Akrep Yay Uyumu, Akreple Yay Anlaşabilir mi?

Akrep Yay Uyumu, Akreple Yay Anlaşabilir mi?

Akrep Yay Uyumu

Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu. Akrep ve yay nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Yay Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

Akrep Yay “Uyum Analizi”

Akrep Yay İlişkisi Nasıldır?

  • Karmaşık
  • Eleştirel
  • Zorlu
  • Uyumsuz

Akrep yay uyumu için her zaman bu kadar karamsar olmaya gerek yok. “Hep olmayacak, anlaşamazsınız, zorlanırsınız derler ama biz çok iyi anlaşıyoruz” diyen burç özellikleri bakımından uyumsuz çiftler doğum haritalarındaki uyumlu noktalar sayesinde birbirleri ile çok iyi anlaşabilirler. Ancak bu durum çoğu birliktelikler için ne yazık ki mümkün olmayabilir.

Akrep burcu su grubunda yer alır. Yoğun duygulara sahiptir. Yay burcu ise ateş grubundadır. Grup uyumları birbirleri ile zıttır. Yay değişken ve özgürlüğüne düşkündür, sık sık bir yerlere seyahat eder, evlilik yay için bu hayatta alınabilecek son risk gibidir. Akrep burcu ise sabittir. Bulunduğu yerden memnun ise orayı kolay kolay terk etmek istemez.

Yay burcu sıkıldığında soluğu daha önce hiç gitmediği yerlerde almak ister, Akrep burcu ise yalnızlığı tercih eder. Sadece bu özelliklerini gözönüne aldığımızda iki burcun normal şartlarda yanyana gelip uzun süre bir arada bulunması dahi çok zor görülür.

Akrep Yay Uyumu İletişim Uyumu ve İletişim Sorunları

Akrep yay iletişim uyumu nasıldır? İletişim sorunlarının kaynakları nelerdir?

Akrep burcu bir konuda kesin bir hükme varmadan önce uzun süre analiz edip araştırır ve son kararını son kez verir. Sabit bir burç olmasından dolayı geri adım atması çok zordur. Ancak Yay burcu öyle değildir. Entelektüel bakış açısına sahiptir ve sahip olduklarına sürekli yenilerini ekler. Sürekli bir değişim içerisindedir. Gezip gördüğü yerlerdeki herşeyi birikim olarak değerlendirir.

Akrep burcu az ve öz konuşur. Söylemek istediklerini çoğu zaman zihnindeki sonuçlanmış analizlerden seçer ve konuşurken çok nettir. Sözleri kararsızlık ve acabalar taşımaz. Yay burcu ise geveze denilebilecek kadar sözel birikime sahiptir. Sözleri hazır sonuçlardan değil anlık değerlendirmelerden çıkar. Her an her konuda tartışmak ister. Tartışma onun entelektüel becerisini geliştirebilmesi için gereklidir. Akrep burcu içinse tartışma demek, Mars etkisinden dolayı savaş anlamına da gelebilir. Sözel iletişim alanları akrep yay uyumu için ideal değildir.

Yay burcu gördüğünü anında söyler. Eleştirel bir dile sahiptir. Akrep burcu yapısı gereği eleştirilere tahammül edemez. Anında sert bir şekilde karşılık verebilir. Akrep burcu sahip olduğu birikime güvendiği için söyleyeceğini bir kez söylemek ister. Üzerine tartışılmasını istemeyecek kadar kendisine güvenir. Yay ile akrep arasında tatlı bir tartışmanın olması nerede ise imkansızdır.

Sezgisel ve Akılcı Yaklaşımın Çatışması

Yay burcu aklı ile hareket eder. Empati yeteneği yok denilebilir. Karşısındaki insanın düşünce ve hislerine odaklanmaz. Onun odağı kendi söyleyecekleridir. Akrep burcu ise sezgiseldir. Önce karşısındaki insanın neler hissetiğine bakar. Sinir hatları aşılıncaya kadar da karşısındakine göre hareket eder. Sınır aşıldığında ise öfke hakim olur. Su grubunun diğer üyeleri olan yengeç ve balık gibi geriye çekilmez. Mars etkisi onun ileri atılmasına neden olur.

