Akrep Terazi Uyumu, Akreple Terazi Anlaşabilir mi?

Akrep Terazi Uyumu, Akreple Terazi Anlaşabilir mi?

Akrep Terazi Uyumu

Akrep Burcu Terazi Burcu Uyumu. Akrep ve terazi nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Akrep Terazi “Uyum Analizi”

Akrep Terazi İlişkisi Nasıldır?

  • Çekici
  • Güzel
  • Kararsız
  • Şüpheli
  • Güvensiz

Akrep burcu, duygusal derinliği ve madde boyutunun gri tonlardaki gölgeli, gizemli erişilmesi zor dolambaçlı yanlarını temsil ederken, Terazi burcu ise tam tersine estetiği, zarafeti, ışıltılı yanları ve tüm güzellikleri ile madde boyutunun gözalıcı yönünü temsil eder.

Akrep Burcu Terazi Burcu Uyumu ve Sorunlu Alanları

  • Akrep burcu ne kadar sessiz ise, Terazi burcu da o kadar konuşkandır.
  • Akrep burcu ne kadar inatçı ise Terazi burcu da o kadar uzlaşı yanlısıdır.
  • Akrep burcu ne kadar sabit ise Terazi burcu o kadar değişkendir.
  • Akrep burcu ne kadar kararlı ise Terazi burcu o kadar kararsızdır.
  • Akrep burcu ne kadar yalnız ise Terazi burcu o kadar sosyaldir.
  • Akrep burcu ne kadar gri ve siyah ise Terazi burcu o kadar renkli ve canlıdır.

Bu örnekleri birkaç sayfa kadar artırabilirsiniz.

Astrolojik sıralamalara göre burçların farklılıkları ve birbirlerini tamamlayan yanları ilginçtir. Her burcun eksiği kendisinden sonra gelen burçla tamamlanır. Bir burcun eksik yönleri aslında kendisinden bir önceki burçta vardır. Ancak Akrep-Terazi örneğinde olduğu gibi bu eksikleri uyumlu bir şekilde tamamlamak o kadar kolay değildir. Neden mi?

Akrep Terazi Uyumu İletişim Uyumu ve İletişim Sorunları

Akrep terazi iletişim uyumu nasıldır? İletişim sorunlarının kaynakları nelerdir?

Akrep burcu sabit bir burçtur. Onun için ağızdan çıkan her söz mutlaka yapılması ve yerine getirilmesi gereken bir kural gibidir. Terazi burcu içinse bu çok zordur. Çünkü sözel ve sosyal bir burçtur. Yaşadığı herşeyi anlatmak zorundadır. Anlatırken de neleri yapması gerektiği, neleri yapmaması gerektiği konusunda ayrıntılara yoğunlaşamaz. Masa üzerine dökülen su gibidir. Akar gider. Akrep burcunun sabitliği ve terazi burcunun değişkenliği akrep burcu terazi burcu uyumu açısında çoğu zaman sorun yaşanmasına neden olur.

Akrep burcu terazinin sözünde durmamasına ve vadettiklerini yerine getirmemesine uzun süre tahammül edemez. İlk günler güzel, neşeli ve heyecanlı geçer. Ama zaman ilerledikçe bambaşka dünyaların insanları olduklarını terazi de anlamaya başlar. Aslında akrep henüz evlenmeden bunu kavramıştır ancak terazinin o cazibesine hiç dayanamaz. Bile bile yaşamak ister.

Akrep Terazi Uyumu ve Güven Sorunu

Akrep terazi uyumu, güven sorunu ve kıskançlık krizleri…

Terazi burcu akrep burcu için güvenilir değildir. Aslında terazi güvenilirdir ancak Akrep burcunun her ayrıntıyı ele alması, teraziyi bir türlü güvenli olarak nitelemesine izin vermez. Çünkü terazinin kendi yaşam standardına uymayan çok fazla eksileri vardır. Akrep burcunun insan ilişkilerine ayrıntısal ve analitik yaklaşımı akrep burcu terazi burcu uyumu açısından son derece olumsuzdur.

Akrep burcu, bir kez sever ve sevdiği ile yaşlanır. Bir başkasının olup olmaması artık ilgisini çekmez. Ancak terazi burcu öyle değildir. Sürekli birileri ile tanışır, çevresi geniştir, eşi dostu, arayıp soranı fazladır. Bu durumun akrep burcu için ne demek olduğunu sanırım anladınız! “Kıskançlık

Sonuç olarak ne akrep burcu terazinin neden herkesle konuşma ihtiyacı içerisinde olduğunu anlayabilir, ne de terazi burcu akrebin neden bu kadar yalnız kalmak istediğini anlayabilir.

Akrep burcu için şifa olan sessizlik ve yalnızlık terazi için kasvetli ve depresiftir. Terazi için şifa olan sosyal çevre ise Akrep için gürültü ve gereksiz ayrıntıdır.

