Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Erkeği, Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Yay Burcu Erkeği Tüm Özellikleri

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay burcu erkeği nasıl bir erkektir, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak yay burcu erkeği yakışıklı bir erkek midir? Yay burcu erkeğinin kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak yay erkeği nasıldır?

Yay Burcu Erkeği Kişiliği?

Cesaretinizi kırmak istemiyorum ama, Yay Burcu erkeklerinin garip bir huyu vardır. Bunlar büyük beyaz bir ata biner, dörtnala caddelerden geçerken, kılıçlarını sallar ve davalarını savunurlar. Başka bir garip huyları daha vardır. Sirkteki palyaçolar gibi taklalar atar, fillerle kaba sakallı hanımı ayırt edemeyerek birbirine karıştırır, sonra sevinçle pamuk helvalarını yerler.

Yay burcu erkeği, belirli manevralarla ele geçirilebilir. Ama önce onu beyaz atından indirmeniz, şu fillerden uzaklaştırmanız ve tabii o sakallı hanıma da yol vermeniz gerekiyor. Davalar ve sirklerden aile hayatı yaşamaya zaman kalmaz, kaldı ki duygusal el tutuşmalara.

Hemen yapacağınız bir şey var. Ortalıkta dört nala giden veya yaşamın içinde taklalar atan öyle çok Yay burcu erkeği var ki, içlerinden birini seçebilirsiniz. Victor Herbert’in şu dizelerini hatırlayın: “Bana bir kaç erkek verin, yiğit erkekler olsun, tapındığı hak için dövüşsün; on bin yiğit olup size dönsün!” iste aynen böyle, Yay burcu erkeğinin idealist heyecanı ve merakı bulaşıcıdır. Kuşkusuz, bazen O’nun o masum coşkusu biraz ölçüyü kaçırabilir. Örneğin, o çılgınca neşesi içinde sizi havaya atar ve tutmayı unutur.

Yay Burcu Erkeği Kalabalığı Sever

Hemen hemen her zaman O’nun çevresinde bir kalabalık bulunur. Bu da başka bir engeldir. O’na yaklaşmak için bütün bu insanların arasından kendinize yol açmak zorunda kalacaksınız. Ama karamsar olmayın çünkü bu adam son derece iyimser bir insandır. O kadar iyimserdir ki, düşmanları kendisine bir kutu at gübresi gönderseler, hiç alınmaz. Atı göndermeyi unuttuklarını düşünür. Bu çeşit bir iyimserlik tehlikeli olabilir.

Bu da, gerçekten körü körüne inancın başka bir şeklidir. Yay burcu erkeğinde bunlardan yığınlarla vardır. Şimdi, körü körüne inanca bir diyeceğim yok. Kendim de bir ateş burcundan olduğum için, bunu anlarım. Ancak, böyle safça bir inanış Yay’ın sık sık çamura düşmesine neden olabilir. Elinde yay ve okla sürekli gökyüzüne bakarak ve hiç kimsenin ulaşmaya cesaret edemeyeceği bir hedef arayarak koşarken çamura düşmek kolaydır. Aslında hiç kimse böyle bir hedefe ulaşmaya çalışacak kadar sağduyudan yoksun değildir.

Yay Burcu Erkeği Gereksiz Bir Hayalperest Değildir

Güvenmek çok iyi bir şeydir, ancak yanlış insanlara güvenmek, bir yarış atını bile yavaşlatabilir. Yay burcu erkeği, kelimenin tam anlamıyla gözü kapalı bir hayalci değildir. O’nun hayalleri her zaman Jüpiter’in zeki mantığının ve merakının süzgecinden geçer. Eğer bunlar Yay’ın dürüst kontrolü altında bulunursa, herhalde çılgınca oldukları kadar yararlı da olacaklardır; henüz dünya bunlara hazır olmasa bile. En ufak bir gerçekleşme umudu olduğu zaman, Yay burcu erkeği boyalarını çıkarıp hayallerini en canlı ve cesur renklerle boyayacaktır. Ancak, ileriye yönelik fikirleri ezmek için bekleyen ve kendilerini kanıtlama şansını tanımadan bunları boğan geri kafalılar her zaman bulunur, ve ortalıkta ne çok geri kafalı bulunduğunu biliyorsunuz.

