Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır?

Yay Burcu Kadını, Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Yay Burcu Kadını Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Yay burcu kadını nasıl bir kadındır, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak yay burcu kadını güzel bir kadın mıdır? Yay burcu kadınının kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak yay kadını nasıldır?

Yay Burcu Kadını Kişiliği Nasıldır?

Yay burcu kadını her zaman size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyecek. Çoğunlukla açık sözlülüğü ve utandırıcı sorularıyla saçlarınızı diken diken edecek. Ama arada sırada öyle özel, öyle harikulade bir şey söyleyecek ki, size şarkı söylüyormuş gibi gelecek.

Size bir örnek vereyim. Sahne: Bir kahvehane. Tam O’nu sevdiğinizi söylemek için cesaretinizi topladığınız sırada, O hilesiz mavi gözlerini, veya kırpmadan baktığı kahverengi gözlerini, kocaman açarak size bakar ve merakla sorar, “Bu kadar kısa boylu olduğun için neler hissediyorsun? Bu seni sinirli filan yapmıyor ya?” Yutkunarak, erkekliğinize yakışır şekilde kendinizi toparlamaya çalışırken, ekler, “Aldırma. Kısa boylu bir çok erkek var. Örneğin Napolyon. Ve Fiarello Guardia.

Bu neredeyse hakaret üstüne hakaret demektir. Hiç kimsenin bu kadın kadar kabalığı haketmediğini düşünerek, tam kalkıp gitmek üzereyken, O hülyalı dalgın bir bakışla, “Fasulye sırığı gibi erkeklerden nefret ederim,” der. “Sen kusursuzsun. Bu gece birlikte buraya doğru yürürken dikkat ettim. Boylarımız birbirine çok iyi uyuyor. ”

Oturun yerinize. Kalıyorsunuz. Uzun bir süre için. Arkadaş canlısı, samimi Yay burcu kızı, garip bir çekicilikle kalbinizi fethetti. Yay burcu kadını her zaman biraz açık sözlü olacaktır, çünkü dünyayı, o komik pembe gözlükleriyle bile, aynen olduğu gibi görür. Kabul etmeniz gerekir ki, bu da bir yetenektir. Her durumu açık, anlaşılır bir mantıkla ele almak, her şeyi olduğu gibi kabul etmeye karar vermek herkesin harcı değildir.

Yay Burcu Kadınları Bağımsız Polyannalardır

Yay kadınları her zaman, her yerde görülen Pollyannalardır. Daha çok para kazanmanızı dilediğini söyleyerek, şu sözleri eklediği zaman kırılırsınız: “Kuşkusuz, fazla para insanları bencil yapar. Belki de fakir olduğun için şanslısın.” Kabul etmek gerekir ki, bu bir çeşit solak iyimserliktir, ama buna alışacaksınız. Bu kız size hiç bir zaman yalan söylemeyecektir, içinizden “keşke biraz yalan söylese” dediğiniz zamanlar olacaktır.

Birlikte olmadığınız geceleri nasıl geçirdiğini merak ettiğinizi belli ederseniz, geçen yaz tatilinde tanıştığı yakışıklı adama yazdığı mektuplar ve telefonla yapılan kaç buluşma teklifini geri çevirdiği konusunda size son derece dürüst, ayrıntılı rapor verecektir. Hatta belki de sıkıntılarını uykusuzluğa bağlayarak, geceleri uyanık yatarken size karşı duyduğu şeyin aşk değil de, acaba arkadaşlık mı olduğunu düşündüğünü anlatacaktır, içinizden O’na bağırmak gelecek, “Allah aşkına, arada sırada yalan söyle ne olur! Bir erkeğin de gururu vardır. ” Sakın fazla yüksek sesle bağırmayın, sonra O’nu incitirsiniz. Hem zaten kendisi de ateş almayan cinsten biri değildir. Yay kazlarının oldukça ateşli öfkeler içinde kendilerini kaybettikleri bilinir.