TV izlerken veya internette dolaşırken de aranızdaki farklılıklar ortaya çıkar. Akrep burcu gizemli ve heyecan verici filmlere ve konulara bayılırken. Yay burcu belgesel kanallarını izlemeyi, internette farklı kültürleri ve seyahat edebileceği yeni yerleri araştırmayı sever.

Akrep Yay Uyumu “Cinsel Uyum”

Akrep ve yay cinsellik uyumu nasıldır? Akrep yay cinsel uyumu ilişkiyi kurtarmaya yeter mi?

Akrep burcu için cinsel yaşam hayatın ayrılmaz bir parçasıdır ancak yay için aynı şeyi söylemek güçtür. Yay için cinsel yaşam seyahatler sonrası düşünülebilir Akrep burcu içinse cinsellik hayatının her anında düşünülmesi gereken bir olgudur. Akrep burcu yay ile birlikte cinsel yönden tatmin olamayacağı için sık sık gerginlikler yaşanacaktır. Daha kötüsü akrep, gerginliğinin nedenini doğrudan söylemez. Yay’ın neden cinselliğe bu kadar uzak olduğuna anlam veremediği için kısa sürede ipler kopmaya başlar.

Akrep, sevdiğine inandığı insanla evliliğe hazırdır. Yay ise evlilik için uzun süre kendisini ikna etmeye çalışacaktır. Bu süreç akrep için acabalara ve şüphelere neden olacaktır. Yayın bu şekilde davranmasının nedeni sevmemesi değildir. Onu korkutan özgürlüğünün elinden alınmasıdır.

Başta da dediğim gibi, herşey bu kadar karamsar olmayabilir. Doğum haritasında uyumlu noktalar varsa çok güzel ve farklı bir birliktelikte olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Yay burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep yay uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Boğa Kadını Uyumu

Akrep Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Yay Uyumu

13 Mayıs 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Gamze A. dedi ki:

    yay erkeği gerçekten çok uyumsuz yeni ayrıldık iyi ki bitmiş şükürler olsun

    1. Akrep dedi ki:

      Tabi bunu “yay erkeği” olarak genelleme yapmak doğru olmaz. Sizin için uyumsuzmuştur. Birlikteliklerde anlık uyumlara ve çekimlere aldanmamak gerekiyor.
      Siz akrep burcu iseniz Yay Ateş grubu, Siz su grubu. Zıtlıkların cazibesi olur sadece. Sadece sabırla eksiklerin tamamlanabileceği bir ilişki olabilir. Kim ne kadar sabredebilirse.
      Dilerim bundan sonraki yaşamınız huzurlu ve uyumlu olur.

  2. Bensu Zer dedi ki:

    Yay burcu erkeklerinin enerjisi beni hep çekiyor. yakın olmadım hiçbiri ile ama yay burcu olduğunu öğrendiğim insanların özelikle yüz hatları, gözleri ve ağızları çok çekici geliyor bana. Ateş elementi olmaları ile ilgili demek ki.

  3. mavi dedi ki:

    Yay burcu heyecan arayan akrepler için birebir. Ondaki o entelektüel enerji insanı mıknatıs gibi çekiyor. Işıl ışıl ve canlı. Bilgisi ile kendinden emin. İsteseniz de istemesenizde onun yanında kendinizi kontrol altında tutmak zorunda kalıyorsunuz. Onunla her çılgınlığı yapabilirsiniz ama. eğlenceli insanlar. ne zamana kadar? tartışma başlayıncaya kadar. o çocuksu bir tartışmanın içine girer ama siz acımasızca saldırırsınız. o ciddiyetinizi anladığında siz de onun gayriciddi olduğunu anladığınızda olay çözülür ve çöker.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.