Yükseklerde dolaşan hayal gücü O’nun düşmesine veya iflas etmesine neden olabilir. Ama çok şükür ki, şans Perisi her zaman O’nu tam zamanında kurtarır. Bu adam genellikle o kadar şanslıdır ki, bu kadarı haksızlık gibi görünebilir. Yay burcu erkeği, dağ başına maden aramaya gitse ve bir torba kaya parçasıyla dönse, bunların altın olmayışına bir süre ağladıktan sonra uranyum olduklarını keşfeder. Metronun girişinde ayağınızın dibinde parlak bir şey görüp de alsanız alüminyum çiklet kağıdı olduğunu görürsünüz. Onu Yay eğilip alsa, birinin taksiye el sallarken düşürdüğü elmas parçası çıkar.

Yay Burcu Erkeği İyimser Bir insandır

Bu çeşit bir talihi olunca, Yay burcu erkeği doğal olarak iyimserdir. Her zaman kayanın kaya, alüminyum kağıdının da alüminyum olduğu günler vardır, ancak tipik yay böyle ezici darbelerin etkisinden çabuk kurtulur. Sizin Jüpiter erkeğinin aşktaki şansı da aynen böyledir. Yay burcu erkeği, şanslıdır. Şansı yaver gitmediği zaman, çabucak kendini toparlar. O, dürüst olmayan insanları diğerlerinden ayırır, çevresinde bu kadar arkadaşı ve dostu olmasının nedeni de budur, insanların dış görüşlerinin ötesine bakarak aldatıcı olmayan gerçek değerleri arar.

Bu, düşmanları olmaması demek değildir. Kuşkusuz düşmanı da vardır, ama başka burçlardaki insanların düşmanlarına oranla, Yay’ın düşmanlarının sayısı daha azdır. O’nun içtenlikle söylediği sözlere gücenenler boğazını sıkıp boğmak isteyebilirler, ancak genellikle eninde sonunda kötü niyetli olmadığını anlarlar. Yay erkeğinin günahı hiç bir zaman kasten acımasızca kötülük etmek değildir, sadece nezaketsizlik ve düşüncesizliktir.

Yay Burcu Erkeğinin Konuşmaları Canınızı Yakabilir

Artık anlamış bulunuyorsunuz ki, Yay’ın konuşması, sembolik oku kadar direkttir. Çirkin şeyler söyleyebilir ve eğer O’na aşıksanız, bu sözleri yanına kar kalabilir. Ancak, henüz tanıştığınız bir Yay burcu erkeği parlak, dikkatli bakışlarını yüzüne dikerek size, tam bir erkeğin arkadaş olarak seçeceği kız olduğunuzu söylediği zaman O’na ne kadar içerleseniz haklı olursunuz. Bütün gücünüzle suratına bir tokat indirmeye hazırlanırken, yüzüne o masum, çocukça ifadeyi takınarak silahınızı elinizden alan bir içtenlikle, asıl söylemek istediği şeyleri söylemeye başladığını duyarsınız.

Siz bu sözleri dinleyince sakinleşirsiniz ve hatta kendinizi biraz mağrur hissedersiniz. O bir dahi olmalı. Düşünün bir kez, bir entelektüelin eşi olabilirsiniz! Yanlış. Siz O’nun beynini böyle değerlendirmeye başlayınca, farkında olmadan asıl teklif ettiği şeyi olumlu karşılamış olacaksınız bunun ne olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Yay burcu erkeği de hemen harekete geçecek ve siz düşmüş bir kadın olacaksınız.

Romantizmi Yüzeyde Yaşar

Kurbanları öfkeyle parlasalar bile, nasıl olsa öfkeleri geçince gene Yay’ın yakın arkadaşları olacaklardır. Ancak bu size, bu zararsız görünüşlü adamla ne kadar büyük bir tehlike içinde olduğunuzu göstermeli. O masum, çocukça tebessümüyle kurda benzer hiç bir hali yoktur. O, daha çok Erkek izci takım liderine benzemektedir. Ama Yay burcu erkeği, romantik ilişkilerde, mert erkek izci değildir. Sizden uzun yürüyüşlere çıkmanızı istediği zaman, bunu hiç aklınızdan çıkarmasanız iyi olur.

Yay burcu erkeği romantik hayatını yüzeysel düzeyde yaşar, ama bu konuda dürüsttür. Yay burcu erkeği rastgele ilişkiler peşindedir ve bazen o kadar rastgele olur ki, düpedüz her önüne gelenle ilişki kurar. Hatta bazen Yay’ın yaramazlıkları Akrebin bile yüzünü kızartabilir ve emin olun kolay kolay her şey Akrebin yüzünü kızartamaz.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Erkeği Ne kadar Dürüsttür?

