Akrep Boğa Uyumu, Akreple Boğa Anlaşabilir mi?

Akrep Boğa Uyumu, Akreple Boğa Anlaşabilir mi?

Akrep Boğa Uyumu

Akrep Burcu Boğa Burcu Uyumu. Akrep ve boğa nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Akrep Boğa “Uyum Analizi”

Akrep Boğa İlişkisi Nasıldır?

  • Sıcak
  • Doyurucu
  • İnatçı
  • Başbaşa

Su ve Toprak grubu burçları bir çok yönden birbirleri ile uyum içerisindedirler. Bu uyum, olumlu özellikleri de olumsuz özellikleri de pekiştirebilir. Bir akrep burcu ile boğa burcu yan yana geldiğinde tüm gün her işlerini oturdukları yerden halletmeye çalışacak kadar tembellik etmeye meyilli hale gelebilirler. Uyumun fazlası da azı da zararlı olabilir. Bir çok konuda anlaşabilirler ancak enerjileri, ikisi bir araya geldiğinde birbirlerini pasif hale getirebilecek kadar uyumlu olabilir. Ne zamana kadar? İnatlaşıp şimşekler çakıncaya kadar!

Eğer hayatınızda fazla sorun istemiyorsanız, psikolojik çatışmalar ve sürtüşmelerle zamanınızı geçirmek istemiyorsanız; hayatın tadının nasıl çıkarılacağını benliğinize hissettirerek görmek istiyorsanız, Boğa burcu size göredir.

Eğer birlikte olacağınız insan gerçek bir boğa burcu etkisi altında ise İki konuda hiçbir zaman açlık yaşamayacaksınız. Yemek ve Cinsel yaşam.

Boğa burcu ağzının tadını gerçekten çok iyi bilir. Bu bir miktar “kilo” demek olacaktır. Eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa boğanın yemek kültürünü et ve hamur işlerinden Akdeniz mutfağına doğru kaydırıp, spor programınızı şimdiden yapmanızda yarar var.

Akrep Boğa Uyumu “İletişim Uyumu”

Akrep boğa iletişim uyumu mutlu bir birliktelik sağlayabilir mi?

Akrep boğa burcuyla anlaşır mı? Doğum haritasındaki uyumlu noktalar ne kadar fazla olursa anlaşma olasılığı da o oranda artacaktır. Yani iletişim evi 3. ev, zekayı temsil eden Merkür konumu, evlilik evi 7. ev ve duygularımızı yansıtan Ay konumu uyumlu olursa birbirlerini çok iyi anlayacak iletişim noktaları zeka, duygu ve bedensel olarak ta mükemmel olacaktır.

Akrep burcunun iletişimde sorun yaşamayacağı ender burçlar arasındadır. Her ikinizde geveze ve her ayrıntıyı söze döken burçlar değilsiniz. Boğa burcu bu konuda akrebe göre daha iyi sayırabilir. Sessizlik oluştuğunda boğa, kadifemsi ve tok sesiyle ortamdaki kasveti dağıtacak ilk gönüllü olacaktır.

Belki de Akrep – boğa ikilisinin en büyük keyiflerinden biri de hafta sonunu başbaşa geçirmek olacaktır. Birlikte yemek yapıp yemek, film izlemek ve kalan tüm zamanı yatakta geçirmek… Bu bir çok çift için uzak bir portre gibi gelebilir ama Mars ve Pluto’nun etkisi altında olan Akrep burcu ile Venüs’ün etkisi altında olan Boğa burcu aynı çatı altında bir araya geldiklerinde en çok özlemini çekecekleri tablo bu olacaktır.

Lezzet  Algısı ve Tensel Hazlar

Sıcak ve lezzetli yemekler, seçkin bir film ve tensel dokunuşlar..

Bir ilişkide Akrep burcu varsa hiçbir manzara uzun süre bu kadar romantik ve tospembe olamaz. Eninde sonunda suyu bulandıracak bir şeyler yapacaktır. Bu ilişkinin en kötü yanı her ikisinin de burçlar kuşağının en inatçı burçları arasında yer almalarıdır. Her ikisi de kolay kolay geri adım atmazlar. Çünkü atacakları geri adımı gururları ile bağlantılıdır. Taraflardan birinin geri çekilip beyaz bayrak kaldırması zordur.