Yay burcu kadını, herhalde yalnız yaşayacaktır. Yay kızları çok bağımsızdır ve her iki cinsten Yay’ların da aile bağlarına garip bir uzaklıkları vardır. Belki de bu, çok yolculuk yapmalarından ve ailelerini iyi tanıyacak kadar evde kalmamalarından kaynaklanmaktadır. Hatta sinemaya veya arkadaşlarının evine giderken bile, huzursuz bir şekilde hep yoldadırlar.

Gözünüzü korkutmak istemiyorum ama, tanıdığım bir Yay kadını aile ilişkilerinin nüanslarından o kadar habersizdi ki, kocasıyla balayına giderken eski flörtünü de birlikte gitmek için davet etmişti. Zavallı şey, öyle yalnız görünüyordu ki! Adam kendi masraflarını ödeyeceğini söylemişti. Neden kızcağıza öyle bakıyorsunuz? Yanlış bir şey mi yaptı yoksa?

Yay Burcu Kadını Güzel midir?

Güzellik görecelidir, net bir cevap verilemeyecek bir sorudur bu. Yay burcu kadını güzel midir? Güzel olmasa da o kadar etkili bir entelektüel birikimi ve enerjisi vardır ki genetik etkenler onu fiziki olarak güzelleştirmemiş olsa bile birikimi ve enerjisi ile içinize işlemesini çok iyi bilir. Bakış açınıza göre tüm yay burcu kadınları tabiki güzel olmayabilir ancak yay burcu kadınlarının hemen hepsi dışa yansıyan enerjileri ve birikimleri ile sizi etkileyecektir.

Yay burcu kadını güzelliği ile sizi etkiler mi onu bilemem ancak entelektüel yapısı ile bunu çok iyi becerdiğini söyleyebilirim.

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadınına Emretmeyin, Rica Edin

Hemen öğrenmeniz gereken bir şey var, yoksa ilişkiniz hiç bir zaman rayına oturmaz. O’nun bir şey yapmasını istediğiniz zaman, rica edin. Emretmeyin. Mağara adamı tekniği Tarzan ve Jane’le birlikte tarihe karışmıştır, bu kadın için geçerli değildir. O’nu korumanızdan hoşlanır, ancak emir almaktan hoşlanmaz. Bunu annesi bile yapmamıştır. Siz kim oluyorsunuz da, annesinden bile üstün çıkmaya çalışıyorsunuz? Annesi bir koç anne olabilir. Mars kadını bile emir veremedikten sonra, yer yüzündeki hiçbir erkek O’na emir veremez.

Gerektiğinde Sert Olmayı İhmal Etmeyin

Bununla birlikte, bu kadının karakterinde garip bir çelişki vardır. Her ne kadar, özellikle başkalarının önünde, kendisine patronluk taslanmasından hoşlanmazlarsa da, sizin gerektiğinde sert olup olmadığınızı denediği zaman, sert olun. Jüpiter kadınları zayıf, çıt kırıldım erkeklere katlanamazlar. Eğer fazla havalanır, sivri dili fazla alaycı olmaya başlar ve sizi gerçekten öfkelendirecek bir tehditte bulunursa, O’na hafifçe Tarzan tekniğini uygulayın.

Sadece onu hizaya sokmaya yetecek kadar. Örneğin; “Eğer bunu yaparsan, öfkelenebilirim,” gibi. Ciddi olduğunuzu anlarsa, şaşılacak derecede uysallık gösterecektir. Yay burcu kadını hiç bir erkek için kişiliğinden özveride bulunmak istemez, ama sizin, O’nu bir genç kız gibi görmenizden hoşlanır.