Gelelim Yay’ın dürüstlüğüne. Bu daha tehlikesiz bir konu. Eğer başka erkeklerin ömür boyu bağlılık yeminlerinin ne kadar güvenilmez olduğunu acı bir deneyimle öğrenmiş bulunuyorsanız, Yay’ın açık sözlülüğünü hoş karşılayacaksınız. Hatta size kaç gönül ilişkisi geçirdiğini ve sizinle kurduğu ilişkiden ne beklediğini açıkça ve mantıklı olarak söylediği zaman kılınız bile kıpırdamayacak. Kalbinde veya dudaklarında bir yalan varken, bilerek yasak bir bağa düğüm atmaya yanaşmayacaktır. Ama her nasılsa kendini evlenme teklifine götürecek bir flörte kapıldığı zaman (teklif herhalde kızdan gelecektir, kendisinden değil) nikah masasına oturmaktansa, arkasına bakmadan kaçmak zorunda kalacaktır.

Biraz dikkatsiz olduğu için, yolculuğa heveslenebilir, siz de O’nu gitmeden yakalarsınız. Böyle bir olayda Yay burcu erkeği, durumu bir kez daha düşünür ve fiziksel olarak ya da kafaca, O’na bir şekilde hitap edebiliyorsanız, sonunda diğer şekilde de hitap edeceğinize mantıksızca karar verir. Teslim olur; evlenirsiniz ve böylece bir Yay boşanmasının daha tohumları atılmış olur; Yay burcu erkeği, romantik bir tuzağa düştüğü zaman, normal olarak güvenilen mantığı sanki kendisini terk eder.

Yay Burcu Erkeği İlişkilerinde Ne Kadar Ciddidir?

Kadınlar çoğunlukla Yay’ın davranışlarını yanlış yorumlar ve aralarındaki ilişkiyi gerçekte olduğundan daha fazla ciddi zannederler. Aynı şekilde; hafif, fiziksel olmayan bir arkadaşlık, sadece arkadaşça dolaşacağı bir kız ararken de, karanlık emeller peşinde koştuğu sanılabilir. Her iki şekilde de Yay zararlı çıkar. Ama Yay burcu erkeği gene de şanslıdır ve bütün bu karışıklıklar düzelir. O bir flörttür, bu inkar edilemez, ancak yalnızca seks aramamaktadır. Yay burcu erkeği, değişiklikten ve kafaca uyarılmaktan hoşlanır. O sadece kendisini oyalarken, bir kadın O’na yapışacak olursa, aralarında geçen her şeyin şakadan başka bir şey olmadığını anlatmaya çalışacaktır. Bu durumda kızcağızın yapacağı hiçbir şey kalmaz. (Tipik Yay’ın şaka yapmakta ne kadar başarısız olduğunu unutmayın.)

Yay burçlarının çoğu her güzel resepsiyoncu kızla, ya da gördükleri her kızla flört etmekle suçlanırlar. Hatta bazen köşe başında gazete satan yaşlı kadınla veya bir kadın polisle bile flört ettiği söylenir. Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, aklı başında hangi erkek görev başındaki bir kadın polisle ciddi şekilde flört etmeye kalkışır? Bu bakımdan, böyle aslı olmayan kuşkuların Yay’ı rahatsız ettiğini anlayabilirsiniz. Aslında, çoğunlukla yay burcu erkeği sadece arkadaşça davranmaktadır.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır

Yay Burcu Erkeği Nasıl Elde Edilir?

Kafasını, saç kurutma makinasının altına sokmaktan başka yerlerde de kullanan akıllı bir kadınsanız, umarım öylesinizdir, çünkü bu adam ısrarla kadında zeka arar, durumu kavramış olacaksınız. Kıskanç olmayın. Kuşkucu olmayın. Sonunda O’nu elde etmek istiyorsanız, kemendinizi hazırlayın, O’nu sorguya çekmeyin; ağlayıp sızlayıp dırdır ederek, bırakıp gitmekle korkutmaya çalışmayın.