Çoğu zaman küsmeler ve şiddet dozu artabilecek yüksek sesler duyulabilir. İnatçılıkları “önce o konuşmaya başlayacak” resti ile devam eder. Ne zamana kadar? Neyseki her ikisi de uzun süre cinsel yaşamdan uzak duramazlar. Cinsel enerjilerinin yüksekliği ve cinsel ihtiyaçları bir süre sonra onlara herşeyi unutturup kazara da olsa birbirlerine sarılarak tartışmalarını, küslüklerini ve kırgınlıklarını sonlandırır. Uzun süre nakaratlardan sonra gözlerini açtıklarında hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirler mi?

Akrep Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Akrep ve boğa burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Akrep boğa cinsel uyumu ilişki için neden çok önemlidir?

Akrep ve boğa burcu cinsellik uyumu ilişkinin zirve noktalarından birini oluşturur.

Bir süredir Akrep burcunu araştırıyorsanız bir akrep burcu ile sağlıklı ve uzun soluklu bir ilişkinin temelinde yatan denklemin “ilişki=cinsel yaşam” olduğunu anlamış olmalısınız. Akrep burcu, Mars ile gelen yüksek enerjisi ve Pluto’nun biten her enerjisini dönüştürerek tekrar tekrar fırına sürüp “henüz bitmedi” dedirten etkileri ile akrep burcu etkisi altında olmayanların inanmakta zorlanacakları bir cinsel enerji yoğunluğuna sahiptir. Aslında enerjinin yoğunluğu cinsellikle ilgili değildir ancak cinsel yaşam, akrep burcu için bu enerjiyi deşarj edebilmenin en kolay ve güvenli yoludur.

Akrep Burcu ve Duyu Dışı Yetenekler

Parapsikoloji, metafikiz, doğadışı olaylar, astral seyahat, telepati, durugörü ve diğer çok sayıda farklı etkinliklerin bir çoğunda akrep burcunun izlerini bulabilirsiniz. Akrep burcunun haritasını inceleyin mutlaka yoğun ruhsal enerji noktaları ile karşılaşırsınız. Bu enerji noktalarından kanalize edilen enejiler sağlıklı bir şekilde değerlendirilmezse öfke ve gerginliklere neden olabilir.

Akrep burcunun evlilik yaşamında kendisi ile uyumlu bir birliktelik oluşturması bu nedenle çok önemlidir. Enerjisini ruhsal yönden kanalize edip asıl ilgi alanı olan madde ötesi konularda kullanamıyorsa mutlaka birlikte olmaktan mutlu olacağı ve cinsel yaşamla bu enerjisini deşarj edebileceği bir eşe ihtiyacı vardır.

Yapacağı yanlış seçimlerin sonucu: Dinmeyen bir Öfke ve kırgınlıklarla dolu olacaktır.

Boğa burcu etkisini tam olarak taşıyan birini bulmuşsanız, ona gerçekten sımsıkı sarılın. Buna boğadan çok sizin ihtiyacınız var. Boğa siz sarılmasanızda dokunsal olmasından dolayı size her zaman sarılmak ve dokunmak isteyecektir.

Siz, onu beklemeden Ona sarılın. Sıcaklığını kalbinizde hissetmeye çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Boğa Kadını Uyumu

Akrep Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Boğa Uyumu

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Plataküs dedi ki:

    akrep burcu ile boğa burcu çoğu konuda uyumlu evet bunu bende yaşıyorum sadece inat edilen konularda çatışma yaşandığında şimşekler biraz sert çakıyor 🙂 çözüm basit o sinirlendiğinde siz, siz sinirlendiğinde o stabil kalsın. hepsi bu. üzerine güzel bir akşam yemeği veeeee

  2. Moskat dedi ki:

    Evime geldi ve bana öyle yemekler yaptı ki mest oldum. Evet bir boğa kızından bahsediyorum. Neyi nasıl yapması gerektiğini çok iyi biliyor 🙂 Bende rahatsızlık uyandıracak bir enerji almıyorum onda. Bana huzur ve tokluk veriyor. Aşırı anaç. Doyurucu. Her bakımdan doyurucu 🙂 Terazi burcundan sonra huzur

  3. yeliz dedi ki:

    bir akrep bir boğa bulabilirse, bir doğa bir akreple birlikte olabilirse ilk olarak küçük sorunları dert etmemeyi öğrenin. saçma sapan şeylerden tartışıp ta bir daha bulamayacağınız bir aşkı yıkmayın

  4. İsmail dedi ki:

    Boğa ve Akrep olarak söylemekteyim aşkımız bitirmiyor bizi

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.