Yay Burcu Kadını Aşkla Arkadaşlığı Birbirine Karıştırabilir

Biraz aklınızı kurcalayacak ama Yay kızlarının çoğu arkadaşlıkla aşkı, aşkla arkadaşlığı birbirine karıştırır. Kadınınızda çekingenliği, utangaçlığı tercih eden eski kafalılardan biriyseniz, kendinize başka bir Bingo arkadaşı arasanız daha iyi edersiniz. Bu genç hanımın erkeklere karşı parlak içten bir davranışı vardır ve “Ne hissettiğimi bil!” ya da “Ne düşündüğümü bil!” gibi budalaca oyunlar oynamayacaktır. O’nun ne hissettiğini ve ne düşündüğü; nasıl davrandığı ve ne söylediğiyle özdeştir. O’nun açık sözlü patavatsızlığı doğal olarak anlaşmazlıklara, ateşli kavgalara, en azından incinmelere neden olur, ama bu O’nun ruhunu ezemez.

Jüpiter gururu yüzeye çıkar ve O’nu bir bunalımdan kurtarır, kalp ağrısını yılın en büyük şakası olarak herkese kabul ettirir. Belki içten içe ağlayabilir ama, flörtüyle bozuşması konusunda arkadaşlarının sorularına, öyle kurnazca cevaplar verecektir ki, herkes bozulan ilişkinin zararsız bir flört olayından başka bir şey olmadığına karar verecektir. Her gece, her şeyi mahvetmek için ne söylemiş olabileceğini düşünerek yastığını göz yaşlarıyla ıslattığını hiç kimse tahmin edemeyecektir.

Dürüstlüklerinden Kuşku Duyulduğunda Öfkelenebilir

Bozuşmalarının nedeni, erkek arkadaşı bir gece yarısı apartmanın girişinden seslendiği zaman kendi dairesine gelmemesini, zira “bir erkekle bazı sorunları konuştuklarını” söylemesi olabilir miydi acaba? Aslında o erkek eniştesiydi, ancak Yay’ın garip bir çelişkiyle olayın özünü söylememe merakı yüzünden, bunu söylemeyi ihmal etmişti. Ancak neden bunu açıklamak zorunda olacaktı? (Dürüstlüklerinden kuşku duyulduğu zaman, bütün Yay’lar şiddetli ve kendilerince haklı bir öfkeye kapılırlar.) Yoksa o, birlikte sinemaya gidecekleri zaman küçük kız kardeşini de getirip getirmeyeceğini sorduğunda, “Aaa, umarım evlendikten sonra da sürekli asılmaz,” diye ağzından kaçırdığına mı alınmıştı?

Belki de genç kızdan gerçekten hoşlanabilirdi ama Yaylardaki evlendikten sonra eş yakınlarının nefes aldırmamaları korkusu O’nun böyle düşüncesizce ve patavatsızca bir şey söylemesine neden olmuştu. Şimdi bozuştuğu erkek kadar O’nun kız kardeşini de özlüyordu, ne var ki ne demek istediğini açıklamak için artık çok geçti. Hem de O’nu hiç kimse anlamayacaktı.

Ciddi Bir İlişki Düşünmeyebilir

Yay burcu kadını için, bütün mantıklı düşüncelerine karşın, böyle içinden çıkılmaz durumları anlamak olanaksızdır ve bu O’nu çoğunlukla asla asla gidilmemesi gereken bir romantizm ülkesine götürür; ateşin ne zaman ve neden alevleneceğini bilmez ve alevlendiği zaman yanacağından korkar. Sonra işi oluruna bırakır, hiç kimseyi ciddiye almaz. Açıktan flört eder ama, sürekli veya sonsuza kadar sürecek ciddi bir ilişki kurmayı düşünmez ve böylece soğuk ve kalpsiz bir kadın olarak tanınır.

Bir ateş burcu hiçbir zaman soğuk ve kalpsiz değildir, ancak bunu bilmeyen astroloji cahili pek çok erkek vardır. Böyle olaylar yüzünden bir Yay kızı bekar kalırsa, kesinlikle hayata küsmüş, kabuğuna çekilmiş bir ihtiyar kız olmayacaktır. Yay burcu kadını gene de yaşamın tadını çıkaracak ve çok eğlenecektir. Bir erkek yerine çevresinde dolaşan bir düzine erkek olacak, ve O, onların hepsinden hoşlanacaktır.

