ikizler Balık Uyumu, ikizlerle Balık Anlaşabilir mi?

ikizler Balık Uyumu, ikizlerle Balık Anlaşabilir mi?

İkizler Balık Uyumu

ikizler Burcu Balık Burcu Uyumu. İkizler ve balık nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Balık Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

ikizler Balık Uyumu “Uyum Analizi”

İkizler ve Balık birçok yönden zıttır, fakat zıt kutuplar her zaman birbirini çeker. Bu ilişkinin bir çok iniş ve çıkışı olacaktır, sonuç ise size bağlıdır.

Balık derinden sever ve bağlanır, siz ise fazla derine inmeden ilişkinizi yaşarsınız. Bu, hem ruhen ve bedenen sevilmek, hem de anlaşılmak isteyen Balığı tatmin etmeyecektir. Balık burcu hayatının aşkını ararken siz bu olasılığı düşünecek kadar bile aynı ilişkide kalamazsınız. Sizin kalbiniz kafanızın içindedir o ise aşk söz konusu olduğu zaman sadece kalbi ile hareket eder. Duygusal, hassas Balık sizi hayal bile edemeyeceğiniz duygu derinliklerine götürüp tatmadığınız duyguları tattıracaktır.

ikizler Balık İlişkisinde “iletişim”

Balık burcu su grubunda yer aldığı için iletişimi ruhsal boyuttadır. Empati iletişiminin temelinde yer alır. Herkesi kendisinin yerine koyarak hareket ettiği için çok çabuk yorulur ve güç kaybeder. Herkesi dinlemek ve dertleri ile ilgilenmek Balığı yıpratır. Üstüne bir de sizin gün içerisinde yaptığınız her detayı anlatmanız onu daha çok yoracaktır.

ikizler burcunun iletişimi sözel temele dayalıdır ve herşeyi konuşarak aktarmak zorunda kalır. ikizler burcu ile balık burcu bir araya geldiğinde ortaya çıkacak olan tablo “ikizler anlatır balık dinler” olacaktır. Sonunda balık “yeter çok yoruldum” deyip köşesine çekilir. Ama sizin hala anlatacak çok şeyiniz vardır! Balığı çok fazla yormamaya özen göstermelisiniz. Kendisini rahatlatmak için bir süre yalnız kalmaya ihtiyacı olacaktır.

ikizler Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık için cinsel yaşam kutsal bir ayin gibidir, mumlar, çiçekler, kokularla dolu, iki bedenden çok iki ruhun bir araya gelişidir. Yataktaki deneyiminizin unutulmaz olması içinde çok yavaş hareket edecektir.

Balık insanının kendi dünyası da dolu olduğu için sizin sürekli dışarıda meşgul olmanızdan rahatsız olmayacaktır. Arada bir ayrı olmanızın aşkınızı alevlendirdiğini düşünür. Balık kendi fantezileri ile dolu bir rüya aleminde yaşar ve zaman zaman yalnız kalıp kendisini dinlemeye, düşünmeye ihtiyaç duyar.

Sevgili ikizler, duygusal kapasiteniz onu gerçekten sevmeye yeterli ise ve ondan faydalanmaya kalkmayacaksanız Balığın peşini bırakmayın. Aksi takdirde dönmemek üzere uzaklara yüzecektir. Onun arkasından karşılıksız aşkını ve evrende az bulunan Neptün’sü ışıltısını özleyeceksiniz.

Klasik anlamda ikizler burcu ile balık burcu uyumlu değildir ancak balık burcu değişken nitelikte olduğu için girdiği her ortama uyum sağlar. Size ve yaşantınıza da kısa sürede uyum sağlar ancak O’nun hassas olduğu noktalara dikkat etmezseniz bir gün çekip gitmesine şaşırmamalısınız. Zaman zaman yalnız kalmasına ve kendisini toparlamasına izin verin. Sizin için zor olsa da biraz sessiz kalmayı deneyin ve O’nu dinlemeye çalışın. Siz O’nu mutlu etmeyi denerseniz O’da sizi mutlu edecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Balık Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. gülnur dedi ki:

    Erkek arkadaşımla neden anlaşamadığımı sonunda buldum 🙂 boşuna günahını almışım. astroloji ve burçlar çok saçma gelirdi bana. arkadaşım ballandıra ballandıra anlatınca bende merak araştırma başladım. araştırmaya ayrıldığım erkek arkadaşımdan başladım. hiç üşenmeden başkasına burcunu sordurdum. balık burcu erkeği. burada anlatıldığına göre birlikte olmamamız daha iyiymiş zaten. 🙂 Sorun yok yani. birlikte olmamamız gerekiyormuş 🙂

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.