve doyurucudur.

Oğlak burcu akrep burcu gibi derin ve yoğun duygulara sahip olmayabilir ancak Akrep yol gösterdiğinde buna hayır demeyecektir. Oğlak, kendisini akrep burcunun yanında iyi hisseder. Akrep ise toprak uyumunun verdiği hazları yaşar. Her iki tarafından beklentileri yüksek olmadığı sürece zamanla birbirlerini daha iyi anlayacaklardır.

Akrep burcu birlikte olduğu insandan tam ve koşulsuz sadakat bekler. Oğlak burcu bu sadakati verebilecek burçlar arasındadır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Oğlak Kadını Uyumu

Akrep Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Oğlak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mülagü dedi ki:

    yüzüme nefesi vuran soğuk bakışlı sıcak kadın.

    oğlak kadınlarında beni çeken şey nedir tam olarak bilmiyorum, nereye gitsem hep karşıma oğlak kadınları çıkıyor. başkaları için soğuk olan bu kadınlar benim için hep üzeri buğulanmış cam gibiler. biraz silince altında sıcak bir kadife çıkıyor.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.