O’nu özgürlüğe boğun. Düşünün, bu O’nun için ne kadar rahatlatıcı olacak. Eğer yaşamı Onunla aynı espri içinde alırsanız ve insanları oldukları gibi kabul ederseniz, O’nun kendisine eş olacak kadında aradığı başlıca özelliklere sahip olacaksınız. Birbirinize esasta dürüst davrandığınız sürece, birlikte uçurtma uçurmak çok eğlenceli olabilir. Uçurtmalar yere çakıldığı zaman, neden üzülmeli? Gökyüzünde yükselirken ne kadar güzel ve özgür görünüyorlar. Hayır, bu adama elde etmek istediği her şeyi vermek zorunda değilsiniz.

Sporla Aranız İyi Olsun

Sadece O’nun istediği gibi olun. Çok uyanık olun, bırakın sizin enerjinizi o yönlendirsin. Sporu sevin. Onunla kamp yapmaya gidin. Cömert, müşfik, hevesli olun ve her gece O’nu şekerleme yapmak için kilere kapatmaya kalkışmayın. O’nun da sizi tamamıyla esir alamayacağını açıkça belirtin. Sizin de tıpkı kendisi gibi özgür bir insan olduğunuzu O’na anlatın. Hiç bir zaman O’nun ateşli fikirlerine su katmayın, o dışarıda olmayacak hedeflere ok atmakla meşgulken, siz de kendinize uğraşacak başka şeyler bulun. Böylece, bir gece tüm içtenliğiyle size bir Kadında aradığı herşeye sahip olduğunuzu söyleyecektir, o bu kadar ileri gidince, siz de O’na tüm İçtenliğinizle kendisinin de sizin kitabınıza uyduğunu, ancak artık bir karar verme zamanının geldiğini anlatın.

Onunda Sizin Özgürlüğünüze Karışmaması Gerektiğini Söyleyin

Eğer özgürlüğünüze karışmayacağına söz verirse kendisini, evlenmeyi düşünecek kadar çok sevdiğinizi belirtin. Yoksa, Onunla bir daha kampa gitmeye hiç vaktiniz olmayacak. Ne yazık, birbirinize bu kadar uygun olduğunuz halde, siz aklınızı çocuk sahibi olmaya takmışsınız. Annelik, uçurmak istediğiniz yeni bir uçurtma. Bunları O’na söylerken, tam sözünüzün ortasında eski bir erkek arkadaşınızın size telefon etmesini sağlayın.

Yay’ın önünde arkadaşınızın buluşma önerisini fazla önemsemeden kabul edin. Telefonu kapatınca, parlak bir tebessümle, aranızdaki bu güzel arkadaşlığı sürdürmemeniz için hiç bir neden bulunmadığını söyleyin. Sonra arkadaşınızla buluşmanıza O’nu davet edin; öyle ya, ne diye orada yalnız başına oturacak? Bunun yararını göreceksiniz. (Bir şey değil.)

Evlendikten sonra herhalde eşinizin ailesiyle aranızda bir sorun olmayacak. Yayların bir çoğu aile bağlarına şaşılacak kadar ilgisiz kalırlar. Sevilmeyi hak etmek için kan bağı olan akrabaları sevmek gerektiği teorisini kabul etmezler. Anne babalarını, erkek ve kız kardeşlerini seven Yaylar bile kendileriyle sağlıklı bir mesafeyi korumayı başarırlar. Onları ziyaret eder ve kendilerine sıcak bir şefkat gösterirler, ancak onların özel yaşamlarına karışmasına asla meydan vermezler. Sizin kendi yakınlarınızın da karışmamalarına dikkat ederseniz, iyi olur.

Her Zaman Bir Yerlere Gitmeyi sever

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Eştir?

Bavulunuzu her zaman hazır bulundurun. Pek çok yolculuk yapacaksınız. Kocanız hayvanları sevdiği için. (Köpeğe, artık çadırın kapısında nöbet beklemek zorunda olmadığını anlatın.) Kendinize uğraşlar bulun ve kocanızı istediği zaman özgür bırakın. O’nun dürüstlüğünden hiç bir zaman kuşku duymayın. Kızdığı zaman Yay burcu erkeği duvarı yıkabilir veya yumruğuyla duvarda bir delik açabilir. O böylece içinde biriken enerjiyi boşaltmaktadır, bayağı işe de yarar, ama her seferinde sıvacıyı çağıramazsınız ki? Düşünürseniz, herkesin sinirlerine hakim olması, ve O’nu dürüst olmamakla suçlamamanız bundan çok daha kolaydır.