Evlilik Yay Kadınına Ürkütücü Gelebilir

Hiç kuşkusuz, siz evde kalmış bir Yay’la ilgilenmiyorsunuz. Siz bir gün bir Yay kızını kendinize eş olarak seçmeyi planlıyorsunuz. (Umarım en azından onurlu niyetleriniz vardır. Zira bu zavallı kızcağızın zaten yeterince sorunu varken, bir de siz , O’nu baştan çıkarmaya kalkışırsanız yazık olur. ) Rastgele kurulan ilişkileri bırakıp, biraz da evliliği düşünelim.

Yay erkeği gibi Yay burcu kadını da evlilik bağından biraz ürker. O’nu yakalamak için olta olarak parlak, renkli gelin telleri kullanmanız gerekecek (evlenme teklifinizi kabul etmesi için, yani. ) O, erkeklerle olan ilişkilerinde havalı ve geleneklere uymayan biridir. Sizi kendisiyle eşit olarak düşündüğü için, sizinle aynı davranışları gösterdiği gibi, aynı süveteri de giyecektir.

Yay kadınlarının çoğu gibi, sporu ve kamp yapmayı da seviyorsa, O’nu erkek çocuklardan ayırt etmekte zorluk çekebilirsiniz. Ama aslında hiç te öyle değildir. Bir kere, süveteriniz O’nun üstünde farklı görünür. Jüpiter kadınları zaten yapısal olarak erkeksi değillerdir.

Onlar tanıdığınız kadınların çoğundan daha kadınca, daha yumuşak olabilirler. O’nun ortalıkta bu kadar çok erkekle dolaşıp arkadaşlık etmesi ve sizin O’nu hep kalabalık içinde görmeye alışmanız bu yüzdendir. Bu kadar titizlikle dürüst ve hilesiz olduğu için, ününü korumakta biraz dikkatsiz davranabilir ve toplumun istediği iki yüzlülüğü hor görebilir. Bunu O’na sorarsanız, sözünü esirgemeyecektir.

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri nasıl bir eştir, nasıl bir annedir

Yay Burcu Kadını Geleneklere Uymak İstemeyecektir

Herhalde size, geleneklere uygun saatte eve dönmenin masumiyet işareti olmadığı gibi, gece yarısı eğlenmenin de herkesle ilişki kurmak anlamına gelmediğini söyleyecektir. O kendi ahlakının kötülüklerden uzak olduğunu bilmektedir ve önemli olan da budur. Doğal olarak, çok yanılmaktadır. Bir kadının ünü söz konusu olunca, başka insanların ne düşündüğü çok önemlidir. Ama O’nun hafif bir kadın olduğunu düşünmeyin (Yaylar çoğunlukla iki anlamlı sözlerdeki inceliği gözden kaçırırlar. ) Bu bakımdan, güneşin doğuşunu seyretmek için geç saatlere kadar dışarıda kalması, şehirdeki en başı boş kız olduğu anlamına gelmez.

Gerçek şudur ki, Yay burcu kadını kalbi güven dolu bir çocuktur. Görünüşü o kadar saftır ki, kurtlara, tatlılıkla adam kandırma ustalarına ve şarlatanlara cesaret verir, (çok gariptir ama, bu yalnızca romantizmde olur, başka alanlarda değil). Ne kadar akıllıca tartıştığını ve nasıl şaşırtıcı şekilde mantıklı olabildiğini unutun. Tüm bunların O’nun kalbiyle hiçbir ilgisi yoktur. Kafası tartışma götürmez. Parlak ve zekidir ve her hangi bir tehlikeden kendini kurtaracak güçtedir. Ama kalbi savunmasızdır. Sık sık düşer yaralanır.