Çoğunlukla ne mi olur? Akrep burcu kıskançlık krizlerinden dolayı gerilen sinirlerini yatıştırmak ve gereksiz ayrıntılarla sinir sisteminin zarar görmesini önlemek için teraziyi kafese kapatmaya karar verir. Ancak yaşamına neşe ve güzellik katsın diye evinin baş köşesine oturttuğu bu gül demetinin solduğunu görmek kalbini sızlatır. Kafesin kapağını açar ve serbest bırakır.

Akrep burcu kestirmeden giderek, Acıya sebep olanı YOK, olmayanı da VAR kabul eder.

Çoğu akrep – terazi birlikteliğinin sonu henüz cicim ayları bitmeden belli olur. Ayrılığın gecikmesi iki tarafın ne kadar sabırlı oldukları ile igilidir. Çevre etkisi ve varsa çocuklar bu süreci uzatır. Terazinin elinde akrep burcuna karşı kullanabileceği tek bir koz kalır.. Cinsel yaşam

Akrep Terazi “Cinsel Uyum”

Akrep ve terazi burcu cinsellik uyumu nasıldır? Akrep terazi cinsel uyumu ilişkiyi kurtarmaya yeter mi?

Mars ve Pluto etkisi altında olan Akrep burcu ile Venüs etkisi altında olan Terazi burcu birlikteliğinin kilit noktalarından biri akrep terazi cinsel uyumu ‘dur. Cinsel yönden ne kadar uyumlu oldukları ilişkinin akrep burcu açısından ne kadar uzayacağını büyük oranda belirleyecektir. Akrep burcu için birlikte olduğu insanın ne kadar güzel veya yakışıklı, ne kadar zengin veya varlıklı, ne kadar yüksek makam ve mevki sahibi olduğunun hiç bir önemi yoktur. Sonunda ilişkinin süresini belirleyen temel etken cinsel yaşamının ne kadar verimli, uyumlu ve renkli olduğunda düğümlenir.

Venüs etkisi Terazi burcunu çok etkileyici ve çekici kılar. Çok zarif, estetik ve güzeldir. İlişkileri ve sosyal becerileri yüksektir. Ancak Cinsel enerjisi yüksek değildir. Akrep burcunun cinsel yönden birlikte olabileceği son burçlardan biridir. Konu eksiklik, fazlalık, üstünlük şeklinde ele alınmamalıdır. İki burcunda iyi oldukları alanlar farklıdır. Akrep burcu da terazi burcunun aktif olduğu alanlarda zayıftır.

Hava grubu burçları ikizler, terazi ve kova sosyal yönleri ağır basan burçlardır. Hava burçları enerjilerini sosyal alanda tükettikleri için cinsel yaşamlarına ağırlık veremezler. “Ağırlık veremezler” ifadesi Akrep burcu için geçerlidir. Normalde cinsel yaşamlarında bir sorun yoktur. Olması gerektiği gibidir.

Akrep terazi birlikteliği, doğum haritasında cinsel uyumu olumlu yönde etkileyecek noktalarla daha renkli ve güzel de geçebilir.

Akrep Terazi İlişkisinde Sabit ve Öncü Etkiler

Terazi burcunun öncü bir burç olması Akrep Terazi Uyumu açısından ne ifade eder? İlişkilerini nasıl etkiler?

İlişkinin bir diğer sorunlu noktası ise Terazi burcunun “öncü” bir burç olmasıdır. Yani peşinden sürükleyen, istediklerinin yapılmasını sağlamaya çalışan, kendi isteklerinin yerine gelmesini isteyen, önde giden burçlardandır. Akrep terazi uyumu açısından gerginlik yaşanabilecek bir noktadır. Akrep burcu buna asla izin vermeyecektir. Birlikteliklerinin ilk dönemlerinde fazla sorun yaşamayabilirler ancak ilerleyen zamanla birlikte, çoğu zaman gittikleri yerlere yalnız gitmek zorunda kalabilirler.

Terazi burcu karar verenin kendisi olmasını ister, Akrep burcu ise buna izin vermemek için psikolojik bir baskı uygular. Teraziye fırsat vermemek için her konuda bir adım önde olmaya çalışır. Terazi yaptıkları ile bilinçli hareket etmez ancak Akrep yaptıklarına bilinç kattığında ilişki sorunlu hale gelmeye başlayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Boğa Kadını Uyumu

Akrep Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Terazi Uyumu

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Scorpion men dedi ki:

    Akrep ve terazi mi? Tek cümle: uzak durun.

    Çocuk yetiştirmeden anlamaz, döner kıçını yatar kadınlık bilmez, mutfakta felakettir, her yer dağınık durur. Daha sayım mi? Çok hevesliyseniz kendiniz yaşayarak öğrenin. kafayı yiyin biraz

  2. Mostak dedi ki:

    evet aynen anlatıldığı gibi akrep için terazi burcu pişmanlıktır. olmaz olmuyor fazla zorlayınca motor yanıyor. terazi kadınlarını çok çekici buluyorum görünce dayanamıyorum ama artık tecrübeler yeter diyor. evet terazi güzel ve çekici, alımlı ve cana yakın ama emin olun uzun süre bir arada durduğunuzda feleğinizi şaşırıyorsunuz. anlaşabiliyorsanız ortak yanlarınız fazla ise ne mutlu

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.