Yay Burcu Erkeği Açık Sözlüdür

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Eş İster? Yay Erkeğini Etkilemenin Yolları

Çoğunlukla acı bir şekilde nezaketten yoksun, dobra dobra eleştiriler yapacaktır. Bunlara şimdiden alışmanız gerekiyor. Aldırmayın. Arkadaşlarıyla bozulan ilişkilerini düzeltmek için zaten yeterince uğraşacaksınız. Sizin onu anlamanız gerekiyor, unuttunuz mu? O’nu size evlenme teklif etmek zorunda bıraktığınız gece, bu hakkı O’na verdiniz.

Yay burcu erkeği, yanlış bir şey yaptığı zaman, hemen hemen mutlaka size söyleyecektir. Hayali şeyler için üzülmeden bunu kabul etmek çok zor olacaktır. Eğer beklediğiniz yarına kavuşursanız, O’nun açık sözlülüğüne katlanmaya çalışın ve bugünkü uydurma söylentilerin peşine düşeceğinize, O’nun hala sizi sevdiğine inanmaya hazır olun. insanların duygulan konusunda O’nun kadar rahat olun. Böyle dürüst bir toprakta nasıl güçlü bir sevginin yeşerdiğini görerek şaşıracaksınız. Dürüstlüğün, ilişkilerde sürekliliği sağlayan bir etkisi vardır.

Birçok saatlerinizi Onunla paylaşmak zorunda kalacaksınız. Yay burcu erkeği bir spor meraklısı olduğu için, herhalde önemli spor karşılaşmalarını televizyonda kendisiyle birlikte seyretmenizi bekleyecektir. Güzelseniz, neşeliyseniz ve insanları seviyorsanız, katıldığı bir çok sosyal faaliyete sizi de yanında götürecektir. Yaylar, insanların arasına karışmayan, erkeğine asılıp kalan kadınlara tahammül edemezler. Özel yetenekleriniz varsa sizinle gurur duyacaktır, bir iki özel yeteneğinizi geliştirmeye çalışın. Çok kitap okuyun. O’nun davalarından bazılarını, özellikle kaybettiklerini savunmaya hazır olun.

Yay Erkeği Müsrif Olabilir

Eğer tipik bir Yay’sa biraz müsrif olabilir; arada sırada şans oyunları oynamaktan hoşlanacaktır, ancak aynı dürtü, sizin harcamalarınızı da cömertçe karşılamasını sağlayacaktır. Eğer kendinize fazla bir şeyler almak için çalışmak isterseniz, herhalde buna karşı çıkmayacaktır.

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Babadır?

Çocuklardan, büyüdükleri zaman daha çok hoşlanacak, ancak bebekler ve yeni yürüyenler O’nu biraz şaşırtacaktır. Yay burcundan babalar genellikle çocuklarını açık havada gezmeye götürmeye bayılırlar. Belki erkek çocuklarına daha yakın olacaklar, yaptıkları sporları veya diğer faaliyetleri onlarla paylaşacaklardır. Ama kızlara da şefkat göstereceklerdir. Çocuklar O’nda bir baba imajından daha çok arkadaş bulacaklardır. Çocuklar büyüdükçe babalarına daha yakınlaşacaklardır.

Zaman zaman, yalnız kalmak istediklerinde babalarının fazla yakınlığı onları rahatsız edebilir. Çocuklar sırları konusunda hassastırlar, babalarının meraklı soruları ve açık sözlü gözlemleri onların duygularını incitebilir. Gençliğe özgü kaçamakları O’nu kızdırmaktan çok eğlendirecektir. Ancak yalan söyledikleri zaman herhalde sert davranacaktır. Bu O’nun hoşnutsuzluk gösterdiği bir kaç davranıştan biri olacaktır. Çocuklar küçükken kocanızı ihmal etmeyin. Kendisiyle birlikte uçurtma uçurmanızı istediği zaman, çengelli iğneleri ve talk pudrasını elinizden bırakın, bir bakıcı çağırın (kendi annenizi değil) ve gidin.

Yay burcu erkeği hem kalbiyle, hem de kafasıyla düşünür. Her zaman akıllı olmayacaktır. Bazen akılsızca cesur davranacaktır. Sendeleyip düşecek, sonra kalkıp tekrar deneyecektir. Ama hemen hemen her şey için O’nu affedeceksiniz, çünkü çok büyük bir armağanla kalbinizi serbest bırakacaktır dürüst ve gerçek bir aşk.

 

Yay burcu kadınını tanımak ister misiniz? Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir

www.akrepblog.com

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.