Yay Burcu Kadını Biraz Sakar Olabilir

O’nun bir başka özelliği de, biraz sakar olmasıdır. Bazen Yay kızı safkan, soylu bir at edasıyla caddeden aşağıya yürüyüp giderken O’nun gördüğünüz en zarif kadın olduğunu düşünürsünüz. Sonra birdenbire ayağı kaldırımdaki bir yarığa takılıp sendeleyince, dengesini bulmak için beceriksizce oradaki manavın tentesine sarılır ve iki sandık portakalın altüst olmasına neden olur. Manav belki biraz küfreder ama, çok geçmeden omuzunu silker, O’na aldırmamasını söyleyerek eline bir salkım üzüm tutuşturur.

Yay’ın neşeli havası en katı kalpleri bile eritir. Tipik Jüpiter kızı çok iştahlıdır. O iyi yiyecekleri ve güzel giysileri sever ve yolculukta her zaman birinci sınıfı seçer. Yay’lar doğuştan savurgandırlar (Ay Oğlak’ta veya yükselen burcu Başak olmadıkça. ) Paraya hiç değer vermezler ve Onlara paranın ne demek olduğunu anlatmak epeyce zaman alır. O’na kredi kartınızı ödünç vermeden önce yükselen burcunu dikkatle inceleyin.

Sahne Işıkları İlgisini Çekebilir

İlişki kurduğunuz Yay kızı gösteri sanatlarından biriyle uğraşabilir, çünkü sahne ışıklan bunların çoğunu cezbeder. Eğer öyleyse, sanatından bıkmadıkça, mesleğinin her şeyden önce geleceğini bilmelisiniz. Alkışların tatlı sesi ve kulaklarında çınlayan bis seslerinin heyecanı O’nun için, sizin sıralayacağınız tüm büyüleyici romantik cümlelerden daha etkileyicidir. Sizi memnun etmekle, o neşeli kişiliğiyle yığınlarca insanı aynı anda memnun ederek heyecanlandırmak arasında bir seçim yapması için O’nu asla zorlamayın.

Bir süre sonra, sahne dünyasının iki yüzlülüğünden ve sun’i pırıltısından nefret edecek ve gerçek bir insanla aile hayatını sürdürmek için evine koşacaktır. O gerçek insan sizsiniz. Dürüstlüğün güzel, aldatıcılığın çirkin olduğuna inanan siz. Gene siz. Mesleğini terk etmesi O’nun topuklarındaki kanatları sonsuza kadar çıkarıp atması anlamına gelmez. Onlar oraya doğarken takılmıştır. Seyahat perisi O’na gezip dolaşma tutkusu vermek için her zaman yanı başında olacaktır. Yapabildiğiniz zaman siz de Onunla birlikte tatile gidin. Eğer birlikte gidemiyorsanız, bırakın kendisi gidip keyfine baksın, siz de O’na güvenin. O sizi sevmektedir, vakit geçirmek için hoşlandığı palyaçoları değil.

O’nun gönül işlerindeki rastgele davranışlarına ve evlenme konusundaki çekingenliğine bakarak duygusuz olduğunu düşünebilirsiniz. Yanılıyorsunuz. Yay burcu kadını, acıklı filmlerde ırmaklar gibi gözyaşı dökecek ve yaşlı gözlerle şiir okuyacaktır. Herhalde yağmurlu bir günde kendisine aldığınız çiçeklerin kurumuş parçalarını, kendisine yazdığınız her notu, sizinle tanıştığı sinema biletlerini saklamaktadır

Yay Kadınları Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını ve Aile Hayatı

O’nun ev kadını olarak yeteneğine gelince, cesaretinizi kaybetmeyin. Ve sabırlı olun. Yay kızları eve kapanıp sürekli toz almaktan, yer silmekten son derece sıkılırlar. Yataklar düzeltildiğinden daha çok, yapılmadan kalır. Şu mübarek yataklar bir kaç gün düzgün duramaz mı; çarşafları düzeltmek için köşelerini yatağın altına sokuşturmak insanı canından bezdiriyor. Yay burcu kadını böyle şeylerden bütün kalbiyle nefret eder.

