Akrep Yengeç Uyumu, Akreple Yengeç Anlaşabilir mi?

Akrep Yengeç Uyumu, Akreple Yengeç Anlaşabilir mi?

Akrep Yengeç Uyumu

Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Akrep Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Akrep Yengeç “Uyum Analizi”

Her ikinizde su grubunda yer alırsınız. Benzer çok sayıda özellikleriniz bulunmakta. Her ikinizin de sezgileri güçlüdür. Duygusal yanlarınız ağır basar. İkinizde evcilsinizdir. Yengeç burcu Akrep burcu için, Akrep burcu da Yengeç burcu için ideal bir eş olacaktır.

Sevgili Akrep, eğer bir Yengeç burcuna aşık olmuşsanız size çok uygun birini buldunuz demektir. Doğum haritanızda uyumsuzluklar fazla değilse bir çok konuda iyi anlaşırsınız. Akrep burcu sabittir, Yengeç burcu ise öncüdür. Eksik yönlerinizi birlikte uyum içerisinde kapatabilirsiniz. Yengeç insanı da sizin gibi derin duygulara sahiptir ve çok anlayışlıdır. Küçük sorunları büyütmezseniz, birlikte huzurlu ve sıcak bir yaşantınız olabilir.

Akreple Yengeç Uyumu “İletişim”

Yengeç burcu Ay etkisi altındadır. Size göre duyguları daha sık değişebilir. Siz sabit olduğunuz için bu size biraz garip gelebilir. Siz duygularınızı dışa yansıtmazsınız ama Yengeç taşan duygularını ağlayarak ta ifade edebilir. Benzer durum sizin Pluto ile aldığınız değişim ve dönüşüm etkisine benzer. Aranızdaki fark, siz bu süreci daha uzun evrelerde yaşarsınız. Düşseniz de düşmenize neden olan olayları tecrübe hanenize yazıp tekrar ayağa kalkarsınız. Yengeç burcunun kısa aralıklarla yaşadığı duygusal değişimleri sizin uzun süreçte yaşadığınız bu değişime benzetebilirsiniz.

Yengeç burcunun duygusal yönünün size göre daha hassas olduğunu unutmamalısınız. Yengeç burcunun, ihtiyaç duyduğunda sığınmak için sizin sert yapınıza sığınması gerekebilir. Bu durumda O’na ihtiyacı olan güveni vermenizi bekler.

Yengeç burcu size göre daha konuşkandır. Ama ikizler veya terazi kadar da geveze sayılmaz. Siz gerekmedikçe konuşmazsınız. Her ikinizde derin sezgilere sahip olduğunuz için aranızdaki hissel iletişim güçlüdür. Birbirinizin neler hissettiğini çok iyi anlarsınız. Akrep yengeç uyumu iletişim konusunda çoğu zaman sorunsuzdur.

Akrep Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşamınızda birbirinizi çok iyi anlarsınız. Yengeç burcu aile istediği ve Akrep burcu da doğurganlığı yönettiği için beraberliğiniz çok verimli olacaktır. Yengeç burcu da tıpkı sizin gibi evde olmayı sever. Yengeç ikinizin de hayal ettiği ev ortamını sağlamak için elinden geleni yapacaktır. Cinsel yaşamınız mistik bir atmosferde geçer. Ruhsal anlamda da doyuma ulaşırsınız.

Akrep burcu, hayatta bir kez aşık olunacağına inananlardandır. Evlenmeden önce birlikte olacağınız insanla uyum içerisinde olacağınıza emin olmalısınız. Eğer doğum haritanızda da uyumlu iseniz Yengeç burcunun size göre olduğuna emin olabilirsiniz.

Yengeç burcu,

  • Güzel yemekler
  • Güzel bir ev ortamı
  • İyi bir anne
  • İyi bir eş

demektir. Birbirinize sahip olmanın tadını çıkarın. Akrep yengeç uyumu size güzel bir yaşam sunacaktır. Birlikte yemek yapıp mistik sohbetlere dalın ve hayatın tadını çıkarın. Her birlikteliğin küçük sorunları olacaktır. Sorunları henüz küçükken konuşarak aşmaya çalışın. Yengeç henüz sizin öfkelendiğinizde ne kadar kırıcı olacağınızı bilmiyor olabilir. Sizi tanıması için zaman tanıyın. Gerektiğinde yengeç burcunun da ihtiyacı olduğunda kollarınızda uyumasına izin verin.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Her iki burcun ayrıntılı uyum analizlerine kadın ve erkek uyumları olarak aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Yengeç Kadını Uyumu

Akrep Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Yengeç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Afranur dedi ki:

    Akrep ve yengec burcu cok sıkıcı

  2. Mars pluto dedi ki:

    Akrep için fazla duygusal. Evlendiğinizde hiç ilginiz olmayan akrabslarıyla bile muhatap olmak zorunda kalırsınız. Kısaca duygusal dalgalanmada zirve yaşatır kendisiyle. Ürkek ve tedirgindir. Panik atak nedir öğrenirsiniz

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.