Bununla birlikte, kendi yuvasını kurunca herhalde bunlara da katlanacaktır. Eğer olanağınız varsa O’na bir hizmetçi tutmanızı tercih edecektir. Hizmetçi tutamazsanız, O gene de evini pırıl pırıl tutacaktır. Annesi buna asla inanmayacak. O dağınık çocuk sehpayı mı cilalıyor? Olamaz. Bunu yaptıran, gurur ve Yay’ın sonsuza uzanan mantığıdır. O’nun kendine karşı dürüst olması için, çevresinin güzellik ve temizlikle kuşatılmış olması gerekir. Yay burcu kadınıeğer kendisi yer muşambalarını silip temizlemezse hiç kimsenin bu işi yapmayacağı mesajını alır. Çocukluğundaki koşullar O’nu sürekli ufak tefek işler yapmaya zorlamışsa, kendi evinde de önce biraz isyan edecek, ama sonunda mantığını kullanarak, hiç yalanmadan kıyıyı köşeyi süpürmeye girişecektir.

Yay Burcu Kadını Mutfakta Nasıldır?

Yemek pişirmesi mi? Şey, hiç bilemezsiniz. Belki de en iyisi hafta sonlarında yemeği dışarıda yemek. Eğer bütün hafta doğru dürüst yemek yapmayı başarmışsa, Cumartesi ve Pazar günleri de bu işten kusursuz not almasını bekleyemezsiniz. Yay kadınlarının çoğu mutfak işlerine bayılmazlar. (Yükselen burcu Boğa, Yengeç veya Oğlak olmadıkça. ) Ama üzüntülü olduğunuz bir gün, sizi neşelendirmek için nefis bir kremalı tatlı yapabilir. Kendisinin de korkunç öfkeye kapıldığı zamanlar olacaktır, ama bu o kadar kısa sürer ki, dikkatinizi bile çekmeyebilir. Çok kırıldığı zaman, acı şekilde alaycı bir dil kullanabilir. Ancak daha cümlesini bile bitirmeden ne söylediğini unutur ve neden aklınızı bu söze taktığınızı da bir türlü anlayamaz. Bu kadın asık suratlı, melankolik bir erkeğe göre değildir. Can sıkıntısı ve karamsarlık O’nu fiziksel olarak gerçekten hasta edebilir

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Annedir?

Çocukları herhalde O’na hayran olacaklardır. Yay burcu kadını, çocuklarının yakın arkadaşı olacak ve onlarla sirk oyunu oynayacaktır. Bir kez başlangıçtaki sorumluluk korkusunu yendikten sonra, çiçeği burnunda bir dadı gibi çocuk bezleriyle de, günlük banyolarla da başa çıkacaktır. Sonunda, nasıl yapacağım öğrendikten sonra, hemen hemen ne yaparsa yapsın zarafetle ve iyi yapar. Tıpkı büyükler gibi, küçükler de O’nun neşeli iyimserliğinden ve dobra dobra sözlerinden bol bol nasiplerini alacaklardır.

Eğer çocuklar O’nun patavatsızca açık sözlülüğünden canlarını kurtarabilirlerse, annelerinin dünyadaki hiçbir çocuğun sahip olmadığı kadar harika bir abla olduğunu düşünerek büyüyecektir. Yay burcu kadını, onlara sonu mutlu biten komik öyküler okuyacak, ormanda üç küçük ayıcığı aramak için heyecanlı piknikler yapacaklardır. (Ayıcıkların ormanda saklandıklarına kendisi de yan yarıya inanır.) Çocuklarını herhalde güzel giydirecek, ama bunu bir sorun haline getirmeyecek ve çocukları canlı neşeli çocuklar olacaklardır. Eğer annelerinden alışılmamış bazı marifetler öğrenirlerse; örneğin, yere serdikleri kumaşın üstüne sarı boyaya batırdıkları çıplak ayaklarıyla gezinerek ayak baskısı perde deseni yaparlarsa, hiç olmazsa alışılmışın dışına çıkamayan bir ev dolusu insan yetiştirmiş olmayacaksınız.

Dürüstlüğü Çocukların Karakterini Etkiler

O’nun dürüstlüğü çocukların karakterini de etkileyecektir. Eğer çocuklar ormandaki her çam ağacının altını dikkatle aradıkları halde o üç küçük ayıcığı bulamazlarsa, onlara bu işi unutmalarını, bu masalın uydurma olduğunu söyleyecektir. Ama ilk önce arayan da kendisi olacaktır. New York Sun gazetesinin Editörüne mektup yazarak Noel Baba gerçekten var mı diye soran çocuk mutlaka Yay Burcunda doğmuştu ve Ay’ı ya da yükselen burcu Yay’dı. Bu çocuk herhalde sonradan kendi çocuklarına da içten, ama gene de idealist bir cevap vermiş ve: “Evet Virginia. . . ” demiştir.

Jüpiter anne yorgun veya öfkeli olduğu zamanların dışında, disiplin konusunda fazla gevşek olmamaya dikkat etmelidir. Yorgun veya öfkeli solduğu zamanlar da, çocukları tokatlamak için hiç uygun zamanlar değildir.

İyi Bir Konukseverdir

Eşiniz konuklarınızı ağırlayan güzel bir ev sahibi olacaktır. Hiç kimse konuklarını bir Yay burcu kadını kadar cana yakın bir şekilde ağırlayamaz, hatta O’nun Aslan kız kardeşleri bile. Hem de Aslanlar sosyal faaliyetlerinde hiç gevşek davranmazlar. Yay kadınının neşeli, uyumlu arkadaşlığında, çöpçüden sizin amirinize kadar her sınıftan insana candan karşılandığını hissettiren bir özellik vardır. Bir Yay burcu insanı en ciddi toplantılarda bile hemen buzları çözmeyi bilir. Bununla birlikte bazı kaşların kalkmasına da neden olabilir.

Yay kızının aslında neyse öyle kalmasına izin verdiğiniz ve kendisini eli kolu bağlı hissetmesine neden olmadığınız sürece, Yay burcundan Polyanna’nız size üç ikramiye verecektir: sadakatini, güvenini ve sevgisini. Bu üçü birbirinden hiç ayrılmaz, çünkü Yay burcu kadını sevgisini verdiği zaman arkadaşlığı da hemen onun yanı başında gider.

Jüpiter kadını şifa bulmaz bir idealisttir. Belki size hiç söylemediği bir sır vereceğim: Yay burcu kadını, yıllarca önce henüz küçük bir kızken size aşık olmuş ve yeni ay doğarken dürüst kalbini paylaşacak birine kavuşmayı dilemişti. Bir çok kez sizi bulduğunu sandı, ama düş kırıklığına uğradı. Sonunda sizi görünce hemen tanıdı, çünkü siz kendine özgü rüyaları olan, elini tutarak O’na yıldızlara giden yolu gösteren kibar bir palyaçoydunuz.

 

Yay burcu erkeğini tanımak ister misiniz? Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Bagtygul dedi ki:

    Gercekten hepsi cok doğru yazilmis.Yay kadini olduğu icin bir kez daha mutlu oldum

  2. Mel dedi ki:

    Bir yay burcu kadını olarak pes diyorum! Bu kadar mı doğru olur! Okurken kendimi de okudum resmen ve bir YAY KADINI olarak doğdum için gururlandım. Çok güzel bir anlatım tebrik ederim. Sizinle tanışmak sohbet etmek isterim. Esen kalın.

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim güzel ve samimi düşünceleriniz için. Linda Goodman’ın Yazısından uyarlanarak derlemeye çalıştım. Övgülerin sahibi kendisi ve akıcılığı bozmadan dilimize çevirenlerdir. Yazı sonunda belirtmiştim. Okuduğunuzda sizin hissettiklerinizi bende hissettiğim için “burç özelliklerinde” özellikle O’nun yazılarını kullanmayı tercih ettim. Muhteşem bir anlatımı var. Gerçek bir gözlemci ve gözlemlediklerini çok güzel bir dille ifade edebiliyor.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.